Sök bostad eller innehåll

Sälja bostad

Anlita mäklare

Vad kan mäklaren hjälpa mig med? Normalt förknippas en mäklare med värdering, visning och budgivning. Men vi kan hjälpa dig med betydligt mer än så.

När du har bestämt dig för att anlita en mäklare skrivs ett förmedlingsavtal. Därefter kan mäklaren hjälpa dig med alla möjliga frågor som till exempel värdering, boendekostnadskalkyl och juridiska frågor som rör försäljningen. Mäklaren gör alltid en omfattande genomgång av bostaden och ansvarar för att marknadsföra den på bästa sätt. Alla viktiga dokument du har som rör fastigheten kan vara till hjälp:

köpekontrakt, planritningar, sammanställning av driftskostnader och senaste årsredovisningen om det gäller en bostadsrätt.

Enligt lag är mäklaren även skyldig att uppmana säljaren att lämna all information om fastighetens eventuella fel och brister. Som säljare har du ingen laglig skyldighet att göra så, men kan bli ersättningsskyldig i efterhand.

Läs mer
Juridisk säljarinformation (pdf)         
Säljarens ansvar                          
Försäkring för säljare

 

 

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Funderar du på att sälja? Allt du behöver göra är att fylla i formuläret nedan så kommer vårt lokala kontor att höra av sig till dig för en kostnadsfri värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.