Sök bostad eller innehåll

Vaxholm

Din mäklare i Vaxholm

Välkommen till Fastighetsbyrån i Vaxholm!

Personligt engagemang och affärsmässighet är våra kännetecken - varje affär är unik och ska vara trygg och framgångsrik för såväl köpare som säljare. Därför utgår vi alltid från säljarens villkor och marknadens förutsättningar.

Vårt samarbete med Swedbank kan även komma att gynna din affär. Att ha funderingar kring sin bostadsaffär är helt naturligt. Vi vill därför vara ditt stöd och hjälpa dig genom köp- eller säljprocessens alla delar.

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Vaxholm

Om Joakim Torkelsson

För Joakim Torkelsson är det viktigt att göra kunderna nöjda – Återkommande kunder är feedback på att han har gjort jobbet rätt. Joakim blev rekommenderad av en mäklare som tyckte att detta var ett yrke som skulle passa honom. Sagt och gjort: 2012 började han som mäklare och idag vet han att har hamnat helt rätt. Han tycker att det allra roligaste med att vara mäklare är att få återkommande kunder. Joakim är en glad person som tycker om när det är högt i tak. Han tycker att det är viktigt att alltid sätta sig in i allas perspektiv och att anpassa sig till kundens behov. Förutom det glada humöret tycker Joakim att det är spännande att få träffa sina kunder i viktiga livsbeslut. Han förmedlar främst bostadsrätter och gillar att vara en del av en växande marknad – dessutom i en vacker skärgårdskommun. Intresset för teknik och utveckling hjälper honom att ständigt ligga i framkant på jobbet. När han inte är på kontoret eller på kundmöte så kan ni hitta honom vid en dator eller ute i naturen.

Om Patrik Linnros

Patrik Linnros har hittat helt rätt i sin yrkesroll då han drivs starkt av att göra affärer och samtidigt upprätthålla en hög servicenivå, vilket inte sällan belönas med rekommendationer till vänner och bekanta. Patrik studerade ekonomi när han insåg att han inte ville sitta med siffror hela dagarna. Han ville göra affärer och träffa människor. Med ett personligt intresse för bostäder blev valet enkelt – 2010 startade Patrik sin mäklarkarriär. De personliga egenskaper som Patrik har mest nytta av i jobbet förutom affärssinnet är att han är diplomatisk, strukturerad och kunnig. Han förstår vikten av att vara lugn, rak och tydlig på ett ödmjukt sätt. Han är aldrig rädd för att säga vad han tycker och tänker utan litar helt på sin förmåga att ge en professionell bedömning. Det viktigaste att tänka på som mäklare är enligt Patrik att ha ett stort driv, att vara en god lyssnare och att kunna ha många bollar i luften. Patrik är själv uppvuxen i Åkersberga och hans fokus ligger främst på villor. Som småbarnspappa ägnas en stor del av den lediga tiden till att umgås med familjen. Han gillar även att vara ute i skärgården, att äta god mat och att resa.

Patrik Linnros

Fastighetsmäklare

Om Pege Abrahamsson

Pege Abrahamsson visste att han ville arbeta inom juridik, försäljning, ekonomi och service – i mäklaryrket hittade han ett arbete som hade alla delar. Pege älskar när det händer mycket och tycker att det bästa med yrket är kundkontakten och att få träffa så mycket människor i olika skeden i livet. Som en del i dessa viktiga skeenden lägger han stor vikt på att hela tiden vara engagerad, ärlig och pålitlig. Hans uppgift som mäklare är att vara en person som kunderna kan lita på. En person som kan erbjuda kunskap, tålamod och ödmjukhet. Han har arbetat på Fastighetsbyrån Åkersberga sedan 2015, men har varit i branschen i samma område sedan 2012. Han gillar Åkersberga för dess stora charm och chansen att förmedla allt från fritidshus till villor ute i skärgården. Han har sedan unga år alltid arbetat med någon form av service, vilket ger kunskaper som han kan använda sig av än idag. För Pege är kunskap vitalt för att kunna ge förtroende. På fritiden håller han igång med träning och under de varmare månaderna hittar ni honom på motorcykeln. Dessutom försöker han att resa så mycket som möjligt.

Pege Abrahamsson

Fastighetsmäklare

Om Robert Gustafsson

För Robert Gustafsson var det ett självklart val att bli mäklare och han har arbetat inom Fastighetsbyrån under hela sin mäklarkarriär sedan 2011. Till kontoret i Åkersberga kom han 2014. Robert har en passion för affärer och gillar hela mäklarprocessen från början till slut. Han tycker att det viktigaste av allt är förtroendebiten och att kunderna ska känna att han är trygg i sitt jobb. Robert är en lugn, noggrann och lyhörd person som lägger stor vikt vid att alltid lyssna på kunderna och att utgå ifrån vad de söker. En annan stor del i jobbet är att visa engagemang och han tycker om att utvecklas med sina kunder. Roberts mål är alltid att kunderna ska komma tillbaka. Dessutom ser han fram emot att gå till kontoret varje dag och att få träffa sina kollegor. Robert kommer ursprungligen från Dalarna och har kunskap inom byggteknik. Motorintresset är stort och han har ett generellt intresse för bilar – inte minst för veteranbilen som står hemma i Orsa och väntar.

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.