Sök bostad eller innehåll

Nyproduktion i Göteborg

Här finns det många spännande nyproduktioner som vi säljer.

Våra lokala kontor har nära kontakt med byggbolag och vet vilka nyproducerade bostäder i Göteborgsområdet som snart når marknaden. Kontakta oss för mer information!

Grönskan

Kålltorp, Göteborg

Välkommen till Grönskan med naturen i blickfånget. Grönskan ligger i Kålltorp strax öster om Göteborgs stadskärna, mjukt inbäddad i grönska mitt emellan stadsliv och natursköna strövområden. Kvarteret Grönskan är ett bostadsprojekt i ett sällsynt bra boendeläge. Projektet är utvecklat av Järngrinden i samarbete med arkitektfirman Liljewalls. I kvarteret byggs 67 spännande bostadsrätter i fyra huskroppar. Byggstart planeras till 2019 och inflytt i slutet av 2020. Grönskan ligger i slutet av Virginsgatan, bara 500 meter från Delsjövägen/Munkebäcksgatan, nära spårvagn, bussförbindelser och med bra cykelleder i alla riktningar. I Grönskan bor du lugnt och gemytligt endast 15 minuter från city med Renströmska parken som närmaste granne och Skatås friluftsområde bara några minuter bort. Från Grönskan har man bara en kortare promenad till Härlanda tjärns badplats där det finns både en liten sandstrand och badbryggor. Alla lägenheter i kvarteret Grönskan får en balkong eller uteplats som förhöjer boendekvaliteten. Tack vare en kombination av både balkongernas och husens placering har man ett bra läge och och en fin utblick över de vackra omgivningarna från de övre planen. Med lägenheter i flera olika storlekar och former har Grönskan bostäder som passar de flesta drömmar och faser i livet. Här finns kvadratsmarta ettor, ljusa och luftiga tvåor med rymlig balkong och bra förvaring, fina trerummare och flexibla fyror och femmor för dig som vill ha ett hem med lite extra utrymme. Läs mer om projektet och lägenheterna längre ner på sidan. Du kan även gå in och titta på Grönskans hemsida https://brfgronskan.se Där finner du bland annat lägenhetsväljaren, prislista, bofakta och kostnadskalkyl m.m. Låter det intressant? Registrera gärna din intresseanmälan här nedan.
Läs mer

Mjuka Böljan

Lerum, Lerum

Mjuka Böljan kan verka som ett udda namn på ett parhusområde mitt i skogen i Lerum, miltals från havet. Men namnet kommer från läget, utmed den böljande skogsbacken som också varierar i höjd. De åtta parhusen följer naturens former, precis som det ska vara i Norra Hallsås. De 16 bostäderna är alla på 4 rok i två plan. Sex av dem får en övervåning, övriga en suterrängvåning. Alla har genomsikt från entrén, genom fönstren i vardagsrummet, och stora balkonger. Inomhusmiljön karaktäriseras av smart planering och hög kvalitet i design och materialval. Jutaboklass, helt enkelt. Du får egen tomt, adress med eget gatunummer och plattbelagd entré med en egen liten uteplats, perfekt för en sommarfika med familjen. Området får också en gemensam uteplats med grill och bänkar. Och naturligtvis: runt hörnet har du den orörda skogen, med svamp, bär och oändliga möjligheter till naturupplevelser, äventyr och motion. Det är inte konstigt att många drömmer om ett eget hus. Det ger en unik känsla av frihet att få rå sig själv med egen dörr under eget tak. Ett boende i ett parhus i Mjuka Böljan är ett prisvärt alternativ. Du får en egen bostad i två plan med egen entré. Egen värmepanna ger dig kontroll över dina kostnader. Det enda du delar med din granne är en skiljevägg och medlemskap i områdets samfällighet. Mjuka Böljans två hustyper har en sak gemensamt: båda innehåller två bostäder i två plan. Typ A har ett övre plan medan typ B får en suterrängvåning, båda med entré i markplan. Alla är fyrarummare i ungefär samma storlek.
Läs mer

Brf Bergdalsterrassen

Bergdalen, Borås

Den 9 September kl. 08.00 på Fastighetsbyråns kontor släpper vi äntligen Etapp 1 av Brf Bergdalsterrasen. Mellan Bergdalsgatan, Ljunglidsgatan och Tokarpsgatan finner ni Bergdalsterrassen. Etapp 1 består av tre hus med totalt 64 lägenheter från 1 rok om 24 kvm till 4 rok om 111 kvm. Under bostadshusen byggs ett garage med p-platser, förråd och teknikutrymmen. Mellan husen anläggs en gemensam gård i olika nivåer med lummig grönska och sittplatser. Utformningen av den har inspirerats av de prunkande villaträdgårdar som finns i närområdet. Grusgångar knyter samman bostadskvarteret. Hur kan vi på bästa sätt utforma kvarteret för att ta vara på alla de kvaliteter som tomten har? Den frågan har varit ledstjärnan när Semrén & Månsson har ritat Bergdalsterrassen. Efter att ha vänt och vridit på olika alternativ landade man i en gestaltning som alla är mycket nöjda med. Dom har gett de boende tillgång till den härliga utsikt som det höga läget erbjuder. Man har valt en exteriör utformning som passar in bland den övriga småskaliga bebyggelsen på Bergdalen. Och man har använt nivåskillnaden till att skapa flera genomblickar så att man ser husen på olika sätt när man rör sig från den högsta punkten till den lägsta. HÅLLBARHET HAR varit en annan viktig aspekt i arbetet. Äkta naturmaterial som tegel, sten och trä används i stor utsträckning för att ge husen lång livslängd och ett tidlöst utseende. Välisolerade väggar och modern teknik resulterar i en låg energianvändning. SIST MEN INTE MINST har man använt ytan på ett effektivt sätt och därmed kunnat få en bra mix av lägenheter med varierande storlek och planlösningar
Läs mer

Lärjegården

Angered, Göteborg

Nu planerar Veidekke att bygga nya radhus ett stenkast från Angered centrum. Här bor du på bra läge med kommunikationer och all viktig service precis runt knuten. Under de kommande åren genomförs en storsatsning på stadsdelen Angered där det kommer att byggas cirka 300-400 nya bostäder. Utöver detta planeras det även för fler kontorslokaler och butiker. Här finns dock redan det mesta nära för en bekväm vardag, bland annat apotek, vårdcentral, bank, butiker, caféer, konditori samt mataffär och under förra året invigdes även Angereds Arena, en stor bad- sport och ishall. Vill du ta dig in till centrala Göteborg är du framme på knappt 20 minuter med spårvagn. Tvärs över gatan från vårt planerade bostadsområde ligger det nya närsjukhuset. Här bor du även nära naturen, strax norr om Angered ligger Vättlefjäll, ett härligt skogsområde med fina kanot- och vandringsleder. Just nu pågår planeringsarbetet och Veidekke planerar för cirka 18 radhus om fyra rum och kök fördelat på 105 kvm, alla med bostadsrätt som upplåtelseform. Låter detta som en plats för dig? Anmäl ditt intresse idag. Du blir per automatik VIP-kund i samband med din intresseanmälan. Som VIP-kund får du med start i vår löpande information om projektet samt en förhandstitt på planlösningar och illustrationer. Du får även chansen att vara med i vår förhandsförsäljning och köpa en bostad redan innan den officiella säljstarten. Gå gärna in på veidekkebostad.se/larjegarden för att läsa mer.
Läs mer

Brf Ädellövsskogen

Stadsskogen, Alingsås

Nya bostäder i populära Stadsskogen! De nya bostäderna ligger i norra delen av Stadsskogen med grönskande natur precis utanför dörren. I Brf Ädellövsskogen bor du bekvämt i en attraktiv del av stan. Här erbjuder vi 38 lägenheter fördelade på 2 hus fördelat på både 2:or, 3:or och 4 rum och kök. Balkong, uteplats eller terrass till varje lägenhet. Husen byggs som suterräng i en sluttning, men tack vare vårt garage kan vi skapa en mysig och plan gård mellan husen. Ovanpå garaget kommer det att planteras växter samt bland annat anordnas en gemensam uteplats för alla boende Attraktivt läge nära sjön Mjörn! I Stadsskogen bor du i ett lugnt och tryggt område med naturen precis utanför och närhet till vackra Mjörn. Ifrån ditt nya hem är det bara cirka 1,3 kilometer till den populära badplatsen Playa Mjörn med sandstrand och beachvolleybollplan. Härifrån kan du också promenera ut på piren, en populär utkiksplats där du kan se segelbåtarna passera och njuta till vågornas kluckande. Men Mjörn erbjuder mer än bara sol och bad. Som Västergötlands näst största sjö med cirka 50 öar är det ett perfekt utflyktsmål för dig som gillar fiske och båtliv. Cykelavstånd till centrum och tågstation! Förutom närheten till friluftsliv bor du också med bekvämt cykelavstånd till centrum, cirka 3 kilometer. Här finns ett varierat utbud av butiker och restauranger. Alingsås är också en av Sveriges cafétätaste städer! Tågstation finns i centrum varifrån du kan pendla på cirka 40 minuter till Göteborg. Eller om du hellre vill ta bussen som också tar cirka 40 minuter. Hur mycket vill du betala för din nya bostad? Att köpa en bostad är en av de största affärerna du gör i livet. För att göra drömmen om en nybyggd bostad till verklighet erbjuder vi på Peab ett flexibelt prissystem. Du väljer själv om du vill betala ett högre pris och därmed få en lägre månadsavgift om det passar dig bättre. Ditt val påverkar inte månadsavgiften för någon annan i föreningen. Lämna in en intresseanmälan redan idag på peabbostad.se så säkrar du din köplats och vi kommer att kontakta dig i god tid innan lägenheternas säljpremiären den 29 maj. Klicka på länken nedan.
Läs mer

Brf Lodge Stadsskogen

Stadsskogen, Alingsås

Vill du bo granne med skogens grönska, ta en morgonpromenad ner till sjön eller kanske ha en grillkväll med dina grannar i solnedgången på den gemensamma takterrassen? Eller varför inte koppla av med en kopp te på din egen balkong? Allt detta är möjligt! Livets kontraster blir aldrig så tydliga som i Lodge – 39 bostadsrätter i storlekar mellan 40 till 88 kvm, mellan 1,5 till 4 rum och kök, samtliga med generösa balkonger och egen parkering. Du har dessutom tillgång till en stor gemensam takterrass. Lodge blir en plats att komma hem till! Detta inbjudande och smäckra bostadsområde kommer att ligga mjukt inbäddat i Stadsskogens bryn och ge dig fantastiska möjligheter att ta del av allt vad naturen erbjuder. Som boende i Lodge har du bara några steg till en löprunda i den friska morgonluften. Kanske kan en svampjakt en krispig höstsöndag locka? Eller varför inte låta barnen leva upp i den naturliga lekplats som skogen faktiskt är. Med skogen som granne blir livet både friare och roligare. Dessutom har du bara en kort promenad till Mjörn som erbjuder såväl segling som sommarbad. Det här är platsen för dig som vill njuta av friheten, på ditt eget sätt. Lodge Stadsskogen – vad är det? I Stadsskogen strax söder om Alingsås kommer vi snart att uppföra ett bostadsrättsområde som kommer att attrahera en bred och modern målgrupp. Kvarteret, som kommer att heta Lodge, består av 39 karaktärsfulla bostadsrätter i storlekar mellan 39 till 87 kvm mellan 1,5 till 4 rum och kök, samtliga med generösa balkonger. Lodge kommer att skapa en unik kontrast till sin omgivning och boendemiljö. Läs mer på projektsidan nedan.
Läs mer
Visa fler

Såld Nyproduktion

Brf Göteborgsvägen 81

Sävedalen

Mitt på gemytliga Sävedalens paradgata Göteborgsvägen uppförs ett flerfamiljshus med nio lägenheter med var sin tillhörande parkeringsplats. Försäljningen pågår, hör av dig vid intresse! Bo i en helt nyproducerad bostad och ägna din tid åt det du tycker är roligt. Påta i den gemensamma trädgården, eller drick en god kopp kaffe på något av de mysiga caféerna på Sävedalens levande köpgata. Ett besök till mataffären tar inte lång stund oavsett om du föredrar Ica eller Willys. Även ditt möte med tandläkaren och besöket hos vårdcentralen är över på ett kick, och när det är dags för ett besök hos frisören har du många salonger att välja emellan. Vill du vidga dina vyer och ta dig till andra delar av kommunen, eller för den delen Göteborg, så står bussen dig till hands strax utanför fastighetsgränsen. För söndagspromenaden står många trevliga promenadvägar till buds. Strosa runt i det trevliga villakvarteret som är din granne, eller ta dig uppför backen till Bockemossen. Gillar du långpromenader så bjuder är Härlanda tjärn och Björnåsberget på härliga naturupplevelser. Fastigheten kommer att bebyggas under 2018. Huset kommer att inrymma nio lägenheter fördelade på tre stycken tvårumslägenheter om 56 kvm, och sex stycken fyrarumslägenheter om 88 kvm. Lägenheterna i entréplan har var sin uteplats medan merparten av de övriga lägenheterna har balkonger, samtliga i soligt söderläge. Inflyttning planeras till vintern 2018. Är du intresserad av projektet så rekommenderar jag dig att ta kontakt med din bank för att stämma av olika finansieringsalternativ. Behöver du en värdering av din nuvarande bostad så hjälper vi dig gärna.
Läs mer
Visa fler

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.