Sök bostad eller innehåll

Hem & Inredning

Rensa hemmet med hjälp av appen Tiptapp

Nytt år och ett nytt liv börjar alltid med en storrensning! Det finns saker som du behöver och så finns det saker du faktiskt kan göra dig av med. Gå igenom den här listan så kanske den kan hjälpa dig på traven när det är dags att rensa ut inför det nya året!

Vintern är välkommen hem!

Oavsett om du längtar efter vinterlugnet eller om du redan nu saknar de varmare årstiderna, kan du få en vinter och jul att se fram emot genom att göra om lite hemma. En varm och välkomnande bostad när det är kallt ute får dig inte bara att må bättre själv. Dessutom blir det extra roligt att bjuda hem och omge sig med vänner och bekanta – en nog så viktig del av vintervärmen. Här bjuder vi på fem enkla tips som kan förgylla känslan i vinter.

Belysningstips i vintermörkret!

Belysningen är alltid viktig i ett hem, oavsett årstid. Inte bara för att skapa ett behagligt och estetiskt vackert intryck, utan även för att få bästa möjliga belysning för hemmets olika funktioner. Under höstens och vinterns mörkare månader blir belysningen extra viktig. Här bjuder Fastighetsbyråns Hemstylister på några snabba och ljusa råd.

Nytt bostadskoncept växer snabbt i Sverige

För de flesta har bostadsrättsföreningar med en lobby där de boende erbjuds olika sorters tjänster varit något man sett i New York eller olika filmer. Nu har service-tänket kommit till Sverige. På Östermalm har det blivit en succé.

Så vill svenskarna bo

Om svenskarna får välja boendeform 2017 blir det varken stor villa eller lägenhet. Högst upp på önskelistan för hur vi vill bo står en lättskött enplansvilla.

Boendestilen som lockar flest

Sekelskifte och nyproduktion står högst i kurs när svenskarna får önska stil på sitt boende. Och det finns både för- och nackdelar med respektive sort.

Tekniktrender - Det smarta hemmet

Inredning i hemmet handlar inte bara om möbler och dekorationer. Med ny, smart teknik kan du skräddarsy hemmets olika funktioner så att boendet blir både bekvämare och säkrare. Vi fick en pratstund med Jenny Bäckman på Panasonic Nordic, om vad som är den senaste trenden inom hemteknik.

Sommartid är utetid

Var njuter man bättre av det varma vädret än på sin balkong eller veranda? En välplanerad och trevligt inredd uteplats kan bli ett extra rum för umgänge med vänner eller där man kan njuta av en egen stund i sommarskymningen. Vi fick en pratstund med Eva och Pierre Nihleström på Formlagret, som designar och säljer utemöbler. Här ger de tips på vad man ska tänka på när man inreder sin uteplats.

Nu är det enkelt att bli energismart hemma

Hållbarhet och miljövänlighet är självklarheter för de flesta numera. Framför allt är det kanske elbilar, solceller och ekologisk mat som man tänker först på i sammanhanget. Men faktum är att vi kan göra väldigt stor skillnad genom vår elförbrukning i hemmet, både för plånboken och miljön!

Hemstylisterna

Hemstylisterna avsnitt 5: Stylar sekelskifte i Göteborg
Läs mer
Hemstylisterna avsnitt 4: Homestyling i Hornstull
Läs mer
Hemstylisterna avsnitt 3 - Vindsetage på Östermalm
Läs mer
Hemstylisterna avsnitt 2 - Styling av sekelskiftesdröm i Vasastan
Läs mer
Hemstylisterna avsnitt 1- Från kontor till bostad
Läs mer

Hemstylisterna tipsar

Hemstylisterna tipsar: Möbelinvestering
Läs mer
Hemstylisterna tipsar: Svävande lampa
Läs mer
Hemstylisterna tipsar: Färgval
Läs mer
Hemstylisterna tipsar: Få till fotokonsten
Läs mer
Hemstylisterna tipsar: Konst
Läs mer
Hemstylisterna tipsar: Bra belysning
Läs mer

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.