Sök bostad eller innehåll

Nyproduktion övriga Sverige

Letar du efter nyproducerade bostäder i Sverige?

Våra lokala kontor finns i hela landet och har full koll på vilka aktuella och planerade nyproduktioner det finns i respektive område. Kontakta oss så hjälper vi dig hitta ditt nybyggda hem!

Central Park Etapp 2

Arenaparken, Lund

I Central Park byggs yteffektiva lägenheter som kan rymma ett helt liv på genomtänkta kvadratmeter. Balkongerna erbjuder en maffig utsikt över parken och stan. Här bor du modernt och miljömedvetet. Central Park I Central Park trivs du som gillar att vara uppkopplad och ha kontakt med Lund och resten av världen. Från de övre våningsplanen har du vacker utsikt eftersom Central Parks etapp 2 sträcker sig över grannfastigheterna med sina 10 våningar. Huset är Svanenmärkt och har gröna tak som sparar energi och bidrar till en hållbar miljö. Den moderna lundabon tar gärna cykeln, därför finns det gott om plats för cyklar i såväl garage som på cykelparkeringen på gården. Öppna rum med stort ljusinsläpp Stora och många fönster skapar trivsamma och inspirerande rum. Detaljer som extra breda fönsternischar i ek ger en egen karaktär. Här är varje millimeter välplanerad. Vi kan verkligen tala om less is more – du lever på en liten yta som upplevs som så mycket mer. Funktionalitet och flexibilitet har varit nyckelord i planeringen. Här bor du i en öppen planlösning som kan anpassas för dina egna behov. Vissa 2 rok kan bli 3 rok och planlösningarna är flexibla för dig som vill ha mycket öppen yta eller för dig som hellre vill kunna stänga dörren om köket. Använd bostadsväljaren för att hitta din drömlägenhet Central Park etapp 2 har totalt 38 lägenheter om 1-3 rok. Klicka på bilden för att komma till en digital webbmodell över huset för att se vilka lägenheter som fortfarande är till salu. Om du är intresserad av att köpa en lägenhet, varmt välkommen att kontakta mäklaren direkt!
Läs mer

Högabergsgatan

Bymarken, Jönköping

Fantastiskt boende-som en utsmyckning kommer dessa coola, tidstypiska radhus ligga längs med Bymarkens sluttning. Detta unika boende ligger centralt med gångavstånd till allt man behöver i sin vardag. Skön utsikt över Vättern och vår stad får man på köpet. Inbäddade i grönska och porlande från Dunkehallaån gör att naturen runt husknuten gör sig påmind. Än dock-bara ett stenkast från den vibrerande stan... Här erbjuder vi nu det bästa .... unikt i sitt slag! Vi lovar- absolut toppenläge. Bluewall kommer att uppföra fem supermoderna radhus samt två studior i markplan. Här andas det verkligen nybyggnation med attityd och känsla för det bästa! Otroligt stilfulla och inbjudande cityradhus. Här enas fina materialval med en väldisponerad planlösning och gör detta till det perfekta boendet-oavsett var man befinner sig i livet. Detta boende passar alla vågar vi säga lite kaxigt...dock med glimten i ögat. Otroligt härlig och lättskött trädgårdstäppa. Snygga stensättningar, gångar samt murar gör tomten nästintill underhållsfri. Häck mot gatan gör entrésidan inbäddad och insynskyddad! Kreativa Kvadrat´s tankar och idèer.... I samarbete med Bluewall och Fastighetsbyrån i Jönköping har jag har tagit fram tre olika inredningskoncept som jag döpt till Skandinavisk, Klassisk och Studio. Till varje koncept finns väl genomtänkta och hållbara material som ger en känsla av hög kvalité och livsstil. Vi tror att de som flyttar in är människor som är medvetna, värdesätter personlighet och väl valda inredningsdetaljer. Samtliga bostäder har den gemensamma nämnaren ”personligt” och livskvalité. Till den Skandinaviska stilen hittar du bl.a. ledord som nordiskt, design, tidlöst samt val av olika naturmaterial som trä, linne, ull och läder. Möblerna består av ljusa träslag som ask och björk och färgskalan av jordnära färger med inspiration från naturen. Det klassiska konceptet utstrålar en modern, elegant och flott känsla! Materialvalen är ljusa och inredningsdetaljerna består bl.a. av glas, mässing, marmor och sammet. Färgskalan är ljus och fräsch! I Studion är ledorden trendigt och rustikt där materialvalen är något ruffare och består av betong, sten, järn, rostfritt. Träslagen och färgskalan är mörkare och innehåller mustiga toner. Jag kommer att träffa samtliga som ska flytta in för att gå igenom de olika koncepten samt hälpa till att skapa just ditt drömhem, ett hem att längta till!
Läs mer

Brf Häller Lider

Ljungskile, Uddevalla

Välkommen till Brf Hälle Lider, Ljungskile! Den 2:a maj satte Peab första spadtaget för nyproduktionen i Ljungskile med planerad inflyttning i mars 2019. Här erbjuds en modern lägenhet med stora möjligheter att vara med och påverka inredning och materialval. Den inglasade balkongen är standard liksom det helkaklade badrummet med golvvärme. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Parkeringsplats finns i garage med hiss eller ute med elstolpe. Ljusa, öppna och kvadratsmarta lägenheter! Ljungskile ökar hela tiden i popularitet och idag finns det ont om nybyggda lägenheter. De 32 bostadsrätterna i Brf Hälle Lider får en mycket bra standard som gör det fina läget rättvisa och låter den som flyttar in sätta sin personliga prägel redan från början. Arkitektens bakomliggande tanke har varit att skapa ljusa och öppna lägenheter som känns större än de är och tar till vara på alla kvadratmeter. Oavsett om du flyttar in i en 2:a, 3:a eller 4:a. Badrummen är rejält tilltagna så att två personer kan borsta tänderna samtidigt trots morgonhumör. Sovrummen är placerade på skuggsidan för att undvika morgonsol i ögonen. Alla får förråd på bottenplan och de större lägenheterna har dessutom smarta inbyggda klädkammare. Du får helt enkelt ett boende som är genomtänkt in i minsta detalj. Hög standard och gott om tillval Lägenheterna håller en genomgående bra nivå, allting är noga utvalt för att passa ihop och skapa en trivsam helhet. Ekparkett i samtliga rum och vackert vitmålade väggar som gör det enkelt att börja inreda och själv addera de färgelement man önskar. I badrummet finns tidlösa grå klinkers, en smidig hörndusch och en fast badrumsmöbel från Vedum. Köket är modernt utrustat med dämpade fullutdragslådor, glaskeramikhäll och varmluftsugn (samtliga vitvaror är från Siemens). Vill du sätta din personliga prägel på lägenheten redan innan inflyttning så finns det gott om tillval att göra. Allt från färg på skåpsluckor, kakel och knoppar till bänkskivor eller varför inte rostfri kyl & frys. Hur mycket vill du betala för din nya bostad? Peab vill att så många som möjligt ska kunna köpa en ny lägenhet. Men ingen människa är den andra lik. Ålder, inkomst och storlek på familjen är olika faktorer som påverkar ens livssituation. Därför har finns olika prisnivåer, så att du kan välja det pris som bäst passar din situation och din plånbok. Ditt val påverkar inte månadsavgiften för någon annan i föreningen.
Läs mer

Brf Ljuset

Haga, Sundsvall

På ett attraktivt läge i stadsdelen Haga, bland villabebyggelse och grönska planerar Peab Bostad för nya moderna hem. Här bor du nytt och bekvämt nära naturen och med gångavstånd till city med sitt breda utbud av restauranger, butiker och nöjen. Ett perfekt boendeval för dig som vill bo lugnt men ändå centralt. Interiör Brf Ljuset kommer bestå av 43 moderna bostadsrättslägenheter fördelade på två huskroppar. Här kan du välja mellan den smart planerade ettan med sovalkov till rymliga tvåor och treor. De flesta med balkong som går att glasa in som tillval, flera lägenheter får dessutom fönster i två väderstreck vilket gör att de känns ljusa och luftiga. Väl inne möts ni av lättmöblerade ytor och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. I grundutförande är färgerna på väggar och tak genomgående ljus och vit, de olika rummen binds samman med en ekparkett på golvet. Köket är modernt utrustat med vita köksluckor och fullutdragslådor med dämpning från Marbodal. Bänkskiva av laminat och stänkskydd av kakel. Full maskinell utrustning från Electrolux; kyl och frys alternativt kyl/frys i de mindre lägenheterna, inbyggnadsugn, inbyggnadshäll, diskmaskin och mikrovågsugn.Det helkaklade badrummet är bekvämt utrustat med tvättmaskin och torktumlare från Electrolux, alternativt kombinerad maskin i de mindre lägenheterna. Duschvägg av glas, förvaring i underskåp och spegelskåp. Utöver grundutförandet finns det ett antal tillval som du kan välja mellan. Bland annat kan du välja mellan olika färger på skåpluckor, bänkskivor, uppgradera dina vitvaror och välja badkar istället för dusch. Se hela utbudet för Brf Ljuset i inredningskatalogen. Trapphusen är utrustade med hiss, cykel- och barnvagnsförråd och mellan husen finns ett innegårdstorg med sittplatser och växter. Bra förrådsutrymmen som ni når i A-huset och sopsortering på gården. Till föreningen finns 33 st parkeringsplatser med motorvärmare. I området finns närservice och ett flertal skolor, bland annat den kommunala Hagaskolan och friskolor som Mimerskolan med musik- och idrottsprofil samt idrottsgrundskolan Prolympia. Även Baldershovs idrottsplats ligger i stadsdelen och erbjuder friidrott, fotbollsplaner och tennisbanor, perfekt för den som gillar att aktivera sig. Läs mer: https://peabbostad.se/projekt/vasternorrland/brf-ljuset/
Läs mer
Visa fler

SÅLD NYPRODUKTION

Visa fler

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.