Sök bostad eller innehåll

Nyproduktion övriga Sverige

Letar du efter nyproducerade bostäder i Sverige?

Våra lokala kontor finns i hela landet och har full koll på vilka aktuella och planerade nyproduktioner det finns i respektive område. Kontakta oss så hjälper vi dig hitta ditt nybyggda hem!

Brf Bovieran i Eskilstuna

Säljstarten för Brf Bovieran är fredag 29/9 kl. 18:00 Bovieran är för dig som är 55+ och vill bo i en växtrik miljö med behagligt klimat och sköna upplevelser året runt. Bovierans hjärta och självklara mötesplats är den unika vinterträdgården med exotiska växter från hela världen, en plats där man kan umgås och koppla av tillsammans. Bovierans bostadsrätter består av 54 lägenheter, den gemensamma trädgården, gemensamhetslokal med bastu och toalett, förråd, cykelparkering samt parkeringsplatser. Lägenheterna fördelar sig på tre hus som vardera har tre plan varav ett i markplan. Övriga våningar nås via trappa eller hiss. Varje lägenhet har en skyddad entré mot trädgården och egen balkong eller uteplats mot utsidan. Upplev ett vackert nybyggt boende med en ljus och öppen planlösning. Bovieran erbjuder fyra olika typer av bostäder på 2–3 RoK och 64–87 m2, fördelat på tre våningsplan – och flera möjligheter att påverka utformningen. Förläng den sociala utesäsongen och koppla av bland palmer och olivträd under fler av årets månader. I Bovierans Vinterträdgård hittar du boulebanan där du och dina grannar kan utmana varandra i en match eller arrangera en turnering. Bland palmerna finns även vårt gårdshus. Där hittar du gemensamhetslokalen som är perfekt för fester, gemensamma middagar, för att anordna kurser eller andra aktiviteter. I gårdshuset finns även en bastu där du kan koppla av en stund och njuta av värmen. När vädret är vackert finns det goda möjligheter för dig och de andra i huset att umgås utanför huset också. Längs utsidan av Bovierans glasvägg, i anslutning till bastu- och relaxavdelningen, finns en stenlagd yta. Det är en perfekt plats för att exempelvis skapa en grillplats, en kryddträdgård eller installera ett spabad. Du och de andra i föreningen bestämmer tillsammans hur ni kan få ut så mycket som möjligt av ytan. Det går alltid att hitta en plats i Vinterträdgården att slå sig ner när du vill ta emot vänner, barn eller barnbarn. Ett populärt inslag för de små brukar alltid vara att titta på fiskarna i dammen under bron i trädgården. För de som vill sova över så finns det även gästlägenhet i huset som går att hyra när du har besök. Lägenheten är utrustad med pentry, toalett med dusch och sovplatser. I huset finns ett rum som kan användas för friskvårdsbehandling av olika slag. Ni bestämmer tillsammans i bostadsrättsföreningen vad ni har störst behov av. Rummet kan exempelvis fyllas med träningsutrustning. Om många i föreningen har behov av stöd från hemtjänst kan det användas som deras kontor. Det kan även bli en mottagning för exempelvis en läkare eller en sjuksköterska.
Läs mer

Toftagården

Västra Gotland, Gotland

Nu är anrika Toftagården på 10 Ha till salu med hela sin verksamhet av hotell, restaurang, stugor, lägenhet. Till försäljning är även fyra större områden med byggrätter på totalt 5000 kvm (6000 BOA) samt 7 tomter för friliggande villor. Allt beläget intill Toftagården. Här har du möjligtheten att skapa ett nytt unikt bostadsområde för alla typer av människor så som hotellgäster, barnfamiljer, trendsättarna, seniorer och bofasta där Toftagården är hjärtat och motorn i hela området. Vi ser framför oss ett ställe dit man som barnfamilj, par, vänner eller företag återkommer år från år för att njuta av sin fritid eller bo med livskvalite', men dit man också gärna förlägger sin utbildning, konferens eller golf & träningsresa. Gärna med förebild från medelhavsländernas enklare hotell och resorts, men på ett Gotländskt vis. För att binda ihop konceptet har vi skissat på att skapa ett koncept som tilltalar flera kategorier av människor som är i olika stadier av livet. Vidare bör man utveckla ett enkelt och tydligt designkoncept för Toftagården som genomsyrar inredning, skyltning, grafisk profil på vilken all intern och extern kommunikation vilar. Allt för att skapa en tydlig och naturlig destination för ett av Gotlands mest expansiva områden? Ledord: Gotländskt, Hållbart och Prisvärt Anläggningen Toftagården ska ha fokus på en genuin Gotlandsupplevelse som baserar sig på flera olika boendealternativ i olika prisklasser. Med tydligt mat och dryckesutbud som tilltalar den moderna och medvetna familjen. Lokalproducerat i så stor utsträckning det går. Aktiviteter som bygger på de man kan finna i omgivningarna, men för att minska väderkänsligheten bör man också skapa utrymmen inomhus för aktiviteter för hela familjen. Tex, biljard, lekrum, lounge, café, gym/yogarum. Utomhus minigolf, lekplats, utomhusgym, yogaplattform, cyklar till utlåning/uthyrning. Utveckla poolområdet. Om möjligt skapa en närhet till det genuina Gotland med djur och natur. Här hittar du lite olika förslag på hur området skulle kunna utvecklas. Själva anrika Toftagården skulle ståndsmässigt finnas kvar och utvecklas till en modern anläggning helt i enlighet den rapport som genomfördes av HOPS i juli 2017 som visar att gästerna väljer tydliga koncept. Gästen vet vad man får och är beredd att betala för det. Resortgruppen attraherar gäster året runt och når flera segment inkl konferens och affärssegment. På begäran kan du få tillgång till HOPS rapporten om hur turismen och boende har utvecklats på Gotland i allmänhet och för Toftagården i synnerhet. Hela Tofta är inne i en stor utvecklingsfas som ni nu har möjligheten att vara en del av. Här har ni helt enkelt en unik möjlighet. Toftagården är belägen på västa Gotland med närhet till kusten och populära Tofta strand. Hela Tofta är ett populärt område där många aktörer idag är igång för att utveckla området både för permanentboende och för turister. Välkommen att besöka Toftagårdens hemsida: www.toftagarden.se
Läs mer

BRF Munktell

Norra Munktellstaden, Eskilstuna

I Norra Munktellstaden uppför Kärnhem ett kvarter, som säljs i två etapper. Först ut är Brf Munktell som består av två hus med totalt 67 lägenheter från 42–117 kvm. Brf Munktell får ett trivsamt läge strax söder om Knut Hellbergsgatan, med en vacker allégata väster om kvarteret och Eleonoragatan längs östra sidan. Här skapar Kärnhem ett boende som passar en modern, urban livsstil – och ge plats för odling och gemenskap. Gården rymmer både privata uteplatser, gångstråk, sittplatser i solen och en lekplats för de minsta. Dessutom finns här föreningens gemensamma växthus, med trädäck och pallkragar för odling utanför. Här kan du umgås med grannarna, odla eller bara njuta av solen. Brf Munktell består av totalt 67 bostadsrätter. Storlekarna varierar mellan den minsta studion på 42 kvm till den största lägenheten på 117 kvm fördelade på fem rum och kök. Varenda kvadratmeter är noga planerad för att skapa en bekväm och trivsam bostad, ofta med kontakt med både gata och gård. Alla lägenheter har minst en balkong eller uteplats. Som alltid hos oss på Kärnhem får du hög kvalitet på inredning och material med bland annat helkaklade badrum, kök från HTH och vitvaror från Siemens. Drömmer du om ett boende utöver det vanliga? Högst upp i båda husen finns totalt fyra bostäder med extra kvaliteter. Här får du 115 välplanerade kvadratmeter, fördelade på fyra rum och kök. Du får också två klädkammare, dubbla badrum och en separat tvättstuga. Det praktiska köket med en stor köksö är öppet mot matplatsen och vardagsrummet, som har utgång till balkongen. Som om inte det vore nog finns också en stor takterrass med utgång från köket. Här har du ditt eget orangeri där du kan odla grönsaker, blommor eller vad du önskar. En terrass som gjord för såväl lugn och ro som sociala tillställningar. Här kan du inte bara bjuda på härliga måltider, utan även på en härlig utsikt över Eskilstunas takåsar. Ett unikt tillfälle för dig som söker en unik bostad, med andra ord. Gör en intresseanmälan till Kärnhem så återkommer vi senare i höst med mer information om priser, tidsplan och försäljningsprocessen.
Läs mer

Torsängen Brf

Hyssna, Mark

Nyproducerade Parhus - 3 rum & kök samt 4 rum & kök. Bostadsrätter i markplan, ett trivsamt och bekvämt, modernt boende där vardagsrum och kök har en öppen social planlösning och med utgång till uteplats och trädgård. Stort helkaklat badrum med golvvärme, tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk. I hallen finns ytterligare en garderob samt städskåp. På framsidan finns plats för två bilar på uppfarten. På nya området Torsängen i Hyssna intill skolan och nya idrottshallen det uppföras 16 marklägenheter i form av parhus. 12 st 3 rum och kök om 74,8 kvm och 4 st 4 rum och kök om 88,7 kvm. Husen håller mycket hög standard med alla moderniteter man kan förvänta sig i ett nyproducerat hus. Vit putsad fasad med en dekorativ gråmålad träpanel runt ytterdörren, som har en ljusare grå nyans. Tegelröda betongpannor på tak för passa in i övrig bebyggelse. Varje hus kompletteras med ett friliggande förråd som har en liggande panel, röda betongpannor och grå dörr. På både fram- och baksida får uteplats och förgård/parkering stenplattor som beläggning. Häckplanteringen mellan husen blir en naturlig avskiljare mot grannen. Naturmark skiljer av mot befintlig bebyggelse. Här bor man nära naturen i en lugn och fridfull idyll. Vackra trägolv i alla rum Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar ljus och rymd. Alla rum är målade i en vit nyans och fönsterbänkarna är i vackert stenmaterial. Mattlackad ekparkett genomgående i alla rum och grå klinkers i hall och badrum. Vita skåpsnickerier med rostfria handtag som standard. Helkaklat badrum med tvättmaskin/torktumlare och med grå klinkers på golvet. Uteplats och en egen liten trädgård Varje hus har sin egen plattbelagda uteplats på baksidan med ett plank/skärm som skiljevägg mellan husen. Grönskande häckar kommer även att skilja tomterna åt. I den nedre delen av trädgården placeras ett trädgårdsförråd för varje hus. Tomterna är mellan 300-500 kvm beroende på läget. Några befintliga träd kommer att om möjligt att bevaras i området. TEKNISK BESKRIVNING GRUNDLÄGGNING Platta på mark STOMME Trä UTEPLATSER Plattläggning YTTERVÄGGAR Trä YTTERTAK Betongpannor FASADER Puts med inslag av trä LÄTTVÄGGAR Trä FÖNSTER Aluminiumbeklädda träfönster VÄRME & VATTEN Värmepump VENTILATION Frånluft FÖRRÅD Fristående PARKERING Asfalterad ENTRÉDÖRRAR Grå INNERDÖRRAR Vita släta, NCS S0500-N FÖNSTERBÄNKAR Stenmaterial GOLV Kährs / Tarkett Parkett Ek 3-stav 13mm Mattlack SOCKEL Vit 12x56 mm, NCS S0500-N VÄGGAR Vitmålade väggar, NCS S0500-N TAK Vitmålat KÖK Ballingslöv, STIL, vit laminat med integrerad grepplist alu. Bänkskivor i stenmaterial. Vitt kakel. Rostfri fläktkåpa. Vitvaror från Whirlpool. Spis med varmluftsugn och induktionshäll GARDEROBER Harmoni vit, handtag HG 830 Skjutdörrsgarderob: Aluprofil med vit fyllning inkl. Elfa inredning med väggskena, konsol, trådhylla och klädstång BADRUM Kakel 200x330mm, klinker 100x100 60cm underskåp med mjukstängande utdragbara lådor, tvättställ, 1-greppblandare spegelskåp med belysning. Hörndusch vikdörr Imber rund, 90x195, Klarglas. Duschblandare 160c/c. Duschset Basic III 770mm m.flex WC-stol 3/6L med mjuksits vit. Handdukstork, toapappershållare, handdukshängare. KLÄDVÅRD Tvättmaskin, tumlare, bänkskåp med låsbar lucka, tvättho med blandare med hög pip, Laminatbänkskiva. MULTIMEDIA 1st multimediacentral, datauttag i respektive rum UTRUSTNINGSSTANDARD PREMIUM: HÄLL Whirlpool ACM 816/BA Induktionshäll UNDERBYGGNADS- Whirlpool AKZ 6210 IX Rostfri UGN KYL / FRYS Whirlpool BSNF 8121 OX Rostfri, Kombiskåp Vit, 2 st DISKMASKIN Whirlpool WUC 3C24 P X Rostfri MIKRO Whirlpool AMW 498 IX Rostfri, Inbyggnadsmikro i väggskåp TVÄTTMASKIN Whirlpool FSCR 80422 TORKTUMLARE Whirlpool HSCX 80320 GOLV Kährs / Tarkett Parkett Ek 3-stav 13mm Mattlack
Läs mer

Brf Förstlingen

Västra Munktellstaden, Eskilstuna

BRF Förstlingen består av två byggnader med totalt 35 lägenheter, fördelade på 27 fyror, 2 treor och 6 tvåor. Samtliga har tillgång till eget förråd och tvättstuga i källaren. Tvättar du hellre i lägenheten finns det möjligheter till det också. 23 av bostäderna är i etage. Etagefyrorna har badrum, samt balkonger eller uteplatser, på båda plan. De har dessutom en effektfull ren betongvägg i vardagsrummet. Unikt läge med nära till allt. I Västra Munktellstaden bor du ett stenkast från idrottsarenor, gym och badhus. Det är med andra ord perfekt för aktiva människor, men läget är svårslaget vem du än är. Du har gångavstånd till såväl centrum och mataffärer, som tågstation och flera skolor. Båda huskropparna har dessutom cykelrum i källaren. Kanske behöver du knappt bilen längre? Oavsett erbjuder grannhuset möjlighet till parkeringsplats i garage. Trots det centrala läget är känslan ändå långt ifrån innerstad. Den levande tegelfasaden knyter ihop de moderna husen med Munktellstadens historia och varierande hustaknivåer skapar ett vackrare område. Du bor precis intill Eskilstunaån, med enbart ett trevligt promenadstråk mellan dig och vattnet. Boendet har dessutom härliga uteplatser, gemytliga entrégångar och en vacker innergård med japanska körsbärsträd. Känslan blir lite som radhus, fast i stan. Ingen vill bo trångt och instängt. Därför har lägenheterna extra innertakhöjd och stora fönster, som ger en härlig känsla av luft och öppenhet. Varje bostad har dessutom rymliga balkonger och uteplatser. Lägenheterna är fräscha, moderna och plansmarta – allt är av hög standard, i både utseende och kvalitet. Därtill gör hållbara byggmaterial att de får lång livslängd. Vackert och praktiskt boende, helt enkelt!
Läs mer

Korpen och Tiden

Vaggeryd, Vaggeryd

Nu kommer GT Väst att uppföra ett mycket tilltalande nyproduktionsprojekt på Jönköpingsvägen i centrala Vaggeryd. Totalt 18 bostäder i storlekarna 66 kvm resp 91,2 kvm med funktionell och spännande planlösning med allt vad ett boende skall innehålla. Priset kommer att hamna för en tvåa: 1 195 000:- och för en tre/fyra 1 495 000:-. Hyran blir för en tvåa ca 3228:- resp trea ca 4330:- Nu kan ni/du vara med och skapa just din bostad med din smak och vad du vill ha för färg på väggar och vilket golv ni önskar. Går även att välja kök, badrumsinredning och färgval av tapeter. Allt genom Miljöhallen och Konradsssons kakel. Föreningen äger fastigheten och varje medlem kommer förvalta sin egen bostad. Parkering och gångar kommer anläggas vid flerbostadshusen. Det blir två huskroppar, en på Korpgatan 19/ Jönköpingsvägen 31 och en Sjögatan 1/Jönköpingsvägen 30 det blir 8 resp 10 lägenheter. Det kommer att finnas fiberanslutning i varje lägenhet genom Navnet även TV går att koppla på. Läget är det bästa i Vaggeryd, från lägenheten har du nära till det mesta. Promenadavstånd till centrum, förskola och skola. Även gymnasiet Fenix ligger i närheten. Hjortsjön är en sjö som man både badar i och fiskar, även skridsko- och skidåkning på vintern när isen tillåter. Med bil tar du dig till Jönköping på 25 minuter och Värnamo 30 minuter, Torsvik endast 15 minuter. Finns även närhet till busshållplats. Vaggeryd har allt även ett leende:)
Läs mer

Rosendal

Visby med omnejd, Gotland

Välkomna till Rosendal och 4 nya moderna nyckelfärdiga villor. Bara 10 min från Visby hittar ni detta gröna härliga område. Husen kommer vara välplanerade och stilfulla i sin design. Det kommer finnas 3 olika modeller att välja mellan, 1-plan- , 1,5-plan- och 2-plansvillor. De kommer alla ha ett rejält kök och vardagsrum tillsammans i en öppen och ljus planlösning. Husen har en funktionell tvättstuga med plats för förvaring. Som tillval kan man välja finplanering av fastigheten såsom tomten, stenläggning, altan och slutmålning av fasaden. Mycket av inredningen går att göra andra val på såsom köksluckor, bänkskivor, färg på badrumsinredning, val av ytterdörr m m. Titta i "Val till Rosendal" för inspiration, alla val där ingår i priset. KÖK Vita skåpsnickerier från Vedum, stänkskydd i vitt kakel, bänkskiva i laminat, diskbänk med underlimmad ho. Rostfria handtag. Vitvaror från Siemens – diskmaskin, kyl & frys, induktionshäll, inbyggnadsugn samt inbyggnadsmicro. Köksblandare Nautic. BADRUM Tvättmaskin och torktumlare i vitt från Siemens. Tvättinredning, väggskåp med luckor ”Elsa” vit, bänkskiva i grått laminat. Spegel och kommod från Svedbergs. Duschblandare och tvättställsblandare från Gustavsberg. Hörndusch ”Forsa” från Svedbergs. Kakel på väggarna. Golvklinker. FÖRVARING I HALL & SOVRUM Garderoberna har släta vita luckor ”Elsa” från Vedum och rostfria handtag. Inredning med klädstång samt hylla. Linneskåpet har hylla och tråd backar. Städskåpet förses med låsbart medicinskåp. VÄGGAR Vitmålade väggar i entré, vardagsrum, kök, sovrum, allrum och klädkammare. Tapeter kan väljas som tillval. Kakel i badrum. GOLV Trägolv 14mm Boen EK Techno 3-stav mattlack. Ekparkett i vardagsrum, sovrum, kök och klädkammare. Klinker i hall och badrum, där det kommer finnas 2-3 valmöjligheter till samma pris. 1 plansvillan: 137,7 m2, 6 rok 1,5 plansvillan: 150,7 m2, 6 rok 2 plansvillan: 138,8 m2, 6 rok Pris: 3 595 000 kr
Läs mer

Brf Flaggatan i Lysekil

Lysekil, Lysekil

Nu finns möjligheten att förvärva någon av de 16 nya bostadsrätter som uppförs på Flaggberget mitt i centrala Lysekil av Byggtjänst i Lysekil AB med inflyttning i slutet av 2018. Lägenheterna (2 - 5 rum och kök) kommer att få ett lugnt och fint läge, men ändå med absolut närhet till Kungstorget, norra hamnen och mycket mer. Det kommer att bli trevlig utsikt över Kyrkviks gator och hustak, och en del av lägenheterna kommer till och med att kunna se havet. På fastigheten Lysekil Kyrkvik 1:158 kommer att uppföras totalt 3 byggnader: Byggnad A och B är flerbostadshus samt byggnad C ett gemensamt gårdshus. Byggnad A Flerbostadshus i tre våningsplan, 8 lägenheter, teknikrum samt cykelförråd. Fasadbeklädnad: Trä. Fönster: Isolerglasfönster med aluminium/trä. Takbeklädnad: Tvåkupigt tegeltak. Byggnad B Flerbostadshus i fyra våningsplan, 8 lägenheter, i källarplan med 10 p-platser under tak, förråd samt teknikrum. Fasadbeklädnad: Fibercementskivor. Fönster: Isolerglasfönster med aluminium/trä. Takbeklädnad: Bandtäckt aluminiumtak. Byggnad C Gemensamt gårdshus (miljöhus) I anslutning till byggnaderna finns ytterligare 10 p-platser, varav 2 handikapplatser. Totalt finns 20 p-platser i föreningen. För 6 lägenheter i hus A tillhör P-plats med eluttag - 250:-/mån. För 2 lägenheter i hus A tillhör P-plats under tak med eluttag - 500:-/mån. För samtliga lägenheter i hus B tillhör P-plats under tak med eluttag - 500:-/mån. Invändig standard: Köksinredning: glaskeramikhäll, ugn, kyl/frys, diskmaskin, inbyggnadsmikro och köksfläkt. Skåpsluckor från Sentens. Kakel över diskbänk. Badrum: kaklade väggar och klinkerbelagt golv med golvvärme. Dusch, handdukstork, tvättställ med kommod, kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Golvbeläggningar: 3-stavs ekparkett i rummen och klinker i badrum. Väggar: tapetsering av väggar med standardtapeter från Eco Decorama, Borosan eller Fiona, alternativt vitmålad väv. Kakel i badrummen. Innerdörrar: vitmålade dörrar av trä. Golv- dörrlister: vitmålade. Tillvalsmöjligheter kommer att finnas. För mer information om försäljningsprocessen är ni välkomna att kontakta oss på Fastighetsbyrån.
Läs mer

Kv. Vikvalen 1

Kungsängen, Jönköping

Nu startar försäljningen avseende 52 attraktiva lägenheter på det nya bostadsområdet Kungsängen som nu håller på att växa fram. Här kombineras en modern, funktionell planlösning med en ljus och trivsam färgsättning. Från rymliga ettor till kvadrateffektiva fyror i det häftigaste huset på Kungsängen med fri utsikt över Vättern. Generöst tilltagna balkonger alternativt terrasser för skön utsikt. Njut av ljuvligt solläge! Området har allt man behöver i sin vardag. Handel och kommunikation samt trivsamma strövområde inpå knuten. Projektet omfattar två huskroppar. Huskropp 1 är den höga byggnaden och Huskropp 2 är den låga. Vårdcentral och uthyrningslokaler är belägna mellan våning ett och två. Bostadsrätterna är belägna mellan våning tre och tolv. Huskropp 1 innefattar tolv våningsplan. Högst upp, på våning 12 är det enbart en bostadsrätt – en så kallad penthouse. 11 tvåor om cirka 53 kvm – 55 kvm. 27 treor om cirka 70 kvm – 95,7 kvm. 1 fyra om cirka 135 kvm (penthouse). Huskropp 2 innefattar sex våningsplan. 4 ettor om cirka 26 kvm – 30 kvm. 5 tvåor om cirka 49,5 kvm – 55 kvm. 3 treor om cirka 70 kvm – 75 kvm. 1 fyra om cirka 87 kvm. Areauppgiften kan av olika skäl vara felaktig, bland annat beroende på äldre uppmätningsformer. Den köpare som anser att den exakta arean är av betydelse, bör låta mäta upp bostaden före köpet. Försäljning Samtliga bostadsrätter säljs samtidigt och det är först till kvarn. Kontakta ansvariga mäklare för att köpa ditt framtida boende. Ett förhandsavtal måste skrivas på för att bostaden ska vara din. Tillträde Preliminärt färdigställande och tillträde för båda huskroppar är Q4 2018. Observera att kostnadskalkylen kommer att göras om med anledning av förändringar under projektets gång.
Läs mer

Brf Sjöstaden Etapp E

Tuvebo, Alingsås

Ett modernt boende i söderläge vid en vacker sjö, kan det bli bättre? Ja faktiskt. Sjöstaden är nämligen så mycket mer än bara attraktiva bostäder. Här lever du ett bekvämare och rikare liv med modern handel, serveringar och gym vägg i vägg. Du kan ta hissen ner till löprundan, morgondoppet eller skridskoturen. Och du kan njuta av utsikten över sjön och naturen från din balkong eller terrass. Dessutom har du som boende tillgång till en gemensam takterrass på köpcentrets tak. Här kan du sola och umgås med grannar eller vänner i en skön miljö. Med växthus, gröna ytor och möjlighet till både lek och fysisk aktivitet. ETT BOENDE MED INBYGGD LIVSKVALITET. Sjöstaden erbjuder något helt unikt – ett exklusivt boende med ditt eget köpcentrum på bottenplan. I Vimpeln finns 19 butiker, ett gym, glasskafé och en av Sveriges allra fräschaste och mest välsorterade livsmedelsbutiker. Samtidigt finns vattnet, naturen och löparspåren direkt utanför dörren. Hela det nya kvarteret Sjöstaden är beläget vid sjön Gerdsken. Sjön är lång och vidsträckt och bjuder på en fantastisk vy. Det är en populär badsjö och runt hela sjön finns badplatser, en del med badbryggor, andra med härliga sandstränder. Det är underbart att jogga eller cykla längs stigen som sträcker sig fem kilometer runt sjön. Vintertid kan du åka skridskor och njuta av varm choklad på isen. Förutom din egen uteplats (de flesta lägenheter har minst en) så har du tillgång till den gemensamma takterrassen på Vimpelns tak. En grön oas med plats för umgänge, grillkvällar, padeltennis och inte minst en fantastisk utsikt. Har du bil kan du dessutom hyra egen plats i parkeringshuset, med en separat gångväg direkt till fastigheten. Du behöver aldrig leta parkering. Sjöstaden är helt enkelt en helhetslösning. Här får du mer tid och plats för det som är viktigt. Må bra, umgås mer och njuta lite extra av livet. ALLT DU BEHÖVER – EN HISSFÄRD BORT. I Vimpeln – vägg i vägg med ditt boende – hittar du allt du behöver. Nybakat bröd varje morgon. Frukt och grönt, färsk fisk, skaldjur och delikatesser, närodlad mat och catering. Men även mode, hemelektronik, hårvård, sportmode, hästsport, husdjursprodukter, färger, tapeter, heminredning, optik, leksaker, bygg, telefoni, smycken och apotek. Och det bästa? Du tar hissen till hela utbudet. TOPPMODERNT GYM I HUSET. Året om har du tillgång till inomhusträning på Endorfin. Gymmet har fem topprustade salar för gruppträning av alla de slag, men även maskiner för hela kroppen samt fria vikter i massor, så att du har många alternativ när du ska styrketräna. Tränar du med personlig tränare har du en egen yta där ni inte behöver vänta på att utrustningen ska bli ledig. Här är det fullt fokus på dig. EN NY MÖTESPLATS, DÄR VATTNET MÖTER STADEN. Strandpromenaden i Sjöstaden blir en oas för boende och besökare att koppla av på, sommar som vinter. Här blandas restaurang- och cafélivet med avskilda uteplatser för marklägenheterna. Den gröna parkmiljön är noga utformad för att människor, växter och djur ska trivas bättre än någonsin. Välkommen att flanera eller slå dig ner på en uteservering, ta en lunch eller kopp kaffe och titta på folklivet. Stråket längs stranden erbjuder grusade gångar och bänkar för naturlig kontakt med sjön, som glittrar i solnedgången. Här finns bland annat lekplats, bouleplan och picknick- bord där människor från hela området kan träffas och skratta tillsammans. Vattnet inbjuder till bad och andra aktiviteter. Ett stenkast bort ligger badplatsen och fiskeplatsen, som är populära under sommaren. I Gerdsken behöver du inget fiskekort och det är gratis att fiska. Här finns bland annat gädda, abborre, brax och sutare. Cykelvägen längs kvarteret är trivsamt belyst. Växtligheten följer strandkantens böljande former med en varierande blandning av växter. Bland annat träd som ger skugga och prunkande ängsväxter som blommar under hela sommaren och lockar till sig fjärilar, humlor och bin.
Läs mer

Brf Sjöstaden Etapp D

Tuvebo, Alingsås

Ett modernt boende i söderläge vid en vacker sjö, kan det bli bättre? Ja faktiskt. Sjöstaden är nämligen så mycket mer än bara attraktiva bostäder. Här lever du ett bekvämare och rikare liv med modern handel, serveringar och gym vägg i vägg. Du kan ta hissen ner till löprundan, morgondoppet eller skridskoturen. Och du kan njuta av utsikten över sjön och naturen från din balkong eller terrass. Dessutom har du som boende tillgång till en gemensam takterrass på köpcentrets tak. Här kan du sola och umgås med grannar eller vänner i en skön miljö. Med växthus, gröna ytor och möjlighet till både lek och fysisk aktivitet. ETT BOENDE MED INBYGGD LIVSKVALITET. Sjöstaden erbjuder något helt unikt – ett exklusivt boende med ditt eget köpcentrum på bottenplan. I Vimpeln finns 19 butiker, ett gym, glasskafé och en av Sveriges allra fräschaste och mest välsorterade livsmedelsbutiker. Samtidigt finns vattnet, naturen och löparspåren direkt utanför dörren. Hela det nya kvarteret Sjöstaden är beläget vid sjön Gerdsken. Sjön är lång och vidsträckt och bjuder på en fantastisk vy. Det är en populär badsjö och runt hela sjön finns badplatser, en del med badbryggor, andra med härliga sandstränder. Det är underbart att jogga eller cykla längs stigen som sträcker sig fem kilometer runt sjön. Vintertid kan du åka skridskor och njuta av varm choklad på isen. Förutom din egen uteplats (de flesta lägenheter har minst en) så har du tillgång till den gemensamma takterrassen på Vimpelns tak. En grön oas med plats för umgänge, grillkvällar, padeltennis och inte minst en fantastisk utsikt. Har du bil kan du dessutom hyra egen plats i parkeringshuset, med en separat gångväg direkt till fastigheten. Du behöver aldrig leta parkering. Sjöstaden är helt enkelt en helhetslösning. Här får du mer tid och plats för det som är viktigt. Må bra, umgås mer och njuta lite extra av livet. ALLT DU BEHÖVER – EN HISSFÄRD BORT. I Vimpeln – vägg i vägg med ditt boende – hittar du allt du behöver. Nybakat bröd varje morgon. Frukt och grönt, färsk fisk, skaldjur och delikatesser, närodlad mat och catering. Men även mode, hemelektronik, hårvård, sportmode, hästsport, husdjursprodukter, färger, tapeter, heminredning, optik, leksaker, bygg, telefoni, smycken och apotek. Och det bästa? Du tar hissen till hela utbudet. TOPPMODERNT GYM I HUSET. Året om har du tillgång till inomhusträning på Endorfin. Gymmet har fem topprustade salar för gruppträning av alla de slag, men även maskiner för hela kroppen samt fria vikter i massor, så att du har många alternativ när du ska styrketräna. Tränar du med personlig tränare har du en egen yta där ni inte behöver vänta på att utrustningen ska bli ledig. Här är det fullt fokus på dig. EN NY MÖTESPLATS, DÄR VATTNET MÖTER STADEN. Strandpromenaden i Sjöstaden blir en oas för boende och besökare att koppla av på, sommar som vinter. Här blandas restaurang- och cafélivet med avskilda uteplatser för marklägenheterna. Den gröna parkmiljön är noga utformad för att människor, växter och djur ska trivas bättre än någonsin. Välkommen att flanera eller slå dig ner på en uteservering, ta en lunch eller kopp kaffe och titta på folklivet. Stråket längs stranden erbjuder grusade gångar och bänkar för naturlig kontakt med sjön, som glittrar i solnedgången. Här finns bland annat lekplats, bouleplan och picknick- bord där människor från hela området kan träffas och skratta tillsammans. Vattnet inbjuder till bad och andra aktiviteter. Ett stenkast bort ligger badplatsen och fiskeplatsen, som är populära under sommaren. I Gerdsken behöver du inget fiskekort och det är gratis att fiska. Här finns bland annat gädda, abborre, brax och sutare. Cykelvägen längs kvarteret är trivsamt belyst. Växtligheten följer strandkantens böljande former med en varierande blandning av växter. Bland annat träd som ger skugga och prunkande ängsväxter som blommar under hela sommaren och lockar till sig fjärilar, humlor och bin.
Läs mer

Brf Albert

Stora Mellösa, Örebro

Med härligt naturnära läge uppförs under 2017/18: 15 väldisponerade bostadsrätter fördelade på 7 radhus i 2 plan 5 rok samt 4 parhus ( 8 lägenheter) i 1 plan 3 rok. Samtliga lägenheter håller en hög standard! Här erbjuds ett bekvämt boende med fullutrustat kök, två helkaklade badrum ( ett badrum i 1 plans husen) och separat tvättrum. Härlig uteplats med trädäck. Förråd på ca 4 kvm. Lugnt och lantligt läge med närhet till natur, bad och tillgång till det nybyggda poolområdet med gym vid Katrinelund Gästgiveri och Sjökrog. Vid behov finns Örebro centrum på bekvämt avstånd. Radhusen i 2 plan på 109 kvm innefattar 5 rum varav 3-4 sovrum. På entréplan erbjuder bostaden luftiga ytor med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Från de trevliga sällskapsytorna når man den fina uteplatsen med trädäck! På samma våning finns även, duschrum samt praktiskt tvättstuga. En trappa upp finns 3 sovrum, allrum, badrum samt klädkammare. Parhusen i 1 plan på 85 kvm innefattar 3 rum varav 2 sovrum. Bostaden erbjuder luftiga ytor med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Från de trevliga sällskapsytorna når man den fina uteplatsen med trädäck! Här finns även, två sovrum varav ett med klädkammare, rymligt duschrum samt praktiskt tvättstuga. Utanför entrén finns en carport. Samtliga bostäder har förråd om ca 4 kvm. Bilderna och illustrationerna kan avvika från slutresultatet. Bilderna kan även innehålla tillval. Asfalterad bilplats, sådd gräsmatta och trädäck ingår. Fast pris 1 plan: 1 450 000 kr. Fast pris 2 plan: 1 690 000 kr eller 1 790 000 kr för gavelhusen. Beräknad inflytt kvartal 3-4, 2018. Anmäl intresse genom att maila: david.lundekvam@fastighetsbyran.se eller ring 019-21 70 05.
Läs mer

Brf Sjöstaden Etapp C

Tuvebo, Alingsås

Ett modernt boende i söderläge vid en vacker sjö, kan det bli bättre? Ja faktiskt. Sjöstaden är nämligen så mycket mer än bara attraktiva bostäder. Här lever du ett bekvämare och rikare liv med modern handel, serveringar och gym vägg i vägg. Du kan ta hissen ner till löprundan, morgondoppet eller skridskoturen. Och du kan njuta av utsikten över sjön och naturen från din balkong eller terrass. Dessutom har du som boende tillgång till en gemensam takterrass på köpcentrets tak. Här kan du sola och umgås med grannar eller vänner i en skön miljö. Med växthus, gröna ytor och möjlighet till både lek och fysisk aktivitet. ETT BOENDE MED INBYGGD LIVSKVALITET. Sjöstaden erbjuder något helt unikt – ett exklusivt boende med ditt eget köpcentrum på bottenplan. I Vimpeln finns 19 butiker, ett gym, glasskafé och en av Sveriges allra fräschaste och mest välsorterade livsmedelsbutiker. Samtidigt finns vattnet, naturen och löparspåren direkt utanför dörren. Hela det nya kvarteret Sjöstaden är beläget vid sjön Gerdsken. Sjön är lång och vidsträckt och bjuder på en fantastisk vy. Det är en populär badsjö och runt hela sjön finns badplatser, en del med badbryggor, andra med härliga sandstränder. Det är underbart att jogga eller cykla längs stigen som sträcker sig fem kilometer runt sjön. Vintertid kan du åka skridskor och njuta av varm choklad på isen. Förutom din egen uteplats (de flesta lägenheter har minst en) så har du tillgång till den gemensamma takterrassen på Vimpelns tak. En grön oas med plats för umgänge, grillkvällar, padeltennis och inte minst en fantastisk utsikt. Har du bil kan du dessutom hyra egen plats i parkeringshuset, med en separat gångväg direkt till fastigheten. Du behöver aldrig leta parkering. Sjöstaden är helt enkelt en helhetslösning. Här får du mer tid och plats för det som är viktigt. Må bra, umgås mer och njuta lite extra av livet. ALLT DU BEHÖVER – EN HISSFÄRD BORT. I Vimpeln – vägg i vägg med ditt boende – hittar du allt du behöver. Nybakat bröd varje morgon. Frukt och grönt, färsk fisk, skaldjur och delikatesser, närodlad mat och catering. Men även mode, hemelektronik, hårvård, sportmode, hästsport, husdjursprodukter, färger, tapeter, heminredning, optik, leksaker, bygg, telefoni, smycken och apotek. Och det bästa? Du tar hissen till hela utbudet. TOPPMODERNT GYM I HUSET. Året om har du tillgång till inomhusträning på Endorfin. Gymmet har fem topprustade salar för gruppträning av alla de slag, men även maskiner för hela kroppen samt fria vikter i massor, så att du har många alternativ när du ska styrketräna. Tränar du med personlig tränare har du en egen yta där ni inte behöver vänta på att utrustningen ska bli ledig. Här är det fullt fokus på dig. EN NY MÖTESPLATS, DÄR VATTNET MÖTER STADEN. Strandpromenaden i Sjöstaden blir en oas för boende och besökare att koppla av på, sommar som vinter. Här blandas restaurang- och cafélivet med avskilda uteplatser för marklägenheterna. Den gröna parkmiljön är noga utformad för att människor, växter och djur ska trivas bättre än någonsin. Välkommen att flanera eller slå dig ner på en uteservering, ta en lunch eller kopp kaffe och titta på folklivet. Stråket längs stranden erbjuder grusade gångar och bänkar för naturlig kontakt med sjön, som glittrar i solnedgången. Här finns bland annat lekplats, bouleplan och picknick- bord där människor från hela området kan träffas och skratta tillsammans. Vattnet inbjuder till bad och andra aktiviteter. Ett stenkast bort ligger badplatsen och fiskeplatsen, som är populära under sommaren. I Gerdsken behöver du inget fiskekort och det är gratis att fiska. Här finns bland annat gädda, abborre, brax och sutare. Cykelvägen längs kvarteret är trivsamt belyst. Växtligheten följer strandkantens böljande former med en varierande blandning av växter. Bland annat träd som ger skugga och prunkande ängsväxter som blommar under hela sommaren och lockar till sig fjärilar, humlor och bin.
Läs mer

Brf Knäckepilen

Östra Salabacke, Uppsala

Välkommen hem! Läget är troligtvis det bästa och mest unika! Knäckepilen ger dig Östra Sala Backes härligaste läge, mellan den grönskande Knäckepilsparken och en välplanerad inbjudande kvartersgård, med bekvämt avstånd till expansiva Gränbystaden, Uppsalas största shopping galleria . Här bor du i ett modernt hem med vacker och utmärkande arkitektur! Byggnaden är ett vackert arkitektritat hus upp till 8 våningar med bostadsrätter i varierande storlekar, 1 rok till 4 rok, som alla har en unik karaktär och utformning. Lägenheterna har noggrant planerats för att skapa ljusa, tilltalande och bekväma hem. Många av lägenheterna är genomgående med både morgon- och kvällsljus och har tillgång till minst en balkong eller uteplats. På den trevliga innergården som delas med grannfastigheterna kommer det att finnas omsorgsfullt planerade ytor för umgänge, odling och lek. Föreningens egna oas- en fantastik och imponerande takterrass, över trapphus 2, som erbjuder härliga möjligheter till lounge och umgänge, härligt solläge hela dagen och imponerande vy från detta höga läge. Knäckepilen byggs av Åke Sundvall, vinnare av flertalet utmärkelser som exempelvis årets Stockholmsbyggnad 2014, och har ritats av innovativa Belatchew arkitekter. I den norra spetsen av Östra Sala Backe Etapp 1, får knäckepilen en framträdande roll i området. Kopplingen mellan lägenheterna och den nya Knäckepilsparken blir intim, med endast en gång- och cykelbanan som skiljer de boende från grönområdet. Östra Salabacke är ett av Uppsalas största stadsutvecklings- område. Beläget knappt två kilometer från Uppsalas stadskärna är det en viktig pusselbit för att skapa en mer urban karaktär och ett attraktivt stadsliv i de östra delarna av Uppsala. I närområdet finns två 4H-gårdar och härligt lantliga grönområden med fina promenad- och motionsmöjligheter. I kvarteret bredvid Knäckepilen, inom bekvämt promenadavstånd, ligger Källparkens förskola och för den som pendlar finns nära påfart till E4-an och möjlighet att hyra p-plats i föreningens garage. Med ett boende i närheten av Gränbystaden har ni alltid närhet till restauranger, shopping och mötesplatser, visionen är att detta ska bli Uppsalas andra stadskärna. Gränbystaden är under expansiv utveckling och nästa år invigs fler nya butiker, restauranger och en biograf. Besök gärna projektets hemsida för mer information och för att se vilka andra lägenheter som finns i projektet, www.knackepilen.se Hitta hem med lägenhetsväljaren! På projektetshemsida www.knackepilen.se finner du en lägenhetsväljare som gör det lätt för dig att att hitta rätt lägenhet och läge. Verktyget ger dig en bra överblick var i huset bostaden är placerad. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information och besök gärna projektets hemsida på www.knackepilen.se
Läs mer

Kungsgatan 98 ( Brf KungsParken 98)

Väster, Eskilstuna

Populärt koncept tillbaka i Eskilstuna - nu har byggstarten ägt rum 20 st nya bostadsrättslokaler med mycket bra läge planeras i det expansiva området Väster i Eskilstuna. Här finns industrier, kontor och bostäder och inom några minuters färd finns E20. Som egenföretagare har du möjlighet att förvärva en egen lokal till en rimlig kostnad och betala till dig själv, istället för till hyresvärden. Lokalerna kommer att vara i två plan med mindre kök och badrum Beskrivning Plan 1 . Öppen planlösning, fri höjd cirka 4,80 m. . Golvyta cirka 100 m2. . Gjutet betonggolv. . Spolränna kopplad till fastighetens gemensamma oljeavskiljare. . Manuella vikportar 4,0 x 4,5 m (b x h). . Separat gångdörr for entré direkt till plan 1. . Innerväggar och ytterväggar av sandwichelement. . Grundbelysning, lysrör ljusstyrka 300 lux. . Plan 1 är förberett for vatten och avlopp. . Trappa leder upp till plan 2. Plan 2 . Öppen planlösning, fri höjd cirka 2,75 m. . Golvyta cirka 100 kvm alt. 90 kvm beroende på om lokalen totalt är 200 kvm eller 190 kvm. . Limträstomme. Golvet på plan 2 blir ett välisolerat träbjälklag med god bärighet (250 kg/kvm) samt en golvbeläggning av Pergo Vinylgolv Ek eller likvärdigt . HWC med tvättställ och dusch installerat. . Pentry som inkluderar tvättställ, två kokplattor, kyl med frysdel samt mikrovagsugn. . Entrédörr från korridor in till lokal. . Innerväggar och ytterväggar av sandwichelement. . Klinkergolv innanför entrédörr samt i HWC/dusch. . Grundbelysning, lysrör ljusstyrka 300 lux. . Trappa leder ned till plan 1.
Läs mer

Kvarteret Oliven

Norr, Katrineholm

Redan 16 lägenheter bokade. Endast 13 lägenheter kvar. Kontakta ansvarig mäklare för att veta mer. Fastighetsbyrån kommer tillsammans med Tegelstaden erbjuda en visning i kvarteret Hjorten onsdagen den 10/5 kl 17.00. Kvarteret Hjorten är Tegelstadens senaste flerfamiljshus med både bostadsrätter och hyresrätter. Huset ligger i korsningen Djulögatan/Drottninggatan och kommer på många sätt likna kvarteret Oliven i byggnadssätt och materialval. Välkommen! Vill du bo i hjärtat av Norr med närhet till alla bekvämligheter så som matbutik. restaurang, vackra promenadstråk, Lövåsens shoppingområde, tågstation mm? Kvarteret Olivens 29 bostadsrätter är fördelade på en huskropp i vinkel med källarplan med garage och förråd samt tre plan med bostäder. Husets alla tre hissar går från garaget upp till översta våningsplanet. Det kommer finnas 26 garageplatser för föreningens medlemmar att hyra. Bostäderna i entréplan har egna uteplatser och övriga lägenheter har balkong. Lägenheterna varierar mellan 1 rum och kök till 4 rum och kök. Lägenheterna kommer att hålla en hög standard med bl.a. köks- och fönsterbänkar i ljus marmor, kök från Ballingslöv, parkett eller klinker på samtliga golv, helkaklade badrum och vitvaror av hög kvalitet. Här bor du i ett nybyggt, lugnt och attraktivt område med gemensam och trevlig innergård i bästa solläge för föreningens medlemmar. Planerad inflytt till sommaren 2018.
Läs mer

BRF Malajen 10

Visby, Gotland

Radhus med egen tomt där du har chans att skapa ditt egna arkitektritade boende med tillval och egen prägel. I kvarteret Malajen byggs 12 radhus med en stark och modern karaktär på de privata tomterna dessa är tydligt avskilda mot varandra och mot gatan. Något som också understryker våra hus är en del av Visbys stadsbyggnadstradition. Fasader i ljus grå puts, snutputs, på gotländskt vis ger en levande yta. Delar av fasaderna blir i tjärat eller silikatimpregnerat trä. Taken utformas med papp och plåt. Fönster och dörrar täckmålade i kulörer med mineraliska pigment. Konstruktioner och teknik har valts med inriktning mot hållbarhet, sundhet, ekobyggande och möjlighet till återvinning. Stommen består av betongstomme och utfackningsväggar med trä och puts utvändigt, en rationell metod som ger god ljudisolering med hög miljöprofil. Våtrumsväggar byggs i samma material för hög våtsäkerhet. Grunderna görs som platta på mark med golv av polerad betong. Stenväggarna putsas och kalkas. Parkering av bilar och cyklar sker på den egna tomtmarken vid entréerna i kvarterets nordöstra del, det är den gata som är mest avskild av gatorna runt kvarteret. Samtliga hus förbereds för laddning av elfordon. Vi vill gärna stödja utvecklingen mot gemensamma billösningar såsom bilpool. I anslutning till gavlarna utformas radhusens gemensamma gårdsytor, återvinningsstationer och gästparkering i lämplig åtskillnad. De privata gårdarna utformas individuellt och delas upp med häckar, plank och blommande partier. Mot Greta Arvidssons gata i sydväst används häckar som insynsskydd. Markens underbyggnad utformas för att klara ackumulering av dagvattnet och möjliggöra infiltration. Värmesystemet bygger på fjärrvärme som tillförs som golvvärme, tillsammans med de värmetröga materialen, mineraliska ytskikten och att byggtekniken inte bygger på material och ytskikt ger bra förutsättningar för ett utmärkt klimat inomhus. Ytor: 12 stycken radhus med en BOA om 125m2. Adresser Greta Arvidssons Gata 23A-F, 25A-F. Ansvarig arkitekt är Hans Berndtsson, arkitekt SAR/MSA, och handläggande arkitekt är Erik Berndtsson, arkitekt MSA.
Läs mer

Brf Yxstabacken

Kårsta, Örebro

Med härligt naturnära läge uppförs under 2017 fyra väldisponerade bostadsrättsparhus om 5 rok med hög standard! Här erbjuds ett bekvämt boende med fin takhöjd, fullutrustat kök, helkaklade badrum och separat tvättrum. Härlig uteplats med trädäck och spabad i västerläge! Förråd samt carport i anslutning till huset. Lugnt och lantligt läge med fin ute-del och närhet till natur, bad och golfbana samt med Örebro centrum på bekvämt avstånd. Parhusen innefattar 5 rum varav 3(4) sovrum. På entréplan erbjuder bostaden luftiga ytor med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Från de trevliga sällskapsytorna når man den fina uteplatsen med trädäck och spabad! På samma våning finns även ett sovrum, duschrum samt praktiskt groventré/tvättstuga. En trappa upp finns 2 sovrum, allrum/sovrum, badrum samt klädkammare. Från det största sovrummet nås bostadens trevlig balkong, balkongen ligger precis som uteplatsen i soligt västerläge, där du med fördel avnjuter kvällssolen. Utvändigt förråd i anslutning till carporten, från carporten når du bostaden via praktisk groventré. Bilderna är illustrationer och kan avvika från slutresultatet. Bilderna kan även innehålla tillval. Häckar, planteringar, marksten, asfaltering ingår ej. Sådd gräsmatta, trädäck och spabad ingår. Fast pris 2 195 000kr. Beräknad inflytt kvartal 1, 2018. Anmäl intresse genom att maila: thomas.rylander@fastighetsbyran.se eller ring 019-21 70 03.
Läs mer

Brf Västra Sjöstaden

Västra Sjöstaden, Ystad

Välkommen till Västra Sjöstaden, denna växande stadsdel som myllrar av hus i olika stilar. Det stora intresset av att bo i Ystads västra delar, i närhet av både hav och fält men även med närhet till E65 där du snabbt tar dig till Malmö, gör att byggandet här har tagit rejäl fart. På bästa läget i området, en bit upp på höjden, har HanssonGruppen förvärvat en tomt och uppför nu 30 stycken praktiska och snygga bostadsrätter med ”villakänsla”. Alla bostäder byggs med stora ljusinsläpp åt söder och sällskapsutrymmen i öppna planlösningar. Projektet innefattar 2:or och 3:or i markplan med egen täppa, och 3:or och 4:or i etage en trappa upp. Lägenheterna i etage har två uteplatser i form av en klassisk balkong och en väl tilltagen takterrass om minst 15 kvadratmeter, varifrån utsikten kommer att vara vidunderlig. Det finns parkering till varje lägenhet mot en avgift på 240 kr per månad. Det kommer även att finnas el-laddare för elbil. Lägenheterna byggs med omsorg av en lokal byggfirma på en betongplatta med stålregelstomme och en fasadbeklädnad av tegel och puts. Interiört blir det genomgående kvalitativa material så som 3-stavig ekparkett, klinkergolv, köksinredning från Smedstorp kök och fönsterbräden i sten. Ett modernt FTX-system ser till att inomhusmiljön blir behaglig och energiförbrukningen effektiv. Alla fönster är aluminiumbeklädda och därmed underhållsfria. Husen värms upp med fjärrvärme och fiberkabel är indraget. Detta är med andra ord moderna och bekväma bostäder som står klara under försommaren 2018.
Läs mer

Skreanäs etapp 2

Skrea, Falkenberg

Försäljningen är slutsåld! Myresjöhus ska uppföra 26 bostadsrätter i moderna parhus upplåtna med bostadsrätt. Parhus med 4 rum & kök, altan, liten lättskött trädgård, carport & fristående förråd. Underbart läge i natursköna Skrea med närhet till Skrea Strand, naturen, golfbana, förskola, skola & påfart till E6 för jobbpendlaren. Fastpris, ingen budgivning. Försäljningen är i full gång och säljstarten har redan varit den18/4 på vårt kontor. Nu är det först till kvarn principen på de resterande bostadsrätterna, så missa inte chansen att köpa ditt nya drömboende! Trevlig 4-rumslägenhet med öppen planlösning där sambandet mellan kök och vardagsrum ger härliga ytor i entréplanet. I hallen används ytan under trappan på ett bra sätt med ett förråd. Trappans placering bildar navet i lägenheten och ger flertalet fördelar - till exempel får upplevelsen av planlösningen bättre spelrum än om den skulle placerats i entrén. På övervåningen finns den privata delen med två sovrum, allrum och en mysig läshörna. Här finns möjlighet att ändra planlösningen till tre sovrum. Samtliga lägenheter har en uteplats i markplan. Uteplatserna har ett avskärmande plank mellan varje lägenhet. Trädgården är färdig med gräsmatta, häckar och marksten. Till lägenheten ingår även en carport samt ett förråd. Försäljning slutsåld! För vidare information och intresse vänligen kontakta oss på Fastighetsbyrån 0346-84070.
Läs mer

Öja Olovs

Södra, Gotland

Tomter med havsutsikt mot väster och de magiska solnedgångarna. Inkl. kommunalt VA och el vid tomtgräns. De är helt avskärmade från stora vägen mot Burgsvik tack vare den täta lövskogen med bok, björk och hassel. Gångavstånd till busshållplats, hotell och restaurang vid Björklunda. Varje tomt har en generös byggrätt om 150 kvadratmeter bostadshus samt 50 kvadratmeter komplementbyggnad. Fastigheten avgränsas västerut av en befintlig vacker grusväg parallellt med stranden och den gamla slänten lämnas orörd. Byggnaderna nedanför den gamla järnvägsbanken utförs gärna lågmält i naturmaterial med en dämpad färgskala. Byggnaden i vinkel skyddar mot den kalla nordvinden och mot söder och väster öppnar den sig med en härlig gård. Längs fasaderna mot gården sträcker sig en grund veranda med tak, vilket gör att glaspartierna mot söder och väster ligger skyddade mot både sol och regn vilket också minimerar underhållsarbetet. En låg stenmur ramar in gården vackert och den fria utsikten är ju förstås alldeles underbar. Kök och vardagsrum öppnar sig mot gården med stora glaspartier. Två stora sovrum med generösa klädkammare och dessutom ett gästrum. Byggnaderna ovan nya vägen är lite högre än de som ligger nedanför. De är gärna uppförda i trä med enkla rena tak av matt grå plåt. Träfasaderna kan vara obehandlade eller färgade med slamfärg i svart eller grå kulör, för att smälta in fint mot skogen i öster. Långsidan vetter mot söder och gaveln mot havet. Detta för att den större huvudbyggnaden inte skall skapa en barriär mellan skogen och vägen. Komplementbyggnaden placeras i vinkel tätt intill huvudbyggnaden så att en gårdsmiljö skapas i vinkeln. En vacker kalkstensmur får gärna omgärda gården mot sydväst. En tanke är också att lägga byggnaderna på den övre delen av tomten för att skapa en mer privat gårdsmiljö. Detta gör vägen mer öppen för allmänheten att passera längs vägen utan att uppleva att man kommer "för nära" någons uteplats. Hus nr 1: Lofthuset 72m2 BOA hus, 34 m2 loft. Totalentreprenad inkl. byggsats Pris 2 510 000 kr Hus nr 2: Steninge 101m2 BOA 1 plan. Totalentreprenad inkl. byggsats Pris 2 550 000 kr Hus nr 3: Öja huset 150m2 BOA 1 plan, med plåttak och putsad fasad. Totalentreprenad inkl. byggsats Pris 3 580 000 kr
Läs mer

Trädgårdsstaden 3

Hestra, Borås

Nu är försäljningen av Trädgårdsstaden Etapp 3 igång! De två tidigare etapperna är slutsålda sedan länge och nu släpper vi ytterligare 58 bostäder i variende storlekar på populära Trädgårdsstaden Hestra. 14 Lägenheter såldes redan första dagen men fortfarande finns bostäder från 1,5 rok för 1 195 000 kr till 5 rok för 2 525 000 ledigt i projektet. Läs mer om projektet och alla de lediga bostäderna på www.tradgardsstadenhestra.se Trädgårdsstaden Hestra erbjuder ett varierat boende för olika skeden i livet. Här finns små, mysiga lägenheter för paret som flyttar hemifrån och slår sina påsar ihop. Större lägenheter till villaägarna som tröttnat på gräsklippning. Eller varför inte ett radhus där hela familjen får plats. Med ett varierat boende, stimulerande utemiljöer och möjligheter till aktiv fritid skapas ett tryggt och trevligt område där man inte bara bor utan lever, möts och trivs. Välkommen till Trädgårdsstaden Hestra. Trädgårdsstaden Etapp 3 erbjuder följande bostadsalternativ; STORA RADHUS MED FYRA SOVRUM Med fem rum och kök i två plan får du ett boende med stora möjligheter. Bottenplanet består av kök med matplats, vardagsrum, badrum med dusch, toalett och tvätt samt uteplats. En trappa upp hittar du en hall och fyra välplanerade sovrum varav det största har walk-in-closet. Självklart finns här badrum med badkar och toalett samt en härlig balkong. Alla radhusen är på 112 kvm. VARIERAT BOENDE I FLERBOSTADSHUS I FEM VÅNINGAR. 1,5:a, 2:or och 3:or Det största huset har fem våningar varav den femte är indragen. Bottenplan erbjuder två välplanerade 1,5:or med två egna uteplatser. Andra, tredje och fjärde våning erbjuder både tvåor och treor på vardera våningsplan av olika storlek. Alla lägenheter är ljusa med stora uteplatser eller balkonger. Vissa hörnlägenheter har dessutom en stor balkong över hörn. Den indragna femte våningen inrymmer två treor och en fyra – alla med stora terrasser. Lägenhetsytor från 47 till 92 kvm. Hiss finns självklart. TVÅPLANSHUS Tvåplanshus erbjuder två stycken tvåor om 55 kvm i markplan med härliga uteplatser samt en generös fyra om 96 kvm med takterrass i sydväst samt balkong i nordost. 4:an har härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt cirka 3 m i takhöjd i vissa rum. ENTREBALKONGHUS 3:or, 4:or och 5:or I entrébalkonghus 1 ligger härliga tvåor i bottenplan – alla med egen uteplats i anslutning till vardagsrum och ingång från bygatan. Trean och de två fyrorna på våning två nås med charmig entrébalkong. Lägenheterna på plan två har alla balkonger samt entrébalkong som ger utrymme för egen sittplats. Lägenhetsytor från 55 till 94 kvm. Också entrébalkonghus 2 ligger härliga tvåor i bottenplan – alla med egen uteplats i anslutning till vardagsrum och ingång från bygatan. På våning två nås lägenheterna med charmig entrébalkong. På plan ett finns en trea och tre etagelägenheter i två plan inrymmande 4-5 rum och kök. Alla lägenheter har balkong samt entrébalkong som ger utrymme för egen sittplats. Lägenheterna är i två våningar har även en generös takterrass. Lägenhetsytorna från 55 till 94 kvm. Plattformshiss finns i båda husen. UTEPLATSER, BALKONGER OCH TERRASSER Alla radhus och lägenheter har uteplats, balkong eller terrass – en del har till och med både och. Nästan alla lägenheters balkonger ligger i skönt sydväst- eller söderläge. Lägenheterna på bottenvåningen i det lilla flerbostadshuset samt radhuset i entrébalkonghuset har sina uteplatser mot mot gården åt nordost samt en liten uteplats mot gatan åt sydväst.
Läs mer

Bovieran

Zakrisdal, Karlstad

På natursköna Zakrisdal planeras nu Bovieran för dig som är 55+. Ett nybyggnationsprojekt om 54 bostäder med bostadsrätter med tillgång till unik vinterträdgård. I detta projekt erbjuds fler gavellägenheter och gemensamhetslokal ute i vinterträdgården med bl.a. bastu. Välplanerade, ljusa och moderna bostäder om 2 eller 3 rum och kök med fint ljusinsläpp, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och med egen balkong eller uteplats på utsidan av huset. Vid entrén till bostaden finns möjlighet att ha en liten cafégrupp och njuta av utsikten över den magnifika vinterträdgården. Bostadshuset är fördelat i tre huskroppar som vardera har tre plan med en unik vinterträdgård om 1600 kvm i mitten. Varje våning nås med både hiss och trappa. Vid markplan och våning 1 är takhöjden 2,5 m till tak och på våning 3 går takhöjden från 2,5 m upp till 3,4 m (vid entrén). I den gemensamma vinterträdgården finns en växtrik miljö med behagligt klimat och sköna upplevelser året runt. Vinterträdgården är en naturlig mötesplats för både aktivitet och avkoppling. Bovieran erbjuder ett tryggt boende. Varje bostad har ett eget inbrottslarm som även är kopplat till bostadens brandvarnare. Porttelefon finns i varje bostad och är kopplad till en kamera vid den gemensamma huvudentrén, vilket gör att det alltid går att se vem som ringer på. Ytterdörren till bostaden är säkerhetsklassad. Husdjur är välkomna, men de får inte vistas inom vinterträdgården annat än vid passage till och från bostaden. Månadsavgifterna är inkl. värme, VA, TELIA digital-TV kanalpaket LAGOM, trädgårdsmästarskötsel av vinterträdgården samt teknisk- och ekonomisk förvaltning med fastighetsskötsel. De fasta priserna för bostäderna varierar beroende på läget i huset och väderstreck på balkong/uteplats. Lägenheterna planeras att byggas under 2017 och säljs på ritning. Efter 65 % tecknade tas först spadtaget (minst 35 lgh sålda innan produktionsstart). Inflyttning beräknas till kvartal 4 år 2018. Här erbjuds ett njutningsfullt och bekymmersfritt boende med fantastisk miljö, trygghet och social gemenskap.
Läs mer

Brf Glansen

Glanshammar, Örebro

Med attraktivt läge i populära Glanshammar uppförs under 2017 åtta väldisponerade bostadsrättsradhus med hög standard. Husen uppförs som radhus och parhus om 115 -118,8 kvm fördelat 5-6 rok. Här erbjuds ett bekvämt boende med fullutrustat kök, helkaklade badrum och separat tvättrum. Härlig uteplats med trädäck och spabad! Förråd samt carport eller p-plats i anslutning till huset. Perfekt läge med både skola och matbutik endast ett stenkast från bostaden samt Örebro centrum på bekvämt avstånd. Parhusen på 118,8 kvm innefattar 5 rum varav 3(4) sovrum. På entréplan erbjuder bostaden luftiga ytor med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Från de trevliga sällskapsytorna lotsas man ut till den fina uteplatsen med trädäck och spabad! På samma våning finns även ett sovrum, duschrum samt praktiskt groventré/tvättstuga. En trappa upp finns 2 sovrum, allrum/sovrum, badrum samt klädkammare. Från det största sovrummet nås bostadens trevlig balkong, balkongen ligger precis som uteplatsen i soligt söderläge. Utvändigt förråd i anslutning till carporten, från carporten når du bostaden via praktisk groventré. Radhusens 115 kvm disponeras på 6 rum varav 4 sovrum. Entréplan karaktäriseras av fin sällskapsyta via den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Från vardagsrummet/köket når man bostadens härliga uteplats med trädäck och spabad. Vidare på entréplanet återfinns även ett sovrum, duschrum samt praktisk tvättstuga. En trappa upp finns 3 sovrum, allrum, samt duschrum. Förråd samt bilplats på bostadens framsida. Bilderna är illustrationer och kan avvika från slutresultatet. Bilderna kan även innehålla en del tillval. Häckar, planteringar, marksten och asfaltering ingår ej. Trappen på de invändiga visualiseringarna ingår ej. Sådd gräsmatta, trädäck och spabad ingår. Radhus gavel 1 795 000 kr, radhus mitten 1695 000 kr, Parhus 1795 000kr. Beräknad inflytt kvartal 4, 2017. Anmäl intresse genom att maila: thomas.rylander@fastighetsbyran.se eller ring 019-21 70 03.
Läs mer

Brf Pärlan

Norra kajen, Sundsvall

Försäljningen av Lillskärs första projekt i Sundsvall, Brf Prima har varit en succé. Idag är alla lägenheter sålda och nu har det blivit dags för Lillskärs andra projekt på Norra Kajen, Brf Pärlan! 69 fantastiska bostadsrättslägenheter mittemellan stadskärna och hav. Ljuset, vattnet och grönskan kombinerat med stilfull arkitektur kommer att ta boendet i Sundsvall till nya nivåer. Interiör I bostadsrättsföreningen Pärlan finner du ett bekvämt, ljust och modernt boende i storlekar från 1 till 4 effektiva rum och kök. Från hissen tar du dig direkt ner till källarförråd och garage. Samtliga lägenheter har tidlösa materialval och lösningar där kvalitativa kök och golv i ljuspigmenterad ekparkett är några av de självklarheter som erbjuds från start. Ett flertal av lägenheterna har 2 tilltagna, möblerbara balkonger. På nedersta plan återfinns rymliga uteplatser medan takvåningarna med sina terrasser erbjuder en frihetskänsla utöver det vanliga. Dessutom har föreningen två gemensamma takterrasser. De större duschrummen har plats för badkar medan tvättmaskin, torktumlare och en praktisk arbetsbänk finns i de flesta våtrum. Liksom elkomfortvärme i golv, eluppvärmd handdukstork och vägghängda toalettstolar för en underlättad vardag. Bostäderna har i övrigt försetts med stilrena val såsom vitmålade väggar medan garderobslösningarna är övervägande skjutdörrsvarianter. Inom bostadsrättsföreningen har respektive lägenhet tillgång till eget förråd, gemensamma cykelförråd samt utrymmen för barnvagnar och rullatorer. Med husens närhet till den grönskande Skeppsparken, som i detalj är planerad av landskapsarkitekter, blir även detta en naturlig del av omgivningen. Där kommer finnas träd och planteringar tillsammans med sittplatser, belysning och en lekplats för de minsta. Vattnets närhet gör sig ständigt påmind. Strandpromenaden via den stenbelagda och upplysta kajen tar dig till stadskärnan på bara några minuter. Varje bostadsrättsinnehavare erbjuds parkering i husets garage. Läs mer: www.brfparlan.se
Läs mer

Brf Sjösidan i Tranemo

Tranemo, Tranemo

I Brf Sjösidan bor du i ett modernt och hållbart bostadshus med en stomme av betong och med känsla av puts i strukturen. För att smälta in i omgivningen har huset fått ljusa, härliga kulörer och inslag av rödaktig fasadsten. Materialvalen är noga utvalda för att minimera framtida underhålls behov. Till varje lägenhet finns möjlighet att hyra en parkeringsplats. Huset har full tillgänglighet enligt gällande normer till alla utrymmen. Sophus, barnvagn- och cykelförråd är placerade på förstaplan tillsammans med lägenhetsförråd och teknikrum. Varje lägenhet är försedd med en tilltagen klädkammare för extra förvaringsmöjligheter. I Brf Sjösidan finns lägenheter för alla – från den mindre trean till den rymliga fyran för dig som behöver mer utrymme. Oavsett vilken du väljer, får du en öppen bostad med mycket ljusinsläpp i en härlig omgivning. Samtliga lägenheter har generösa balkonger där du från ditt vardagsrum kan uppleva naturen med sina skiftningar i grönskan och i vattnet från sjön. Oavsett vilken av lägenheterna du väljer, får du en öppen bostad med mycket ljusinsläpp och modernt utförande. För att utnyttja läget har samtliga vardagsrum, de flesta kök och flera sovrum utsikt över Tranemosjön. För att maximera ljuset har lägenheterna fönster åt två alternativt tre väderstreck. Balkongerna är frihängande utan pelare som skymmer utsikt och har delvis glasade balkongdörrar.
Läs mer

Lyckosvingen

Ljungskile, Uddevalla

Att bo i kvarteret Lyckosvingen är en förmån för dig som golfare men även för dig som inte är det. Det lugna läget, utsikten och den vackra miljön med fina promenadstråk utmed havet gör detta bostadskvarter till en mycket fin plats att leva och bo i. Lyckorna Golfklubb bildades som klubb nr 100 i Sverige år 1967. En utomordentligt fin bana i den vackra bohuslänska naturen med hundraåriga ekar och det havsnära läget. En bana med både seaside och parkbane-karaktär. Här har du möjlighet att ta hissen från din lägenhet ner till golfbilen och köra direkt ut på golfbanan. Bostadskvarteret består av 24 ägarlägenheter 73,4 kvm - 118,4 kvm där alla har en vacker vy över golfbanans gröna ängar, men där ett flertal även har utsikt över havsviken. Lägenheterna är fördelade på tre våningar där samtliga når sin lägenhet med hiss. Från två av hissarna når du även källardelen. I kvarteret Lyckosvingen finns det utöver ägarlägenheterna tre stycken 1-plansradhus. De är placerade närmast golfbanan med en underbar vy över både golfbanan och havsviken. Här är det högt i tak samt stora skjutdörrspartier som tillsammans skapar ljus och rymd. Mellan radhusen kommer en spaljé att sättas upp för att ge avskildhet ( syns inte på 3d bilderna). I anslutning till radhusen finns en samlad parkering till varje hus. Radhusens låga placering gör det möjligt för alla lägenheter att få en vacker vy. På radhusens tak kommer ett vackert sedumtak att läggas, vilket ger en grön yta för lägenheterna att se över. Följ länken nedan till dalaträhus.se för att ta del av mer information om standard och tillval mm.
Läs mer

Brf Skreanäs

Skrea, Falkenberg

Just nu finns inga lediga objekt i projektet. Myresjöhus ska uppföra 24 bostadsrätter i moderna parhus i Brf Skreanäs. Parhus med 4 rum & kök, altan, liten lättskött trädgård, carport & fristående förråd. Underbart läge i natursköna Skrea med närhet till Skrea Strand, naturen, golfbana, förskola, skola & påfart till E6 för jobbpendlaren. Fastpris, ingen budgivning. Trevlig 4-rumslägenhet med öppen planlösning där sambandet mellan kök och vardagsrum ger härliga ytor i entréplanet. I hallen används ytan under trappan på ett bra sätt med ett förråd. Trappans placering bildar navet i lägenheten och ger flertalet fördelar - till exempel får upplevelsen av planlösningen bättre spelrum än om den skulle placerats i entrén. På övervåningen finns den privata delen med två sovrum, allrum och en mysig läshörna. Här finns möjlighet att ändra planlösningen till tre sovrum. Samtliga lägenheter har en uteplats i markplan. Uteplatserna har ett avskärmande plank mellan varje lägenhet. Trädgården är färdig med gräsmatta, häckar och marksten. Till lägenheten ingår även en carport samt ett förråd. Skreanäs är en tätort i Falkenbergs kommun. Bebyggelsen består av nyuppförda småhus öster om Skrea Strand på gränsen mellan det tidigare stadsområdet och Skrea socken. Här bygger Myresjöhus 24 moderna bostäder i tolv parhus - nära Falkenbergs centrum, Skrea strand och Falkenbergs golfbana. Parhusen får egen trädgård. I Skrea finns Snäckans Montessoriförskola, förskolan Karl-Oskar och Karl-Oskarskolan (F-5). Det är också nära till Hjortsbergsskolan (F-5), Tullbroskolan (6-9) och Söderskolan (F-9). I Falkenberg finns två gymnasieskolor; Falkenbergs gymnasieskola och Drottning Blankas gymnasieskola. I Skrea finns en 18-hålsgolfbana och idrottsplats med fotbollsplaner (hemmaplan för Skrea IF). Vid golfklubben finns en restaurang och när middagsmaten ska handlas hem så är närmaste mataffär Ica Skrea Strand på Hjortsberg. Falkenberg är vida känt för sitt rika utbud av nöjen och evenemang såväl sommartid som vintertid. I kommunen finns en stor badanläggning, en evenemangs- och arenahall, en ishall och flera andra sportarenor. Andra kända besöksmål är de många badstränderna, campingplatserna och shopping-varuhusen. I centrala Falkenberg ligger friluftsområdet Vallarna. Här samsas på en och samma yta lekplats, minizoo, boulebana, skatepark, friluftsteater, promenad- och motionsstråk. Skrea samhälle ligger fem kilometer från Falkenbergs centrum, en bit in mot landet längs gamla E6:an. Det är nära till motorvägen och till Falkenbergs station tar man sig på bara tio minuter med bil. Det gör Skrea till det perfekta boendet för pendlaren som samtidigt vill ha nära till havet. Välkommen till Brf Skreanäs!
Läs mer

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.