Sök bostad eller innehåll

Köpa bostad

Kvalitetssäkrad budgivning

För att ge dig större inblick och kontroll över budgivningen kan följa processen på Internet. Du som dessutom är deltagare i en budgivning kan också välja att få buden via sms.

På bostadsbeskrivningen på vår webbplats kan du följa hur budgivningen utvecklar sig samt hur många som finns kvar i budgivningen. Mäklaren skickar också ut bud via sms till dem som deltar. På så sätt får du mer insyn i processen och har mer tid på dig att planera ditt nästa bud. Notera att säljaren bestämmer hur budgivningen ska gå till samt vilka bud som publiceras öppet på hemsidan och som skickas ut via sms.

Här hittar du de vanligaste frågorna och svaren om budgivningen

För att du som köpare ska känna dig trygg efter avslutad budgivning dokumenteras alla budgivningar skriftligt och att vi har en kundombudsman som i efterhand kan kontrollera budgivningen. När köpekontraktet blir bindande mellan parterna får säljare och köpare en lista med namn, telefonnummer och adress till budgivarna samt vilka bud de lagt.

Om du känner att din budgivning väckte frågor som du vill ha svar på, ring kundombudsmannen på telefonnummer: 08-54 54 55 20 eller maila: kundombudsman@fastighetsbyran.se

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.