Sök bostad eller innehåll

Västerås

Din mäklare i Västerås

Västerås har gamla anor och är en av landets äldsta städer. Staden har ett unikt läge vid Mälaren och har mycket att erbjuda, allt från attraktiva bostäder längs stranden, Sveriges största småbåtshamn till ett rikt fritidsliv. 

Västerås uppfyller högt ställda krav på ett väl utbyggt samhällsliv i vid mening, allt ifrån god boendemiljö, närhet till god kommersiell service, brett kulturutbud till en vacker natur. Söker man ett bredare utbud av kultur och service är det endast 10 mil till huvudstaden Stockholm. 

Fastighetsbyrån i Västerås har mångårig erfarenhet av marknaden och är en av de marknadsledande aktörerna på orten. Oavsett om du ska sälja nu, bara vill veta värdet eller har funderingar kring ett bostadsköp är du varmt välkommen att kontakta oss.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Västerås

Om Johanna Rofors

Johanna har arbetat på Fastighetsbyrån i Västerås sedan 2007 och är även franchisetagare. I bagaget finns en civilekonomexamen samt en fastighetsmäklarexamen. I Västerås har hon bott sedan 2002 och kommer ursprungligen från Östergötland. Det bästa med Västerås är att staden är en perfekt kombination av storstad och småstad. Här finns det mesta på bekvämt avstånd, inte minst Mälaren. Eftersom Johanna är en av två delägare lägger hon mycket av sin tid på att leda och utveckla kontoret. Johanna arbetar varje dag för att ditt livs största affär ska bli ditt livs bästa affär, både för dig som säljare och som köpare. Då underlättar det att vara en del av Sveriges största mäklare där affärsmässighet, trovärdighet och engagemang är viktigt.

Johanna Rofors

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Patrik Janerin

Patrik började sin anställning på Fastighetsbyrån i Västerås 2008 och är sedan 2010 även franchisetagare. Västerås blev hans stad och hem 2001 då han, efter ett par års studier i Göteborg, flyttade hit från Södermanland. Stadens ständiga utveckling där nya stadsdelar växer fram och det rika musiklivet är något som tilltalar honom eftersom han själv är en hängiven fritidsmusiker. Patrik är en av två ägare till kontoret och delar sin tid mellan mäkleriet och att utveckla och driva kontoret mot nya mål. Att ständigt vilja utvecklas är en självklar del av att arbeta på Fastighetsbyrån. Patrik anser att goda rekommendationer från nöjda kunder är det bästa kvittot på ett väl utfört arbete. Den inställningen har han både i sin roll som mäklare och franchisetagare. Välkommen att kontakta Patrik för en förutsättningslös diskussion kring ditt boende.

Patrik Janerin

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Anders Norman

Anders är en välutbildad fastighetsmäklare och är i grunden utbildad civilekonom och affärsjurist. Innan han blev fastighetsmäklare var han bland annat säljchef inom ABB. Mot den bakgrunden förstår han vikten av att noggrant och engagerat säljarbete är en förutsättning för en lyckad och lönsam bostadsaffär. De senaste åren har han njutit av att vara västeråsare och få leva i en perfekt stad med det rika utbud av historia, arkitektur, kultur och nöjen som staden erbjuder. Hans känsla och engagemang för Västerås är också något som gör att han kan arbeta nära sina kunder och ha värdefull kunskap om den lokala marknaden.

Anders Norman

Fastighetsmäklare

Om Andreas Norgren

Andreas Norgren har stor lokalkännedom om Västerås med omnejd. Men så är han också född och uppväxt i Surahammar, har pluggat i Hallstahammar och bor sedan flera år i Västerås. Innan han blev fastighetsmäklare 2010 högskoleutbildade han sig på KTH och skaffade sig kompetens i ekonomi, försäljning och service. Att sälja eller köpa en bostad är en av de viktigaste affärer du gör i livet. För Andreas är det oerhört viktigt att se till att just den affären genomförs med tydlig kommunikation, planering, stort engagemang och lyhördhet. Den ambitionen har också gjort honom till en högt värderad och rekommenderad mäklare. Fastighetsbyråns trygga och väl genomarbetade koncept passar Andreas mäklarfilosofi perfekt och därför är han också en av de mäklare som arbetat längst på Fastighetsbyrån.

Andreas Norgren

Fastighetsmäklare

Om Annika Helgesen

Om Carolina Uttersköld

Carolina är en glad, engagerad och noggrann mäklare som alltid vill leverera det allra bästa till sina kunder. Tillgänglighet, trygghet och toppnotering är Carolinas tre ledord i arbetet och det mänskliga mötet är det absolut viktigaste i en affär. Carolina är född och uppvuxen i Västerås och kan stadens olika delar på sina fem fingrar. Hon är utbildad jurist och har arbetat som bl.a. advokat och fastighetsjurist i både Västerås och Stockholm innan hon bestämde sig för att byta bana och utbilda sig till fastighetsmäklare. Ett val hon aldrig ångrat. Med den gedigna utbildningen och arbetslivserfarenheten är Carolina det perfekta valet för dig som söker en trygg och problemfri mäklartjänst med mycket hjärta och många glada skratt!

Om Caroline Sjöstrand

Caroline Sjöstrand är en våra mest erfarna fastighetsmäklare. Hon är uppvuxen i Västerås och har varit verksam i branschen sedan 2001. Under alla år är det många kunder som fått möjlighet att uppleva hennes höga servicenivå och breda kunskaper om bostadsmarknaden i Västerås. Med hjälp av Fastighetsbyråns starka varumärke och hennes medfödda lokalkännedom, positiva inställning och servicekänsla kan hon hjälpa kunderna att skapa de bästa förutsättningarna för en riktigt lyckad affär.

Om Halepce Tosun

Halepce är en målmedveten och engagerad fastighetsmäklare med mångårig arbetslivserfarenhet inom försäljning. Att hjälpa sina kunder samt att överträffa deras förväntningar är vad han fullkomligt älskar med yrket. Med glimten i ögat och med ett leende på läpparna ser Halepce till att det blir både en trygg och trevlig resa till målet att köpa eller sälja din bostad. Kontakta honom gärna när du står inför livets kanske största affär, så skräddarsyr han ett upplägg efter ditt behov och dina önskemål.

Halepce Tosun

Fastighetsmäklare

Om Helena Angermund

Att Helena ses som påläst och engagerad beror till största delen på att hon är född och uppvuxen i Västerås. Den breda kunskapen och lokalkännedomen om hemstaden med omnejd gör att hon har en förmåga att se möjligheter som annars skulle vara svåra att identifiera. Varje bostadsaffär är den andre olik. Därför är Helena angelägen om att alltid vara påläst och förstå utmaningarna vid varje bostadsaffär. Det skapar engagemang, ger kunden trygghet och bidrar till att hennes kunder kan känna sig nöjda från start till mål. Om du tycker att hon pratar extra varmt om Hökåsen så är det inte så konstigt – hon bor och trivs nämligen själv där.

Om Jeff Moorberg

Med 30 år i branschen och som ur-västeråsare kan Jeff både staden och yrket på sina fem fingrar. Han är en mäklare som kan sin stads historia och som med sin lokalkännedom kan bidra med bakgrund och mervärden som hjälper dig fram till en trygg bostadsaffär. Under sina 30 år har han hjälpt många köpare och säljare att göra sitt livs affär tack vare en kombination av erfarenhet och lokalkännedom. Att han ägnar fritiden åt att renovera familjens radhus och kan dela med sig av ombyggnadstips gör knappast saken sämre.

Jeff Moorberg

Fastighetsmäklare

Om Mari Kautto

Mari Kautto

Fastighetsmäklare

Om Mia Jämsén

Mia Jämsén

Mäklarassistent

Om Rebecca Jansson

Rebecca har tre ledord som hon arbetar efter i sin roll som fastighetsmäklare; förtroende, engagemang och tillgänglighet. Dessa präglar hennes sätt att förmedla bostäder och på bästa sätt ta hand om både köpare och säljare. Rebeccas stora intresse för inredning och känsla för att ta fram det bästa i varje bostad gör inte saken sämre. Rötter har hon uppe i norrlandsskogarna vilket medför ett lugn, som sedan balanseras upp med en sprudlande personlighet. Med sin fastighetsmäklarexamen via företagsekonomiska institutet i Stockholm besitter Rebecca all den kunskap du behöver för att känna dig trygg genom hela bostadsbytet. Att hon dessutom har en god lokalkännedom genom 15 år i Västmanland gör att det inte kan bli annat än ett vinnande koncept. Ta kontakt med Rebecca så berättar hon mer!

Rebecca Jansson

Fastighetsmäklare

Om Sarah Bayard

Sarah Bayard

Mäklarassistent

Om Therese Nyberg Larsson

Om Tobias Törnqvist

Tobias Törnqvist

Blivande Mäklare

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.