Sök bostad eller innehåll

Nyproduktion i Göteborg

Här finns det många spännande nyproduktioner som vi säljer.

Våra lokala kontor har nära kontakt med byggbolag och vet vilka nyproducerade bostäder i Göteborgsområdet som snart når marknaden. Kontakta oss för mer information!

Backa Gård

Landvetter - Landvetters-Backa, Härryda

Välkommen till Backa Gård – nyproducerade bostadsrätter i en växande stadsdel i Landvetter. Under sista kvartalet av 2017 startar försäljningen av Backa Gård som består av 24 välplanerade bostadsrätter i olika storlekar och utformningar, varav 23 skall säljas. Med närhet till både natur och Göteborg ges ett fantastiskt läge. Perfekt boende för dig som uppskattar både småstadsliv samt närheten till storstad! Backa Gård med sitt fina läge i det växande Landvetter Södra nära gamla Landvetter Centrum. Här kommer man ha möjligheten att välja mellan tvåor, treor samt rymliga fyror. I detta projekt finns något för alla; allt från det yngre paret till er som letar efter ett mer bekvämt boende efter flertal år i villa. På den trevliga innergården blir det samlingsplatser med bänkar och lekplats i en grönskande miljö som skapar en harmonisk atmosfär för både barnfamiljer och pensionärer. En trivsam kombination mellan de moderna bostäderna och de grönskande omgivningarna ger de bästa förutsättningarna för ett levande kvarter med ett bekvämt och aktivt liv. Närheten till naturområden ger ytterligare möjligheter för umgänge eller promenader under lediga stunder. Bakom projektet står Mpb AB tillsammans med Hällingsjö Hus. Byggstart planeras till årsskiftet 2017/2018 och preliminär inflyttning sker under vintern 2018/2019. Samtliga lägenheter kommer ha uteplats eller balkong, helkaklade badrum och mycket bra materialval i grundutförande. Köken kommer från Vedum och vitvarorna från Electrolux. Badrumsinredning kommer från Ahlsell. Den som önskar kommer att kunna välja mellan olika tillvalskoncept. Alla lägenheterna har var sitt lägenhetsförråd i separat länga. Till varje lägenhet hör även en parkeringsplats. I området byggs i denna stund ett radhusområde, här planerad även framtida kvarter för fristående villor. Nyligen har kommunen byggt den nya Backaskolan i området med klasser mellan F-3 och det finns i nuläget planer på att bygga en förskola i området. Kollektivtrafiken planeras utöka med fler busslinjer i området. Landvetter Södra är ett expansivt område där Backa Gård är en viktig del för skapandet och utvecklingen av denna levande stadsdel. Backa Gård är ett bekvämt och prisvärt boende med ca 15 minuters pendlingsavstånd till Göteborg samt beläget både på promenadavstånd till Landvetter centrum med goda kommunikationer. Välkommen att lämna en intresseanmälan!
Läs mer

Brf Disekulla - 52 lägenheter

Diseröd, Kungälv

Nu finns möjligheten att förvärva en nyproducerad lägenhet i denna växande stadsdel. Det kommer finnas storlekar från tvåor till fyror, ca 55 m² till ca 110 m². Lägenheterna har öppen planlösning från hallen mot kök och vardagsrum där vi även finner en stor balkong med västerläge. Sovrum ligger i lägenheternas norra del. Helkaklat badrum med klädvårdsdel. Hela lägenheten har god standard från start men givetvis kommer det finnas möjlighet till tillval längre fram. Den väldisponerade tvåan har en boarea på ca 55 m² och en modern öppen planlösning. Till lägenheterna hör en trevlig uteplats i markplan eller en mysig balkong i de övriga våningsplanen. I sovrummet finnas det garderober och dessutom finns en praktisk klädkammare i hallen. Parkett ligger genomgående i bostaden och badrummet är helkaklat.Köket har en vit skåpinredning med släta vita luckor och ovan arbetsbänk, som stänkskydd, sitter kakel. Här finns kombinerad kyl och frys, inbyggnadsugn och glas keramikhäll samt fläktkåpa,diskmaskin och mikrovågsugn.I badrummet finns toalett, handfat med kommod och badrumsskåp med belysning, dusch med duschväggar av glas samt både tvättmaskin och torktumlare. Treorna är planerade med en boarea från ca 68 m² till ca 75 m² och har varierade planlösningar. Till lägenheterna hör en trevlig uteplats i markplan eller en mysig balkong i de övriga våningsplanen. Parkett ligger genomgående i bostaden och badrummet är helkaklat. Köket har en vit skåpinredning med släta vita luckor och ovan arbetsbänk, som stänkskydd, sitter kakel. Här finns kyl och frys, inbyggnadsugn och glaskeramikhäll samt fläktkåpa, diskmaskin och mikrovågsugn. I badrummet finns toalett, handfat med kommod och badrumsskåp med belysning, dusch med duschväggar av glas samt både tvättmaskin och torktumlare. Fyrorna kommer i två olika utföranden med boarea på ca 98 m² och 110 m² och med öppenplanlösning. Till lägenheterna hör en trevlig, mysig balkong. Parkett ligger genomgående i bostaden och de två badrummen är helkaklade. Köket har en vit skåpinredning med släta vita luckor och ovan arbetsbänk, som stänkskydd, sitter kakel. Här finns kyl och frys, inbyggnadsugn och glaskeramikhäll samt fläktkåpa, diskmaskin och mikrovågsugn. I badrummen finns toalett, handfat med kommod och badrumsskåp med belysning samt dusch med duschväggar av glas. Dessutom finns tvättmaskin och torktumlare i det ena av badrummen.
Läs mer

Brf Göteborgsvägen 81

Sävedalen, Partille

Mitt på gemytliga Sävedalens paradgata Göteborgsvägen uppförs ett flerfamiljshus med nio lägenheter med var sin tillhörande parkeringsplats. Bo i en helt nyproducerad bostad och ägna din tid åt det du tycker är roligt. Påta i den gemensamma trädgården, eller drick en god kopp kaffe på något av de mysiga caféerna på Sävedalens levande köpgata. Ett besök till mataffären tar inte lång stund oavsett om du föredrar Ica eller Willys. Även ditt möte med tandläkaren och besöket hos vårdcentralen är över på ett kick, och när det är dags för ett besök hos frisören har du många salonger att välja emellan. Vill du vidga dina vyer och ta dig till andra delar av kommunen, eller för den delen Göteborg, så står bussen dig till hands strax utanför fastighetsgränsen. För söndagspromenaden står många trevliga promenadvägar till buds. Strosa runt i det trevliga villakvarteret som är din granne, eller ta dig uppför backen till Bockemossen. Gillar du långpromenader så bjuder är Härlanda tjärn och Björnåsberget på härliga naturupplevelser. Fastigheten kommer att bebyggas under 2018. Huset kommer att inrymma nio lägenheter fördelade på tre stycken tvårumslägenheter om 56 kvm, och sex stycken fyrarumslägenheter om 88 kvm. Lägenheterna i entréplan har var sin uteplats medan merparten av de övriga lägenheterna har balkonger, samtliga i soligt söderläge. Inflyttning planeras till vintern 2018. VÄLKOMMEN MED DIN INTRESSEANMÄLAN GENOM FORMULÄR NEDAN! Projektet är säljstartat och avtalsskrivning pågår. Är du intresserad av projektet så rekommenderar jag dig att ta kontakt med din bank för att stämma av olika finansieringsalternativ. Behöver du en värdering av din nuvarande bostad så hjälper vi dig gärna.
Läs mer

Flatås Alléer etapp 2

Flatås, Göteborg

Nu fortsätter försäljningen av populära projektet Flatås Alléer med etapp 2 om ytterligare 78st nyproducerade lägenheter! Välkommen till ett nyproducerat kvarter i en av Göteborgs mest grönskande stadsdelar. Nymilsgatan är beläget i Flatås i stadsdelen Högsbo. Projektet på Nymilsgatan går under namnet Flatås Alléer och är en del av den jubileumssatsning som görs inför Göteborgs stads 400-årsjubileum 2021. Enligt den gällande tidsplanen förväntas byggstart hösten 2017 med beräknad inflytt hösten 2019. Kvarterets tre hus är unikt utformade och förenas i en genomtänkt design. Fördelat på tre byggnader erbjuds nyproducerade bostäder i olika storlekar och planlösningar. Byggnaderna omsluter en grönskande och trevlig innergård med sittplatser och växtlighet. Fokus ligger på kvalitet och hållbarhet – visionen är att bygga ett område med en tydlig miljöprofil vilket syns i allt från materialval till energisparande lösningar. Lägenheterna karaktäriseras av ljus, öppenhet och extra god takhöjd. Vare sig ni letar efter en etta, tvåa, trea eller fyra bjuds här på smarta planlösningar, stora sociala ytor och god förvaring. Från den minsta ettan på ca 33 kvm till den största fyran på närmare 100 kvm – garanteras alla lägenheter med en egen utemiljö. Beroende på våningsplan och planlösning har ni uteplats, balkong eller takterrass. Matcha just era önskemål och förutsättningar och bli en del av ett av Göteborgs mest nytänkande stadskvarter. Här bor ni med hög standard i ett område som passar lika fint för det unga miljömedvetna paret som för den nyblivna pensionären som vill bo smidigt nära naturen. Bli en del av Flatås Alléer och skapa ditt drömboende! FYLL I EN INTRESSEANMÄLAN SÅ KONTAKTAR VI DIG!
Läs mer

Brf Ulla Lyckas väg 1

Kållered | Livered, Mölndal

I natursköna Livered byggs nu detta trevliga bostadsområde med välplanerade och energieffektiva hus. Området byggs i direkt anslutning till ett populärt villa- och radhusområde. Gångavstånd ges till barnomsorg, service och goda kommunikationer. Med Ullas Lyckas väg som er nya adress har ni närhet till allt om gör vardagen lite enklare. Få mer tid över till familjestunderna, njut av soliga dagar vid Tulebosjön eller förbättra svingen på någon av Mölndals tre golfklubbar. För en aktiv livsstil finns också idrottsplats, ishall och stall samt naturområden inom promenadavstånd. Husen kännetecknas av fina materialval, effektiv planering och lättskötta insynsskyddade uteplatser. Planlösningen är skräddarsydd för familjer med öppna sociala ytor, badrum på båda våningsplan och gott om förvaringsutrymmen. Samtliga hus har såväl klädkammare som exteriört förråd. Totalt består projektet av två bostadsrättsföreningar om totalt 52 bostäder som byggs i två etapper. Första etappen omfattar 22 bostäder och är nu säljstartad. Dessa hus är 108 kvm och säljs till fasta priser med planerad inflyttning hösten 2018. Parhus och radhus Projektet består av totalt 52 bostäder fördelade över parhus och radhus med förväntad byggstart 2018. Husen byggs i standardutförande från erkända Trivselhus med möjlighet att välja alternativ planritning. Bostäderna kommer i tre olika storlekar: 98 kvm, 108 kvm och 114 kvm. De preliminära planritningarna fördelar ytan på hall, kök, fyra rum och två helkaklade badrum. Därtill innefattar ritningarna en fransk balkong på övervåningen. Exteriört planeras altan, förråd samt biluppställningsplats. Materialval och kulörer är omsorgsfullt valda för en hög modern standard. Interiört bjuds på genomgående vita ytskikt, trestaviga lamellgolv i ek från Kährs samt antracitgrå klinker i hall och badrum. Även exteriören är vald med känsla för kvalitet såsom vitmålade aluminiumbeklädda träfönster från Elitfönster, fasad i vitmålad träpanel samt tvåkupiga betongpannor på tak. Köket kommer från Ballingslöv och är likaledes inrett i vitt med släta fronter, handtag i rostfritt och integrerade spotlights under väggskåpen. Bänkskivan är av antracitgrå laminat. Med standardutförandet ingår vitvaror från Bosch, vilka med sina vita fronter smälter in diskret och förstärker det genomtänkta helhetsintrycket. Fläktkåpan är i rostfritt och kommer likaledes från Bosch. Med flera olika tillval kan ni sätta er egen prägel på köket. Badrummen är utrustade med dusch, wc, handfat i porslin samt spegel med belysning. Ett av badrummen har därutöver en kombinerad tork- och tvättmaskin från Bosch. Tillval finns att välja för såväl material som utrustning.
Läs mer

Bo i Backadalen - Stensötevägen

Backadalen - Hisings Backa, Göteborg

Sköna Backadalen - 9 st unika villor i uppväxta kvarter Läget i Backadalen är populärt. Grönt, kuperat och med fina uppväxta villaträdgårdar - det är en bra plats att bo på. De två delområdena vid Stensötevägen och Nyhemsgatan har helt olika karaktärer men husen har gemensamt höga ingående kvaliteter och ett smakfullt släktskap. Sammantaget blir de nya bostäderna ett tillskott till ett redan fint område. Det begränsade antalet är en del av exklusiviteten, både nu och på lång sikt. "Drömmen för en arkitekt är att få rita hus som närmast kastar sig ut i sluttningen, högt ovan träden och med himlen som fond. Så är det på Stensötevägen" - Christer Malmström, arkitekt Husen angör gatan på sitt övre plan och genast när ytterdörren öppnas ser man den vidsträckta utsikten bortom matbordet och köket. Här finns naturligtvis också en av husets två solterrasser. Samtidigt ser man ned för den raka trappan till de lägre planen av mer privat karaktär. Husen kan inredas med 4 sovrum och har på övre plan ett allrum/matplats. Vardagsrummet återfinns vid terrassen i nedre delen. Gott om förvaring finns och en generös badavdelning med egen utgång till trädgården. Om man nu kan kalla den för en sådan... Kanske snarare en naturtomt där den boende avnjuter grönskan utan gräsklipparens oväsen. På Stensötevägen bor man bekvämt och lite lyxigt utan att det syns från gatan. Husen är klädda med en enkel horisontell och obehandlad träpanel vilken får en vacker gråton med tiden. Ett boende nära naturen mitt i storstaden! Husen erbjuder så mycket, i stora drag såväl som i små detaljer. Det privata rummet mot gatan har fått stor vikt, förbipasserande kan inte titta rakt in i vare sig hus eller mot tomterna men man kan naturligtvis ha en uteplats även på denna sidan om man vill. Det är trots allt ingen väg där många vistas. De starkt kuperade tomterna är själva grundförutsättningen för de vackra husen och här är utelivet koncentrerat till terrasserna. Utmärkt för den som gärna slipper trädgårdsarbete. Inne i husen fångas man direkt av den läckra planlösningen, man ser sambanden mellan våningarna, mellan ute och inne. Möjligheterna för olika generationer att ha sina umgängen i olika delar av hemmet. Takhöjden på entrévåningen är ytterligare ett mervärde, den går från 2,50 upp till 3,20 vid övre terrassen. Samma sak gäller halvtrappan ned till undervåningens vardagsrum, det ger en extra dimension till både funktion och stil. Klipphusen erbjuder 145 fantastiska kvadratmeter! Terrasserna är ett starkt arkitektoniskt signum för husen och självfallet ett slags förlängt vardagsrum under stora delar av året. Stora skjutdörrspartier i glas släpper in den omgivande naturen att införlivas i husets vyer varje dag. Både himmel och trädtoppar att njuta av! Den övre terrassen är placerad nära köket och familjemiddagarna här lär bli många. Den undre terrassen skjuter ut en bit och fångar ljuset. Även här är det gott om plats för möblering. Båda terrasserna har trätrall och eluttag samt belysning. Se även våra bostadsrätter i parhus på Nyhemsgatan! Rumsbeskrivning: Entréplan: Entré: På golvet klinker, målade väggar och tak. Hall: På golvet parkett, målade väggar och tak. Sovrum :På golvet parkett, målade väggar och tak.Skåpsnickerier enligt planritning. Badrum/tvätt: På golvet klinker, kaklade väggar och målat tak. Utrustning: Vägghängd wc, handfat med kommod, spegel med belysning ovan handfat, dusch, handdukstork, tvättmaskin samt torktumlare. LED spotlights i tak. Kök: Parkett på golvet, målade väggar och kakel ovanför diskbänk samt målat tak. Utrusning: Diskmaskin,spisfläkt,kylskåp,frysskåp,glaskeramikhäll (induktion) med underbyggnadsugn, inbyggd micro. Alla maskiner är i vit kulör. Underlimmad diskbänk med laminat bänkskiva. Väggskåp med infällda dimbara led- spotlights. Vardagsrum: Parkett på golvet och målade väggar och tak. Terrass: Trall på golvet och träpanel på väggarna samt glasräcke. Nedre plan. Hall: Parkett på golvet och målade väggar och tak. Badrum 2: Klinker på golvet, kaklade väggar samt målat tak. Utrustning: Vägghängd WC, handfat med kommod, spegel med belysning ovan handfat, dusch, handdukstork samt plats före ett badkar. LED spotlights i taket. Sovrum: Parkett på golv, målade väggar och tak. Skåpsnickerier omfattning enligt ritning. Allrum: Parkett på golvet, målade väggar och tak. Klädkammare: Parkett på golv, målade väggar och tak. Utrustning: Frånluftsvärmepump, Hylla med klädstång. Terrass: Trall och träpanel, glasräcke. Fastighetsmäklaren förmedlar endast fastigheten och vid köp av fastigheten så måste man även teckna ett entreprenadavtal med Bo i Backadalen för köp av huset på Stensötevägen.
Läs mer

Bo i Backadalen - Nyhemsgatan

Backadalen - Hisings Backa, Göteborg

Sköna Backadalen - 8 st parhus har lägenheter av två typer. På Nyhemsgatan bildar det vackra lilla kvarteret som omgärdar en grön kulle. Det har många höga kvaliteter i sig! Husen flirtar åt det ståtliga, aningen mäktiga hållet, de har en stark identitet. Bilen parkerar du direkt utanför. Det handlar om hög boendekvalitet och stor trygghet. Parhusen har lägenheter av två typer. Den på entréplanet har en fin uteplats. Inomhus anpassas den till antingen en tvåa eller en trea och man har en vacker vy mot den gröna kullen som ger naturkontakt från flera ställen, faktiskt redan från hallen. En del av köket har en större öppning mot vardagsrummet och bidrar till visuell kontakt och vackert samband. Fönster och ljusinsläpp har fått stor omsorg på ritbordet vilket resulterat i såväl ett generöst fönster ovanför diskbänken i köket, hörnfönster i vardagsrummet och djupa fönstersmygar. Snyggt och funktionellt. Etagelägenheten ovanför har samma fina kvaliteter med öppenhet och genomsyn och man når den genom att gå en trappa upp från det egna lilla trapphuset. På första våningen finns köket, två sovrum - eller ett större vardagsrum om man hellre vill det – samt ett badrum och en stor klädkammare i entréhallen. Här, nära köket, finns också utgången till den härliga terrassen. Den översta våningen gavs 3.20 i högsta takhöjd och fönster med himmelsvyer! Rumsfördelningen är flexibel, din familjs behov står i centrum. Naturligtvis finns ett badrum även här, men övrig rumsfördelning kan variera. Tre sovrum och ett allrum? Det bestämmer du. Etagelägenheten kan vara allt från 5-7 rum och kök! "Tanken på generationsboendet, med mor- eller farföräldrarna på våningen nedanför sina barn och barnbarn, har funnits med mig under hela tiden när bostäderna har skissats fram." - Christer Malmström, arkitekt SAR/MSA
Läs mer
På gång

Lundbypark

Lundbypark, Göteborg

Intresseanmälan görs till lundbypark@fastighetsbyran.se Välkommen till Lundbypark - en ny blomstrande stadsdel på centrala Hisingen. Under hösten 2017 startar försäljningen av detta nyproduktionsprojekt som erbjuder lägenheter i olika utformningar och storlekar, vilket gör det lätt att hitta något som passar just er. Med närhet till både natur och city ges ett fantastiskt läge - en plats att bo och leva på länge. Lundbypark kommer att byggas mellan Lundbybadet, Lundby Koloniträdgårdar och Bravida Arena - mitt på centrala Hisingen. Här kommer Svenska Hus att erbjuda totalt 220 välplanerade bostadsrätter. Målet är att skapa ett levande kvarter med bostäder som passar lika bra för barnfamiljen som den nyblivna pensionären. Här kan ni se fram emot moderna bostäder i ett område som ger bästa förutsättningar för ett bekvämt och aktivt liv. Det nya bostadsområdet består av fyra kvarter med totalt ca 800 bostads- och hyresrätter. Därtill kommer det även ett byggas ett trygghetsboende och en förskola. Bakom projektet står Svenska Hus tillsammans med två andra byggherrar. Byggstart planeras till sommar 2017 och preliminär inflyttning sker under 2019. Med lägenheter i olika storlekar ges många valmöjligheter. Från mysiga ettor till rymliga fyror - här finns något för alla; från det unga paret till er som sålt villan och letar efter ett bekvämt boende. Gedigna materialval som ekparkett, extra god takhöjd (2,60 m) och helkaklade badrum ger ett påkostat intryck. Köken kommer från Ballingslöv och vitvarorna är från Siemens. Badrummen är likaledes från Ballingslöv. Den som önskar kan välja mellan tre olika tillvalskoncept. Alla lägenheterna har vindsförråd, vilka nås bekvämt med hiss. Husen har en fasad med svart tegel och kopparfärgade detaljer som kontrasterar mot ljusa entréer. Efter arbetsdagen ställer ni cykeln smidigt i något av cykelförråden. Därutöver finns ett separat barnvagnsförråd. När det är dags för längre utflykter erbjuder kvarteret en bilpool, vilket är fördelaktigt för både miljön och plånboken. Därtill finns garage och elstolpar. Kvarterets utformning inspireras av den fina omgivningen. På innergårdarna finns samlingsplatser och grillplatser i en grönskande miljö. Närheten till parker ger ytterligare möjligheter till rekreation under lediga stunder. Lundbyparks närområde ger bästa förutsättningar till en aktiv livsstil. Här finns bad, arena, konstgräsplaner, ishall, aktivitetsstråk, parker och koloniträdgårdar. Därmed väntar en härlig omgivning med något för alla. Rambergsstaden ligger på Hisingen vid Rambergets norra fot. Här bor ni i ett naturnära område som inspirerar till en aktiv livsstil. I utvecklingen av det nya stadskvarteret Lundbypark deltar flera olika aktörer. Att Lundbypark planeras just här finns det flera goda anledningar till. Här finns ett levande närområde med fritidsaktiviteter, skola och natur. Dessutom ges närhet till centrala Göteborg som nås smidigt på både cykel och med kollektivtrafik. Historiskt sett har Rambergsstaden varit en knutpunkt för Hisingens bönder, som under förra seklet tog sig hit för at frakta varor med båt till Göteborg. Idag har området sina egna handelsplatser med närhet till Backaplan, Wieselgrensplatsen och Kvilletorget. Rambergsstaden är ett expansivt område där Lundbypark är en viktig del i utvecklingen för att skapa en levande stadsdel.
Läs mer

Tornet i Surte

Surte, Ale

Missa inte slutspurten på Tornet i Surte! AF Gruppen har snart färdigställt bygget av 11-vånings huset med 20 stycken trerums lägenheter om ca 74 kvm. Detta exklusiva landmärke bjuder på en upplevelse helt utöver det vanliga – fantastisk utsikt, solbalkonger och en interiör minst lika attraktiv som adressen. Belägen precis vid pendeln kombineras lugnet hemma med en restid till Göteborg på tio minuter. På Brattåsstigen 8 står den omtalade nyproduktionen nästan färdig– Tornet i Surte! Med inflyttning första kvartalet 2018, är det hög tid att gå in i matchen och förvärva en av de fåtal lägenheter som ännu är till salu. Dessa finner ni hela fyrtio meter över havet med en fantastisk vy över landskapet där Göta älv slingrar sig fram mellan bergstopparna. Interiört väntar en ljus och modern design där varje liten detalj valts ut med eftertanke. Golven utgörs av ekparkett respektive klinker i nyansen Florence Dark Grey. Kök och badrum kommer från kvalitetsmärket HTH. Vitvarorna är i sin tur från Cylinda och tillval har gjorts i form av induktionshäll. Planlösningen vittnar likaledes om en riktigt genomtänkt utformning. Med kök och vardagsrum i öppet samband skapas en stor social yta där endast era kulinariska färdigheter sätter gränserna. De två sovrummen avskiljs praktiskt från varandra av en walk-in-closet, vilken nås från det större sovrummet. Badrummet har utöver den påkostade inredningen även golvvärme och tvättsektion för högsta komfort. Såväl vardagsrum som sovrum är placerade längs med gaveln för att ge en stillsam och tyst inomhusmiljö där ni själva sätter pulsen på vardag och fest. Därtill delar varje lägenhet också en yttre hall med grannen (utöver den egna hallen), vilken avskärmar lägenheten från trapphuset och ger en ljudisolerande effekt. Lägenheterna har fönster i tre väderstreck och är orienterade antingen mot norr eller söder. Vill ni vakna i takt med solen tar ni den södervända lägenheten. Sjusovarna väljer istället norralternativet och får en begeistrande utsikt över Bohus fästning med på köpet. Oavsett vilken lägenhet som faller er bäst i smaken garanteras många sköna stunder i solen tack vare balkonger i sydväst. Väderstrecket har, precis som allt annat, strategiskt valts ut. Beundra solnedgången året om och bjud in vännerna till nyårsfiranden. Med er nya adress i Ale kommuns högsta byggnad har ni den optimala utkiksplatsen när fyrverkerierna lyser upp himlavalvet. Tornet i Surte finner ni längst in på en återvändsgata med bergen och skogen som närmsta granne. Pendeln till Göteborg ligger endast 300 meter från porten, varifrån tåget tar er till Göteborg på ca tio minuter. I Surte bor ni i en mysig småstadsidyll med närhet till det bästa av två världar – fridfull natur och pulserande stadsliv. Vill du veta mer om Tornet i Surte och få möjlighet att komma på visning och se lägenheterna på plats? Vänligen kontakta oss för intresseanmälan. Har ni frågor kring hur försäljningen går till - se under fliken "Fakta". Fliken "Fakta" hittar ni under varje bostad.
Läs mer
På gång

Gårdsten Centrum

Angered - Gårdsten, Göteborg

Nu bygger Serneke 300 nya bostäder i Gårdsten! Nu fortsätter Serneke att utveckla området, bland annat med 300 nya bostäder med gröna gårdar för barnlek och midsommarmingel med vännerna. Det kommer att hända mycket i Gårdsten centrum, där en av höjdpunkterna är ett 14 våningar högt bostadshus med grym utsikt. Men bostäderna är inte allt. Mitt i alltihop skapas Gårdstens nya samlingsplats i form av ett nytt torg som ramas in av caféer, restauranger, vårdcentral, butiker och annat trevligt. En ny saluhall binder ihop torget och blir pricken över i:et. Gårdstensvägen görs om till en gata med gång-och cykelbana, parkeringar och träd. Det nya Gårdsten blir kort och gott en plats att stormtrivas, både för dig, dina barn och alla andra. Bostäderna runt Gårdsten centrum kommer att bestå av flertalet 1:or, 2:or och 3:or men även en del 4:or samt radhus, samtliga i bostadsrättsform. Det finns alltså bostäder som passar för dig som ska flytta hemifrån, såväl som den växande barnfamiljen – Det finns något för alla. Det är inte bara läget som gör Gårdsten till Gårdsten. Här skjuter nya hus i höjden och affärslivet växer så det knakar. Kort sagt – området utvecklas, inte minst av gårdstensborna själva. Det märks på butikerna inne i centrum, där det alltid är en massa folk som handlar, trivs och hänger. Och det märks på odlingslotterna där räta rader av rödbetor, koriander och jordgubbar trängs med en massa andra goda grejer. Just nu befinner projektet sig i samrådsfasen. Säljstarten är planerad till januari 2018 och spaden sätts i marken hösten 2018. Preliminär inflyttning är våren 2020. Pris: Ej fastställt Avgift: Ej fastställt För att få mer information löpande om projektet anmäl intresse nedan. Välkomna till Öppet Hus 15/11 på idéum i Gårdsten. Serneke, Swedbank och Fastighetsbyrån finns på plats för att svara på frågor och funderingar gällande projektet. Anmäl dig till öppet hus på nyproduktiongardsten@fastighetsbyran.se Ange gärna hur stort sällskap ni beräknas bli. Kom och mingla med dina nya grannar! Läs mer om Gårdsten centrum på: https://www.sernekebostad.se/bo--leva/vara-omraden/gardsten/gardstens-centrum/
Läs mer
På gång

Hoffrekulla bygata

Diseröd, Kungälv

Äntligen drömboendet med naturen som närmaste granne och kort avstånd till både skogsled och Kungälv centrum. På Hoffrekulla Bygata kommer 16-17 villor att byggas i tre varierande storlekar och utformningar. Hoffrekulla Bygata bygger med tankarna mot det lantliga men moderna. Gårdsplaner varifrån alla byggnader kan nås och som ger den genuina känslan av lantligt och hemtrevligt. Hoffrekulla Bygata ligger cirka trettio minuter från Göteborg och ca sju minuter ifrån Kungälv centrum. Gångavstånd till Göta Älv och till lanthandeln Hoffrekullen med sin uppskattade tomatodling. Hoffrekulla bygata inbjuder till möten i området mellan grannar med sin hemtrevliga karaktär och lantlig känsla. Gårdsmiljön är en modern version av traditionell gårdsbildning som tillsammans med varsamt skapande resulterar i en varm helhetskänsla. Insidan av bostäderna är genomtänkt och stor omsorg finns i varje detalj. Det är genomgående ljusa väggar och mycket fönsterpartier som släpper in solens värmande strålar. Öppna ytor för samvaro med nära och kära men möjlighet till sovrumsavdelning för lugn och ro. Lilla hemmet erbjuder en planlösning som passar dem mindre familjerna eller paret som vill ha ett enkelt boende. En generös hall välkomnar er in i hemmet. Köket har goda arbetsytor till matlagningen eller bakningen. Alla förvaringsutrymmen är inom lagom avstånd för att underlätta med bestyren. Ett fönster ovan arbetsytan är en detalj som gör mycket för ljuset i köket, men även för trivseln vid matlagningen. Matplatsen är placerad vid fönster och inbjuder till många trevliga middagar med familjen. Ett praktiskt skafferi är placerat i köket, vilket är ytterligare en detalj som hör till denna gårdsmiljö. Vardagsrummet ligger i anslutning till köket och även här är det stora fönsterpartier för maximal trivsel. Sovrumsavdelningen med två sovrum och ett badrum är placerad i anslutning till hallen. Master bedroom har en egen utgång till trädgården samt ett badrum i anslutning. I badrummet är klädvårdsavdelningen placerad. Detta är ett boende som erbjuder allt som behövs för ett trivsamt hem på ett plan i en underbar gårdsmiljö. Den andra bostadstypen är tvåplansvillor som kommer i två olika utföranden. Mellanhemmet är på ca 150 m² och det stora hemmet är på ca 220 m². Mellanhemmet har en generös välkomnande hall med stor yta för alla ytterkläder i praktisk garderob. Underbart vardagsrum som inbjuder till trevliga sammankomster tillsammans med nära och kära. Stora fönsterpartier släpper in ljus och skjutdörrar till trädgården suddar ut gränsen mellan ute och inne. Köket är en fröjd att vistas i då det är genomtänkt i minsta detalj. Goda arbetsytor och alla skåp är inom behändigt avstånd. Matplatsen inramas av fönster och badar i ljus. Badrum med dusch samt separat klädvårdsdel. I klädvårdsdelen finns även en groventré som är en värdefull detalj för barnvagnar eller leriga skor. En trappa upp finns tre sovrum med möjlighet till fyra för den större familjen, genom att dela av allrummet till ett extra sovrum. Master bedroom har dessutom lite extra vardagslyx i form av en klädkammare. Stort badrum med badkar och fönster. Mellanhemmet är ett välkomnande hem för familjen som vill ha ett boende där detaljerna gör skillnaden. Stora hemmet är villan för den stora familjen. Hallen har gott om plats för ytterkläder och skor. Det är öppet mellan vardagsrum och kök, men ändå avdelat med en mindre vägg. Stora fönsterpartier bjuder in solens ljus och generösa ytor finns för möblemang till underhållande familjeträffar eller livliga barnkalas. Köket har plats för alla familjens hjälpredor till matlagningen och en trevlig detalj är fönstret ovanför diskbänken. Trevligt att ha en vy över ägorna samtidigt som dagens disk städas undan. Entréplanet innehar även två sovrum med goda garderobsmöjligheter samt badrum och klädvårdsdel. En trappa upp möts vi av ett stort allrum där familjens ögonstenar har gott om plats för lek och bus. Vi finner även ytterligare fyra sovrum där master bedroom har dessutom vardagslyxen med eget badrum med bastu. Det övre planet bjuder även på ett badrum med dusch samt en klädkammare. Stora hemmet är hemmet för den stora familjen som vill ha ytan för hela familjen men samtidigt ha dem alla nära.
Läs mer
På gång

Håffrekullen

Diseröd, Kungälv

Nu ges chansen att förvärva en tvåplansvilla eller en enplansvilla i nyproduktion. Villorna har genomtänkta planlösningar och uppförs enligt hög modern standard när det gäller både komfort och design. Ett perfekt hem till familjen som söker en fridfull tillvaro med naturen som närmsta granne. I Häljeröd, endast cirka trettio minuter från Göteborg, uppförs nu 17 läckra villor med trädgård. Villorna erbjuder olika planlösningar för att skräddarsy bostadssituationen efter familjers drömmar och behov. Villornas fasader karakteriseras av ett stilrent formspråk med raka linjer och kulörval i naturliga färgskalor, vilka diskret smälter samman med exteriören. Interiören är väl genomtänkt med både färg och form. Här kan ni vänta er en tidlös design med färgval som speglar naturens egna toner. Väggarna går i vit och gör det enkelt att sätta sin egen prägel efter tycke och smak. Bostäderna har även stora fönsterpartier som ger generösa ljusinsläpp och suddar ut gränsen mellan inne och ute. Köken är en fröjd för både ögat och mästerkocken. Här skapar gråa släta fronter en elegant balans mot en ljus bänkskiva. Matlagningen blir enkel med modern utrustning i form av spishäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, kyl och frys samt diskmaskin. Den ena bostadstypen är en tvåplansvilla. På entréplanet väntar en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är utformat i dubbla vinklar, vilket bjuder in hela familjen att delta i kulinariska matlagningsäventyr. Vardagsrummet imponerar i sin tur med en stor social yta – med plats för salongsbord, sektionssoffa och mediautrustning. Vidare på entréplanet finns gästtoalett och tvättstuga. De fyra sovrummen är strategiskt belägna på det övre våningsplanet. På övervåningen förfogar ni även över ett allrum, badrum och två klädkammare. Tillval kan bland annat göras i form av orangeri och garage. Det andra bostadsalternativet är en enplansvilla som praktiskt skiljer den sociala delen från sovrummen. Köket är byggt längs två motsatta sidor för att skapa högsta komfort och yteffektivitet. Här når ni smidigt både gjutjärnspannan och basilikan inom en armlängds avstånd. Vardagsrummet ligger i anslutning till köket och är generöst tilltaget i storlek med utrymme för salongsbord, sektionssoffa och mediautrustning. Villan har tre sovrum och ett loft, vilket kan inredas som ett fjärde sovrum vid behov. Vidare finns en gästtoalett, ett badrum och en tvättstuga. Tillval kan bland annat göras i form av garage samt altan och pergola. Vilket hus ni än väljer att flytta in i kommer ni att kunna njuta av en vacker trädgård, aldrig långt från skogens grönska. I trädgården har ni möjlighet att uppföra flera uteplatser för att fånga solstrålarna, samtidigt som barnen leker på den plana gräsmattan. Promenera runt knuten för att söka efter ingredienser till kvällens middagsbjudning – exempelvis kantareller till risotton och blåbär till pajen. Den naturnära miljön blir även en fröjd för upptäcktsfärder med barnen och rekreationspromenader med den älskade. Inte långt från ert nya hem kan ni även beundra de ståtliga segelbåtarna som skrider fram längs Göta älv. Häljeröd är en småort i Romelanda socken som ligger i Kungälvs kommun. Härifrån tar veckopendlaren sig smidigt till Göteborg city på endast ca 30 min via E6:an.
Läs mer

Såld nyproduktion

Visa fler

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.