Sök bostad eller innehåll

Ystad

Din mäklare i Ystad

Välkommen till Fastighetsbyrån i Ystad – Sveriges största mäklare

Vår ambition är att vara Ystads mest efterfrågade mäklarföretag. Vi startade verksamheten i Ystad 2009 och vi är idag 17 personer som jobbar i starka team för att ditt bostadsbyte skall bli det bästa tänkbara. Vi vill att du skall vara så nöjd att du gärna rekommenderar oss som företag och våra skickliga mäklare till vänner och bekanta.

Vi kan Ystad och har en gedigen information om de potentiella köpare som letar efter bostad i kommunen. Vill du ha en välutbildad och engagerad mäklare som kan ge dig trygga råd i framgångsrika affärer är du välkommen till oss!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Ystad

Om Jenny Thulander

Jenny är en person som trivs som "spindeln i nätet" och just därför passar hon bra som backofficechef. Hon har arbetat som mäklare i 6 år och har nu valt att arbeta med det administrativa i företaget. Jenny vill alltid göra sitt bästa och älskar att få hjälpa både kunder och sina kollegor, genom att arbeta på Fastighetsbyrån får hon alla de verktyg som krävs för att göra en lyckad bostadsförsäljning. Jenny bor i Ystad och har en bra kännedom om sin stad. Jenny har seglat hela sitt liv och ni träffar henne säkert nere i Ystads småbåtshamn under sommaren.

Om Emil Malmer

Emil brinner för att både han och teamet skall leverera stans mest efterfrågade och kopierade mäklartjänst. Han ser utmaningar i allt och tycker det roligaste med arbetet är skillnaden han kan göra för att kunna skapa ett framgångsrikt och glatt mäklarteam. Att glädja kunder och medarbetare genom att leverera mer än förväntat sporrar honom att gå till jobbet! Emil är en målfokuserad mäklare som levererar resultat som gör att både köpare och säljare rekommenderar honom och Fastighetsbyrån till sina vänner och bekanta!

Emil Malmer

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Alexandra Nilsson

Alexandra har omsorgsfullt förmedlat bostäder i Ystad sedan 2006 och kan sin stad väl. Att möta människor i olika livssituationer och få förtroendet att hjälpa dem med sina bostadsaffärer tycker hon är ett privilegium. Alexandra är en driven, lösningsorienterad och affärsmässig mäklare som i alla lägen strävar efter högsta kundnöjdhet. Gott renommé och rekommendationer är bästa betyget! Hon valde att arbeta för Fastighetsbyrån för att kunna erbjuda sina kunder den absolut bästa mäklartjänsten och därigenom leverera det absolut bästa resultatet. Fritiden spenderar hon allra helst med sin familj och för att hålla energinivån på topp så löptränar hon regelbundet, favoritrundan är milen i Sandskogens motionsspår.

Alexandra Nilsson

Fastighetsmäklare

Om Anki Axrup

Anki Axrup

Mäklarassistent

Om Cornelia Lembke

Cornelia är utbildad fastighetsmäklare vid Malmö Högskola och verksam i Ystad & Skurup. Som mäklare vill hon på bästa sätt vara en hjälpande hand till lyckade bostadsaffärer. Med engagemang, kunskap och god lokalkännedom vägleder hon sina kunder på ett sätt som får alla att känna sig nöjda.

Cornelia Lembke

Fastighetsmäklare

Om Emelie J. Falkman

Emelie J. Falkman

Fastighetsmäklare

Om Louise Järvstedt

Som mäklare är Louise en engagerad och driven person och tillsammans med er skapar ni de bästa förutsättningarna för en lyckad affär. Som mäklare håller hon i alla trådar och finns för att hjälpa både säljare och köpare. När kunderna är nöjda är hon nöjd! Hon älskar Ystad med dess närhet till hav och skog samt alla mysiga byar som finns runt om kring. Att bo och verka inom samma område gör det både lättare och naturligare.

Louise Järvstedt

Fastighetsmäklare

Om Magnus Tarland

Magnus har arbetat som fastighetsmäklare i Ystad sedan 1997 och han tycker att det är ett arbete som han verkligen brinner för. Trots alla år i branschen är hans yrkesmål att fortsätta utvecklas och bli ännu skickligare i sitt arbete som fastighetsmäklare. Han vill kunna ge säljare och köpare bästa möjliga vägledning och engagemang i deras kanske största affär i livet.

Magnus Tarland

Fastighetsmäklare

Om Malin Brönjemark

Som fastighetsmäklare har jag glädjen att få möta många olika människor i vitt skilda situationer. Gemensamt för dem alla är att de står inför en stor och viktig affär. Med noggrannhet och kvalitet vill jag därför bidra till en trygg affär där jag alltid är tillgänglig för kunden. Till min hjälp har jag Fastighetsbyråns genomtänkta verktyg och samlade kompetens.

Malin Brönjemark

Fastighetsmäklare

Om Petra Roxenius

Att mäkla i Ystad är fantastiskt, tycker Petra som har jobbat här under största delen av sin verksamma tid i branschen. Eftersom Petra älskar Ystad tycker hon det är lätt att ”sälja in kommunen” till kunder utifrån. För att göra en bra affär krävs det god kommunikation och inte minst tydlighet från mäklarens sida, därför ringer Petra gärna en extra gång till sina kunder och uppdaterar om vad som är på gång. För att nå det gemensamma målet, en lyckad affär, är hon inte rädd för att prova nya vägar.

Petra Roxenius

Fastighetsmäklare

Om Rasmus Persson

Rasmus Persson

Fastighetsmäklare

Om Olivia Sjöberg

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.