Sök bostad eller innehåll

Nyproduktion i Öresundsregionen

Hitta ditt nya hem i en av Sveriges mest expansiva regioner

I Öresundsregionen byggs och planeras flera nyproducerade fastigheter. Våra lokala kontor hjälper dig gärna att hitta den perfekta bostaden bland aktuell och kommande nyproduktion i Öresundsregionen.

Häljarp Stationsby

Häljarp, Landskrona

Fastighetsbyrån har förmånen att erbjuda 32 st. nybyggda lägenheter i bostadsrättsform i expansiva och populära Häljarp. Dessutom till väldigt förmånlig prisbild och boendekostnad! Exempelvis två rum och kök med balkong från 795 000 kr i insats och med en avgift på 2 998 kr/månad inklusive värme och varmvatten, det enda som tillkommer är hushållsel och ev. bredband. Bostäderna uppförs i fyra huskroppar med två plan. Moderna, påkostade och välplanerade lägenheter om 2 eller 3 rum och kök finns att tillgå. På bottenplan är det marklägenheter med stenlagd uteplats under tak och med egen inhägnad trädgård. En trappa upp finner ni övre plans lägenheter med entré och uteplats via loftgång/balkong. Samtliga uteplatser och balkonger är i söderläge. Alla lägenheter har dessutom ett eget förråd i anslutning till sin entré och är anslutna till fibernätet för internet, TV och telefoni. Eventuell avgift för anslutning till fibernätet kan tillkomma. Byggnaderna uppförs i betongstomme på betongplatta, vilket borgar för ett hållbart och bekymmersfritt boende. Lägenheterna får moderna och påkostade ytskikt med parkettgolv från Kährs, vitmålade väggar, helkaklade ytor i badrum och tvättstugor, vita släta innerdörrar och fönsterbänkar i sten. Därtill så har varje lägenhet egen tvättmaskin och torktumlare. Uppvärmning och varmvatten via frånluftsvärmeväxlare och vattenburen golvvärme. Planerad byggstart i september 2017 och med inflyttning under 4:e kvartalet 2018. Välkommen med din intresseanmälan!
Läs mer

Brf Krutviken

Wämö, Karlskrona

Den 12/10 kl 17:45 välkomnar vi till ett informationsmöte i Swedbanks lokaler i Wachtmeister Galleria. Krutviken ligger längs infarten till centrala Karlskrona. Placeringen nära sjukhus, högskola och centrum gör den idealisk för bostäder, samtidigt som det naturnära läget med vattnet och Wämöparken ger fina möjligheter till rekreation. Den nya byggnaden består av genomgående lägenheter i fyra våningar fördelade på ett, två och tre rum och kök. Kännetecknande för lägenheterna är öppna ytor, generös takhöjd, mycket ljusinsläpp och en fantastisk utsikt. Marklägenheterna nås direkt från gatan via en inglasad veranda och får en generös terrass mot innergården med utsikt över Wämöviken. De ovanliggande lägenheterna angörs separat via utvändiga trappor och en lutande brygga och har sina entréer från innergårdens terrasser. Hela byggnaden är formad som en hästsko för att skapa en avgränsning mot omgivningen och öppna upp sig med stora fönster och terrasser mot havsutsikten och solen i söder. Huset är varsamt inplacerad mellan platsens befintliga ekar vilket ger en skyddad och lummig boendemiljö. På insidan av bågen trappar byggnaden av uppåt så att det bildas en större upphöjd terrass på andra våningen vilket tillsammans med övriga terrasser gör att byggnaden får en tydlig social kärna när lägenheterna samlar sig runt innergården. Byggnaden konstrueras av prefabricerade trämoduler. Den höga prefabriceringsgraden och den modulära uppbyggnaden möjliggör god boendemiljö, kraftfullt arkitektoniskt uttryck och högkvalitativt byggande. Övrigt: • Bastu med badbrygga • Båtbrygga med 10 platser • Bilpool med 2 st Tesla (Modell 3) Ring ansvarig mäklare Kajsa Debourg 0455-554 69, för mer information om lediga lägenheter i projektet!
Läs mer

Kilströmskaj Brf Lilla Holm

Karlskrona är världsarvsstaden i den Blekingska skärgården. Kilströmskaj ligger ett stenkast från centrum och här byggs ett 40-tal nya lägenheter med generös havsutsikt. Det blir tre unika träbyggnader som lånar karaktärsdrag från Karlskronas landmärken och samtidigt bildar en ny offentlig plats med gröna sluttningar ner mot vattnet. Bakom projektet står Svensk Bostadsutveckling AB och arkitekt är Gert Wingårdh och Joakim Lyth från Wingårdhs. VARIATIONER I TRÄ De tre träbyggnaderna är grupperade kring en gemensam gård mot vattnet. Lägenheterna i markplan har privata uteplatser och övriga lägenheter har inglasade balkonger. Storleken varierar från ett till fem rum och kök. Dessutom finns små ettor/bokaler med möjlighet till verksamheter i markplan. Under husen finns garage, förråd, soprum och teknikutrymmen. Mot sydväst byggs en gradäng upp mot gården och på kajen görs plats för en restaurang. LIV OCH RÖRELSE Kilströmskaj är mer än ett bostadsområde. Här skapas även publika rum både mot den befintliga bebyggelsen på Björkholmen och längs kajkanten där den nya strandpromenaden blir ett kvalitativt stadsrum för hela Karlskrona, bland annat med plats för en ny restaurang. Husen är grupperade kring en gård med utsikt mot havet. Lägenheterna i markplan har egna entréer och privata uteplatser. Övriga lägenheter har inglasade balkonger som sticker ut vinkelrätt från fasaden för bästa utsikt. LÄGENHETSTYPER OCH KOMFORT Storleken på lägenheterna varierar från små ettor i markplan upp till fem rum och kök. Tack vare spannet i lägenhetsstorlekar, och byggnadsvolymernas olika form, finns en stor variation av lägenhetstyper. Allt från etagelägenheter och lägenheter med radhuskvalitéer, till bokaler med möjlighet till verksamheter i markplan. Alla rum har 2,7 meters takhöjd med stora fönster utan störande mittenstolpar och låg bröstning om 0,6 meter. Badrum och kök är noggrant utformade med högsta kvalité på vitvaror som standard. Tillsammans med köksleverantören finns stora möjligheter att göra individuella val. Stor hänsyn har tagits till komfort. Till exempel genom extra tjocka bjälklag för bättre ljudisolering och tyst ventilation. Golvvärme ger behaglig värme vintertid och komfortkyla svalkar på sommaren. För varje lägenhet finns tre olika alternativ för insatser med tre olika avgifter. Vid den högsta insatsen belastas lägenheten inte med några föreningslån och blir därför "skuldfri" med mycket låg avgift. Den utannonserade insatsen är den lägsta av de tre alternativen, se prislistan för att ta del av de andra nivåerna. Beräknad inflytt våren 2019.
Läs mer

Brf Västra Sjöstaden

Västra Sjöstaden, Ystad

Välkommen till Västra Sjöstaden, denna växande stadsdel som myllrar av hus i olika stilar. Det stora intresset av att bo i Ystads västra delar, i närhet av både hav och fält men även med närhet till E65 där du snabbt tar dig till Malmö, gör att byggandet här har tagit rejäl fart. På bästa läget i området, en bit upp på höjden, har HanssonGruppen förvärvat en tomt och uppför nu 30 stycken praktiska och snygga bostadsrätter med ”villakänsla”. Alla bostäder byggs med stora ljusinsläpp åt söder och sällskapsutrymmen i öppna planlösningar. Projektet innefattar 2:or och 3:or i markplan med egen täppa, och 3:or och 4:or i etage en trappa upp. Lägenheterna i etage har två uteplatser i form av en klassisk balkong och en väl tilltagen takterrass om minst 15 kvadratmeter, varifrån utsikten kommer att vara vidunderlig. Det finns parkering till varje lägenhet mot en avgift på 240 kr per månad. Det kommer även att finnas el-laddare för elbil. Lägenheterna byggs med omsorg av en lokal byggfirma på en betongplatta med stålregelstomme och en fasadbeklädnad av tegel och puts. Interiört blir det genomgående kvalitativa material så som 3-stavig ekparkett, klinkergolv, köksinredning från Smedstorp kök och fönsterbräden i sten. Ett modernt FTX-system ser till att inomhusmiljön blir behaglig och energiförbrukningen effektiv. Alla fönster är aluminiumbeklädda och därmed underhållsfria. Husen värms upp med fjärrvärme och fiberkabel är indraget. Detta är med andra ord moderna och bekväma bostäder som står klara under försommaren 2018.
Läs mer

Lilla Varvsgatan

Dockan, Malmö

FÖRSÄLJNING PÅGÅR Stora bostadsdrömmar på Lilla Varvsgatan. Här väntar ett projekt utöver det vanliga med välplanerade hem i varierande storlekar. Är du på jakt efter en större bostad eller något som passar barnfamiljen? Då har vi boendet för dig! Vad sägs om en lägenhet i 2 plan med kök och vardagsrum på bottenvåningen och en privat sovavdelning på ovanvåningen? Här finns naturligtvis två helkaklade badrum, förvaring under trappan, i garderober och klädkammare. I våra apartment houses får du alla villaboendets funktioner och kvalitéer och kan samtidigt fortsätta leva ett enkelt och bekvämt cityliv. Du har tillgång till den gemensamma trädgården där barnen kan leka en stund innan middagen men du slipper alla villaboendets måsten med gräsklippning, drift och underhåll. Här får du tid över att umgås med familjen och njuta av livet! Naturligtvis finns här även gott om alternativ för dig som söker något mindre eller en fyrarummare på ett plan. Oavsett vilket hem du väljer kan vi lova dig ett optimalt boende med attraktivt läge i härlig havsnära miljö. Så centralt och nära stadspulsen fast ändå nära grönskan och Västra hamnen. Det här är en dröm för dig som vill bo modernt, bekvämt och leva gott. I detta spännande projekt samarbetar Peab med Trendenser och Frida Ramstedt som hjälpt till att sätta samman ett attraktivt inredningsvalsprogram. Bland annat erbjuds tre stilar i köket som du kan välja mellan alldeles kostnadsfritt. Det här är hem värda att vänta på, tycker vi. För att ta del av hela projektet med dess alla bostäder, planlösningar och gå vidare till https://peabbostad.se/projekt/skane/lilla-varvsgatan-dockan/
Läs mer

Kv. Herkules - Kommande

Trelleborgs första höghus håller på att planeras och kommer att ge nytt liv och karaktär till staden. I hörnet Hamngatan och Corfitz Beck-Friisgatan kommer det att uppföras ett hus utöver det vanliga. Det kommer bli en perfekt mix av butiker, restauranger och annan service på markplan för att sedan ge plats till ett äldreboende några våningar upp. De tio översta våningsplanen kommer att bilda en bostadsrättsförening där helt unika lägenheter kommer att gestaltas. De kommer att karakteriseras av stora uteplatser, balkonger och terrasser med storslagen utsikt över Trelleborg och havet. Läget är fantastiskt, mitt i centrum, nära havet och endast 200m från Trelleborgs nya tågstation. Här går tågen ofta till både Malmö och Köpenhamn. Arkitekten Jonas Lloyd har tillsammans med Abitare tagit fram det nya kvarteret som rymmer 59 stycken trevliga lägenheter. Lägenheterna är i varierande storlek och det blir 1-5 ROK med genomtänkta, ljusa planlösningar. Här kommer att finnas något för alla som önskar ett nytt spektakulärt boende mitt i centrala Trelleborg! Anmäl intresse redan idag så får ni mer information löpande samt förtur till säljstarten som sker tidigast till våren/sommaren. Vi inväntar att detaljplanen och övriga utredningar skall fastställas. För mer information kontakta gärna ansvarig mäklare! Gör en intresseanmälan här så får ni löpande information om projektet. https://fastighetsbyran-anmalan.herokuapp.com
Läs mer

Såld nyproduktion

Visa fler

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.