Sök bostad eller innehåll

Nyproduktion övriga Sverige

Letar du efter nyproducerade bostäder i Sverige?

Våra lokala kontor finns i hela landet och har full koll på vilka aktuella och planerade nyproduktioner det finns i respektive område. Kontakta oss så hjälper vi dig hitta ditt nybyggda hem!

Smålandsvillan Strandnorum

Varmt välkommen till Strandnorum! Här kommer ett nytt och modernt bostadsområde med hus från Smålandsvillan att växa fram. Husen som ska byggas är Villa Eksjö och Villa Huskvarna. Det är moderna hus som bland annat kommer vara utrustade med solceller på taket. Husen levereras med inredd entrévåning och ovanvåningen står till ert förfogande att inreda när ni önskar. Området är uppskattat av människor i alla åldrar som vill bo bra på västkusten. Här finns både väl sammanhållna villakvarter och nybyggda bostadsrätter i ett tryggt och välkomnande bostadsområde. Den som pendlar till Göteborg behöver inte ta några omvägar förbi centrum. Från Strandnorum kommer du snabbt ut på leden och är i Göteborg på cirka 30 minuter. Du har också bekväma alternativ som tåg och buss nära dig. Stenungsund är en av Sveriges snabbast växande orter. Det är inte förvånande – här hittar du det mesta – blomstrande företag, härlig natur, bryggliv, pendelavstånd till Göteborg och så havet, förstås. Den som vill tillbringa sin fritid på eller vid havet har kommit helt rätt. Morgondoppet i havet ligger bara en kort promenad bort. Samtidigt finns naturen strax utanför husknuten. Skogar och blåbärsris väntar den som ger sig ut på promenad i området. Priset i annonsen avser endast tomten. För totalt pris (tomt och hus) se kalkyl under respektive tomt. I tomtpriset är fjärrvärme och gatuanslutningsavgifter inkluderade.
Läs mer

Myresjöhus Strandnorum

Varmt välkommen till Strandnorum! Här kommer ett nytt och modernt bostadsområde med ett fantastiskt läge att växa fram. Husen som ska byggas har en hög standard med ett modernt utseende och är bland annat utrustade med solceller på taket. Ni kommer själva till stor del kunna vara med att påverka utformningen av ert kommande boende. Området är uppskattat av människor i alla åldrar som vill bo bra på västkusten. Här finns både väl sammanhållna villakvarter och nybyggda bostadsrätter i ett tryggt och välkomnande bostadsområde. Den som pendlar till Göteborg behöver inte ta några omvägar förbi centrum. Från Strandnorum kommer du snabbt ut på leden och är i Göteborg på cirka 30 minuter. Du har också bekväma alternativ som tåg och buss nära dig. Stenungsund är en av Sveriges snabbast växande orter. Det är inte förvånande – här hittar du det mesta – blomstrande företag, härlig natur, bryggliv, pendelavstånd till Göteborg och så havet, förstås. Den som vill tillbringa sin fritid på eller vid havet har kommit helt rätt. Morgondoppet i havet ligger bara en kort promenad bort. Samtidigt finns naturen strax utanför husknuten. Skogar och blåbärsris väntar den som ger sig ut på promenad i området. Priset i annonsen avser endast tomten. För totalt pris (tomt och hus) se kalkyl under respektive tomt. I tomtpriset är fjärrvärme och gatuanslutningsavgifter inkluderade. Tomterna kommer att säljas till högstbjudande.
Läs mer

BRF Malajen 7-9 i Visby

Välkomna till BRF Malajen 7-9. För tillfället tar vi endast emot intresseanmälningar. Säljstart beräknas ske i november. 24 st. kvadratsmarta bostadsrätter som lämpar sig för ett första boende, övernattningslägenhet alternativ som ett sommarbostad. Föreningen har en liberal inställning till uthyrning, man behöver inte vara mantalsskriven på adressen samt att föreningen tillåter juridiska personer som köpare. 1:a om 29,5 kvm med uteplats eller balkong - 1 180 000 kr 2:a om 45 kvm med uteplats eller balkong - 1 450 000 kr. Det gamla A7 området i Visby i har med sitt nära läge till stan blivit en populär, levande och attraktiv stadsdel. Här kommer en växlande bebyggelse med en blandning av flerbostadshus och småhus att växa fram. Först till kvarn, fast pris, ingen budgivning. Preliminär inflyttning juni 2019. Missa inte chansen. Gör en intresseanmälan nu. Så här går det till att köpa en lägenhet i Brf Malajen 7-9 1. Intresseanmälan Läs igenom annonsen för att kunna bilda dig en bra bild av projektet, de allra flesta frågor besvaras här. För att köpa en lägenhet i BRF Malajen 7-9 Visby skall du först och främst lämna in en intresseanmälan. För att teckna ett förhandsavtal krävs att du kan styrka finansering genom till exempel lånelöfte. 2. Tecknade av förhandsavtal. Ett förhandsavtal är en överenskommelse mellan bostadsrättsföreningen BRF Malajen 7-9 Visby och dig som köpare avseende en framtida överlåtelse av bostadsrätten. Avtalet är bindande och innebär att du som köpare avser tillträda lägenheten i enlighet med avtalet. 3. Upplåtelseavtal samt inbetalning av handpenning. Ca 4-6 månader innan beräknad inflyttning, skall du som köpare lägga en handpenning om 10 % av den totala insatsen för bostaden. Information kommer till dig om detta i god tid innan betalningen skall vara tillhanda. 5. Slutbesiktning När ditt hem är färdigt genomförs en besiktning av en oberoende besiktningsman. 6. Inflyttning Preliminär inflyttning beräknas preliminärt 30 juni 2019. Efter uppvisat kvitto på slutbetalningen får du nyckel och en genomgång av det du behöver känna till om din nya bostad. 7. Mätning av kundnöjdhet För att få nöjda kunder gäller det att lyssna och lära. En tid efter inflyttning är vi därför tacksamma om du tar dig tid att svara på ett anta frågor och ge oss din personliga feedback.
Läs mer

Fagerslätt

Huskvarna Fagerslätt, Jönköping

Försäljningen sker i första hand via kommunens tomtkö! Annonsering november och december! Nyproduktion med Götenehus! Fast pris 3 985 000 kr - 4 185 000 kr Fagerslätt- endast ett par minuters promenad från huset finns skog & natur. Mysiga promenadstråk inpå husknuten. Vardagen blir enkel då barnomsorg, skola, och busshållplats ligger inom gångavstånd. Är ert önskemål att bo lugnt men ändå kunna ha nära till cityliv... då är detta definitivt ett boende att titta närmare på. Här i sluttningen ner mot skogen landar nio nya inbjudande hem. Här varvas varma hemmakvällar, med aktivitet och umgänge med sitt grannskap. Här kan man ta en kopp kaffe i morgonsolen eller låta barnen leka medans det lagas mat i köket. Den lilla bollplanen mellan längorna blir en naturlig mötesplats i kvarteret. Vår ambition med detta kvarter i Fagerslätt Östra är att skapa äganderätter som levererar vår inbyggda omtanke om god boendemiljö och ett hållbart boende. Mer information om projektet hittar du på www.gotenehus.se/fagerslatt. Ljusa, luftiga radhus i två plan! Tvåplanshusen i Fagerslätt består av två huskroppar som är förskjutna mot varandra för att skapa en dynamik. Genomgående siktlinjer från fasad till fasad skapar god kontakt mellan inne och ute. Den öppna planlösningen i kombination med takhöjden på 2,5 meter genererar luftiga ytor och ett trivsamt ljusinsläpp. Kök och matplats är orienterade mot gatan i en öppen planlösning med generösa fönster. Här finns ett stort vardagsrum med plats för både matplats och tv-hörna med ljus från två håll. Fönster ner till golv ger vardagsrummet mycket ljus och en fönsterdörr ger access till uteplatsen på baksidan. På bottenvåningen finns även en toalett och ett sovrum. Trappans centrala placering i huset ger ett naturligt flöde. På övervåningen finns två sovrum och ett allrum som enkelt kan göras om till ytterligare ett sovrum. En stor toalett med fönster mot baksidan. Från allrummet kommer man ut på balkongen. Här kan man njuta av kvällssolen. Vi har valt att placera husen i två grupper, en om fyra och en om fem. På detta sätt skapas ett större mellanrum mellan husen som blir en gemensamhetsyta för de boende i kvarteret.
Läs mer
Visa fler

SÅLD NYPRODUKTION

Visa fler

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.