Sök bostad eller innehåll

Växjö

Din mäklare i Växjö

Växjö är en av Sveriges mest expansiva städer och har en imponerande framåtanda, närhet till naturliv och sjöar, ett populärt universitet och flertalet nybyggnationer. Allt detta innebär en större efterfrågan på alla typer av bostäder.

Fastighetsbyrån är Växjö-områdets mest framgångsrika mäklarföretag med lokala mäklare i Växjö, Alvesta, Uppvidinge och Lessebo. Byrån har sedan sin etablering i Växjö år 1968 haft en stark position och ett namn med gott rykte. Vårt kontor har bästa butiksläge i Växjö, strategiskt placerat mitt på Storgatan, precis i närheten av Swedbank. Vi på Fastighetsbyrån garanterar din trygghet genom vår mångåriga erfarenhet, vår kunskap, och vårt nära samarbete med banken. Våra kännetecken är personligt engagemang och affärsmässighet. Varje affär är unik och vårt mål är helt enkelt att göra en så bra affär som möjligt för både köpare och säljare. Som marknadsledare har vi bäst koll på marknaden och kan hjälpa dig att hitta rätt i såväl bostadsköp som försäljning. Kontakta oss redan idag för försäljning!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

HITTA DIN LOKALA EXPERT
Fyll i dina uppgifter så blir du kontaktad av en mäklare från ditt område.

HITTA DIN LOKALA EXPERT
Fyll i dina uppgifter så blir du kontaktad av en mäklare från ditt område.

 integritetspolicyn

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Växjö

Om Jonas Magnusson

Jonas Magnusson har under sina år i mäklarbranschen gjort sig känd för stort engagemang, bred kompetens och affärsmässigt kundfokus. Efter 10 år som framgångsrik mäklare i Lund och Tingsryd blev Jonas franchisetagare på Växjökontoret. Att vara franchisetagare och mäklare på den största byrån i en expansiv stad som Växjö gör varje dag till en spännande utmaning. Jonas kompetens är både bred och djup. Han har erfarenhet av försäljningar av allt från villor och bostadsrätter till kommersiella fastigheter. Numera bor han i Växjö med fru och två barn. Jonas uppväxt i Tingsryd gör honom till en lika kunnig, pålitlig och framgångsrik mäklare på landsbygden som i staden. Stor del av hans framgångar som mäklare beror på hans goda förmåga att få båda parterna helt nöjda. Som franchisetagare är han inte tillfreds förrän alla medarbetare trivs, har kul och i sin tur gör sina kunder nöjda.

Jonas Magnusson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare Jonas talar svenska, engelska

Om Mathilda Karlsson

Jag jobbar som kontorschef på Växjökontoret. Mina ledord är struktur, kreativitet och engagemang. Jag älskar mitt yrke och ser det som en ynnest att få vara med i ett så stort och viktigt skede i livet som det är att byta bostad.

Mathilda Karlsson

Franchisetagare Mathilda talar svenska, engelska, tyska

Om Daniel Bohn

När Daniel Bohn blev klar med sina mäklarstudier i Malmö, valde han att återvända till sin hemstad Växjö och börja arbeta på Fastighetsbyrån. Hans lokalkännedom och kontaktnät visade sig vara en lyckad kombination. Han inriktade sig på att sälja bostadsrätter och under 2013 samt 2014 är han den som har förmedlat flest sådana i Växjö. Framgången beror mycket på hans informativa sätt att sälja. Ord som effektiv, professionell och ödmjuk passar in för att beskriva mäklaren Daniel. Att förmedlingen mellan säljare och köpare blir lyckad är Daniels målsättning och han gör sitt yttersta för att göra alla inblandade nöjda.

Daniel Bohn

Fastighetsmäklare

Om Emmy Karlsson

Emmy Karlsson har arbetat på Fastighetsbyrån i Tingsryd och Växjö sedan 2008. Sedan sommaren 2016 har Emmy arbetat som mäklare. Emmy gillar den nära kontakten med kunden samt att ingen dag är den andra lik på jobbet. Men det hon uppskattar allra mest, är det ansvarsfulla och inspirerande arbetet att vägleda människor i den viktiga bostadsaffären.

Emmy Karlsson

Fastighetsmäklare Emmy talar svenska, engelska

Om Eric Svensson

Eric brinner för mäklaryrket och det är med energi, ett enormt driv och noggrannhet som han tar sig an förmedlandet av varje bostad. Att få vara med i ett så viktigt skede i livet som vid en bostadsförsäljning är ser han som ett privilegium. Eric är en lagspelare som efter många år som framgångsrik fotbollsspelare med en enorm vinnarskalle tar med sig det bästa från tiden på planen till mäklaryrket. Trygg, noggrann och mycket professionell är ord som beskriver Eric men också ord som beskriver hur han vill att affären skall uppfattas.

Eric Svensson

Fastighetsmäklare

Om Eric Melkersson

Eric Melkersson har med sitt engagemang och sin energi hamnat helt rätt i val av yrke och älskar det fartfyllda tempo som mäklaryrket innebär och alla de fantastiska möten som vardagen erbjuder. Att få möjlighet att hjälpa kunder i bytet at bostad känns för Eric som en ära. Eric är även vår nyproduktionsexpert och har stor erfarenhet av denna typ av marknad.

Eric Melkersson

Fastighetsmäklare / Nyproduktionsansvarig Eric talar svenska, engelska

Om Lina-Maria Hall

Lina-Maria är positiv, ödmjuk och har ett stort engagemang. Nöjda kunder är en självklarhet, och hon lägger gärna ner den extra tid som krävs vid varje uppdrag. Lina-Maria är i grunden utbildad lärare och flera år inom skolan har gett henne goda erfarenheter och en social kompetens. Trygghet och god service är ledord för Lina-Maria och hon bär alltid på en drivkraft att blir ännu bättre på det hon gör.

Lina-Maria Hall

Fastighetsmäklare

Om Martin Holmquist

Barndomen med en förälder som var skogsbrukare ger Martin Holmquist erfarenheter som är ovärderliga när han möter kunder. Hans lokala förankring ser han som en stor fördel i sin yrkesroll. Han glädjer sig åt att få vara en som dagligen hjälper och rådgör människor i deras livs affärer.

Martin Holmquist

Fastighetsmäklare

Om Mikaela Nilsson

Mikaela förmedlar både villor och bostadsrätter med personligt engagemang, kunskap och pålitlighet. För Mikaela är det viktigt att alla inblandade parter känner sig nöjda och trygga under hela processen. 2012 avslutade Mikaela sin 3-åriga mäklarutbildning vid Malmö Högskola och fortsatte därefter att förmedla bostäder i Malmö. Efter en tid återvände Mikaela till Växjö med mycket kunskap och erfarenheter. Tack vare uppväxten på landsbygden har Mikaela en djup förståelse och kunskap av att förmedla bostäder även utanför stan.

Mikaela Nilsson

Fastighetsmäklare Mikaela talar svenska, engelska

Om Moa Andersson

Moa Andersson

Fastighetsmäklare / Föräldraledig Moa talar svenska, engelska

Om Peder Andelius

Peder Andelius har efter sina studier i Malmö arbetat som fastighetsmäklare sedan 2006. Under dessa åtta år har han förmedlat fastigheter i Braås, Lessebo kommun och Uppvidinge kommun och har därför en värdefull och unik lokal kännedom i dessa områden. Att han tidigare arbetat inom försäljning och bank gör att han har god insikt om ekonomi och hur man på ett konstruktivt sätt genomför trygga affärer. Peder känner stolthet över att få arbeta som mäklare och speciellt på ett ställe som Fastighetsbyrån.

Peder Andelius

Fastighetsmäklare Peder talar svenska, engelska, danska

Om Toni Ringberg

Toni Ringberg tog sin mäklarexamen 2011 efter att han studerat på Malmö Högskola. Med en lång och framgångsrik karriär som säljare har han ett stort kontaktnät. Detta i kombination med hans målmedvetenhet och raka sätt, gör att honom mycket omtyckt hos sina kunder. Att vara mäklare tycker Toni är ett utvecklande och spännande yrke. Med sitt brinnande engagemang och sociala personlighet passar yrket honom perfekt. Toni bor i ett hus inne i Växjö och tycker det är viktigt att ha god lokalkännedom i det område mäklaren arbetar.

Toni Ringberg

Fastighetsmäklare

Om Amanda Bretteus

Amanda Bretteus

Mäklarpraktikant

Om Annika Johnsson

Annika Johnsson trivs med att få hjälpa människor i deras många gånger största beslut, att köpa eller sälja sitt hem. Annika betonar vikten av att kunden ska känna sig trygg och har gjort ärlighet till sitt ledord. I Alvesta kommun är Annika ett välkänt ansikte och hon har många återkommande och nöjda kunder

Annika Johnsson

Koordinator Annika talar svenska, engelska, finska

Om Emelie Pile

Emelie Pile arbetar som koordinator på Fastighetsbyrån i Växjö. Hennes arbetsuppgifter är varierande med kundkontakt och administrativt arbete där hon får möjlighet att rådgöra kunderna i deras viktiga bostadsaffär. Emelies engagemang, omtänksamhet och lösningsorienterade sätt skapar både lugn på kontoret men också hos kunderna. Att köpa eller sälja ett hem kan ibland kännas svårt och som koordinator tar hon hand om sådant som kunderna inte ska behöva tänka på, hon fixar och håller i trådarna helt enkelt!

Emelie Pile

Koordinator / Blivande mäklare Emelie talar svenska, engelska

Om Joakim Pulkkinen

Joakim Pulkkinen

Blivande Mäklare

Om Lovisa Knutson

Om Markus Jansson Pravitz

Om Michaela Nizic

Michaela Nizic jobbar som koordinator på Fastighetsbyrån i Växjö. Med hennes struktur och engagemang finns hon med under hela processen. Michaela tycker om att ha många bollar i luften, hon är mycket driven, kreativ och har ett enormt sinne för service. Hennes arbetsuppgifter är varierande med kundkontakt och administrativt arbete vilket gör arbetet inspirerande och spännande. Michaela älskar högt tempo och har en stark förkärlek för lagarbete.

Michaela Nizic

Koordinator Michaela talar svenska, engelska

Våra samarbeten

Det är mycket att tänka på när du byter bostad. För att göra din flytt och ditt nya boende så bekvämt som möjligt, finns våra tilläggstjänster för att hjälpa dig som är kund hos Fastighetsbyrån.

IVT Värmepumpar

IVT Värmepumpar är ett av de ledande värmepumpsföretagen i Europa, med produktutveckling och produktion i Tranås. Som enda aktör erbjuder IVT Svanenmärkta värmepumpar med 10 års garanti på kompressorn och 6 års garanti på värmepumpen.   IVT erbjuder dig som kund hos Fastighetsbyrån följande rabatter: 4000 kronor rabatt vid köp av en berg-/jord-/sjövärmepump alternativt luft/vattenpump. 1.500:- vid köp av en luft/luft alternativt frånluftsvärmepump.   Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden. Kontakta oss nedan för mer information och intresseanmälan.

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Anticimex

Anticimex erbjuder som samarbetspartner till Fastighetsbyrån besiktningar och försäkringar inom ramen för Fastighetsbyråns tilläggstjänst ”Besiktning med Dolda Fel-Försäkring”. Anticimex är marknadsledande inom ramen för överlåtelsebesiktningar och dolda fel-försäkringar och är en av få aktörer som tar ansvar i tre år för besiktningen. Dessutom erbjuder Anticimex en rad andra tjänster som kan vara lämpliga i samband med ett bostadsbyte, till exempel energideklarationer, areamätningar, fuktutredningar och radonmätningar. Välkommen att läsa mer på anticimex.se

Anticimex

OBM-gruppen

OBM Gruppen är en rikstäckande franchiseorganisation med filialer från Malmö upp till Sundsvall. OBM Gruppen erbjuder dig bl.a. överlåtelsebesiktningar, energideklarationer, radonmätningar och areabestämning m.m. Som samarbetspartner till Fastighetsbyrån erbjuder de Fastighetsbyråns paketerade besiktningsprodukter överlåtelsebesiktning med dolda fel-försäkring besiktat av OBM Gruppen. Gå in på www.obmgruppen.se för att läsa mer.

OBM-gruppen

Myrorna

Vill du bli av med saker från din gamla bostad? Myrorna erbjuder inlämning, hämtning och i vissa städer även utlåning av släpvagn. Bor du i Stockholmsområdet eller i Göteborg kontaktar du vår givarservice, telefon 020-1400044. Öppet måndag-torsdag 8-16, fredag 8-14. E-post gsc@myrorna.se. Bor du i övriga delar av landet? Ring din lokala butik som du hittar på www.myrorna.se Vi tar också hand om dödsbon. Ring på telefon 08-56316903.

Myrorna tar hand om dina gamla prylar!
  • Rikstäckande

Flügger färg

Sugen på att göra om hemma? Hos Flügger färg får du som har köpt eller sålt bostad via Fastighetsbyrån upp till 20 procent rabatt på ett stort sortiment färg och tapeter under ett helt år. Ta chansen att sätta färg på ditt nya hem! Flügger är en av Sveriges största färghandlare med 140 butiker och deras färgproffs hjälper dig gärna med råd och tips. Om du bor inom två mil från en Flügger-butik kan du få en gratis måleribesiktning av din fasad (värde ca 500 kr). Dessutom får alla kunder hos Fastighetsbyrån 20 procent rabatt på Flügger färg produkter och Fiona tapeter. På övrigt Flügger sortiment och tapeter får du 10 procent. Alla rabatter gäller under ett helt år och oavsett storlek på köp. Rabatterna kan inte kombineras med andra erbjudanden. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information.

Flugger

Ballingslöv kök

Vem fantiserar inte om ett drömkök när man flyttar till ett nytt boende? Med 23 procent rabatt hos kök från Ballingslöv kan du göra drömmen till verklighet. Det är enkelt att bli inspirerad i ett nytt och fräscht kök. Genom en generös köksrabatt på 23 procent ger Ballingslöv dig chansen att få ett kök som hela familjen kommer att trivas i. Ballingslöv är en kökstillverkare med cirka 80 egna butiker och återförsäljare runt om i landet. Rabatten gäller på ordinarie butikspris, kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller oavsett storlek på köp. Vitvaror omfattas ej i detta erbjudande. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information. http://www.ballingslov.se/aterforsaljare

Ballingslöv

Hemnet

Varje vecka kommer ca 2,6 miljoner unika besökare till Sveriges största bostadssajt via mobilen, plattan eller datorn. Några letar efter något på landet, andra efter ett hem mitt i smeten. Några drömmer om högt i tak, andra om låg avgift. Oavsett storlek och sort, gör Hemnet allt de kan för att hjälpa världens mest hemkära folk att uppfylla sina bostadsdrömmar Hemnet startades 1998 och ägs av General Atlantic, Merro, Mäklarsamfundet och FMF.

Hemnet

Ztorage magasinering

Behöver du magasinera saker i samband med din flytt? Då kan Ztorage hjälpa dig med förvaring och hämtservice. Via Ztorage kan du enkelt beställa upphämtning och förvaring av flyttlådor och andra föremål. Ztorage erbjuder: - Gratis hemleverans av flyttkartonger - Bärhjälp och upphämtning av kartonger och andra föremål - Säker förvaring - Du betalar endast för de föremål du faktiskt förvarar. Erbjudande till Fastighetsbyråns kunder: En månadads gratis förvaring oavsett mängd magasinerat gods. Minsta förvaringstid på tre månader. Du betalar enbart för lämning av gods (249:-) samt minst två månaders förvaringskostnad. Priset för Fastighetsbyråns kunder är 29:- per förvarad låda. Ingen uppsägningstid och du betalar enbart för varje påbörjad förvaringsmånad. Börja din förvaring på https://ztorage.se/ztorage-partner-fastighetsbyran/ Vid behov av flyttjänster och större magasinering kan timdebitering komma att gälla. Denna extratjänst finns i nuläget enbart tillgänglig i Stockholmsområdet - i övriga delar av landet är tjänsteutbudet varierat. Kontakta Ztorage så hjälper de dig till rätt lösning!

Ztorage AB

GodEl

Hos Fastighetsbyråns partner GodEl går 500 kr till välgörenhet när du blir kund.  Rörligt elavtal med prisgaranti  Ingen uppsägningstid  100 % förnybar el märkt Bra Miljöval  GodEls vinst går till välgörenhet  Byt till GodEl på två minuter! https://godel.se/fastighetsbyran/

GodEl i Sverige AB

Panasonic

Uppgradera ditt hem med produkter från Panasonic. Fastighetsbyråns kunder får upp till 50% rabatt på utvalda varor i Panasonics webshop. Ditt nya boende förtjänar det allra bästa, i Panasonics webshop kan du uppgradera vardagsrummet med en ny Ultra HD-TV och Bluray. Ta köket till en högre nivå med nya vitvaror eller varför inte köpa en Smart Home övervakningslösning som ger dig full koll på ditt nya boende när du inte är hemma. Kontakta din mäklare för mer information.

Panasonic

Swedbank och Sparbankerna

Erbjudande om 3 månaders fri hemförsäkring Skydda hemmet oavsett om du köper en bostadsrätt, villa eller fritidshus. Swedbank och Sparbankerna erbjuder dig hemförsäkring kostnadsfritt i 3 månader vid nytecknande av helårsavtal. Gäller dig som är eller blir bolånekund i Swedbank eller sparbank i samband med din bostadsaffär. Försäkringsgivare är Tre Kronor Försäkring AB Läs mer om erbjudandet här: https://www.fastighetsbyran.se/kopa-bostad/bolan/swedbank-forsakring/

Swedbank och Sparbankerna

Bostäder vi sålt

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.