Sök bostad eller innehåll

Sälja bostad

Boka en kostnadsfri värdering

Funderar du på att sälja och vill veta vad din bostad är värd? Eller är du bara nyfiken på värdet? Du är alltid välkommen att boka en kostnadsfri värdering med Sveriges största mäklare. Vi vet vad du kan förvänta dig vid en försäljning och pratar gärna med dig helt utan förpliktelser.

Detta ingår i en gratis värdering

Vid en fri värdering kommer någon av våra mäklare, tillsammans med dig, att gå igenom din bostad i lugn och ro. Vad gör just den unik? Är det charmen, omgivningarna eller kanske planlösningen? I samtalet ger mäklaren direkt en uppskattning om vilket pris du kan förvänta dig om du säljer. Samtidigt kan du förstås passa på att ställa alla dina frågor inför en eventuell försäljning.

Kontakta oss, så bokar vi en tid

Du är alltid välkommen att höra av dig till oss för en fri, muntlig värdering. Det spelar ingen roll om du bestämt dig för att sälja, fortfarande funderar eller helt enkelt bara är nyfiken på hur mycket din bostad är värd. Fyll i dina uppgifter nedan, så hör vi av oss. Eftersom värderingen inte kostar någonting har du ingenting att förlora. Vill du ha en skriftlig värdering, till exempel för att skicka till din bank? Då ska du istället be oss att värdera om din bostad.

Läs mer
Värdera bostad
Värdera hus
Värdera lägenhet

Jag vill ha en kostnadsfri värdering – kontakta mig!

 integritetspolicyn

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.