Sök bostad eller innehåll

Nyproduktion övriga Sverige

Letar du efter nyproducerade bostäder i Sverige?

Våra lokala kontor finns i hela landet och har full koll på vilka aktuella och planerade nyproduktioner det finns i respektive område. Kontakta oss så hjälper vi dig hitta ditt nybyggda hem!

BoKlok Backsippan

Välkomna till Boklok Backsippan. Här bygger Boklok 36 kloka lägenheter med balkong eller altan med täppa- välj själv! Här får du det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras. Du får en välplanerad, nybyggd lägenhet, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur. Planerad inflyttning är hösten 2019. Det byggs tvåor, treor och fyror - alla med egen balkong eller altan på ca 6–7 kvm. Till lägenheterna tillhör även ett kallförråd. Alla lägenheter är utrustade med diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare. Vagnhärad är ett stationssamhälle som präglas av småskaliga attraktiva villaområden. De gröna kullarna, kulturlandskapet, fornlämningar och Trosaån bildar tillsammans med det kuperade landskapet Vaghärads varierade karaktär. Närheten till Stockholm utgör tillsammans med den unika skärgårds- och kulturmiljön några av de faktorer som bidrar till att många väljer att bosätta sig här. På orten finns förskolor, grundskola, affärer samt ett nyrenoverat badhus. Pendlingsmöjligheterna från Vagnhärad är mycket goda, både med bil (nära E4:an) och tåg. Till Stockholm tar det 40 minuter med tåg och 55 min med buss. Södertälje, drygt 3 mil bort, tar 17 min med tåg och Nyköping, knappt 4 mils avstånd, tar 22 min med tåg. Byggandet av ostlänken som ska påbörjades 2017 och planeras att färdigställas 2028 kommer förbättra pendlingsmöjligheterna från Vagnhärad ytterligare. Kollektivtrafik : 1000m Skola: 1000m Förskola: 570 m Matbutik: 500m Antal rum: 2-4 rum Boarea: 55-85 kvm Prisintervall: 1.275.000-1.900.000 kr Avgift: 3.071-4.746 kr/mån Inflyttning: Hösten 2019
Läs mer

Brf Trädkronan

I Brf Trädkronan erbjuds ett bekvämt och bekymmersfritt boende. Slipp underhåll av stora gräsmattor och fasader och njut istället bland solstolar och blomster på terrassen! I detta kvarter har det satsat på en varierande bebyggelse där flerbostadshus i två plan samsas med mindre byggnader och enplanshus. Alla husen har, likt övriga hus i Stadsparken, fått sin inspiration från Mariefreds charmiga och pittoreska träbebyggelse. De har ett klassiskt utseende med målade träfasader i olika kulörer och tegelklädda sadeltak. Byggnaderna ligger runt en gemensam grönskande innergård där man kan samla grannar, vänner och bekanta för en trevlig fika i solskenet. Här finns flera trevliga sittplatser, dels under den mysiga pergolan eller vid sandlådan där de mindre barnen kan leka fritt och tryggt. Du väljer bland lägenheter om 2-4 rok och 53- 87 m2 – utformade för att få rikligt med ljus och rymd. Lägenheterna har en blandad planlösning med separata kök i många av bostäderna blandat med öppen planlösning för dem som föredrar det. Lägenheterna har en stor variation med franska balkonger, loftgångar och takterrasser. Till varje lägenhet tillhör ett eget förråd. I etapp 1 av brf Trädkronan uppför även en lokal i bottenplan på hörnet. Derome bygger i trä för framtiden och när du väljer att flytta till ett av deras hus, får du de bästa förutsättningarna för att bo klimatsmart. Det energieffektiva klimatskalet i våra hus – väggar, golv, tak och fönster – bidrar till en låg energiförbrukning. Bra för både plånbok och miljö! Tillsammans skapas ett boende för en hållbar framtid.
Läs mer

Brf Bergdalsterrassen

Bergdalen, Borås

Den 9 September kl. 08.00 på Fastighetsbyråns kontor släpper vi äntligen Etapp 1 av Brf Bergdalsterrasen. Mellan Bergdalsgatan, Ljunglidsgatan och Tokarpsgatan finner ni Bergdalsterrassen. Etapp 1 består av tre hus med totalt 64 lägenheter från 1 rok om 24 kvm till 4 rok om 111 kvm. Under bostadshusen byggs ett garage med p-platser, förråd och teknikutrymmen. Mellan husen anläggs en gemensam gård i olika nivåer med lummig grönska och sittplatser. Utformningen av den har inspirerats av de prunkande villaträdgårdar som finns i närområdet. Grusgångar knyter samman bostadskvarteret. Hur kan vi på bästa sätt utforma kvarteret för att ta vara på alla de kvaliteter som tomten har? Den frågan har varit ledstjärnan när Semrén & Månsson har ritat Bergdalsterrassen. Efter att ha vänt och vridit på olika alternativ landade man i en gestaltning som alla är mycket nöjda med. Dom har gett de boende tillgång till den härliga utsikt som det höga läget erbjuder. Man har valt en exteriör utformning som passar in bland den övriga småskaliga bebyggelsen på Bergdalen. Och man har använt nivåskillnaden till att skapa flera genomblickar så att man ser husen på olika sätt när man rör sig från den högsta punkten till den lägsta. HÅLLBARHET HAR varit en annan viktig aspekt i arbetet. Äkta naturmaterial som tegel, sten och trä används i stor utsträckning för att ge husen lång livslängd och ett tidlöst utseende. Välisolerade väggar och modern teknik resulterar i en låg energianvändning. SIST MEN INTE MINST har man använt ytan på ett effektivt sätt och därmed kunnat få en bra mix av lägenheter med varierande storlek och planlösningar
Läs mer

Brf Mammutträdet

Trädgårdsstaden, Ystad

Centrala Ystad får nya bostadskvarter i grönskade parkmiljö och med hållbarhet och liv i fokus. Här stod plantskolan en gång i blom, idag finns ett unikt område av uppväxt och grön miljö med 42 olika trädarter och de flesta bevaras. Människan sätts i centrum i denna nya lummiga stadsdel och karaktären bevaras genom att de nya moderna och bekväma bostäderna planeras med hänsyn till befintlig vegetation. Bostädernas funktioner skapar förutsättningar för en hållbar livsstil och ett livspussel som går ihop. Tengbom arkitekter som utformat bostäderna rankas som ett av världens mest innovativa arkitektkontor och är dessutom ett av de äldsta. Här kommer 6 radhus med fokus på ett enkelt liv byggas med effektiv planlösning, bekväm altan, egen parkering, förråd, odlingsbänk och ett eget fruktträd. Bostäderna kommer bli 115,5 kvadratmeter och vara fördelade på 5 rum och kök i två plan. Radhusen byggs i de södra delarna av trädgårdsstaden, kvarter 5C. Bostäderna beräknas vara inflyttningsklara december 2019. Vi skapar en inspirerande miljö och ett boende som möter platsens historia och framtidens sätt att leva. Där gräsytor och äppelträd i blom skänker ett energigivande lugn samtidigt som stadens närliggande puls vittnar om att världen utanför aldrig är långt borta. Försäljningen är nu igång och först till kvarn gäller så kontakta oss redan idag för att få ytterligare information och boka ett informationsmöte där vi berättar mer om Brf Mammutträdet. Välkomna till Ystads nya bostadsområde Trädgårdsstaden!
Läs mer
Visa fler

SÅLD NYPRODUKTION

Visa fler

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.