Sök bostad eller innehåll

Varberg

Din mäklare i Varberg

Kurortsstaden med havet som granne - Det är närheten till havet, stränder, vacker natur och centrum som i första hand lockar människor till Varberg. Här finns allt man kan önska inom ett behagligt avstånd. Närheten till storstadsregionen Göteborg gör det möjligt att bo i Varberg och pendla till arbete eller skola.

Fastighetsbyrån är Varbergs mest anlitade mäklarbyrå och därmed störst på orten. Vår kompetenta och engagerade personal har lång erfarenhet av marknaden. Vårt kontor är beläget mitt i centrum vilket ger bästa skyltmöjlighet. Vårt samarbete med Varbergs Sparbank ger också en unik helhetslösning för fastighetsaffären. Våra kännetecken är personligt engagemang och affärsmässighet. Som marknadsledare har vi bäst koll på marknaden och kan hjälpa dig att hitta rätt i såväl bostadsköp som försäljning.

Välkommen att kontakta Varbergs mest anlitade mäklare.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Varberg

Om Martin Birgerson

Martin Birgerson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Angelina Birgerson

Angelina Birgerson

Fastighetsmäklare

Om Christina Bjurenheim

Som din mäklare är Christinas mål att du ska bli mer än nöjd. Christina har i hela sitt yrkesverksamma liv arbetat med människor/serviceyrken och detta är något som hon som mäklare verkligen fått nytta av. Hon har varit en del av Fastighetsbyrån i Varberg sedan 2002. Hennes inriktning är att förmedla villor, bostadsrätter, fritidshus och gårdar och hon har genom åren hunnit lotsa många kunder genom den största affären i deras liv. För att göra en riktigt bra affär krävs noggrannhet, omtänksamhet, kunskap och områdeskännedom – egenskaper som är nödvändiga i ett yrke där kunden ska känna sig trygg. Hon tycker att arbetet aldrig slutar att kännas utvecklande eftersom den ena affären aldrig är den andra lik och hon gillar att hitta bästa lösningen och se möjligheter istället för problem. Att arbeta på marknadsledande Fastighetsbyrån ger kunder trygghet och mäklaren verktyg för att nå absolut bästa resultatet för kunderna. Christina bor i kommunen, sedan 1993, tillsammans med sin familj och vill inte flytta någon annanstans

Om Jakob Selander

Jakob Selander

Fastighetsmäklare

Om Lars-Göran Persson

Det är spännande och utmanande när man ska hjälpa kunden igenom en ofta svår och känslig köp- och säljprocess. Med lång erfarenhet som mäklare vet jag att jag kan ge den kunskap, service och trygghet som kunden behöver. Att arbeta som mäklare innebär att den ena dagen inte är den andra lik. Detta är en del av tjusningen med arbetet.

Om Nathalie Persson

Nathalie är född och uppvuxen i Varberg vilket ger henne god lokalkännedom. Hon genomförde fastighetsmäklarutbildningen på Högskolan i Borås och gjorde samtidigt praktik på Fastighetsbyrån i Varberg. Valet att sedan börja arbeta där var enkelt för henne. Hon menar att Fastighetsbyrån ger henne tillgång till alla de verktyg hon behöver för att kunna leverera en trygg och engagerad mäklartjänst. Nathalie strävar efter att överträffa sina kunders förväntningar, oavsett om de är köpare eller säljare.

Nathalie Persson

Fastighetsmäklare

Om Niklas Knutsson

Att byta bostad är en stor händelse i livet och att få förtroendet att hjälpa till och vägleda kunderna genom denna process ser Niklas som ett stort privilegium. Det är inte turen som avgör en lyckad bostadsaffär utan det är det hårda arbetet som ligger bakom. Niklas ser till att genomföra varje affär med stort engagemang och noggrannhet. Med ca fem års erfarenhet av att förmedla bostäder kan Niklas med fördel berätta var förskola/skola, mataffär, bästa fikastället, löparspår, eller badplats finns och ser fram emot att leverera en trygg affär för just er!

Niklas Knutsson

Fastighetsmäklare

Om Rebecca Persson

Rebecca Persson

Fastighetsmäklare

Om Besmire Kameraj

Om Emma Nilsson

Emma Nilsson

Blivande Mäklare

Om Jonathan Leding

Jonathan Leding

Mäklarpraktikant

Om Marléne Göök

Sökte mej till ett kund- och serviceinriktat arbete och detta jobb uppfyllde verkligen alla mina förväntningar. Stortrivs med ett mycket stimulerande och varierande arbete som administratör/mäklarassistent och framför allt med den positiva kundkontakt man får. Fritiden tillbringar jag helst med familj och vänner. Jag började jobba på Fastighetsbyrån i slutet av april 2002.

Om Mats Carlsson

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.