Sök bostad eller innehåll

Vimmerby

Din mäklare i Vimmerby

Fastighetsbyrån har funnits i Vimmerby sedan 1975 och är idag en av de ledande aktörerna i området. Vår marknad består av villor, bostadsrätter, hyresfastigheter, fritidshus och gårdar. Efterfrågan på villor är extra stor och vi gör cirka 70 goda affärer för våra kunder varje år. Fastighetsbyrån erbjuder alltid en trygg och professionell mäklartjänst med hög kvalité.

Vi marknadsför alla våra uppdrag noggrant och genomtänkt i flera kanaler för att din bostad ska presenteras och nå ut på bästa sätt. Vi har dessutom förmånen att kunna skylta din bostad på våra bankkontor som finns runt omkring. Vårt unika spekulantregister uppdateras hela tiden med nya spekulanter på området.

Fastighetsbyrån är miljöcertifierade enligt ISO 14001. Lokalt arbetar vi med egna miljöplaner med mål och uppföljningar. Syftet är att minska vår miljöpåverkan så mycket som möjligt och även inspirera våra kunder att hitta egna miljövinster som också spar tid och pengar.

Välkommen till Fastighetsbyrån!

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Vimmerby

Om Björn Karlsson

Björn har en syn på yrket som stavas livsstil, mäklare på heltid. Han älskar sitt jobb! Björn började tidigt med att bygga upp sina kontakter, fotbollen och jobbet på banken var bra kanaler som gjorde att han idag har en stark social förankring i sin hemort. Björn driver kontoren i Västervik, Vimmerby och Hultsfred med totalt 10 anställda, ständigt på jakt efter nya affärer!

Björn Karlsson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Sören Andersson

Sören Andersson

Fastighetsmäklare

Om Magnus Boberg

Driven trebarnsfar med rötterna i Gävle. Registrerad mäklare sedan -05. Bakgrund inom försäljning & bank. Smålänning sedan 2013 & efter knappt ett år med projektledning i Västervik ligger jobbfocus på mäkleri i Hultsfred & Vimmerby. Fritiden spenderas med familjen på resor & i den mån tid finns på golfbanan.

Magnus Boberg

Fastighetsmäklare

Om Emma Passchier

Emma Passchier

Mäklarpraktikant

Om Josefine Ihreskog

Om Madeleine Åberg

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.