Sök bostad eller innehåll

Nyproduktion i Göteborg

Här finns det många spännande nyproduktioner som vi säljer.

Våra lokala kontor har nära kontakt med byggbolag och vet vilka nyproducerade bostäder i Göteborgsområdet som snart når marknaden. Kontakta oss för mer information!

BRF Bergstoppen 1

I Bergsjön, Göteborg

Drömmer ni om att bo intill grönskande natur och samtidigt med närhet till Göteborgs stadspuls? Då har ni hittat rätt! Bergsjöns utvecklingskurva pekar uppåt och här bygger nu HP Boendeutveckling i samarbete med Ulricehamns Betong helt nya bostadsrätter - allt från yteffektiva ettor till rymliga treor. Ert nya hem presenterar en öppen planlösning, vilket bjuder in till såväl lugna hemmakvällar framför vinterns mest hypade serie som stimmiga helgmingel med bästa vännerna. Den goda takhöjden samt stora fönsterpartier bidrar till en luftig och härlig atmosfär. Som pricken över i:et njuter ni av generösa ljusinsläpp och vacker utsikt över nejderna. Här erbjuds ett prisvärt och väl genomtänkt boende, med hög standard samt moderna och hållbara materialval. Ta en promenad i de närliggande grönområdena och lyssna ikapp veckans senaste poddavsnitt. Den sportintresserade kan även öka pulsen både sommar och vintertid - då området erbjuder allt från simhall, längdskidsanläggning och beachvolley. En kort promenad från fastigheten väntar butiker och service - allt för en bekväm vardag. Med promenadavstånd till flera förskolor och skolor, passar även lägenheterna utmärkt för barnfamiljen. Spårvagnen blir den bästa transporten när det är dags för en shoppingtur eller en latte på stan. Slå på favoritlistan på Spotify eller scanna av kurslitteraturen och efter ca 20 minuter är ni framme i centrala Göteborg. Den med bil parkerar smidigt i garaget intill fastigheten. Välkomna att anmäla ert intresse redan idag!
Läs mer

Brf Ulla Lyckas Väg 2

Kållered | Livered, Mölndal

I natursköna Livered byggs nu detta trevliga bostadsområde med välplanerade och energieffektiva hus. Området byggs i direkt anslutning till ett populärt villa- och radhusområde. Gångavstånd ges till barnomsorg, service och goda kommunikationer. Säljsläpp 26 februari. Anmäl dig redan idag till infomöte den 24 februari. Anmälan sker via projektets hemsida. Se under fliken "länkar". Välkommen. Med Sagåsvägen som er nya adress har ni närhet till allt om gör vardagen lite enklare. Få mer tid över till familjestunderna, njut av soliga dagar vid Tulebosjön eller förbättra svingen på någon av Mölndals tre golfklubbar. För en aktiv livsstil finns också idrottsplats, ishall och stall samt naturområden inom promenadavstånd. Husen kännetecknas av fina materialval, effektiv planering och lättskötta insynsskyddade uteplatser. Planlösningen är skräddarsydd för familjer med öppna sociala ytor, badrum på båda våningsplan och gott om förvaringsutrymmen. Samtliga hus har såväl klädkammare som exteriört förråd. Totalt består föreningen av 30 bostäder. Detta är den andra etappen och säljstartas 26 februari. Husen har varierande storlekar mellan 98-114 kvm och säljs till fasta priser med planerad inflyttning vår/sommar 2019. Parhus och radhus Projektet består av totalt 52 bostäder fördelade över parhus och radhus med förväntad byggstart 2018. Husen byggs i standardutförande från erkända Trivselhus med möjlighet att välja alternativ planritning. Bostäderna kommer i tre olika storlekar: 98 kvm, 108 kvm och 114 kvm. De preliminära planritningarna fördelar ytan på hall, kök, fyra rum och två helkaklade badrum. Därtill innefattar ritningarna en fransk balkong på övervåningen. Exteriört planeras altan, förråd samt biluppställningsplats. Materialval och kulörer är omsorgsfullt valda för en hög modern standard. Interiört bjuds på genomgående vita ytskikt, trestaviga lamellgolv i ek från Kährs samt antracitgrå klinker i hall och badrum. Även exteriören är vald med känsla för kvalitet såsom vitmålade aluminiumbeklädda träfönster från Elitfönster, fasad i vitmålad träpanel samt tvåkupiga betongpannor på tak. Köket kommer från Ballingslöv och är likaledes inrett i vitt med släta fronter, handtag i rostfritt och integrerade spotlights under väggskåpen. Bänkskivan är av antracitgrå laminat. Med standardutförandet ingår vitvaror från Bosch, vilka med sina vita fronter smälter in diskret och förstärker det genomtänkta helhetsintrycket. Fläktkåpan är i rostfritt och kommer likaledes från Bosch. Med flera olika tillval kan ni sätta er egen prägel på köket. Badrummen är utrustade med dusch, wc, handfat i porslin samt spegel med belysning. Ett av badrummen har därutöver en kombinerad tork- och tvättmaskin från Bosch. Tillval finns att välja för såväl material som utrustning.
Läs mer

Sisjöns Terrasser

Askim - Sisjön, Göteborg

I nordöstra delen av attraktiva Askim växer Sisjödal fram - ett helt nytt bostadsområde mitt emellan Sandsjöbacka naturreservat och Sisjöns handelsområde. På bästa och högst belägna adress i det nya området bygger vi nu SisjönsTerrasser som består av 116 kvalitetslägenheter omgärdade av vacker lövskog och kilometersvid utsikt. Här bor du granne med lugna villaområden och har vardagens alla bekvämligheter runt husknuten, samtidigt som skogen, vattnet och staden aldrig är långt borta. Sisjöns Terrasser är helt enkelt ett drömboende för alla, oavsett fas i livet, som vill ha naturens lugn utan att göra avkall på det bekväma och praktiska. De kommande bostadshusen i Sisjöns Terrasser får områdets bästa, främsta och högst belägna läge – omgärdade av vacker lövskog. Husen är vridna likt en solfjäder som öppnar upp sig mot naturen för att ge så mycket ljus och utsikt som möjligt. Mellan husen skapas tre sköna gräsytor och tack vare att byggnaderna ligger i en sluttning blir det som en platå med terrasskänsla, ett par våningar ovanför marken. Härifrån kan du njuta av skogens ljud, dofter och skådespel – inbäddad i en lummig miljö. För att göra gårdsterrasserna till en plats där man verkligen kan umgås och njuta har vi skapat två olika teman på de sammanlagt 634 kvadratmetrarna; chilla & grilla och leka & meka. Här hittar du bland annat grillplats, bänkar och bord, studsmatta, gungor och servicestation för cyklar. Alltsammans inklätt i planterad grönska och med den vackra lövskogen som kuliss. Låter Sisjödal som ett område för dig? Anmäl ditt intresse idag.
Läs mer

Backa Gård

Landvetter - Landvetters-Backa, Härryda

Välkommen till Backa Gård – nyproducerade bostadsrätter i en växande stadsdel i Landvetter. Under sista kvartalet av 2017 startar försäljningen av Backa Gård som består av 24 välplanerade bostadsrätter i olika storlekar och utformningar, varav 23 skall säljas. Med närhet till både natur och Göteborg ges ett fantastiskt läge. Perfekt boende för dig som uppskattar både småstadsliv samt närheten till storstad! Backa Gård med sitt fina läge i det växande Landvetter Södra nära gamla Landvetter Centrum. Här kommer man ha möjligheten att välja mellan tvåor, treor samt rymliga fyror. I detta projekt finns något för alla; allt från det yngre paret till er som letar efter ett mer bekvämt boende efter flertal år i villa. På den trevliga innergården blir det samlingsplatser med bänkar och lekplats i en grönskande miljö som skapar en harmonisk atmosfär för både barnfamiljer och pensionärer. En trivsam kombination mellan de moderna bostäderna och de grönskande omgivningarna ger de bästa förutsättningarna för ett levande kvarter med ett bekvämt och aktivt liv. Närheten till naturområden ger ytterligare möjligheter för umgänge eller promenader under lediga stunder. Bakom projektet står Mpb AB tillsammans med Hällingsjö Hus. Byggstart planeras till årsskiftet 2017/2018 och preliminär inflyttning sker under vintern 2018/2019. Samtliga lägenheter kommer ha uteplats eller balkong, helkaklade badrum och mycket bra materialval i grundutförande. Köken kommer från Vedum och vitvarorna från Electrolux. Badrumsinredning kommer från Ahlsell. Den som önskar kommer att kunna välja mellan olika tillvalskoncept. Alla lägenheterna har var sitt lägenhetsförråd i separat länga. Till varje lägenhet hör även en parkeringsplats. I området byggs i denna stund ett radhusområde, här planerad även framtida kvarter för fristående villor. Nyligen har kommunen byggt den nya Backaskolan i området med klasser mellan F-3 och det finns i nuläget planer på att bygga en förskola i området. Kollektivtrafiken planeras utöka med fler busslinjer i området. Landvetter Södra är ett expansivt område där Backa Gård är en viktig del för skapandet och utvecklingen av denna levande stadsdel. Backa Gård är ett bekvämt och prisvärt boende med ca 15 minuters pendlingsavstånd till Göteborg samt beläget både på promenadavstånd till Landvetter centrum med goda kommunikationer. Välkommen att lämna en intresseanmälan!
Läs mer

Brf Disekulla - 52 lägenheter

Diseröd, Kungälv

Nu finns möjligheten att förvärva en nyproducerad lägenhet i denna växande stadsdel. Det kommer finnas storlekar från tvåor till fyror, ca 55 m² till ca 110 m². Lägenheterna har öppen planlösning från hallen mot kök och vardagsrum där vi även finner en stor balkong med västerläge. Sovrum ligger i lägenheternas norra del. Helkaklat badrum med klädvårdsdel. Hela lägenheten har god standard från start men givetvis kommer det finnas möjlighet till tillval längre fram. Den väldisponerade tvåan har en boarea på ca 55 m² och en modern öppen planlösning. Till lägenheterna hör en trevlig uteplats i markplan eller en mysig balkong i de övriga våningsplanen. I sovrummet finnas det garderober och dessutom finns en praktisk klädkammare i hallen. Parkett ligger genomgående i bostaden och badrummet är helkaklat.Köket har en vit skåpinredning med släta vita luckor och ovan arbetsbänk, som stänkskydd, sitter kakel. Här finns kombinerad kyl och frys, inbyggnadsugn och glas keramikhäll samt fläktkåpa,diskmaskin och mikrovågsugn.I badrummet finns toalett, handfat med kommod och badrumsskåp med belysning, dusch med duschväggar av glas samt både tvättmaskin och torktumlare. Treorna är planerade med en boarea från ca 68 m² till ca 75 m² och har varierade planlösningar. Till lägenheterna hör en trevlig uteplats i markplan eller en mysig balkong i de övriga våningsplanen. Parkett ligger genomgående i bostaden och badrummet är helkaklat. Köket har en vit skåpinredning med släta vita luckor och ovan arbetsbänk, som stänkskydd, sitter kakel. Här finns kyl och frys, inbyggnadsugn och glaskeramikhäll samt fläktkåpa, diskmaskin och mikrovågsugn. I badrummet finns toalett, handfat med kommod och badrumsskåp med belysning, dusch med duschväggar av glas samt både tvättmaskin och torktumlare. Fyrorna kommer i två olika utföranden med boarea på ca 98 m² och 110 m² och med öppenplanlösning. Till lägenheterna hör en trevlig, mysig balkong. Parkett ligger genomgående i bostaden och de två badrummen är helkaklade. Köket har en vit skåpinredning med släta vita luckor och ovan arbetsbänk, som stänkskydd, sitter kakel. Här finns kyl och frys, inbyggnadsugn och glaskeramikhäll samt fläktkåpa, diskmaskin och mikrovågsugn. I badrummen finns toalett, handfat med kommod och badrumsskåp med belysning samt dusch med duschväggar av glas. Dessutom finns tvättmaskin och torktumlare i det ena av badrummen.
Läs mer
Visa fler

Såld Nyproduktion

Brf Göteborgsvägen 81

Sävedalen

Mitt på gemytliga Sävedalens paradgata Göteborgsvägen uppförs ett flerfamiljshus med nio lägenheter med var sin tillhörande parkeringsplats. Försäljningen pågår, hör av dig vid intresse! Bo i en helt nyproducerad bostad och ägna din tid åt det du tycker är roligt. Påta i den gemensamma trädgården, eller drick en god kopp kaffe på något av de mysiga caféerna på Sävedalens levande köpgata. Ett besök till mataffären tar inte lång stund oavsett om du föredrar Ica eller Willys. Även ditt möte med tandläkaren och besöket hos vårdcentralen är över på ett kick, och när det är dags för ett besök hos frisören har du många salonger att välja emellan. Vill du vidga dina vyer och ta dig till andra delar av kommunen, eller för den delen Göteborg, så står bussen dig till hands strax utanför fastighetsgränsen. För söndagspromenaden står många trevliga promenadvägar till buds. Strosa runt i det trevliga villakvarteret som är din granne, eller ta dig uppför backen till Bockemossen. Gillar du långpromenader så bjuder är Härlanda tjärn och Björnåsberget på härliga naturupplevelser. Fastigheten kommer att bebyggas under 2018. Huset kommer att inrymma nio lägenheter fördelade på tre stycken tvårumslägenheter om 56 kvm, och sex stycken fyrarumslägenheter om 88 kvm. Lägenheterna i entréplan har var sin uteplats medan merparten av de övriga lägenheterna har balkonger, samtliga i soligt söderläge. Inflyttning planeras till vintern 2018. Är du intresserad av projektet så rekommenderar jag dig att ta kontakt med din bank för att stämma av olika finansieringsalternativ. Behöver du en värdering av din nuvarande bostad så hjälper vi dig gärna.
Läs mer
Visa fler

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.