Sök bostad eller innehåll

Nyproduktion i Öresundsregionen

Hitta ditt nya hem i en av Sveriges mest expansiva regioner

I Öresundsregionen byggs och planeras flera nyproducerade fastigheter. Våra lokala kontor hjälper dig gärna att hitta den perfekta bostaden bland aktuell och kommande nyproduktion i Öresundsregionen.

Brf Idrottsplatsen

Höganäs, Höganäs

I vackra Höganäs, vid före detta idrottsplatsen Julivallen planerar Riksbyggen för 49 stycken seniorbostäder för dig som fyllt 55 år, Bonum seniorboende. Här bor du med närhet till havet och småbåtshamnen. Säljstarten är redan igång! Om Idrottsplatsen i Höganäs Riksbyggen planerar bygga tre tegelhus med fyra, fem respektive sex våningar. Allt från välplanerade tvåor på 54,5 kvadratmeter, till större fyror på 89,5 kvadratmeter. Lägenheterna är ljusa och trivsamma och med en generös takhöjd på 2,7 meter. Alla lägenheter har inglasad balkong eller egen uteplats. Takvåningarna har även egna takterrasser med härlig kvällssol. Omgivningen Brf Idrottsplatsen ligger på den gamla Idrottsplatsen Julivallen centralt i Höganäs. Här skapas en attraktiv boendemiljö med omedelbar närhet till Öresund, småbåtshamnen, service- och affärsutbudet i Höganäs. Området erbjuder fin rekreation med sin närhet både till park med dess grönska och hav med dess sandstränder, kallbadhus och båtliv. Som nära granne är den gamla Folkparken som bevarats till vissa delar och rustats upp till andra med sin grönska och växlighet en trevlig omgivning. På Brf Idrottsplatsens sida om Norra Månstorpsvägen bevaras delar av grönskan och parken i utkanten av den gamla idrottsplatsen och delar av muren och dess fina entré kommer rama in området vackert. Husen Brf Idrottsplatsen, består av tre hus, 4-, 5- och 6- våningar där översta våningen på var och ett delvis är indragen. Bostadsrättsföreningen består av 49 lägenheter mellan 2 – 4 rok i tre byggnader. Utöver detta finns gemensamma utrymmen såsom gemensamhetslokal, övernattningslägenhet, grovtvättstuga och miljörum. Kontakta Fastighetsmäklare Émile Antier på Fastighetsbyrån för mer information. Telefon: 0707-69 72 19 Läs mer på Bonums hemsida://www.bonumseniorboende.se/idrottsplatsen
Läs mer

Central Park Etapp 2

Arenaparken, Lund

I Central Park byggs yteffektiva lägenheter som kan rymma ett helt liv på genomtänkta kvadratmeter. Balkongerna erbjuder en maffig utsikt över parken och stan. Här bor du modernt och miljömedvetet. Central Park I Central Park trivs du som gillar att vara uppkopplad och ha kontakt med Lund och resten av världen. Från de övre våningsplanen har du vacker utsikt eftersom Central Parks etapp 2 sträcker sig över grannfastigheterna med sina 10 våningar. Huset är Svanenmärkt och har gröna tak som sparar energi och bidrar till en hållbar miljö. Den moderna lundabon tar gärna cykeln, därför finns det gott om plats för cyklar i såväl garage som på cykelparkeringen på gården. Öppna rum med stort ljusinsläpp Stora och många fönster skapar trivsamma och inspirerande rum. Detaljer som extra breda fönsternischar i ek ger en egen karaktär. Här är varje millimeter välplanerad. Vi kan verkligen tala om less is more – du lever på en liten yta som upplevs som så mycket mer. Funktionalitet och flexibilitet har varit nyckelord i planeringen. Här bor du i en öppen planlösning som kan anpassas för dina egna behov. Vissa 2 rok kan bli 3 rok och planlösningarna är flexibla för dig som vill ha mycket öppen yta eller för dig som hellre vill kunna stänga dörren om köket. Använd bostadsväljaren för att hitta din drömlägenhet Central Park etapp 2 har totalt 38 lägenheter om 1-3 rok. Klicka på bilden för att komma till en digital webbmodell över huset för att se vilka lägenheter som fortfarande är till salu. Om du är intresserad av att köpa en lägenhet, varmt välkommen att kontakta mäklaren direkt!
Läs mer

Häljarp Stationsby

Häljarp, Landskrona

Fastighetsbyrån har förmånen att erbjuda 32 st. nybyggda lägenheter i bostadsrättsform i expansiva och populära Häljarp. Dessutom till väldigt förmånlig prisbild och boendekostnad! Exempelvis två rum och kök med balkong från 795 000 kr i insats och med en avgift på 2 998 kr/månad inklusive värme och varmvatten, det enda som tillkommer är hushållsel och ev. bredband. Bostäderna uppförs i fyra huskroppar med två plan. Moderna, påkostade och välplanerade lägenheter om 2 eller 3 rum och kök finns att tillgå. På bottenplan är det marklägenheter med stenlagd uteplats under tak och med egen inhägnad trädgård. En trappa upp finner ni övre plans lägenheter med entré och uteplats via loftgång/balkong. Samtliga uteplatser och balkonger är i söderläge. Alla lägenheter har dessutom ett eget förråd i anslutning till sin entré och är anslutna till fibernätet för internet, TV och telefoni. Eventuell avgift för anslutning till fibernätet kan tillkomma. Byggnaderna uppförs i betongstomme på betongplatta, vilket borgar för ett hållbart och bekymmersfritt boende. Lägenheterna får moderna och påkostade ytskikt med parkettgolv från Kährs, vitmålade väggar, helkaklade ytor i badrum och tvättstugor, vita släta innerdörrar och fönsterbänkar i sten. Därtill så har varje lägenhet egen tvättmaskin och torktumlare. Uppvärmning och varmvatten via frånluftsvärmeväxlare och vattenburen golvvärme. Planerad byggstart i september 2017 och med inflyttning under 4:e kvartalet 2018. Välkommen med din intresseanmälan!
Läs mer

Brf Krutviken

Wämö, Karlskrona

Krutviken ligger längs infarten till centrala Karlskrona. Placeringen nära sjukhus, högskola och centrum gör den idealisk för bostäder, samtidigt som det naturnära läget med vattnet och Wämöparken ger fina möjligheter till rekreation. Den nya byggnaden består av genomgående lägenheter i fyra våningar fördelade på ett, två och tre rum och kök. Kännetecknande för lägenheterna är öppna ytor, generös takhöjd, mycket ljusinsläpp och en fantastisk utsikt. Marklägenheterna nås direkt från gatan via en inglasad veranda och får en generös terrass mot innergården med utsikt över Wämöviken. De ovanliggande lägenheterna angörs separat via utvändiga trappor och en lutande brygga och har sina entréer från innergårdens terrasser. Hela byggnaden är formad som en hästsko för att skapa en avgränsning mot omgivningen och öppna upp sig med stora fönster och terrasser mot havsutsikten och solen i söder. Huset är varsamt inplacerad mellan platsens befintliga ekar vilket ger en skyddad och lummig boendemiljö. På insidan av bågen trappar byggnaden av uppåt så att det bildas en större upphöjd terrass på andra våningen vilket tillsammans med övriga terrasser gör att byggnaden får en tydlig social kärna när lägenheterna samlar sig runt innergården. Byggnaden konstrueras av prefabricerade trämoduler. Den höga prefabriceringsgraden och den modulära uppbyggnaden möjliggör god boendemiljö, kraftfullt arkitektoniskt uttryck och högkvalitativt byggande. Nytt! Alla lägenheter kan få inglasning! Generös gemensamhetslokal kommer också byggas! Övrigt: • Bastu med badbrygga • Båtbrygga med 10 platser • Bilpool med 2 st Tesla (Modell 3) Ring ansvarig mäklare Kajsa Fredriksson 0455-554 69, för mer information om lediga lägenheter i projektet!
Läs mer
Visa fler

Såld Nyproduktion

Solbacken - Shiitake

Solbacken

PROJEKT SLUTSÅLT Prisbelönta arkitektfirman Hauschild + Siegel uppför 13 fantastiska radhus i bostadsrättsform i så omtyckta Solbacken med preliminär inflyttning redan kvartal fyra 2018. Tillfällen som detta kommer inte ofta, här ges du möjlighet att tillsammans med arkitekten hitta den planlösning som passar just er livsstil bäst. Flexibiliteten är stor, standarden hög och boendet högst personligt. Den egna trädgården i härligt västerläge gränsar mot en gemensam gård där man delar på pool, bastu, växthus, planteringslådor, verkstad/ateljé och förråd- ett enormt mervärde i vardagen. På radhusens framsida finns en miniträdgård samt tillhörande parkeringsplatser för bil och cyklar. På den tre meter höga bottenvåningen öppnar fönsterpartier från golv till tak ut mot trädäck och grönskande trädgårdar. Den utkragade ovanvåningen, med över tre meters takhöjd till nock, formar stora perspektivfönster mot väster i riktning mot havet. Här har man en storartad utsikt över den låga grannbebyggelsen. Österut vetter utsikten mot den lugna bostadsgatan. Interiört gläds vi åt att radhusskiljande väggar och bjälklag utförs i synlig betong, övriga väggar är målade vita. Golvet på bottenvåningen är i betong medans vi på ovanvåningen möts av vitlaserad ekparkett. På bottenplan placeras kök, vardagsrum och badrum enligt olika planlösningsalternativ, här kan du också välja att få ett kontor eller en extrabostad med egen entré. På ovanvåningen ges möjlighet med 1-4 rymliga rum samt ytterligare ett badrum samt tvättstuga. Det finns flera olika planlösningsalternativ (för båda våningarna) att välja mellan. Tillsammans med arkitekten görs justeringar av detaljer och tillval så att ni får ert optimala hem! Bo mitt i staden i ett hållbart boende med gemensam pool! Läs allt om projektet och se alla planlösningar på projektsidan, http://solbacken-brf.se/
Läs mer
Visa fler

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.