Sök bostad eller innehåll

Vetlanda

Din mäklare i Vetlanda

Välkommen till ditt lokala fastighetsmäklarkontor i Vetlanda. Med över 40 år som verksamt fastighetsmäklarföretag i kommunen vågar vi påstå att vi kan vårt område och namnet på varenda gata - här är vi alltid på hemmaplan.

För oss är det självklart att hela tiden fortsätta satsningen på att utveckla vår mäklartjänst och positionen som Vetlandas största och marknadsledande mäklarföretag. Affärsmässighet, trygghet och förtroende är tre viktiga ledord som speglar vårt arbete.

Vår strävan är att med kunskap och engagemang vara det naturliga alternativet när du behöver hjälp att sälja eller köpa din bostad. Tveka inte med att kontakta oss när du har frågor eller funderingar gällande ditt boende. Vi har ett brett kunnande och en stor erfarenhet - utnyttja det!

Välkommen till oss på Fastighetsbyrån!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Vetlanda

Om Johan Axelsson

Att arbeta som mäklare är ett mycket trevligt och varierande arbete där jag får hjälpa kunden i köp- och säljprocessen. Att byta bostad är för de flesta en stor affär och det är viktigt för mig att kunden känner förtroende och trygghet när de anlitar mig som mäklare. Jag började på Fastighetsbyrån 1999 Sedan 2000 har jag varit delägare i företaget och driver det idag tillsammans med mina kollegor Tina och Roger.

Johan Axelsson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Roger Johansson

Att arbeta som Fastighetsmäklare är mycket stimulerande och jag ser fram emot att få hjälpa till med Er livs viktigaste affär.

Roger Johansson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Tina Andreasson

Det är en förmån att arbeta i ett område med så fin natur - gott om skog, sjöar och ängsmark.

Tina Andreasson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Elin Svensson

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.