Sök bostad eller innehåll

Nyproduktion i Göteborg

Här finns det många spännande nyproduktioner som vi säljer.

Våra lokala kontor har nära kontakt med byggbolag och vet vilka nyproducerade bostäder i Göteborgsområdet som snart når marknaden. Kontakta oss för mer information!

Brf Bergdalsterrassen

Bergdalen, Borås

Den 9 September kl. 08.00 på Fastighetsbyråns kontor släpper vi äntligen Etapp 1 av Brf Bergdalsterrasen. Mellan Bergdalsgatan, Ljunglidsgatan och Tokarpsgatan finner ni Bergdalsterrassen. Etapp 1 består av tre hus med totalt 64 lägenheter från 1 rok om 24 kvm till 4 rok om 111 kvm. Under bostadshusen byggs ett garage med p-platser, förråd och teknikutrymmen. Mellan husen anläggs en gemensam gård i olika nivåer med lummig grönska och sittplatser. Utformningen av den har inspirerats av de prunkande villaträdgårdar som finns i närområdet. Grusgångar knyter samman bostadskvarteret. Hur kan vi på bästa sätt utforma kvarteret för att ta vara på alla de kvaliteter som tomten har? Den frågan har varit ledstjärnan när Semrén & Månsson har ritat Bergdalsterrassen. Efter att ha vänt och vridit på olika alternativ landade man i en gestaltning som alla är mycket nöjda med. Dom har gett de boende tillgång till den härliga utsikt som det höga läget erbjuder. Man har valt en exteriör utformning som passar in bland den övriga småskaliga bebyggelsen på Bergdalen. Och man har använt nivåskillnaden till att skapa flera genomblickar så att man ser husen på olika sätt när man rör sig från den högsta punkten till den lägsta. HÅLLBARHET HAR varit en annan viktig aspekt i arbetet. Äkta naturmaterial som tegel, sten och trä används i stor utsträckning för att ge husen lång livslängd och ett tidlöst utseende. Välisolerade väggar och modern teknik resulterar i en låg energianvändning. SIST MEN INTE MINST har man använt ytan på ett effektivt sätt och därmed kunnat få en bra mix av lägenheter med varierande storlek och planlösningar
Läs mer

Lärjegården

Angered, Göteborg

Nu planerar Veidekke att bygga nya radhus ett stenkast från Angered centrum. Här bor du på bra läge med kommunikationer och all viktig service precis runt knuten. Under de kommande åren genomförs en storsatsning på stadsdelen Angered där det kommer att byggas cirka 300-400 nya bostäder. Utöver detta planeras det även för fler kontorslokaler och butiker. Här finns dock redan det mesta nära för en bekväm vardag, bland annat apotek, vårdcentral, bank, butiker, caféer, konditori samt mataffär och under förra året invigdes även Angereds Arena, en stor bad- sport och ishall. Vill du ta dig in till centrala Göteborg är du framme på knappt 20 minuter med spårvagn. Tvärs över gatan från vårt planerade bostadsområde ligger det nya närsjukhuset. Här bor du även nära naturen, strax norr om Angered ligger Vättlefjäll, ett härligt skogsområde med fina kanot- och vandringsleder. Just nu pågår planeringsarbetet och Veidekke planerar för cirka 18 radhus om fyra rum och kök fördelat på 105 kvm, alla med bostadsrätt som upplåtelseform. Låter detta som en plats för dig? Anmäl ditt intresse idag. Du blir per automatik VIP-kund i samband med din intresseanmälan. Som VIP-kund får du med start i vår löpande information om projektet samt en förhandstitt på planlösningar och illustrationer. Du får även chansen att vara med i vår förhandsförsäljning och köpa en bostad redan innan den officiella säljstarten. Gå gärna in på veidekkebostad.se/larjegarden för att läsa mer.
Läs mer

Brf Ädellövsskogen

Stadsskogen, Alingsås

Nya bostäder i populära Stadsskogen! De nya bostäderna ligger i norra delen av Stadsskogen med grönskande natur precis utanför dörren. I Brf Ädellövsskogen bor du bekvämt i en attraktiv del av stan. Här erbjuder vi 38 lägenheter fördelade på 2 hus fördelat på både 2:or, 3:or och 4 rum och kök. Balkong, uteplats eller terrass till varje lägenhet. Husen byggs som suterräng i en sluttning, men tack vare vårt garage kan vi skapa en mysig och plan gård mellan husen. Ovanpå garaget kommer det att planteras växter samt bland annat anordnas en gemensam uteplats för alla boende Attraktivt läge nära sjön Mjörn! I Stadsskogen bor du i ett lugnt och tryggt område med naturen precis utanför och närhet till vackra Mjörn. Ifrån ditt nya hem är det bara cirka 1,3 kilometer till den populära badplatsen Playa Mjörn med sandstrand och beachvolleybollplan. Härifrån kan du också promenera ut på piren, en populär utkiksplats där du kan se segelbåtarna passera och njuta till vågornas kluckande. Men Mjörn erbjuder mer än bara sol och bad. Som Västergötlands näst största sjö med cirka 50 öar är det ett perfekt utflyktsmål för dig som gillar fiske och båtliv. Cykelavstånd till centrum och tågstation! Förutom närheten till friluftsliv bor du också med bekvämt cykelavstånd till centrum, cirka 3 kilometer. Här finns ett varierat utbud av butiker och restauranger. Alingsås är också en av Sveriges cafétätaste städer! Tågstation finns i centrum varifrån du kan pendla på cirka 40 minuter till Göteborg. Eller om du hellre vill ta bussen som också tar cirka 40 minuter. Hur mycket vill du betala för din nya bostad? Att köpa en bostad är en av de största affärerna du gör i livet. För att göra drömmen om en nybyggd bostad till verklighet erbjuder vi på Peab ett flexibelt prissystem. Du väljer själv om du vill betala ett högre pris och därmed få en lägre månadsavgift om det passar dig bättre. Ditt val påverkar inte månadsavgiften för någon annan i föreningen. Lämna in en intresseanmälan redan idag på peabbostad.se så säkrar du din köplats och vi kommer att kontakta dig i god tid innan lägenheternas säljpremiären den 29 maj. Klicka på länken nedan.
Läs mer

Brf Lodge Stadsskogen

Stadsskogen, Alingsås

Vill du bo granne med skogens grönska, ta en morgonpromenad ner till sjön eller kanske ha en grillkväll med dina grannar i solnedgången på den gemensamma takterrassen? Eller varför inte koppla av med en kopp te på din egen balkong? Allt detta är möjligt! Livets kontraster blir aldrig så tydliga som i Lodge – 39 bostadsrätter i storlekar mellan 40 till 88 kvm, mellan 1,5 till 4 rum och kök, samtliga med generösa balkonger och egen parkering. Du har dessutom tillgång till en stor gemensam takterrass. Lodge blir en plats att komma hem till! Detta inbjudande och smäckra bostadsområde kommer att ligga mjukt inbäddat i Stadsskogens bryn och ge dig fantastiska möjligheter att ta del av allt vad naturen erbjuder. Som boende i Lodge har du bara några steg till en löprunda i den friska morgonluften. Kanske kan en svampjakt en krispig höstsöndag locka? Eller varför inte låta barnen leva upp i den naturliga lekplats som skogen faktiskt är. Med skogen som granne blir livet både friare och roligare. Dessutom har du bara en kort promenad till Mjörn som erbjuder såväl segling som sommarbad. Det här är platsen för dig som vill njuta av friheten, på ditt eget sätt. Lodge Stadsskogen – vad är det? I Stadsskogen strax söder om Alingsås kommer vi snart att uppföra ett bostadsrättsområde som kommer att attrahera en bred och modern målgrupp. Kvarteret, som kommer att heta Lodge, består av 39 karaktärsfulla bostadsrätter i storlekar mellan 39 till 87 kvm mellan 1,5 till 4 rum och kök, samtliga med generösa balkonger. Lodge kommer att skapa en unik kontrast till sin omgivning och boendemiljö. Läs mer på projektsidan nedan.
Läs mer

Håffrekullen

Diseröd, Kungälv

Nu ges chansen att förvärva en tvåplansvilla eller en enplansvilla i nyproduktion. Villorna har genomtänkta planlösningar och uppförs enligt hög modern standard när det gäller både komfort och design. Ett perfekt hem till familjen som söker en fridfull tillvaro med naturen som närmsta granne. I Häljeröd, endast cirka trettio minuter från Göteborg, uppförs nu 10 läckra villor med trädgård. Villorna erbjuder olika planlösningar för att skräddarsy bostadssituationen efter familjers drömmar och behov. Villornas fasader karakteriseras av ett stilrent formspråk med raka linjer och kulörval i naturliga färgskalor, vilka diskret smälter samman med exteriören. Interiören är väl genomtänkt med både färg och form. Här kan ni vänta er en tidlös design med färgval som speglar naturens egna toner. Väggarna går i vitt och gör det enkelt att sätta sin egen prägel efter tycke och smak. Bostäderna har även stora fönsterpartier som ger generösa ljusinsläpp och suddar ut gränsen mellan inne och ute. Köken är en fröjd för både ögat och mästerkocken. Här skapar gråa släta fronter en elegant balans mot en ljus bänkskiva. Matlagningen blir enkel med modern utrustning i form av spishäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, kyl och frys samt diskmaskin. Den ena bostadstypen är en tvåplansvilla. På entréplanet väntar en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är utformat i dubbla vinklar, vilket bjuder in hela familjen att delta i kulinariska matlagningsäventyr. Vardagsrummet imponerar i sin tur med en stor social yta – med plats för salongsbord, sektionssoffa och mediautrustning. Vidare på entréplanet finns gästtoalett och tvättstuga. De fyra sovrummen är strategiskt belägna på det övre våningsplanet. På övervåningen förfogar ni även över ett allrum, badrum och två klädkammare. Tillval kan bland annat göras i form av orangeri och garage. Det andra bostadsalternativet är en enplansvilla som praktiskt skiljer den sociala delen från sovrummen. Köket är byggt längs två motsatta sidor för att skapa högsta komfort och yteffektivitet. Här når ni smidigt både gjutjärnspannan och basilikan inom en armlängds avstånd. Vardagsrummet ligger i anslutning till köket och är generöst tilltaget i storlek med utrymme för salongsbord, sektionssoffa och mediautrustning. Villan har tre sovrum och ett loft, vilket kan inredas som ett fjärde sovrum vid behov. Vidare finns en gästtoalett, ett badrum och en tvättstuga. Tillval kan bland annat göras i form av garage samt altan och pergola. Vilket hus ni än väljer att flytta in i kommer ni att kunna njuta av en vacker trädgård, aldrig långt från skogens grönska. I trädgården har ni möjlighet att uppföra flera uteplatser för att fånga solstrålarna, samtidigt som barnen leker på den plana gräsmattan. Promenera runt knuten för att söka efter ingredienser till kvällens middagsbjudning – exempelvis kantareller till risotton och blåbär till pajen. Den naturnära miljön blir även en fröjd för upptäcktsfärder med barnen och rekreationspromenader med den älskade. Inte långt från ert nya hem kan ni även beundra de ståtliga segelbåtarna som skrider fram längs Göta älv. Häljeröd är en småort i Romelanda socken som ligger i Kungälvs kommun. Härifrån tar veckopendlaren sig smidigt till Göteborg city på endast ca 30 min via E6:an.
Läs mer

Hoffrekulla bygata

Diseröd, Kungälv

Äntligen drömboendet med naturen som närmaste granne och kort avstånd till både skogsled och Kungälv centrum. På Hoffrekulla Bygata kommer 17 villor att byggas i tre varierande storlekar och utformningar. Hoffrekulla Bygata bygger med tankarna mot det lantliga men moderna. Gårdsplaner varifrån alla byggnader kan nås och som ger den genuina känslan av lantligt och hemtrevligt. Hoffrekulla Bygata ligger cirka trettio minuter från Göteborg och ca sju minuter ifrån Kungälv centrum. Gångavstånd till Göta Älv och till lanthandeln Hoffrekullen med sin uppskattade tomatodling. Hoffrekulla bygata inbjuder till möten i området mellan grannar med sin hemtrevliga karaktär och lantlig känsla. Gårdsmiljön är en modern version av traditionell gårdsbildning som tillsammans med varsamt skapande resulterar i en varm helhetskänsla. Insidan av bostäderna är genomtänkt och stor omsorg finns i varje detalj. Det är genomgående ljusa väggar och mycket fönsterpartier som släpper in solens värmande strålar. Öppna ytor för samvaro med nära och kära men möjlighet till sovrumsavdelning för lugn och ro. Lilla hemmet erbjuder en planlösning som passar dem mindre familjerna eller paret som vill ha ett enkelt boende. En generös hall välkomnar er in i hemmet. Köket har goda arbetsytor till matlagningen eller bakningen. Alla förvaringsutrymmen är inom lagom avstånd för att underlätta med bestyren. Ett fönster ovan arbetsytan är en detalj som gör mycket för ljuset i köket, men även för trivseln vid matlagningen. Matplatsen är placerad vid fönster och inbjuder till många trevliga middagar med familjen. Ett praktiskt skafferi är placerat i köket, vilket är ytterligare en detalj som hör till denna gårdsmiljö. Vardagsrummet ligger i anslutning till köket och även här är det stora fönsterpartier för maximal trivsel. Sovrumsavdelningen med två sovrum och ett badrum är placerad i anslutning till hallen. Master bedroom har en egen utgång till trädgården samt ett badrum i anslutning. I badrummet är klädvårdsavdelningen placerad. Detta är ett boende som erbjuder allt som behövs för ett trivsamt hem på ett plan i en underbar gårdsmiljö. Den andra bostadstypen är tvåplansvillor som kommer i två olika utföranden. Mellanhemmet är på ca 150 m² och det stora hemmet är på ca 220 m². Mellanhemmet har en generös välkomnande hall med stor yta för alla ytterkläder i praktisk garderob. Underbart vardagsrum som inbjuder till trevliga sammankomster tillsammans med nära och kära. Stora fönsterpartier släpper in ljus och skjutdörrar till trädgården suddar ut gränsen mellan ute och inne. Köket är en fröjd att vistas i då det är genomtänkt i minsta detalj. Goda arbetsytor och alla skåp är inom behändigt avstånd. Matplatsen inramas av fönster och badar i ljus. Badrum med dusch samt separat klädvårdsdel. I klädvårdsdelen finns även en groventré som är en värdefull detalj för barnvagnar eller leriga skor. En trappa upp finns tre sovrum med möjlighet till fyra för den större familjen, genom att dela av allrummet till ett extra sovrum. Master bedroom har dessutom lite extra vardagslyx i form av en klädkammare. Stort badrum med badkar och fönster. Mellanhemmet är ett välkomnande hem för familjen som vill ha ett boende där detaljerna gör skillnaden. Stora hemmet är villan för den stora familjen. Hallen har gott om plats för ytterkläder och skor. Det är öppet mellan vardagsrum och kök, men ändå avdelat med en mindre vägg. Stora fönsterpartier bjuder in solens ljus och generösa ytor finns för möblemang till underhållande familjeträffar eller livliga barnkalas. Köket har plats för alla familjens hjälpredor till matlagningen och en trevlig detalj är fönstret ovanför diskbänken. Trevligt att ha en vy över ägorna samtidigt som dagens disk städas undan. Entréplanet innehar även två sovrum med goda garderobsmöjligheter samt badrum och klädvårdsdel. En trappa upp möts vi av ett stort allrum där familjens ögonstenar har gott om plats för lek och bus. Vi finner även ytterligare fyra sovrum där master bedroom har dessutom vardagslyxen med eget badrum med bastu. Det övre planet bjuder även på ett badrum med dusch samt en klädkammare. Stora hemmet är hemmet för den stora familjen som vill ha ytan för hela familjen men samtidigt ha dem alla nära.
Läs mer
Visa fler

Såld Nyproduktion

Brf Göteborgsvägen 81

Sävedalen

Mitt på gemytliga Sävedalens paradgata Göteborgsvägen uppförs ett flerfamiljshus med nio lägenheter med var sin tillhörande parkeringsplats. Försäljningen pågår, hör av dig vid intresse! Bo i en helt nyproducerad bostad och ägna din tid åt det du tycker är roligt. Påta i den gemensamma trädgården, eller drick en god kopp kaffe på något av de mysiga caféerna på Sävedalens levande köpgata. Ett besök till mataffären tar inte lång stund oavsett om du föredrar Ica eller Willys. Även ditt möte med tandläkaren och besöket hos vårdcentralen är över på ett kick, och när det är dags för ett besök hos frisören har du många salonger att välja emellan. Vill du vidga dina vyer och ta dig till andra delar av kommunen, eller för den delen Göteborg, så står bussen dig till hands strax utanför fastighetsgränsen. För söndagspromenaden står många trevliga promenadvägar till buds. Strosa runt i det trevliga villakvarteret som är din granne, eller ta dig uppför backen till Bockemossen. Gillar du långpromenader så bjuder är Härlanda tjärn och Björnåsberget på härliga naturupplevelser. Fastigheten kommer att bebyggas under 2018. Huset kommer att inrymma nio lägenheter fördelade på tre stycken tvårumslägenheter om 56 kvm, och sex stycken fyrarumslägenheter om 88 kvm. Lägenheterna i entréplan har var sin uteplats medan merparten av de övriga lägenheterna har balkonger, samtliga i soligt söderläge. Inflyttning planeras till vintern 2018. Är du intresserad av projektet så rekommenderar jag dig att ta kontakt med din bank för att stämma av olika finansieringsalternativ. Behöver du en värdering av din nuvarande bostad så hjälper vi dig gärna.
Läs mer
Visa fler

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.