Sök bostad eller innehåll

Nyproduktion i Stockholm

I Stockholm byggs och planeras det för nya bostäder hela tiden.

Om du är intresserad av nyproduktion i Stockholmsområdet kan våra lokala kontor hjälpa dig att hitta en nybyggd bostad som passar dina önskemål.

KANNAN

Vasastan - Röda Bergen/Torsplan

Exclusive by Fastighetsbyrån i samarbete med Celon presenterar nu detta mycket noggrant genomarbetade vindsprojekt. På Torsgatan 77 samt Torbjörn Klockares gata 11 och 13 bygger nu välrenommerade Celon hela 10 högklassiga vindsvåningar med entresolplan. Allmänt om vindsvåningarna: Vindsvåningarna är optimalt planerade och stilrent designade, med en touch av industriell karaktär där man skapar häftiga kontraster mellan kulörer och material. Alla bostäder har stilrena kök från ALNO med full maskinell utrustning och genomgående högklassiga materialval. Badrummen är utformade i klassisk stil med personlig touch samt med inspiration från husets byggår 1925. Bostäderna är projekterade med entresolplan, i delar öppet till nock samt med bevarad vindskaraktär med fönsterkupor, takfönster, slammade väggar och änglatrappor. Tillsammans med den industriella looken med bland annat synliga stålbalkar blir det en typisk Celon våning. Ett boende i toppklass! Projektets geografiska läge: Projektet är beläget i attraktiva Vasastan nära Torsplan där Vasastan möter den nya urbana stadsdelen Hagastaden. Fastigheten och dess vackra 20-talshus ligger fint i charmiga kvarter i Röda Bergen. Här bor man nära Stockholms storstadspuls med mycket liv och rörelse, men ändå i lugna och hemtrevlig kvarter med intim känsla. Röda Bergen har betecknats som en grönskande småstadsidyll med en mycket tilltalande bostadsmiljö som präglas av mjukt svängda gator och grönskande miljöer. Röda Bergen är som helhet sedan 1987 kulturskyddat som riksintresse. Stockholms stadsmuseum har bedömt att Rödabergsområdet har synnerligen stort kulturhistoriskt värde, vilket gäller såväl byggnadernas yttre som hela stads- och parkmiljön.
Läs mer

The Fox Nybrogatan

Östermalm

*****SLUTSÅLT***** Exclusive by Fastighetsbyrån presenterar sista etappen av mycket exklusiva nybyggda vindsvåningar på Östermalm. I det mycket populära projektet finns nu endast en bostad kvar, 2 rum och kök med två terrasser i olika väderstreck. Modernt möter exklusivt boende högst upp! På attraktiva Nybrogatan byggs 24 stycken vindsvåningar i storlek om 49-165 kvm av erfarna och välrenommerade Savana AB. Fastighetsutvecklaren Savana är specialister på denna typ av boende och står för service samt kvalitet i särklass. De förstklassiga bostäderna erbjuder eldstad, terrasser, ljusflöde samt en genomgående härlig rymd. Andreas Martin-Löf Arkitekter står bakom utformningen av projektet. Arkitektbyrån har stått för flera omtalade projekt i såväl Sverige som internationellt. Andreas Martin-Löf blev utsedd 2014 som årets arkitekt. Bostäderna kommer att ha högsta nivå på materialval och kvalitet. Poggenpohl kök med vitvaror från Gaggenau, eldstad, breda plankgolv i ek med vattenburen golvvärme. Lägenheterna börjar produceras i augusti 2015 och säljs på ritning. Vissa materialval är möjliga att göra. Köpare erlägger 20 procent i handpenning vid köp. Tillträde kan ske senast sista kvartalet 2016. För detaljerad materialspecifikation se under de nedladdningsbara pdf:erna. Slutligen, vill vi informera om att alla renderingar samt projektbilder baseras på de större våningarna. Varmt välkomna att kontakta ansvariga mäklare Caroline Lundin och Björn Strömberg för vidare information.
Läs mer

BRF Eldsflamman

Väsjön

Vid natursköna Väsjön uppförs 17 parhus i två plan samt vindsvåning och egen trädgård. Husen har en totalyta på 148 kvm samt tillhörande garage på 17 kvm. Med topputrustat kök i öppen planlösning, tre rogivande sovrum och vindsvåning är dessa hus perfekta för familjen som önskar det lilla extra. Beläget intill sjöar och naturreservat samt Väsjöbacken skapas en ny familjeidyll med närhet till stadens utbud. Entréplan erbjuder en öppen planlösning som förenar kök med vardagsrum. Stora fasadfönster i två väderstreck garanterar goda ljusinsläpp. Köket är modernt utrustat i form av induktionshäll, varmluftsugn, inbyggnadsmikro, fullstor kyl och frys. På det övre planet ligger ett allrum som förenar de tre fina sovrummen. Till det största sovrummet hör en stor balkong. Vidare finns en stor och trevlig vindsvåning, bestående av en stor öppen yta med snedtak och fönster i tre väderstreck. Vindsvåningen är idealisk att inreda till ett majestätiskt master bedroom med eget badrum eller kanske ett stort lekrum för barnen. Alla hus har en egen trädgård med uteplats, perfekt för en mysig grillmiddag eller morgonfika. Parhusen imponerar med exklusiva materialval såsom exempelvis genomgående ekparkett och klinkers. Två fullt utrustade badrum gör att ni inte behöver köa på morgonen när det är dags att göra sig i ordning. I denna natursköna och avkopplande miljö, belägen mellan Törnskogens och Rösjöskogens naturreservat, finner ni fyra vackra sjöar. Under lediga stunder lockar träningsrundor i motionsspår, vilka kan användas för längdskidåkning vintertid. Mitt i området finns dessutom Väsjöbacken som är norra Stockholms största alpina skidanläggning med fem nedfarter, sju liftar och en funpark. Därutöver ligger Sportfältet i området som är planerat att utvecklas med ännu större grönytor, fotbollsplaner, tennishall och idrottslokaler. Visionen är att locka till ett aktivt vardagsliv tack vare närheten till sport- och friluftsaktiviteter. Planerna för Väsjön inkluderar byggnation av skola, förskolor och service. Idag finns befintliga skolor i Vaxmora, Edsberg samt Rudbecksgymnasiet mm. Kvarteret Eldsflamman är ritad av den prisbelönta arkitektbyrån Rex+ Arkitektbyrå AB på Sturegatan i Stockholm.
Läs mer

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.