Sök bostad eller innehåll

Nyproduktion i Öresundsregionen

Hitta ditt nya hem i en av Sveriges mest expansiva regioner

I Öresundsregionen byggs och planeras flera nyproducerade fastigheter. Våra lokala kontor hjälper dig gärna att hitta den perfekta bostaden bland aktuell och kommande nyproduktion i Öresundsregionen.

Kilströmskaj Brf Lilla Holm

Karlskrona är världsarvsstaden i den Blekingska skärgården. Kilströmskaj ligger ett stenkast från centrum och här byggs ett 40-tal nya lägenheter med generös havsutsikt. Det blir tre unika träbyggnader som lånar karaktärsdrag från Karlskronas landmärken och samtidigt bildar en ny offentlig plats med gröna sluttningar ner mot vattnet. Bakom projektet står Svensk Bostadsutveckling AB och arkitekt är Gert Wingårdh och Joakim Lyth från Wingårdhs. VARIATIONER I TRÄ De tre träbyggnaderna är grupperade kring en gemensam gård mot vattnet. Lägenheterna i markplan har privata uteplatser och övriga lägenheter har inglasade balkonger. Storleken varierar från tre till fem rum och kök. Dessutom finns små ettor/bokaler med möjlighet till verksamheter i markplan. Under husen finns garage, förråd, soprum och teknikutrymmen. Mot sydväst byggs en gradäng upp mot gården och på kajen görs plats för en restaurang. LIV OCH RÖRELSE Kilströmskaj är mer än ett bostadsområde. Här skapas även publika rum både mot den befintliga bebyggelsen på Björkholmen och längs kajkanten där den nya strandpromenaden blir ett kvalitativt stadsrum för hela Karlskrona, bland annat med plats för en ny restaurang. Husen är grupperade kring en gård med utsikt mot havet. Lägenheterna i markplan har egna entréer och privata uteplatser. Övriga lägenheter har inglasade balkonger som sticker ut vinkelrätt från fasaden för bästa utsikt. LÄGENHETSTYPER OCH KOMFORT Storleken på lägenheterna varierar från små ettor i markplan upp till fem rum och kök. Tack vare spannet i lägenhetsstorlekar, och byggnadsvolymernas olika form, finns en stor variation av lägenhetstyper. Allt från etagelägenheter och lägenheter med radhuskvalitéer, till bokaler med möjlighet till verksamheter i markplan. Alla rum har 2,7 meters takhöjd med stora fönster utan störande mittenstolpar och låg bröstning om 0,6 meter. Badrum och kök är noggrant utformade med högsta kvalité på vitvaror som standard. Tillsammans med köksleverantören finns stora möjligheter att göra individuella val. Stor hänsyn har tagits till komfort. Till exempel genom extra tjocka bjälklag för bättre ljudisolering och tyst ventilation. Golvvärme ger behaglig värme vintertid och komfortkyla svalkar på sommaren. För varje lägenhet finns tre olika alternativ för insatser med tre olika avgifter. Vid den högsta insatsen belastas lägenheten inte med några föreningslån och blir därför "skuldfri" med mycket låg avgift. Den utannonserade insatsen är den lägsta av de tre alternativen, se prislistan för att ta del av de andra nivåerna. Beräknad inflytt våren 2019.
Läs mer

Brf Västra Sjöstaden

Västra Sjöstaden

Välkommen till Västra Sjöstaden, denna växande stadsdel som myllrar av hus i olika stilar. Det stora intresset av att bo i Ystads västra delar, i närhet av både hav och fält men även med närhet till E65 där du snabbt tar dig till Malmö, gör att byggandet här har tagit rejäl fart. På bästa läget i området, en bit upp på höjden, har HanssonGruppen förvärvat en tomt och uppför nu 30 stycken praktiska och snygga bostadsrätter med ”villakänsla”. Alla bostäder byggs med stora ljusinsläpp åt söder och sällskapsutrymmen i öppna planlösningar. Projektet innefattar 2:or och 3:or i markplan med egen täppa, och 3:or och 4:or i etage en trappa upp. Lägenheterna i etage har två uteplatser i form av en klassisk balkong och en väl tilltagen takterrass om minst 15 kvadratmeter, varifrån utsikten kommer att vara vidunderlig. Det finns parkering till varje lägenhet mot en avgift på 240 kr per månad. Det kommer även att finnas el-laddare för elbil. Lägenheterna byggs med omsorg av en lokal byggfirma på en betongplatta med stålregelstomme och en fasadbeklädnad av tegel och puts. Interiört blir det genomgående kvalitativa material så som 3-stavig ekparkett, klinkergolv, köksinredning från Smedstorp kök och fönsterbräden i sten. Ett modernt FTX-system ser till att inomhusmiljön blir behaglig och energiförbrukningen effektiv. Alla fönster är aluminiumbeklädda och därmed underhållsfria. Husen värms upp med fjärrvärme och fiberkabel är indraget. Detta är med andra ord moderna och bekväma bostäder som står klara under försommaren 2018.
Läs mer

Lilla Varvsgatan - Kommande

Dockan

Stora bostadsdrömmar på Lilla Varvsgatan Framåt sommaren är det säljpremiär för Peabs nästa projekt i Dockan, Lilla Varvsgatan. Här väntar ett projekt utöver det vanliga med välplanerade hem i varierande storlekar. Är du på jakt efter en större bostad eller något som passar barnfamiljen? Då har vi boendet för dig! Vad sägs om en lägenhet i 2 plan med kök och vardagsrum på bottenvåningen och en privat sovavdelning på ovanvåningen? Här finns naturligtvis två helkaklade badrum, förvaring under trappan, i garderober och klädkammare. I våra apartment houses får du alla villaboendets funktioner och kvalitéer och kan samtidigt fortsätta leva ett enkelt och bekvämt cityliv. Du har tillgång till den gemensamma trädgården där barnen kan leka en stund innan middagen men du slipper alla villaboendets måsten med gräsklippning, drift och underhåll. Här får du tid över att umgås med familjen och njuta av livet! Naturligtvis finns här även gott om alternativ för dig som söker något mindre eller en fyrarummare på ett plan. Oavsett vilket hem du väljer kan vi lova dig ett optimalt boende med attraktivt läge i härlig havsnära miljö. Så centralt och nära stadspulsen fast ändå nära grönskan och Västra hamnen. Det här är en dröm för dig som vill bo modernt, bekvämt och leva gott. Vi kan dessutom avslöja att Peab samarbetar med Trendenser och Frida Ramstedt som hjälpt till att sätta samman ett attraktivt inredningsvalsprogram. Mer än så avslöjar vi inte än, men anmäl ditt intresse så ser vi till att du får senaste nytt först. Det här är hem värda att vänta på, tycker vi.
Läs mer

Kv. Herkules - Kommande

Trelleborgs första höghus håller på att planeras och kommer att ge nytt liv och karaktär till staden. I hörnet Hamngatan och Corfitz Beck-Friisgatan kommer det att uppföras ett hus utöver det vanliga. Det kommer bli en perfekt mix av butiker, restauranger och annan service på markplan för att sedan ge plats till ett äldreboende några våningar upp. De tio översta våningsplanen kommer att bilda en bostadsrättsförening där helt unika lägenheter kommer att gestaltas. De kommer att karakteriseras av stora uteplatser, balkonger och terrasser med storslagen utsikt över Trelleborg och havet. Läget är fantastiskt, mitt i centrum, nära havet och endast 200m från Trelleborgs nya tågstation. Här går tågen ofta till både Malmö och Köpenhamn. Arkitekten Jonas Lloyd har tillsammans med Abitare tagit fram det nya kvarteret som rymmer 59 stycken trevliga lägenheter. Lägenheterna är i varierande storlek och det blir 1-5 ROK med genomtänkta, ljusa planlösningar. Här kommer att finnas något för alla som önskar ett nytt spektakulärt boende mitt i centrala Trelleborg! Anmäl intresse redan idag så får ni mer information löpande samt förtur till säljstarten som sker tidigast till våren/sommaren. Vi inväntar att detaljplanen och övriga utredningar skall fastställas. För mer information kontakta gärna ansvarig mäklare! Gör en intresseanmälan här så får ni löpande information om projektet. https://fastighetsbyran-anmalan.herokuapp.com
Läs mer

Thulins Trädgård

Centralt

Inom kort kommer två nya vita stenhus på åtta respektive tio våningar att resa sig över grönskan mellan Thulingatan och Tegelbruksgatan i centrala Ängelholm. Tillsammans kommer de att innehålla 58 ljusa och välplanerade bostadsrätter i storlekar från 2 till 4 rok, samtliga med hög standard, inglasad balkong i västerläge och en mycket attraktiv prislapp. Intresset för nybyggnationen är stort – och anmäler du dig snabbt kan du bli en av dem som får möjlighet att flytta hit. Gör det! Lägenheter för små och stora familjer med ett bekvämt och högklassigt boende där du lever livet utan att behöva tänka på underhåll eller trädgårdsarbete. Lägenheterna finns som rymliga 2:or, 3:or och 4:or, har öppna planlösningar och passar utmärkt för såväl yngre som äldre. Stora inglasade balkonger på solsidan Från utsidan karakteriseras husen av stora fönsterpartier och inglasade balkonger som vänder sig mot solsidan. Interiören är stilren med vitmålade väggar och mattlackad ekparkett. Att kvalitetsnivån är hög understryks av kaklade badrum och av välutrustade kök med kapitalvaror och bänkskivor i hög standard. Andra fördelar som gör livet lite enklare är bra förvaringsmöjligheter. Garageplats eller p-plats är obligatoriskt till en månatlig kostnad. Några minuters promenad till centrum Läget i sig ger ytterligare bidrag till livskvaliteten i Thulins Trädgård. Här bor du lugnt och avskilt, samtidigt som stadslivet väntar om hörnet. Stortorget och Storgatan ligger bara ett par hundra meter bort och inom ett par minuters gångavstånd når du ett brett utbud av shopping och restauranger liksom biograf, bibliotek, skolor och annan samhällsservice. Bekvämt och bra.
Läs mer
På gång

Solvändan 1

Brunnshög

UPPTÄCK DET GRÖNA OCH SKÖNA LIVET I LUNDS NYA STADSDEL Lund växer. Stadsdelen Brunnshög växer fram i nordöstra Lund och här planerar Peab för ett kvarter med 33 bostadsrätter. Vi erbjuder ett innovativt boende med lägenheter i 2 plan, med en boarea på 100-110 kvm. Här ingår uteplats eller balkong och du får många av villaboendets kvaliteter men slipper alla måsten. Ett ypperligt boende för barnfamiljen med kök och vardagsrum på bottenvåningen och tre sovrum på ovanvåningen. Naturligtvis finns här även trivsamma lägenheter i 1-3 Rok, alla med genomtänkta lösningar. Extra stolta är vi över kvarterets gård som blir en lummig och grönskande gemensam trädgård med både ätbara och njutbara växter som varieras med årstiden. Här finns plats för trevliga möten och sköna stunder. I Brunnshög blir kvartersmiljön urban med varierad bebyggelse. Gång och cykelstråk blir upplysta och gårdsgator med biltrafik i låg hastighet ger en trygg färdväg. Idag trafikerar Lundalänken utanför området men om ett par år kommer den nya spårvägen att ha hållplats i Brunnshög. De kommande åren kommer mycket att hända, en ny skola står klar 2019 och nya förskolor kommer byggas. En ny stor ICA butik kommer uppföras och här utlovas en saluhallskänsla med växthus och det kommer erbjudas både ekologisk och närproducerad mat. Utbyggnaden fokuseras på tre kärnområden, minimera klimatpåverkan, balansera byggandet på den goda åkermarken och maximera stadsmiljön med människans sinnen i fokus. Vi vågar lova att Brunnshög blir en spännande upptäcksresa redan från första start. Vill du vara med och få löpande information om projektet och information om köpprocess mm, gör en intresseanmälan på Peabs hemsida, se länken "Länk till intresseanmälan hos Peab"
Läs mer

Såld nyproduktion

Visa fler

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.