Sök bostad eller innehåll

Nyproduktion i Öresundsregionen

Hitta ditt nya hem i en av Sveriges mest expansiva regioner

I Öresundsregionen byggs och planeras flera nyproducerade fastigheter. Våra lokala kontor hjälper dig gärna att hitta den perfekta bostaden bland aktuell och kommande nyproduktion i Öresundsregionen.

Brf Idrottsplatsen

Höganäs, Höganäs

I vackra Höganäs, vid före detta idrottsplatsen Julivallen planerar Riksbyggen för 49 stycken seniorbostäder för dig som fyllt 55 år, Bonum seniorboende. Här bor du med närhet till havet och småbåtshamnen. Säljstarten är redan igång! Om Idrottsplatsen i Höganäs Riksbyggen planerar bygga tre tegelhus med fyra, fem respektive sex våningar. Allt från välplanerade tvåor på 54,5 kvadratmeter, till större fyror på 89,5 kvadratmeter. Lägenheterna är ljusa och trivsamma och med en generös takhöjd på 2,7 meter. Alla lägenheter har inglasad balkong eller egen uteplats. Takvåningarna har även egna takterrasser med härlig kvällssol. Omgivningen Brf Idrottsplatsen ligger på den gamla Idrottsplatsen Julivallen centralt i Höganäs. Här skapas en attraktiv boendemiljö med omedelbar närhet till Öresund, småbåtshamnen, service- och affärsutbudet i Höganäs. Området erbjuder fin rekreation med sin närhet både till park med dess grönska och hav med dess sandstränder, kallbadhus och båtliv. Som nära granne är den gamla Folkparken som bevarats till vissa delar och rustats upp till andra med sin grönska och växlighet en trevlig omgivning. På Brf Idrottsplatsens sida om Norra Månstorpsvägen bevaras delar av grönskan och parken i utkanten av den gamla idrottsplatsen och delar av muren och dess fina entré kommer rama in området vackert. Husen Brf Idrottsplatsen, består av tre hus, 4-, 5- och 6- våningar där översta våningen på var och ett delvis är indragen. Bostadsrättsföreningen består av 49 lägenheter mellan 2 – 4 rok i tre byggnader. Utöver detta finns gemensamma utrymmen såsom gemensamhetslokal, övernattningslägenhet, grovtvättstuga och miljörum. Kontakta Fastighetsmäklare Émile Antier på Fastighetsbyrån för mer information. Telefon: 0707-69 72 19 Läs mer på Bonums hemsida://www.bonumseniorboende.se/idrottsplatsen
Läs mer

Klimatsmarta Radhus på Brunnshög

Brunnshög, Lund

VÄLKOMMEN TILL SÄLJSTARTEN AV KVARTERET SOLBJER! Nu premiärvisar vi de åtta klimatsmarta radhusen som kommer att byggas på toppläge i södra Brunnshög, den hållbara framtidsstadsdelen som växer fram i nordöstra Lund. Tisdagen den 17 april har du första chansen att få mer information om detta spännande kvarter och givetvis också möjlighet att förhandsteckna ditt drömboende innan det kommer ut på marknaden. För att kunna skriva bokningsavtal så krävs det att du har ett giltigt lånelöfte. Personerna bakom det personliga företaget Solbjer Bostad Ab är Karin Adalberth som är teknisk doktor inom byggnadsfysik och har lång erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen. Hans Utter är projektledare och har mer än 15 års erfarenhet av bostadsutveckling från såväl JM som NCC Boende. Oskar Ryberg är bygg- och projektledare med mer än 15 års erfarenhet inom såväl stora som små byggprojekt. Samtliga kommer att finnas på plats och informera er om projektet och visa fler illustrationer på de tänkta radhusen och presentera prisbilden. Vi bjuder på mingelmat och dryck. Välkommen! VAR? Sparbanken Skåne - Ideon Gateway, Scheelevägen 27, vån 2, Lund NÄR? Tisdagen 17 April kl.18:00-20:00 HUR? Anmäl dig senast den 13 april till emma.johansson@fastighetsbyran.se Fakta 8 klimatsmarta radhus på Brunnshög i Lund. Radhusen kommer var i 3 plan och på ca 160-170 kvm. Stort engagemang läggs vid att göra husen vackra och unika likväl som miljövänliga och energismarta. Planerad byggstart 2018 Prisindikation: 6,9- 7,6 miljoner. De klimatsmarta radhusen som byggs av Solbjer Bostads AB blir s.k. plusenergihus och passar familjer som lever ett modernt aktivt liv. Några nyckelord Plusenergihus med extremt låga driftkostnader, solceller, ultralåg fjärrvärme, egen p-plats vid radhuset med elbils-laddstolpe och nära till spårvägshållplats. Radhusen kommer att ha en boyta på 160-170 m² och fördelas över tre plan. Genomtänkta planlösningar med stor funktion för att underlätta vardagen och skapar förutsättningarna för ett enkelt liv. Entréplanet inrymmer de sociala ytorna så som kök med separat matplats och vardagsrum i anslutning till utemiljön. Här finns även ett badrum med dusch och hall med bra förvaringsmöjligheter. Våning två har tre bra sovrum och ett allrum samt eget badrum med dusch. Här är tvättavdelningen och en stor klädkammare placerad vilket underlättar vardagsbestyren. Högst upp ligger master bedroom med eget badrum med badkar och en walk-in-closet. Tillsammans med studion så skapas en privat sfär. En härlig plats att avnjuta morgonkaffet på och blicka ut över området från den rymliga balkongen. Det ska vara enkelt att bo bra, billigt och riktigt klimatsmart.
Läs mer

Central Park Etapp 2 & 3

Arenaparken, Lund

I Central Park byggs yteffektiva lägenheter som kan rymma ett helt liv på genomtänkta kvadratmeter. Balkongerna erbjuder en maffig utsikt över parken och stan. Här bor du modernt och miljömedvetet. Central Park I Central Park trivs du som gillar att vara uppkopplad och ha kontakt med Lund och resten av världen. Från de övre våningsplanen har du vacker utsikt eftersom Central Parks etapp 2 och 3 sträcker sig över grannfastigheterna med sina 10 våningar. Huset är Svanenmärkt och har gröna tak som sparar energi och bidrar till en hållbar miljö. Den moderna lundabon tar gärna cykeln, därför finns det gott om plats för cyklar i såväl garage som på cykelparkeringen på gården. Öppna rum med stort ljusinsläpp Stora och många fönster skapar trivsamma och inspirerande rum. Detaljer som extra breda fönsternischar i ek ger en egen karaktär. Här är varje millimeter välplanerad. Vi kan verkligen tala om less is more – du lever på en liten yta som upplevs som så mycket mer. Funktionalitet och flexibilitet har varit nyckelord i planeringen. Här bor du i en öppen planlösning som kan anpassas för dina egna behov. Vissa 2 rok kan bli 3 rok och planlösningarna är flexibla för dig som vill ha mycket öppen yta eller för dig som hellre vill kunna stänga dörren om köket. Använd bostadsväljaren för att hitta din drömlägenhet Klicka på bilden för att komma till en digital webbmodell över huset för att se vilka lägenheter som fortfarande är till salu. Om du är intresserad av att köpa en lägenhet, varmt välkommen att kontakta mäklaren direkt!
Läs mer
Visa fler

Såld Nyproduktion

Solbacken - Shiitake

Solbacken

PROJEKT SLUTSÅLT Prisbelönta arkitektfirman Hauschild + Siegel uppför 13 fantastiska radhus i bostadsrättsform i så omtyckta Solbacken med preliminär inflyttning redan kvartal fyra 2018. Tillfällen som detta kommer inte ofta, här ges du möjlighet att tillsammans med arkitekten hitta den planlösning som passar just er livsstil bäst. Flexibiliteten är stor, standarden hög och boendet högst personligt. Den egna trädgården i härligt västerläge gränsar mot en gemensam gård där man delar på pool, bastu, växthus, planteringslådor, verkstad/ateljé och förråd- ett enormt mervärde i vardagen. På radhusens framsida finns en miniträdgård samt tillhörande parkeringsplatser för bil och cyklar. På den tre meter höga bottenvåningen öppnar fönsterpartier från golv till tak ut mot trädäck och grönskande trädgårdar. Den utkragade ovanvåningen, med över tre meters takhöjd till nock, formar stora perspektivfönster mot väster i riktning mot havet. Här har man en storartad utsikt över den låga grannbebyggelsen. Österut vetter utsikten mot den lugna bostadsgatan. Interiört gläds vi åt att radhusskiljande väggar och bjälklag utförs i synlig betong, övriga väggar är målade vita. Golvet på bottenvåningen är i betong medans vi på ovanvåningen möts av vitlaserad ekparkett. På bottenplan placeras kök, vardagsrum och badrum enligt olika planlösningsalternativ, här kan du också välja att få ett kontor eller en extrabostad med egen entré. På ovanvåningen ges möjlighet med 1-4 rymliga rum samt ytterligare ett badrum samt tvättstuga. Det finns flera olika planlösningsalternativ (för båda våningarna) att välja mellan. Tillsammans med arkitekten görs justeringar av detaljer och tillval så att ni får ert optimala hem! Bo mitt i staden i ett hållbart boende med gemensam pool! Läs allt om projektet och se alla planlösningar på projektsidan, http://solbacken-brf.se/
Läs mer
Visa fler

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.