Sök bostad eller innehåll

Nyproduktion Utland

Drömmer du om en nyproducerad bostad i Spanien eller Portugal?

Våra utlandskontor följer hela tiden vilka nyproduktioner som planeras och kommer ut på marknaden, så att du kan ligga ett steg före. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta din nybyggda drömbostad i solen!

BLUE INFINITY

Cumbre del Sol | Costa Blanca

Dessa lyxlägenheterna byggs i Cumbre del Sol, orten som är känd på grund av sitt strandnära läge med spektakulär havsutsikt från i stort sett hela orten. Detta projektet består av 30 lägenheter och erbjuder den perfekta platsen för dem som vill njuta av Medelhavsklimatet och fantastiska soluppgångar vid havet. Blue Infinity-lägenheterna utmärker sig för sin moderna och eleganta design och deras stora ytor. Den minsta har ett boarea på över 100m² och en 47m² stor terrass med undantag av gemensamma utrymmen. Lägenheterna erbjuds i tre modeller med 3 sovrum och 2 badrum (modell A) samt en modell med 2 sovrum och 2 badrum (modell B) och en modell med 2 + 1/2 sovrum och 2 badrum (modell C). Bostäderna passar som året runt boende eller som semesterbostad. Detta tack vare en noggrann layout och lyxiga armaturer, med golvvärme, luftkonditionering, hemautomatisering, väggbeklädnad med träpaneler eller porslin, trägolv på terrasser, Krion badrumsmöbler. Varumärken som används i bostaden är bla Inalco, Grohe, Krion, Mosso, Hakwood, Vescom, Duravit. Urbanisationen erbjuder stora gemensamma områdena som gör att du kan njuta av den gemensamma Infinity utomhuspoolen med en stor terrass under sommarmånaderna och uppvärmd inomhuspool, jacuzzi, bastu och turkiskt bad i hela resten av året. Allt du behöver för att koppla av vid havet! KONTAKTA FASTIGHETSBYRÅN FÖR MER INFORMATION OM TILLGÄNGLIGHET OCH PRISER!
Läs mer

Puerto Andratx

Puerto Andratx | Mallorca

Beläget högt upp med utsikt över det glittrande havet i Port d'Andratx kommer ett nya exklusiva bostäder att byggas. Som den enda skandinaviska mäklaren presentera 24 rymliga och moderna parhus samt radhus med vacker utsikt över hamnen, bergen och det vackra landskapet. Husen kommer att vara omgiven av vacker trädgård med infinity pool och exklusivt klubbhus. Townhusen finns i storlekar mellan 211 - 218 kvm och har högsta kvalitet på materialvalen. Priserna ligger mellan 1 110 000 Euro - 1 850 000 Euro. Varje radhus har tre sovrum, samtliga tre ligger på bottenvåningen med utgång till den egna trädgården. På första våningen ligger kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Här finns även en täckt terrass som ger skön skugga när det är som hetast utomhus. På takterrassen finns både utekök samt en egen liten pool. Utsikten härifrån är naturligtvis fantastisk. Den stora gemensamma Infinity poolen, med sin snygga utformning i bland annat natursten är perfekt placerad för att koppla av och njuta av utsikten t.ex. en varm eftermiddag. Solterrassen har trädäck. Klubbhuset ligger intill poolområdet och erbjuder de boende ett ”fitnessområde” med omklädningsrum. Hans Grohe, Duravit och Jung är bara några av de högkvalitativa varumärken som valts ut för radhusen. Glasskjutdörrar tillåter maximal ljus att komma in i bostaden och kombinationen av golv i ekplank och hamrade kalkstensgolv. Några ord kring arkitektstudion Esteva I Estevas som ligger bakom projektet. Filosofin bygger på en hantverksmässig inställning, som strävar efter kärnan i varje projekt och respekterar miljön för varje projekt. Deras vision bygger också på att förstå hur arkitekturen tillsammans med landskapet (stad eller landsbygd) kombineras. Esteva I Esteva har utvecklat projekt av varierande slag och storlek i Balearerna, Spanien, Europa, Asien, Sydafrika och USA. Sådana projekt omfattar bland annat flerfamiljshus, bostadsprojekt, hotell, vinkällare samt inredning och landskapsplanering. OBS! Det finns fler lediga bostäder än de som vi visar under fliken "Se alla bostäder". Kontakta oss för mer info om lediga bostäder just nu.
Läs mer

Costera La Mar

Villajoyosa | Costa Blanca

I den pittoreska och underbara delen i gamla Villajoyosa, bara 80 meter från stranden, ligger Costera La Mar. En byggnad som kännetecknas estetiskt av den historiska delen av staden med dess färgglada och vackra hus. Dessutom är det nära till alla bekvämligheter, som service, affärer, restauranger mm eftersom det ligger, bara ett stenkast ifrån centrumkärnan. Byggnaden Costera La Mar består av totalt 1.445,5 kvm och är fördelat på fem våningar, i ett enda stort byhus. Byggnaden har utsikt mot två olika fasader/gator, Calle San Agustin och Calle Soledad. Huset består av 24 lägenheter, indelade i tre olika typer: studio, ett sovrum och två sovrum. Huset innehåller dessutom en takvåning. För närvarande är staden Villa Joyosa ett framväxande turistområde som är väldigt mån om traditionellt utseende och riktigt god Medelhavsmat. Staden ligger strategiskt i förhållande till Benidorm, 10 km bort, Alicante 32 km bort och bara 25-30 minuter från flygplatsen El Altet. Orörda stränder och varierande vikar som smyckar kusten; La Caleta, Bol Nou, Paraíso, Playa Centro, Estudiantes, Torres och Racó del Conill. Alla med "blå flagg" (betyder att den är ren, inte förorenad och godkända bad). Den huvudsakliga stranden i Villa Joyosa är långgrund och barnvänlig. Vacker sandstrand med många lekplatser och såklart kantad av de många underbara fiken och restaurangerna! KONTAKTA OSS FÖR TILLGÄNGLIGHET OCH AKTUELLA PRISER!
Läs mer

Såld nyproduktion

Visa fler

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.