Sök bostad eller innehåll

Växjö

Din mäklare i Växjö

Växjö är en av Sveriges mest expansiva städer och har en imponerande framåtanda, närhet till naturliv och sjöar, ett populärt universitet och flertalet nybyggnationer. Allt detta innebär en större efterfrågan på alla typer av bostäder.

Fastighetsbyrån är Växjö-områdets mest framgångsrika mäklarföretag med lokala mäklare i Växjö, Alvesta, Uppvidinge och Lessebo. Byrån har sedan sin etablering i Växjö år 1968 haft en stark position och ett namn med gott rykte. Vårt kontor har bästa butiksläge i Växjö, strategiskt placerat mitt på Storgatan, precis i närheten av Swedbank. Vi på Fastighetsbyrån garanterar din trygghet genom vår mångåriga erfarenhet, vår kunskap, och vårt nära samarbete med banken. Våra kännetecken är personligt engagemang och affärsmässighet. Varje affär är unik och vårt mål är helt enkelt att göra en så bra affär som möjligt för både köpare och säljare. Som marknadsledare har vi bäst koll på marknaden och kan hjälpa dig att hitta rätt i såväl bostadsköp som försäljning. Kontakta oss redan idag för försäljning!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Växjö

Om Mathilda Karlsson

Mäklarassistentyrket är ett arbete med fart och fläkt som passar mig mkt bra då jag gillar att ha många bollar i luften. Det känns oerhört inspirerande och spännande att få vara med människor vid ett av deras viktigaste moment i livet - husköpet!

Om Jonas Magnusson

Jonas Magnusson har under sina 13 år i mäklarbranschen gjort sig känd för stort engagemang, bred kompetens och affärsmässigt kundfokus. Efter 10 år som framgångsrik mäklare i Lund och Tingsryd blev Jonas franchistetagare på Växjökontoret. Att vara franchistetagare och kontorschef och mäklare på den största byrån i en expansiv stad som Växjö gör varje dag till en spännande utmaning. Jonas kompetens är både bred och djup. Han har erfarenhet av försäljningar av allt från villor och bostadsrätter till kommersiella fastigheter. Numera bor han i Växjö med fru och två barn. Jonas uppväxt i Tingsryd gör honom till en lika kunnig, pålitlig och framgångsrik mäklare på landsbygden som i staden. Stor del av hans framgångar som mäklare beror på hans goda förmåga att få båda parterna helt nöjda. Som kontorschef är han inte tillfreds förrän alla medarbetare trivs, har kul och i sin tur gör sina kunder nöjda.

Jonas Magnusson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Daniel Bohn

När Daniel Bohn blev klar med sina mäklarstudier i Malmö, valde han att återvända till sin hemstad Växjö och börja arbeta på Fastighetsbyrån. Hans lokalkännedom och kontaktnät visade sig vara en lyckad kombination. Han inriktade sig på att sälja bostadsrätter och under 2013 samt 2014 är han den som har förmedlat flest sådana i Växjö. Framgången beror mycket på hans informativa sätt att sälja. Ord som effektiv, professionell och ödmjuk passar in för att beskriva mäklaren Daniel. Att förmedlingen mellan säljare och köpare blir lyckad är Daniels målsättning och han gör sitt yttersta för att göra alla inblandade nöjda.

Daniel Bohn

Fastighetsmäklare

Om Emmy Karlsson

Emmy Karlsson har arbetat på Fastighetsbyrån i Tingsryd och Växjö sedan 2008. Sedan sommaren 2016 har Emmy arbetat som mäklare. Emmy gillar den nära kontakten med kunden samt att ingen dag är den andra lik på jobbet. Men det hon uppskattar allra mest, är det ansvarsfulla och inspirerande arbetet att vägleda människor i den viktiga bostadsaffären.

Emmy Karlsson

Fastighetsmäklare

Om Eric Melkersson

Eric Melkersson

Fastighetsmäklare

Om Jenny Engqvist

Jenny Engqvist, som är utbildad vid Malmö Högskola, har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2007. Efter några år som mäklare i Malmö, där hon samlade på sig goda referenser och ovärderlig kunskap, återvände hon till sin hemstad Växjö. Tack vare sin uppväxt på Teleborg och sitt nuvarande boende vid Helgasjöns strand på Hovshaga har Jenny en gedigen lokalkännedom och kan Växjö på sina fem fingrar. Förtroende, lyhördhet och kundfokus är Jennys tre ledord. Att hon inte bara är en mycket skicklig mäklare utan även har ett stort personligt engagemang, gör att hennes kunder ständigt återkommer till just henne.

Om Martin Holmquist

Barndomen med en förälder som var skogsbrukare ger Martin Holmquist erfarenheter som är ovärderliga när han möter kunder. Hans lokala förankring ser han som en stor fördel i sin yrkesroll. Han glädjer sig åt att få vara en som dagligen hjälper och rådgör människor i deras livs affärer.

Martin Holmquist

Fastighetsmäklare

Om Mikaela Nilsson

2012 avslutade Mikaela sin 3-åriga mäklarutbildning vid Malmö Högskola och fortsatte därefter att förmedla bostäder i Malmö. Nu bor Mikaela återigen i Växjö och har erfarenhet av att förmedla både villor och bostadsrätter. Tack vare uppväxten på landsbygden har Mikaela en djup förståelse och kunskap av att förmedla bostäder utanför stan. Mikaela förmedlar bostäder norr om Växjö med personligt engagemang, kunskap och pålitlighet. För Mikaela är det viktigt att alla inblandade parter känner sig nöjda och trygga under hela processen.

Mikaela Nilsson

Fastighetsmäklare

Om Peder Andelius

Peder Andelius har efter sina studier i Malmö arbetat som fastighetsmäklare sedan 2006. Under dessa åtta år har han förmedlat fastigheter i Braås, Lessebo kommun och Uppvidinge kommun och har därför en värdefull och unik lokal kännedom i dessa områden. Att han tidigare arbetat inom försäljning och bank gör att han har god insikt om ekonomi och hur man på ett konstruktivt sätt genomför trygga affärer. Peder känner stolthet över att få arbeta som mäklare och speciellt på ett ställe som Fastighetsbyrån.

Peder Andelius

Fastighetsmäklare

Om Sofie Magnusson

Sofie Magnusson är en engagerad och målmedveten mäklare som ständigt eftersträvar att överträffa sina kunders förväntningar. Att generera nöjda kunder och lyckade affärer, ser hon som en självklarhet. Genom ett professionellt och omsorgsfullt tillvägagångssätt, utformar och genomför hon unika förmedlingar efter sina kunders behov och önskemål. Sedan Sofie tog sin examen från Malmö Högskola 2012 har hon fått privilegiet att specialisera sig på förmedlingar av bostadsrätter och erhållit ovärderlig expertis inom området.

Sofie Magnusson

Fastighetsmäklare

Om Toni Ringberg

Toni Ringberg tog sin mäklarexamen 2011 efter att han studerat på Malmö Högskola. Med en lång och framgångsrik karriär som säljare har han ett stort kontaktnät. Detta i kombination med hans målmedvetenhet och raka sätt, gör att honom mycket omtyckt hos sina kunder. Att vara mäklare tycker Toni är ett utvecklande och spännande yrke. Med sitt brinnande engagemang och sociala personlighet passar yrket honom perfekt. Toni bor i ett hus inne i Växjö och tycker det är viktigt att ha god lokalkännedom i det område mäklaren arbetar.

Toni Ringberg

Fastighetsmäklare

Om Annika Johnsson

Annika Johnsson trivs med att få hjälpa människor i deras många gånger största beslut, att köpa eller sälja sitt hem. Annika betonar vikten av att kunden ska känna sig trygg och har gjort ärlighet till sitt ledord. I Alvesta kommun är Annika ett välkänt ansikte och hon har många återkommande och nöjda kunder

Om Emelie Pile

Om Jan Lindquist

Om Lina-Maria Hall

En utbildning till mäklarassistent gav mersmak och nu utbildar sig Lina-Maria Hall till fastighetsmäklare. Kombinerat med studierna jobbar Lina-Maria som mäklarassistent på Fastighetsbyrån i Växjö där hon också gör sin praktik. Lina-Maria är i grunden grundskollärare och har också arbetat som förskolechef vilket har gett henne goda erfarenheter. Hon ser fram emot varje dag på Fastighetsbyrån och bär alltid på en drivkraft att blir ännu bättre på allt hon gör.

Lina-Maria Hall

Koordinator/ Föräldraledig

Om Sara Selander

Såld nyproduktion

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.