Sök bostad eller innehåll

Nyproduktion i Öresundsregionen

Hitta ditt nya hem i en av Sveriges mest expansiva regioner

I Öresundsregionen byggs och planeras flera nyproducerade fastigheter. Våra lokala kontor hjälper dig gärna att hitta den perfekta bostaden bland aktuell och kommande nyproduktion i Öresundsregionen.

Kv. Herkules - Kommande

Trelleborgs första höghus håller på att planeras och kommer att ge nytt liv och karaktär till staden. I hörnet Hamngatan och Corfitz Beck-Friisgatan kommer det att uppföras ett hus utöver det vanliga. Det kommer bli en perfekt mix av butiker, restauranger och annan service på markplan för att sedan ge plats till ett äldreboende några våningar upp. De tio översta våningsplanen kommer att bilda en bostadsrättsförening där helt unika lägenheter kommer att gestaltas. De kommer att karakteriseras av stora uteplatser, balkonger och terrasser med storslagen utsikt över Trelleborg och havet. Läget är fantastiskt, mitt i centrum, nära havet och endast 200m från Trelleborgs nya tågstation. Här går tågen ofta till både Malmö och Köpenhamn. Arkitekten Jonas Lloyd har tillsammans med Abitare tagit fram det nya kvarteret som rymmer 59 stycken trevliga lägenheter. Lägenheterna är i varierande storlek och det blir 1-5 ROK med genomtänkta, ljusa planlösningar. Här kommer att finnas något för alla som önskar ett nytt spektakulärt boende mitt i centrala Trelleborg! Anmäl intresse redan idag så får ni mer information löpande samt förtur till säljstarten som sker tidigast till våren/sommaren. Vi inväntar att detaljplanen och övriga utredningar skall fastställas. För mer information kontakta gärna ansvarig mäklare! Gör en intresseanmälan här så får ni löpande information om projektet. https://fastighetsbyran-anmalan.herokuapp.com
Läs mer

Thulins Trädgård

Centralt

Inom kort kommer två nya vita stenhus på åtta respektive tio våningar att resa sig över grönskan mellan Thulingatan och Tegelbruksgatan i centrala Ängelholm. Tillsammans kommer de att innehålla 58 ljusa och välplanerade bostadsrätter i storlekar från 2 till 4 rok, samtliga med hög standard, inglasad balkong i västerläge och en mycket attraktiv prislapp. Intresset för nybyggnationen är stort – och anmäler du dig snabbt kan du bli en av dem som får möjlighet att flytta hit. Gör det! Lägenheter för små och stora familjer med ett bekvämt och högklassigt boende där du lever livet utan att behöva tänka på underhåll eller trädgårdsarbete. Lägenheterna finns som rymliga 2:or, 3:or och 4:or, har öppna planlösningar och passar utmärkt för såväl yngre som äldre. Stora inglasade balkonger på solsidan Från utsidan karakteriseras husen av stora fönsterpartier och inglasade balkonger som vänder sig mot solsidan. Interiören är stilren med vitmålade väggar och mattlackad ekparkett. Att kvalitetsnivån är hög understryks av kaklade badrum och av välutrustade kök med kapitalvaror och bänkskivor i hög standard. Andra fördelar som gör livet lite enklare är bra förvaringsmöjligheter. Garageplats eller p-plats är obligatoriskt till en månatlig kostnad. Några minuters promenad till centrum Läget i sig ger ytterligare bidrag till livskvaliteten i Thulins Trädgård. Här bor du lugnt och avskilt, samtidigt som stadslivet väntar om hörnet. Stortorget och Storgatan ligger bara ett par hundra meter bort och inom ett par minuters gångavstånd når du ett brett utbud av shopping och restauranger liksom biograf, bibliotek, skolor och annan samhällsservice. Bekvämt och bra.
Läs mer

Solvändan 1

Brunnshög

UPPTÄCK DET GRÖNA OCH SKÖNA LIVET I LUNDS NYA STADSDEL Lund växer. Stadsdelen Brunnshög växer fram i nordöstra Lund och här planerar Peab för ett kvarter med 33 bostadsrätter. Vi erbjuder ett innovativt boende med lägenheter i 2 plan, med en boarea på 100-110 kvm. Här ingår uteplats eller balkong och du får många av villaboendets kvaliteter men slipper alla måsten. Ett ypperligt boende för barnfamiljen med kök och vardagsrum på bottenvåningen och tre sovrum på ovanvåningen. Naturligtvis finns här även trivsamma lägenheter i 1-3 Rok, alla med genomtänkta lösningar. Extra stolta är vi över kvarterets gård som blir en lummig och grönskande gemensam trädgård med både ätbara och njutbara växter som varieras med årstiden. Här finns plats för trevliga möten och sköna stunder. I Brunnshög blir kvartersmiljön urban med varierad bebyggelse. Gång och cykelstråk blir upplysta och gårdsgator med biltrafik i låg hastighet ger en trygg färdväg. Idag trafikerar Lundalänken utanför området men om ett par år kommer den nya spårvägen att ha hållplats i Brunnshög. De kommande åren kommer mycket att hända, en ny skola står klar 2019 och nya förskolor kommer byggas. En ny stor ICA butik kommer uppföras och här utlovas en saluhallskänsla med växthus och det kommer erbjudas både ekologisk och närproducerad mat. Utbyggnaden fokuseras på tre kärnområden, minimera klimatpåverkan, balansera byggandet på den goda åkermarken och maximera stadsmiljön med människans sinnen i fokus. Vi vågar lova att Brunnshög blir en spännande upptäcksresa redan från första start. Vill du vara med och få löpande information om projektet och information om köpprocess mm, gör en intresseanmälan på Peabs hemsida, se länken "Länk till intresseanmälan hos Peab"
Läs mer

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.