Vårt gemensamma mål är att skapa allra bästa förutsättningar för att din affär ska bli så lyckad som möjligt. Vi börjar med att säkerställa att vi har all nödvändig information om bostaden, föreningen, mm. Om vi har kommit överens om det, så marknadsför vi redan din bostad i valda kanaler för att samla så många intressenter som möjligt. Naturligtvis pratar vi då även om din bostad i de möten vi har med spekulanter. Om din bostad annonseras som På gång matchas den mot vårt stora spekulantregister. Därefter tar vi kontakt med de intressenter som letar efter en bostad som liknar din.

Händer i detta steg

  • Information inhämtas från bostadsrättsföreningen/förvaltaren.
  • Information inhämtas om eventuella lån.
  • Eventuella samtycken och/eller fullmakter inhämtas.
  • Planritning tas fram.
  • Föreningens årsredovisning, stadgar och energideklaration tas fram.
  • Bostaden fotograferas.
  • Bostadsbeskrivningen tas fram.
Fungerar homestyling?
Fungerar homestyling? Mäklaren Pia-Lotta Svensson svarar på frågan och berättar vad som är en bra styling, vad det kan kosta och vad man ska tänka på.
Läs mer
Besiktning med Dolda Fel-Försäkring
Som säljare är du ansvarig för så kallade dolda fel, i tio år efter att en affär har genomförts. Därför kan det vara fördelaktigt att ha ett skydd för de kostnader som kan uppstå. Vårt speciellt framtagna paket med både besiktning och dolda fel-försäkring, är just ett sådant skydd.
Läs mer

Vetenskaplig homestyling

På uppdrag av Fastighetsbyrån har den amerikanska designpsykologen Sally Augustin tagit fram rapporten Homestyling - Använd designpsykologi för en snabbare försäljning och ett högre pris.
Läs mer

Ta försäljningen till nya höjder!

Bra, professionella fotografier har alltid varit en av nycklarna till en lyckad bostadsförsäljning. Men numera använder vi oss dessutom av nya, innovativa metoder för att visa upp en bostads potential – allt för att ge spekulanterna en så attraktiv och heltäckande bild som möjligt.
Läs mer
Felansvaret
Det är viktigt att ha koll på vem som bär ansvar för vad vid köp av bostadsrätt och fastighet.
Läs mer