Sök bostad eller innehåll

Vänersborg

Din mäklare i Vänersborg

Välkommen till vackra Vänersborg, regionhuvudstad i Västra Götaland, även kallad ”Lilla Paris”.  Här förenas kultur, idrott och nöjen med parker och vatten. 

Vänersborg är en mysig stad vid Vänerns strand där alla generationer trivs. Det är varken långt till fiske, bad, segling eller friluftsliv. I Skräckleparken kan du bada, promenera, ta en löptur, fika eller bara njuta av utsikten över Vänern. Ta en golfrunda på en av regionens populäraste golfbanor eller gå och se på bandy i Arena Vänersborg. Vattenpalatset är ett roligt utflyktsmål för både stora och små. Båtgäster kan övernatta i gästhamnen. Med nya 45:an och dubbelspåret till Göteborg tar du dig enkelt och snabbt fram med både bil och tåg.

Vårt kontor finns lättillgängligt vid gågatan på Sundsgatan 5.  Vi som arbetar här är fyra mäklare och en mäklarassistent med en blandning av erfarenhet, lokalkännedom, ungdomlig entusiasm och ett stort antal tjänster som ger oss möjlighet är att hjälpa dig med en av de största affärerna i livet och göra den till den bästa.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Vänersborg

Om Börje Larsson

Att köpare och säljare upplever att de gjort sin drömaffär är Börjes målsättning med varje bostadsaffär. Med sina 25 års erfarenhet som fastighetsmäklare i Vänersborg har han förutsättningarna för att göra din bostadsaffär till din bästa affär. Börje har en mycket god kännedom om Vänersborg då han är född och uppväxt inom kommunen. Han ser småstaden med dess närhet till allt som vardagslivet kräver som det perfekta boendealternativet. Att arbeta med människor är en stark drivkraft för Börje. Mäklaryrket ger honom möjligheten att hjälpa köpare och säljare att uppfylla sina drömmar

Börje Larsson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Jan Rundberg

Jan är en av de mäklare som arbetat längst i Vänersborgsområdet och förmedlat tusentals bostäder vilket har gett honom en stor erfarenhet av bostadsmarknaden och ett mycket stort kontaktnät som hjälper dig i ditt bostadsbyte. Att sälja och köpa sin bostad är en stor och mycket känslofylld process, därför är det viktigt att man känner sig trygg i sin största affär man gör i livet. Jan har förmedlat bostäder sedan 1988 och vet vad som krävs för att få nöjda kunder, arbetet som mäklare har också gett honom många nya vänner genom åren. På fritiden prioriterar han familjen men är också mycket sportintresserad. Att resa, vara på sjön eller att fiska tillhör också hans intressen.

Jan Rundberg

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Ann-Charlott Nilsson

Om Frida Rundberg

Frida är en ung mäklare som med sin stora drivkraft och engagemang vägleder dig genom din största affär i livet. Trygghet, positivitet och noggrannhet är något som Frida anser viktigt kring en bostadsaffär. Hennes mål är att säljare och köpare känner sig välinformerade och delaktiga genom hela processen och att alla parter känner sig nöjda. Frida är effektiv i sitt arbete och finner lösningar på alla tänkbara problem. Det är ett fartfyllt och utmanande yrke, och det passar henne perfekt!

Frida Rundberg

Fastighetsmäklare

Om Johanna Sjöström

Att köpa eller sälja sin bostad är ett stort steg och Johanna brinner för att hjälpa till med detta. Det är ett viktigt arbete och hon vill att alla inblandade parter ska känna sig trygga och välinformerade genom hela processen. Johanna är en social och positiv person som alltid försöker hitta lösningar och se fördelarna i varje situation. Hon är född och uppvuxen Vänersborg och känner därför väl till staden och alla dess fördelar och smultronställen.

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.