Sök bostad eller innehåll

Nyproduktion i Öresundsregionen

Hitta ditt nya hem i en av Sveriges mest expansiva regioner

I Öresundsregionen byggs och planeras flera nyproducerade fastigheter. Våra lokala kontor hjälper dig gärna att hitta den perfekta bostaden bland aktuell och kommande nyproduktion i Öresundsregionen.

Solbacken - Shiitake

Solbacken, Malmö

Prisbelönta arkitektfirman Hauschild + Siegel uppför 13 fantastiska radhus i bostadsrättsform i så omtyckta Solbacken med preliminär inflyttning redan kvartal fyra 2018. Tillfällen som detta kommer inte ofta, här ges du möjlighet att tillsammans med arkitekten hitta den planlösning som passar just er livsstil bäst. Flexibiliteten är stor, standarden hög och boendet högst personligt. Den egna trädgården i härligt västerläge gränsar mot en gemensam gård där man delar på pool, bastu, växthus, planteringslådor, verkstad/ateljé och förråd- ett enormt mervärde i vardagen. På radhusens framsida finns en miniträdgård samt tillhörande parkeringsplatser för bil och cyklar. På den tre meter höga bottenvåningen öppnar fönsterpartier från golv till tak ut mot trädäck och grönskande trädgårdar. Den utkragade ovanvåningen, med över tre meters takhöjd till nock, formar stora perspektivfönster mot väster i riktning mot havet. Här har man en storartad utsikt över den låga grannbebyggelsen. Österut vetter utsikten mot den lugna bostadsgatan. Interiört gläds vi åt att radhusskiljande väggar och bjälklag utförs i synlig betong, övriga väggar är målade vita. Golvet på bottenvåningen är i betong medans vi på ovanvåningen möts av vitlaserad ekparkett. På bottenplan placeras kök, vardagsrum och badrum enligt olika planlösningsalternativ, här kan du också välja att få ett kontor eller en extrabostad med egen entré. På ovanvåningen ges möjlighet med 1-4 rymliga rum samt ytterligare ett badrum samt tvättstuga. Det finns flera olika planlösningsalternativ (för båda våningarna) att välja mellan. Tillsammans med arkitekten görs justeringar av detaljer och tillval så att ni får ert optimala hem! Bo mitt i staden i ett hållbart boende med gemensam pool! Läs allt om projektet och se alla planlösningar på projektsidan, http://solbacken-brf.se/
Läs mer

Hyllie Townhouse

Hyllie, Malmö

Hyllie Townhouse är 16 unika stadsradhus om cirka 100 kvadratmeter vardera, fördelade över två etage. Här kommer du kunna njuta av ett personligt och originellt boende med dansk arkitektur. Med sinne till detaljer och en tydlig känsla av omtanke och kvalitet har arkitekterna Juul och Frost skapat dessa unika bostäderna. Bostäderna byggs i händelsernas centrum, i en urban stadsdel med en uttrycksfull exteriör men med minimalistisk interiör. Möjlighet för inflyttning redan nu i december! NJUT AV ATT VARA I KÖKET I det moderna köket är det lustfyllt att laga mat. Mikro, inbyggd ugn, induktionshäll och integrerad diskmaskin är självklart standard. Den öppna planlösningen gör att du har kontakt med allt som sker omkring dig i vardagen. Bostäderna i har en extra tilltagen takhöjd för att skapa rymd, volym och ljus i ditt boende. BADRUM MED MÖJLIGHETER I badrummet på entréplan finns tvättmaskin och torktumlare så att du kan tvätta precis när det passar dig. Självklart finns det ett badrum med dusch även på övervåningen. SOVRUM, ARBETSRUM ELLER LEKRUM? På ovanvåningen finns tre rum som anpassas efter just dina behov. Att inreda som tre sovrum går alldeles utmärkt – eller så kan något av rummen användas som kontor, lekrum eller gästrum. Vi vill ge dig möjligheten att skapa det perfekta boendet för dig. BALKONG ELLER UTEPLATS Hyllie Townhouse är 16 unika stadsradhus fördelade på två etage. Här kommer du att kunna njuta av lyxiga frukostar och trevliga middagar – på antingen uteplatsen eller balkongen mot den lummiga och blomstrande innergården, beroende på vilken av bostäderna du väljer. FÖRVARING OCH BILPOOL Till varje bostad hör ett lägenhetsförråd placerat i det gemensamma trapphuset, med möjlighet att förvara exempelvis golfklubbor, utemöbler eller barnvagn. I kvarteret finns en bilpool där medlemskapet ingår i avgiften de första fem åren. Det enda du behöver göra är att teckna ett nyttjandeavtal. För dig med egen bil finns ett P-hus i grannkvarteret till förfogande.
Läs mer

Häljarp Stationsby

Häljarp, Landskrona

Fastighetsbyrån har förmånen att erbjuda 32 st. nybyggda lägenheter i bostadsrättsform i expansiva och populära Häljarp. Dessutom till väldigt förmånlig prisbild och boendekostnad! Exempelvis två rum och kök med balkong från 795 000 kr i insats och med en avgift på 2 998 kr/månad inklusive värme och varmvatten, det enda som tillkommer är hushållsel och ev. bredband. Bostäderna uppförs i fyra huskroppar med två plan. Moderna, påkostade och välplanerade lägenheter om 2 eller 3 rum och kök finns att tillgå. På bottenplan är det marklägenheter med stenlagd uteplats under tak och med egen inhägnad trädgård. En trappa upp finner ni övre plans lägenheter med entré och uteplats via loftgång/balkong. Samtliga uteplatser och balkonger är i söderläge. Alla lägenheter har dessutom ett eget förråd i anslutning till sin entré och är anslutna till fibernätet för internet, TV och telefoni. Eventuell avgift för anslutning till fibernätet kan tillkomma. Byggnaderna uppförs i betongstomme på betongplatta, vilket borgar för ett hållbart och bekymmersfritt boende. Lägenheterna får moderna och påkostade ytskikt med parkettgolv från Kährs, vitmålade väggar, helkaklade ytor i badrum och tvättstugor, vita släta innerdörrar och fönsterbänkar i sten. Därtill så har varje lägenhet egen tvättmaskin och torktumlare. Uppvärmning och varmvatten via frånluftsvärmeväxlare och vattenburen golvvärme. Planerad byggstart i september 2017 och med inflyttning under 4:e kvartalet 2018. Välkommen med din intresseanmälan!
Läs mer

Brf Krutviken

Wämö, Karlskrona

Krutviken ligger längs infarten till centrala Karlskrona. Placeringen nära sjukhus, högskola och centrum gör den idealisk för bostäder, samtidigt som det naturnära läget med vattnet och Wämöparken ger fina möjligheter till rekreation. Den nya byggnaden består av genomgående lägenheter i fyra våningar fördelade på ett, två och tre rum och kök. Kännetecknande för lägenheterna är öppna ytor, generös takhöjd, mycket ljusinsläpp och en fantastisk utsikt. Marklägenheterna nås direkt från gatan via en inglasad veranda och får en generös terrass mot innergården med utsikt över Wämöviken. De ovanliggande lägenheterna angörs separat via utvändiga trappor och en lutande brygga och har sina entréer från innergårdens terrasser. Hela byggnaden är formad som en hästsko för att skapa en avgränsning mot omgivningen och öppna upp sig med stora fönster och terrasser mot havsutsikten och solen i söder. Huset är varsamt inplacerad mellan platsens befintliga ekar vilket ger en skyddad och lummig boendemiljö. På insidan av bågen trappar byggnaden av uppåt så att det bildas en större upphöjd terrass på andra våningen vilket tillsammans med övriga terrasser gör att byggnaden får en tydlig social kärna när lägenheterna samlar sig runt innergården. Byggnaden konstrueras av prefabricerade trämoduler. Den höga prefabriceringsgraden och den modulära uppbyggnaden möjliggör god boendemiljö, kraftfullt arkitektoniskt uttryck och högkvalitativt byggande. Nytt! Alla lägenheter kan få inglasning! Generös gemensamhetslokal kommer också byggas! Övrigt: • Bastu med badbrygga • Båtbrygga med 10 platser • Bilpool med 2 st Tesla (Modell 3) Ring ansvarig mäklare Kajsa Debourg 0455-554 69, för mer information om lediga lägenheter i projektet!
Läs mer

Kilströmskaj Brf Lilla Holm

Karlskrona är världsarvsstaden i den Blekingska skärgården. Kilströmskaj ligger ett stenkast från centrum och här byggs ett 40-tal nya lägenheter med generös havsutsikt. Det blir tre unika träbyggnader som lånar karaktärsdrag från Karlskronas landmärken och samtidigt bildar en ny offentlig plats med gröna sluttningar ner mot vattnet. Bakom projektet står Svensk Bostadsutveckling AB och arkitekt är Gert Wingårdh och Joakim Lyth från Wingårdhs. VARIATIONER I TRÄ De tre träbyggnaderna är grupperade kring en gemensam gård mot vattnet. Lägenheterna i markplan har privata uteplatser och övriga lägenheter har inglasade balkonger. Storleken varierar från ett till fem rum och kök. Dessutom finns små ettor/bokaler med möjlighet till verksamheter i markplan. Under husen finns garage, förråd, soprum och teknikutrymmen. Mot sydväst byggs en gradäng upp mot gården och på kajen görs plats för en restaurang. LIV OCH RÖRELSE Kilströmskaj är mer än ett bostadsområde. Här skapas även publika rum både mot den befintliga bebyggelsen på Björkholmen och längs kajkanten där den nya strandpromenaden blir ett kvalitativt stadsrum för hela Karlskrona, bland annat med plats för en ny restaurang. Husen är grupperade kring en gård med utsikt mot havet. Lägenheterna i markplan har egna entréer och privata uteplatser. Övriga lägenheter har inglasade balkonger som sticker ut vinkelrätt från fasaden för bästa utsikt. LÄGENHETSTYPER OCH KOMFORT Storleken på lägenheterna varierar från små ettor i markplan upp till fem rum och kök. Tack vare spannet i lägenhetsstorlekar, och byggnadsvolymernas olika form, finns en stor variation av lägenhetstyper. Allt från etagelägenheter och lägenheter med radhuskvalitéer, till bokaler med möjlighet till verksamheter i markplan. Alla rum har 2,7 meters takhöjd med stora fönster utan störande mittenstolpar och låg bröstning om 0,6 meter. Badrum och kök är noggrant utformade med högsta kvalité på vitvaror som standard. Tillsammans med köksleverantören finns stora möjligheter att göra individuella val. Stor hänsyn har tagits till komfort. Till exempel genom extra tjocka bjälklag för bättre ljudisolering och tyst ventilation. Golvvärme ger behaglig värme vintertid och komfortkyla svalkar på sommaren. För varje lägenhet finns tre olika alternativ för insatser med tre olika avgifter. Vid den högsta insatsen belastas lägenheten inte med några föreningslån och blir därför "skuldfri" med mycket låg avgift. Den utannonserade insatsen är den lägsta av de tre alternativen, se prislistan för att ta del av de andra nivåerna. Beräknad inflytt 1 december 2019.
Läs mer

Brf Västra Sjöstaden

Västra Sjöstaden, Ystad

Välkommen till Västra Sjöstaden, denna växande stadsdel som myllrar av hus i olika stilar. Det stora intresset av att bo i Ystads västra delar, i närhet av både hav och fält men även med närhet till E65 där du snabbt tar dig till Malmö, gör att byggandet här har tagit rejäl fart. På bästa läget i området, en bit upp på höjden, har HanssonGruppen förvärvat en tomt och uppför nu 30 stycken praktiska och snygga bostadsrätter med ”villakänsla”. Alla bostäder byggs med stora ljusinsläpp åt söder och sällskapsutrymmen i öppna planlösningar. Projektet innefattar 2:or och 3:or i markplan med egen täppa, och 3:or och 4:or i etage en trappa upp. Lägenheterna i etage har två uteplatser i form av en klassisk balkong och en väl tilltagen takterrass om minst 15 kvadratmeter, varifrån utsikten kommer att vara vidunderlig. Det finns parkering till varje lägenhet mot en avgift på 240 kr per månad. Det kommer även att finnas el-laddare för elbil. Lägenheterna byggs med omsorg av en lokal byggfirma på en betongplatta med stålregelstomme och en fasadbeklädnad av tegel och puts. Interiört blir det genomgående kvalitativa material så som 3-stavig ekparkett, klinkergolv, köksinredning från Smedstorp kök och fönsterbräden i sten. Ett modernt FTX-system ser till att inomhusmiljön blir behaglig och energiförbrukningen effektiv. Alla fönster är aluminiumbeklädda och därmed underhållsfria. Husen värms upp med fjärrvärme och fiberkabel är indraget. Detta är med andra ord moderna och bekväma bostäder som står klara under försommaren 2018.
Läs mer

Lilla Varvsgatan

Dockan, Malmö

FÖRSÄLJNING PÅGÅR Stora bostadsdrömmar på Lilla Varvsgatan. Här väntar ett projekt utöver det vanliga med välplanerade hem i varierande storlekar. Är du på jakt efter en större bostad eller något som passar barnfamiljen? Då har vi boendet för dig! Vad sägs om en lägenhet i 2 plan med kök och vardagsrum på bottenvåningen och en privat sovavdelning på ovanvåningen? Här finns naturligtvis två helkaklade badrum, förvaring under trappan, i garderober och klädkammare. I våra apartment houses får du alla villaboendets funktioner och kvalitéer och kan samtidigt fortsätta leva ett enkelt och bekvämt cityliv. Du har tillgång till den gemensamma trädgården där barnen kan leka en stund innan middagen men du slipper alla villaboendets måsten med gräsklippning, drift och underhåll. Här får du tid över att umgås med familjen och njuta av livet! Naturligtvis finns här även gott om alternativ för dig som söker något mindre eller en fyrarummare på ett plan. Oavsett vilket hem du väljer kan vi lova dig ett optimalt boende med attraktivt läge i härlig havsnära miljö. Så centralt och nära stadspulsen fast ändå nära grönskan och Västra hamnen. Det här är en dröm för dig som vill bo modernt, bekvämt och leva gott. I detta spännande projekt samarbetar Peab med Trendenser och Frida Ramstedt som hjälpt till att sätta samman ett attraktivt inredningsvalsprogram. Bland annat erbjuds tre stilar i köket som du kan välja mellan alldeles kostnadsfritt. Det här är hem värda att vänta på, tycker vi. Varje måndag håller vi öppet hus på Fastighetsbyråns kontor på Drottningtorget (Östra Tullgatan 6) mellan 15.30 - 17.30. Vi berättar mer om projektet och hjälper dig finna just din bostad. Varmt välkommen! Givetvis går det bra att boka möte även andra dagar i veckan. För att ta del av hela projektet med dess alla bostäder, planlösningar mm gå vidare till https://peabbostad.se/projekt/skane/lilla-varvsgatan-dockan/
Läs mer

Kv. Herkules - Kommande

Trelleborgs första höghus håller på att planeras och kommer att ge nytt liv och karaktär till staden. I hörnet Hamngatan och Corfitz Beck-Friisgatan kommer det att uppföras ett hus utöver det vanliga. Det kommer bli en perfekt mix av butiker, restauranger och annan service på markplan för att sedan ge plats till ett äldreboende några våningar upp. De tio översta våningsplanen kommer att bilda en bostadsrättsförening där helt unika lägenheter kommer att gestaltas. De kommer att karakteriseras av stora uteplatser, balkonger och terrasser med storslagen utsikt över Trelleborg och havet. Läget är fantastiskt, mitt i centrum, nära havet och endast 200m från Trelleborgs nya tågstation. Här går tågen ofta till både Malmö och Köpenhamn. Arkitekten Jonas Lloyd har tillsammans med Abitare tagit fram det nya kvarteret som rymmer 59 stycken trevliga lägenheter. Lägenheterna är i varierande storlek och det blir 1-5 ROK med genomtänkta, ljusa planlösningar. Här kommer att finnas något för alla som önskar ett nytt spektakulärt boende mitt i centrala Trelleborg! Anmäl intresse redan idag så får ni mer information löpande samt förtur till säljstarten som sker tidigast till våren/sommaren. Vi inväntar att detaljplanen och övriga utredningar skall fastställas. För mer information kontakta gärna ansvarig mäklare! Gör en intresseanmälan här så får ni löpande information om projektet. https://fastighetsbyran-anmalan.herokuapp.com
Läs mer
På gång

Central Park Etapp 2

Arenaparken, Lund

Central Park är just nu en av de mest spännande och eftertraktade adresserna i Lund. I etapp 2 fortsätter Veidekke att utveckla och planera mindre lägenheter som designas utifrån nya tankar och behov. Här trivs du som gillar att vara uppkopplad och ha kontakt med Lund och resten av världen. Merparten av lägenheterna har balkong där du kan hänga när du inte vill vara nere på den gröna innergården. Från de övre våningsplanen har du vacker utsikt eftersom Central Parks etapp 2 sträcker sig över grannfastigheterna med sina 10 våningar. Läget vid Stadsparken, Lunds egna Central Park, är också något som höjer trivselfaktorn. Här kan man dessutom tala om ett eldorado för dig som tränar med gym som ligger intill, nära till löpslingor och promenader i parken. Dessutom har du nära till simhall, ishall, fotbollsplaner och beachvolleyplaner. Gillar du att göra volter finns här även en parkourbana och vågar du inte prova själv kan du alltid stanna och få gratis underhållning. Lund är som bekant en cykelstad och på bara några tramptag är du mitt i city eller vid Stationen. Men det händer mycket skoj i ditt eget kvarter – Sparbanken Skåne Arena bjuder på allt från sport till konserter och humorfestivaler. Läs mer på Veidekkes egna hemsida där du även gör din intresseanmälan. Länken finner du nedan. Se gärna filmen som Veidekke tagit fram över vart i Lund Central Park ligger.
Läs mer
På gång

Skegriero

Skegrie, Trelleborg

Radhusidyllen ligger närmare än du tror. Strax utanför Trelleborg och på perfekt pendlingsavstånd till Malmö ligger Skegrie – en sann dröm för växande familjer. Det är precis här, på ängarna intill skolan och förskolan, som Veidekke kommer att bygga nya fina radhus. Du bor med utsikt över de skånska slätterna och barnen kan enkelt springa över till varandra. Husen byggs i två hela plan med välkomnande och socialt entréplan med härlig kontakt mellan kök och vardagsrum och utgång till uteplats och trädgård i syd- eller västerläge. Självklart finns gott om förvaring och ett av radhusets två badrum finns här. Bostäderna är flexibla. Här har du två badrum, varav det ena har möjlighet till badkar för dig som gärna kopplar av. Ett extra allrum på övre plan, alternativt ett fjärde sovrum gör att familjen kan växa helt i er egen takt, och lantluften och tystnaden gör att alla sover extra gott om nätterna. På din egen uppfart finns plats för två bilar och du kan gå raka vägen in i det nybyggda hemmet där ingen bott före dig. Stora sociala ytor skapar ett naturligt umgänge hemma. De stora fönsterpartierna lovar ljusinsläpp och naturkänsla. Dessutom ser du ut mot den egna trädgården och uteplatsen. Du har antingen möjlighet till sol hela dagen eller kvällssol. Grilla, lek och umgås med grannarna – trädgården blir din egna lilla oas. Det är aldrig så stjärnklart som på landet nära havet. När skymningen faller tänder du ljus i trädgården, virar in dig i en filt och tittar på stjärnorna. Utmaningen blir att önska något när du ser ett stjärnfall – i Skegriero har du redan allt du kunnat drömma om. För intresseanmälan, besök projektets hemsida! https://veidekkebostad.se/skegriero/
Läs mer

Såld nyproduktion

Visa fler

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.