Sök bostad eller innehåll

Värnamo

Din mäklare i Värnamo

Välkommen till Fastighetsbyrån i Värnamo

Att byta bostad kan man göra av många olika anledningar, Ibland kan det kännas tungt och jobbigt om man dessutom blir tvungen att sälja av åldersskäl, sjukdom eller andra orsaker.

- Huset kan vara för stort
- Trädgården börjar bli jobbig
- Sommarstugan kanske börjar bli en belastning
- Det kanske är dags för någon yngre att ta över gården

Vi på Fastighetsbyrån finns här för dig! Du kanske har funderingar eller frågor till att börja med, tveka inte utan kontakta oss, vi lovar att göra vårt bästa för att hjälpa dig. Vi kan även hälpa dig att söka ny bostad, då vi har goda kontakter med både kommunala och privata bostadsbolag på orten.

Vi förmedlar villor, bostadrätter, kommersiella fastigheter, skogs- eller hästgårdar och är verksamma i Värnamo kommun, Gnosjö kommun och Vaggeryds kommun.

Välkommen till oss!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Värnamo

Om Håkan Frid

Att jobba som fastighetsmäklare innebär nya spännande kundmöten och nya spännande bostadsmöten varje dag. Omväxlande och fantastiskt roligt! Att vara delaktig i människors beslut i ett av livets viktiga skeende, det är jag ödmjuk inför.

Håkan Frid

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Bodil Mattsson

Min målsättning som mäklare är att genom kunskap, service och högt engagemang bygga långsiktiga relationer och göra dig trygg i din förmodligen största affär i livet. Jag har lång erfarenhet av försäljning och kundbemötande; områden jag har arbetat med hela mitt yrkesverksamma liv. Detta, i kombination med mitt lugn och sätt att ta hand om både säljare och köpare, leder ofta till en fantastisk affär med nöjda kunder. Jag har bott i kommunen i hela mitt liv så jag har en bra känsla för den.

Om Christer Svensson

En av dom stora fördelarna med jobbet är att man har ett fritt arbete och att man får träffa alla typer av människor. Jag jobbar med VILLOR, BOSTADSRÄTTER samt mitt "specialområde" med försäljning och värdering av komersiella fastigheter och uthyrning av lokaler

Christer Svensson

Fastighetsmäklare /Kommersiella

Om Dan Gustavsson

För att skapa de bästa förutsättningarna för en lyckad bostads- och fastighetsaffär med nöjda kunder är tydlig kommunikation, stort engagemang och målmedvetenhet viktigt i mitt arbete. Min ambition är att överträffa mina kunders förväntningar. Därför är jag strukturerad, noggrant påläst och lägger ned den tid som krävs för att nå det. Som utbildad Skogsmästare och fastighetsmäklare i kombination med min lokala förankring har jag en gedigen kunskap om fastighetsmarknaden i området. Hör gärna av er till mig så kan vi prata om just era förutsättningar för en lyckad affär.

Dan Gustavsson

Fastighetsmäklare / Skogsmästare

Om Jelena Jarl

Mitt arbete som Mäklarassistent är omväxlande och mycket intressant.Den ena dagen är inte den andra lik.Eftersom jag backar upp mäklarna på hemmaplan så är jag "spindeln i nätet" så att säga och det trivs jag jättebra med.Började i företaget 1999. På fritiden är golf det stora intresset, mest på våren o sommaren och höst o vinter blir det en hel del inomhusträning bla step,Yoga och bodytoning,

Jelena Jarl

Mäklarassistent

Om Sara Lindstrand

Sara Lindstrand

Fastighetsmäklare

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.