Sök bostad eller innehåll

Tack för din anmälan!

I vårt nyhetsbrev kommer du att få ta del av vad som händer på bostadsmarknaden, tips och råd kring inredning och roliga erbjudanden. Vill du inte vänta? Det finns massor av roliga och spännande artiklar här nedanför att läsa redan nu.

Tips & Nyheter

Uthyrningsmöjligheter kan öka värdet på bostadsrätter
Fastighetsbyrån har undersökt hur svenskarna ser på korttidsuthyrning av bostadsrätter. 69 % av bostadsrättsägare är positiva till uthyrning av bostäderna i sin förening. Resultaten visar även att endast 19 % av svenskarna skulle föredra en förening som inte tillåter korttidsuthyrning om de skulle köpa en bostadsrätt.
Läs mer
En uteplats för alla årstider!
Nu när det vår är det många av oss som börjar fokusera på uteplatsen igen. Men varför inte låta den vara det där extra rummet hela året om?
Läs mer
Sex smultronställen på Gran Canaria – bortom turistområdena
Gran Canaria är mer än fulla stränder med turister och gigantiska charterhotell. Bortom turiststråken överraskar ön med sin skönhet och charm. Här guidar experten Gabriel Alzola till sina hemliga smultronställen på ön.
Läs mer
Stabila priser och avvaktande konsumenter
Vad händer med priserna på bostadsmarknaden? Ta del av Fastighetsbyråns kommentarer till de senaste siffrorna från Mäklarstatistik.
Läs mer

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.