Sök bostad eller innehåll

Tack för din anmälan!

I vårt nyhetsbrev kommer du att få ta del av vad som händer på bostadsmarknaden, tips och råd kring inredning och roliga erbjudanden. Vill du inte vänta? Det finns massor av roliga och spännande artiklar här nedanför att läsa redan nu.

Tips & Nyheter

Stabila priser men osäkra bostadskonsumenter
Vad händer med priserna på bostadsmarknaden? Ta del av Fastighetsbyråns kommentarer till de senaste siffrorna från Mäklarstatistik.
Läs mer
Hemstylisterna avsnitt 7: Stylar en övernattningslägenhet på Södermalm
Läs mer
Mäklarpanelen: Valresultat skapar osäker bostadsmarknad
Fastighetsbyrån har frågar sina mäklare runt om i landet om utgången av valet har påverkat bostadsmarknaden. Drygt en fjärdedel tycker att valresultatet och det osäkra parlamentariska läget har påverkat marknaden och gjort konsumenterna mer osäkra. Mäklarna anser också att det viktigast för att få en bättre fungerande bostadsmarknad är en förändring av reavinstskatten.
Läs mer
Costa Blanca eller Costa del Sol – vilken kust är bäst?
Drömmer du om en bostad någonstans i södra Spanien? Det är inte lätt att välja mellan de två fantastiska spanska kusterna Costa Blanca och Costa del Sol. Här kommenterar Fastighetsbyrån Overseas expert de båda kusterna. Och vi berättar om skillnader, likheter och höjdpunkter.
Läs mer
Svenskarna: Avskaffa vinstskatten på bostäder
Väljarnas önskan inför valet: avskaffad reavinstskatt och subventionerat bosparande för unga. Det framgår av en ny Novusundersökning från Fastighetsbyrån där svenskarna ger sin syn på bostadspolitiken.
Läs mer

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.