Sök bostad eller innehåll

Vaxholm

Din mäklare i Vaxholm

Välkommen till Fastighetsbyrån i Vaxholm!

Personligt engagemang och affärsmässighet är våra kännetecken - varje affär är unik och ska vara trygg och framgångsrik för såväl köpare som säljare. Därför utgår vi alltid från säljarens villkor och marknadens förutsättningar.

Vårt samarbete med Swedbank - där vi också har vårt kontor - kan gynna din affär. Att ha funderingar kring sin bostadsaffär är helt naturligt. Vi vill därför vara ditt stöd och hjälpa dig genom köp- eller säljprocessens alla delar.

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Vaxholm

Om Joakim Torkelsson

Om Patrik Linnros

Patrik älskar att göra affärer och är specialiserad på att förmedla villor. Patrik har drivet, affärssinnet, kunskapen och fingertoppskänslan som krävs för att få nöjda och återkommande kunder.

Patrik Linnros

Fastighetsmäklare

Om Pege Abrahamsson

Pege Abrahamsson

Fastighetsmäklare

Om Robert Gustafsson

Att få förtroendet att vara delaktig i många människors kanske största affär tycker Robert är otroligt roligt och stimulerande men framförallt något som han trivs väldigt bra med. Är du intresserad av att göra en bra bostadsaffär? Kontakta Robert!

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.