Sök bostad eller innehåll

Vara

Din mäklare i Vara

Varje år hjälper vi många kunder att förverkliga sitt drömboende. Vi hjälper dig gärna med svar på frågor som rör försäljning eller köp av bostad! Vi är verksamma i Vara och Essunga kommun där vi förmedlar villor, bostadsrätter, tomter, lantbruk, kommersiella fastigheter och industrifastigheter.

Kom gärna förbi vårt kontor i Sparbankshuset i Vara. Går ni i säljtankar kommer vi gärna hem till er och gör en kostnadsfri muntlig värdering samt nettokalkyl. Just nu är det stor efterfrågan i Vara.

Vi erbjuder dig som säljer en effektiv marknadsföring med skyltning både på vårt kontor och bankkontor. Vi marknadsför alla våra uppdrag noggrant och genomtänkt i flera kanaler för att din botad ska presenteras och nå ut på bästa sätt.

Välkommen!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Vara

Om Lars Johansson

Jag trivs mycket bra som fastighetsmäklare. Det är ett fritt och omväxlande yrke och man får mycket kundkontakter i tex vår husaffär och på visningar. Det som sätter extra krydda på yrket tycker jag är den förmedlande rollen som en mäklare har, att företräda både säljare och köpare. Jag gillar utvecklingen av hur bostäder marknadsförs på internet. Att kunna ge en så rättvisande och bra bild och så mycket information som möjligt till kunden via dator, sms m.m är ett mål som jag eftersträvar. F.n. jobbar jag mest med att leda och driva kontor i sex kommuner i Västra Skaraborg.

Lars Johansson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Amanda Holsendahl

Amanda Holsendahl

Fastighetsmäklare

Om Anders Arosenius

Anders är mäklaren som inte släpper taget förrän han klarat av sin uppgift. Efter tio år på annan ort återvände han till sin hembygd med både en skogsmästar- och en mäklarexamen i bagaget. Med känsla och kunskap om området kan han ge sina kunder bästa tänkbara hjälp.

Anders Arosenius

Fastighetsmäklare

Om Kristina Stomberg

Att arbeta som mäklarassistent är jätteroligt, många varierande arbetsuppgifter, mötet med trevliga människor och möjligheten att kunna hjälpa till så att alla parter blir nöjda! Jag började på Fastighetsbyrån 2009. Jag har tidigare erfarenhet från bank, dokumentation, sekreterare mm. Jag är gift och har 2 barn, bor på en hästgård utanför Vara. Intressen är bl a ridning, löpträning och trädgårdsarbete.

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.