Vårt gemensamma mål är att skapa allra bästa förutsättningar för att din affär ska bli så lyckad som möjligt. Vi börjar med att säkerställa att vi har all nödvändig information om bostaden, föreningen, mm. Om vi har kommit överens om det, så marknadsför vi redan din bostad i valda kanaler för att samla så många intressenter som möjligt. Naturligtvis pratar vi då även om din bostad i de möten vi har med spekulanter. Om din bostad annonseras som På gång matchas den mot vårt stora spekulantregister. Därefter tar vi kontakt med de intressenter som letar efter en bostad som liknar din.

Händer i detta steg

  • Information inhämtas om eventuella lån.
  • Eventuella samtycken och/eller fullmakter inhämtas.
  • Planritning tas fram.
  • Bostaden fotograferas.
  • Bostadsbeskrivningen tas fram.
Hemstylisterna avsnitt 5: Stylar sekelskifte i Göteborg
Läs mer
Fungerar homestyling?
Läs mer

Experternas belysningstips

Belysningen är alltid viktig i ett hem, oavsett årstid. Inte bara för att skapa ett behagligt och estetiskt vackert intryck, utan även för att få bästa möjliga belysning för hemmets olika funktioner. Här bjuder Fastighetsbyråns Hemstylister på några snabba och ljusa råd.
Läs mer

Råd inför din bostadsförsäljning

Vad bör man då tänka på som säljare och köpare? Vi samlat våra bästa råd till dig som som ska sälja eller köpa bostad.
Läs mer

Vetenskaplig homestyling

På uppdrag av Fastighetsbyrån har den amerikanska designpsykologen Sally Augustin tagit fram rapporten Homestyling - Använd designpsykologi för en snabbare försäljning och ett högre pris.
Läs mer

Ta försäljningen till nya höjder!

Bra, professionella fotografier har alltid varit en av nycklarna till en lyckad bostadsförsäljning. Men numera använder vi oss dessutom av nya, innovativa metoder för att visa upp en bostads potential – allt för att ge spekulanterna en så attraktiv och heltäckande bild som möjligt.
Läs mer