Sök bostad eller innehåll

Visby

Din mäklare i Visby

Fastighetsbyrån är en av Gotlands mest anlitade fastighetsmäklare. Vår lokala närhet och kunskap i kombination med bankens specialister på placeringar och juridik gör att många på Gotland väljer att låta sin husaffär bli en bankaffär.

Vi förmedlar villor, bostadsrätter, fritidshus, jordbruksfastigheter och hyresfastigheter. För oss är varje affär unik och vi värdesätter att kontakterna blir direkta och personliga. Vi arbetar aktivt med att ständigt ligga i framkant och erbjuda den bästa mäklartjänsten.

Vår erfarenhet, personliga engagemang, regelbunden annonsering i såväl lokal-som rikspress och aktiv marknadsföring på internet resulterar i bästa möjliga förutsättning för att våra säljare och köpare inte bara gör sin livs största affär utan också sin bästa affär!

Tveka inte att ta kontakt med oss om du har frågor eller funderingar.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Ett nytt finansiellt centrum skapas!

I början av 2017 flyttar Swedbank, Fastighetsbyrån och Juristbyrån ihop. Verksamheterna samlas för att möta kundernas behov av att få hjälp med helheten. Flytten går till Söderväg 3, precis utanför söderport. 

Läs hela pressmeddelandet >>

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Visby

Om Jenny Holgersson

Fastighetsmäklare – ett yrkesval Jenny Holgersson verkligen brinner för! Hennes drivkraft är att varje affär alltid skall avslutas med nöjda parter. Målsättningen är att du som kund, efter avslutad affär, vill rekommendera Jenny till dina vänner. Jenny förmedlar bostadsrätter, villor och fritidshus i Visby, Vibble, Västerhejde, Tofta och på mellersta och norra Gotland. Hon har bred lokalkännedom så fråga gärna henne var den bästa stranden finns, vilken förskola som är omtyckt, var ridskolan ligger eller var den bästa svampskogen finns. -Min lediga tid tillbringar jag med min familj, i naturen med våra hundar eller på hästryggen, berättar Jenny. Sommartid åker hon gärna till sitt smultronställe på norra Gotland som ligger i Rute.

Jenny Holgersson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Johan Gudinge

Att erhålla ett stort antal kundkontakter och försöka att på bästa sätt länka dessa samman är ett mycket trevligt men också krävande arbete då det hela tiden förändras och förutsättningar och förväntningar är väldigt skiftande från "affär till affär".

Johan Gudinge

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Mats Hedqvist

Jag drivs av att kombinera affärsmässighet med att hjälpa kunden att hitta rätt, säger Mats Hedqvist som har arbetat som fastighetsmäklare sedan 1997. På kontoret brukar vi skoja om att den som löser flest problem för sina kunder, den säljer flest hus. Mats är en problemlösare och löser mångas problem. Strax utanför Visby ligger en gammal, vacker kalkstensgård. Här bor Mats med sin familj och föder upp hästar. Som hobby-jordbrukare ligger förstås skog och jord nära hjärtat, och Mats är en av öns få certifierade lantbruksmäklare. Med många års erfarenhet av den gotländska fastighetsmarknaden är Mats också framgångsrik i att hitta nya ägare till både villor och fritidshus över hela ön.

Mats Hedqvist

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Peter Tumegård

Peter Tumegård har ett engagemang och en byggteknisk kunskap utöver det vanliga! I mer än tio år har han varit verksam inom fastighets- och byggbranschen på Gotland, innan han tog steget och utbildade sig till fastighetsmäklare. Fråga gärna Peter hur du ökar värdet på din bostad med små och enkla åtgärder. -Jag gillar att träffa olika människor och hjälpa dem med den kanske största affären i livet, säger Peter. Ingen dag är den andra lik och det gör jobbet varierande och spännande, fortsätter han. Peter är själv från Sudret och har specialiserat sig på att sälja fastigheter på södra Gotland och i Visby. Fastighetsbyråns ledord affärsmässighet, engagemang och kunskap är kärnvärden som Peter lever upp till. Och det kan hans många kunder också intyga. Så varför inte ringa den som säljer mest?

Peter Tumegård

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Thomas Sandelius

Jag är en glad och utåtriktad person som arbetar som mäklare här på Gotland. Jag tycker om ett högt tempo med många nöjda och glada kunder. Mitt största intresse är fotografering både privat och i arbetet som mäklare.

Thomas Sandelius

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Harun Mustafa

Harun är uppvuxen i Visby och kan sin stad mycket väl. Han ser det som ett privilegium att genom hög service, noggrannhet och personlig kontakt få hjälpa nöjda kunder med en av livets största affärer. Harun är en driven, lösningsorienterad och affärsmässig mäklare som i alla lägen strävar efter högsta kundnöjdhet. Ett gott rykte och rekommendationer är bästa betyget för Harun!

Harun Mustafa

Fastighetsmäklare

Om Lina Sällström

Om Nicoline Bergman

Om Tobias Wessman

Tobias är uppväxt på Gotland och har en bred lokalkännedom över ön. Med långvarig idrottsbakgrund vet han vad som krävs för att uppnå sina mål. Ett personligt bemötande, starkt engagemang och trygghet är ledorden genom hela bostadsaffären. Som fastighetsmäklare strävar han alltid efter högsta kundnöjdhet och personliga rekommendationer. Favoritplatsen på ön är Herta fiskeläge på sydöstra sidan!

Tobias Wessman

Fastighetsmäklare

Om Camilla Christiansson

Om Emelie Jacobsson

Jag ser det som en stor ära att få vara en del av den affären som för de flesta är den största i deras liv. I mitt yrke som säljstöd är jag mäklarnas högra hand och med mitt strukturerade sätt att arbeta på ger jag dom de bästa förutsättningarna för att få nöjda kunder. Viktigt för mig är att mina mäklares kunder skall känna sig trygga och nöjda över att vi tillsammans genomfört en smidig och lyckad affär. En nöjd kund resulterar i en nöjd mäklare :)

Om Gustav Larsson

Gustav Larsson

Mäklarpraktikant

Om Åsa Larsson

Åsa Larsson

Blivande Mäklare

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.