Sök bostad eller innehåll

Värmdö

Din mäklare i Värmdö

Affärsmässighet, trygghet och förtroende är tre viktiga ledord som speglar vårt arbete. För oss är varje affär unik och vi värdesätter att kontakterna blir direkta och personliga. Vi har en stor fördel som har den lokala förankring och breda kontaktnät som krävs för att kunna nå ett lyckat resultat!

Vi arbetar aktivt med att ständigt ligga i framkant och erbjuda den bästa mäklartjänsten. Därför skräddarsyr vi vår tjänst efter dina enskilda behov för bästa tänkbara resultat. Med fler nöjda kunder såväl köpare som säljare, har vi på senare år etablerat oss som en av Värmdö kommuns största fastighetsmäklare.

Vill du ha en välutbildad och engagerad mäklare som kan ge dig trygga råd och som dessutom har de rätta verktygen för att nå resultat? Vi hoppas att du med förtroende vänder dig till oss när du har frågor eller funderingar kring ditt boende.

Kontakta oss innan du byter bostad - det lönar sig!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Värmdö

Om Michael Ahlström

Michaels mål är att både köparen och säljaren ska känna sig trygga med att de får all information och hjälp i alla delar i köpet/försäljningen. Det Michael uppskattar mest med sitt arbete är att det är intressant, omväxlande och stimulerande. Man hjälper människor att känna sig trygga i en av deras viktigaste affärer. Michael har arbetat med försäljning i stort sett hela sitt liv och ser egenskaper som engagemang, erfarenhet och driv som oerhört viktiga för en lyckad affär för både köpare och säljare.

Michael Ahlström

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Petronella Tell

Petronella Tell

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Cathrine Olofsson

Cathrine Olofsson har jobbat inom fastighetsbranschen sedan millenniumskiftet och hon har bott på Värmdö i hela sitt liv och ser med spänning fram emot Värmdös alla kommande planer för tillväxt och nya områden, allt med ett avstamp från skärgårdens arv och ortens kultur. Som mäklare gläds hon att få arbeta med olika boenden som erbjuds på Värmdö, både bostadsrätter, fritidshus, villor och radhus. Hennes kännetecken bland kunderna är att hon har en bra lokalkännedom, trevlig, drivande och lösningsfokuserad. Ett roligare yrke kan man inte ha, tycker Cathrine. Att få hjälpa människor att uppnå sina drömmar samtidigt som de ska känna tillit och trygghet.

Cathrine Olofsson

Fastighetsmäklare

Om Kristina Falk

Jag är mäklarassistent på Fastighetsbyrån Värmdö. Ett fantastiskt område med duktiga mäklarkollegor.

Kristina Falk

Mäklarassistent

Om Paula Bornsäter

Med många års erfarenhet av förmedlingar och nära kundrelationer brinner Paula fortfarande för ett riktigt roligt och givande jobb. Ingen dag är den andra lik och fart och fläkt uppskattas. Privat är skärgårdslivet högt prioriterat.

Om Philip Johansson

Philip Johansson

Säljkoordiantor / Blivande mäklare

Om Witsanu Janwichian

Witsanu Janwichian

Säljkoordiantor / Blivande mäklare

Såld nyproduktion

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.