Sök bostad eller innehåll

Vänersborg

Din mäklare i Vänersborg

Välkommen till vackra Vänersborg, regionhuvudstad i Västra Götaland, även kallad ”Lilla Paris”.  Här förenas kultur, idrott och nöjen med parker och vatten. 

Vänersborg är en mysig stad vid Vänerns strand där alla generationer trivs. Det är varken långt till fiske, bad, segling eller friluftsliv. I Skräckleparken kan du bada, promenera, ta en löptur, fika eller bara njuta av utsikten över Vänern. Ta en golfrunda på en av regionens populäraste golfbanor eller gå och se på bandy i Arena Vänersborg. Vattenpalatset är ett roligt utflyktsmål för både stora och små. Båtgäster kan övernatta i gästhamnen. Med nya 45:an och dubbelspåret till Göteborg tar du dig enkelt och snabbt fram med både bil och tåg.

Vårt kontor finns lättillgängligt vid gågatan på Sundsgatan 5.  Vi som arbetar här är fem mäklare och en mäklarassistent med en blandning av erfarenhet, lokalkännedom, ungdomlig entusiasm och ett stort antal tjänster som ger oss möjlighet är att hjälpa dig med en av de största affärerna i livet och göra den till den bästa.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

FÖRBERED REDAN NU OCH FIRA JUL I LUGN OCH RO

Sälj din bostad på vår stora visningsdag 13/1. Då träffar vi extra många köpare. Ännu en anledning att kontakta Sveriges största mäklare.

 

HITTA DIN LOKALA EXPERT
Fyll i dina uppgifter så blir du kontaktad av en mäklare från ditt område.

HITTA DIN LOKALA EXPERT
Fyll i dina uppgifter så blir du kontaktad av en mäklare från ditt område.

 integritetspolicyn

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Vänersborg

Om Börje Larsson

Att köpare och säljare upplever att de gjort sin drömaffär är Börjes målsättning med varje bostadsaffär. Med sina 25 års erfarenhet som fastighetsmäklare i Vänersborg har han förutsättningarna för att göra din bostadsaffär till din bästa affär. Börje har en mycket god kännedom om Vänersborg då han är född och uppväxt inom kommunen. Han ser småstaden med dess närhet till allt som vardagslivet kräver som det perfekta boendealternativet. Att arbeta med människor är en stark drivkraft för Börje. Mäklaryrket ger honom möjligheten att hjälpa köpare och säljare att uppfylla sina drömmar

Börje Larsson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Frida Rundberg

Med sin stora drivkraft och engagemang vägleder Frida dig genom din största affär i livet. Trygghet, positivitet och noggrannhet är något som Frida anser viktigt kring en bostadsaffär. Hennes mål är att säljare och köpare känner sig välinformerade och delaktiga genom hela processen och att alla parter känner sig nöjda. Frida är effektiv i sitt arbete och finner lösningar på alla tänkbara problem. Det är ett fartfyllt och utmanande yrke, och det passar henne perfekt! Hennes mål är att säljare och köpare känner sig välinformerade och delaktiga genom hela processen och att alla parter känner sig nöjda. Frida är effektiv i sitt arbete och finner lösningar på alla tänkbara problem. Det är ett fartfyllt och utmanande yrke, och det passar henne perfekt!

Frida Rundberg

Fastighetsmäklare / Franchisetagare Frida talar svenska, engelska

Om Jan Rundberg

Jan är en av de mäklare som arbetat längst i Vänersborgsområdet och förmedlat tusentals bostäder vilket har gett honom en stor erfarenhet av bostadsmarknaden och ett mycket stort kontaktnät som hjälper dig i ditt bostadsbyte. Att sälja och köpa sin bostad är en stor och mycket känslofylld process, därför är det viktigt att man känner sig trygg i sin största affär man gör i livet. Jan har förmedlat bostäder sedan 1988 och vet vad som krävs för att få nöjda kunder, arbetet som mäklare har också gett honom många nya vänner genom åren. På fritiden prioriterar han familjen men är också mycket sportintresserad. Att resa, vara på sjön eller att fiska tillhör också hans intressen.

Jan Rundberg

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Johanna Sjöström

Att köpa eller sälja bostad är ett stort steg och Johanna brinner för att på ett ansvarsfullt och professionellt sätt hjälpa till med detta. Det är ett viktigt arbete och hon vill att alla inblandade parter ska känna sig trygga och välinformerade genom hela processen. Johanna är en social och positiv person som alltid försöker hitta lösningar och se fördelarna i varje situation. Hon är född och uppvuxen Vänersborg och känner därför väl till staden och alla dess fördelar.

Johanna Sjöström

Fastighetsmäklare / Franchisetagare Johanna talar svenska, engelska

Om Ann-Charlott Nilsson

Ann-Charlott Nilsson

Mäklarassistent Ann-Charlott talar svenska, engelska

Om Filip Nelson

Filip har arbetat som fastighetsmäklare på Fastighetsbyrån sedan 2010 och har dessförinnan gått en 3-årig mäklarutbildning i Trollhättan. När Filip inte säljer hus och lägenheter umgås han gärna med sin familj eller motionerar. Som mäklare tycker Filip om att vara delaktig i kundens hela process, från första tanke på att byta bostad och hela vägen till försäljning. Han står för ett högt engagemang och en personlig relation, där han agerar bollplank genom hela affären. Att skräddarsy en tjänst efter kundens önskemål ser Filip som en härlig utmaning.

Filip Nelson

Fastighetsmäklare

Våra samarbeten

Det är mycket att tänka på när du byter bostad. För att göra din flytt och ditt nya boende så bekvämt som möjligt, finns våra tilläggstjänster för att hjälpa dig som är kund hos Fastighetsbyrån.

IVT Värmepumpar

IVT Värmepumpar är ett av de ledande värmepumpsföretagen i Europa, med produktutveckling och produktion i Tranås. Som enda aktör erbjuder IVT Svanenmärkta värmepumpar med 10 års garanti på kompressorn och 6 års garanti på värmepumpen.   IVT erbjuder dig som kund hos Fastighetsbyrån följande rabatter: 4000 kronor rabatt vid köp av en berg-/jord-/sjövärmepump alternativt luft/vattenpump. 1.500:- vid köp av en luft/luft alternativt frånluftsvärmepump.   Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden. Kontakta oss nedan för mer information och intresseanmälan.

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Anticimex

Anticimex erbjuder som samarbetspartner till Fastighetsbyrån besiktningar och försäkringar inom ramen för Fastighetsbyråns tilläggstjänst ”Besiktning med Dolda Fel-Försäkring”. Anticimex är marknadsledande inom ramen för överlåtelsebesiktningar och dolda fel-försäkringar och är en av få aktörer som tar ansvar i tre år för besiktningen. Dessutom erbjuder Anticimex en rad andra tjänster som kan vara lämpliga i samband med ett bostadsbyte, till exempel energideklarationer, areamätningar, fuktutredningar och radonmätningar. Välkommen att läsa mer på anticimex.se

Anticimex

OBM-gruppen

OBM Gruppen är en rikstäckande franchiseorganisation med filialer från Malmö upp till Sundsvall. OBM Gruppen erbjuder dig bl.a. överlåtelsebesiktningar, energideklarationer, radonmätningar och areabestämning m.m. Som samarbetspartner till Fastighetsbyrån erbjuder de Fastighetsbyråns paketerade besiktningsprodukter överlåtelsebesiktning med dolda fel-försäkring besiktat av OBM Gruppen. Gå in på www.obmgruppen.se för att läsa mer.

OBM-gruppen

Myrorna

Vill du bli av med saker från din gamla bostad? Myrorna erbjuder inlämning, hämtning och i vissa städer även utlåning av släpvagn. Bor du i Stockholmsområdet eller i Göteborg kontaktar du vår givarservice, telefon 020-1400044. Öppet måndag-torsdag 8-16, fredag 8-14. E-post gsc@myrorna.se. Bor du i övriga delar av landet? Ring din lokala butik som du hittar på www.myrorna.se Vi tar också hand om dödsbon. Ring på telefon 08-56316903.

Myrorna tar hand om dina gamla prylar!
  • Rikstäckande

Flügger färg

Sugen på att göra om hemma? Hos Flügger färg får du som har köpt eller sålt bostad via Fastighetsbyrån upp till 20 procent rabatt på ett stort sortiment färg och tapeter under ett helt år. Ta chansen att sätta färg på ditt nya hem! Flügger är en av Sveriges största färghandlare med 140 butiker och deras färgproffs hjälper dig gärna med råd och tips. Om du bor inom två mil från en Flügger-butik kan du få en gratis måleribesiktning av din fasad (värde ca 500 kr). Dessutom får alla kunder hos Fastighetsbyrån 20 procent rabatt på Flügger färg produkter och Fiona tapeter. På övrigt Flügger sortiment och tapeter får du 10 procent. Alla rabatter gäller under ett helt år och oavsett storlek på köp. Rabatterna kan inte kombineras med andra erbjudanden. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information.

Flugger

Ballingslöv kök

Vem fantiserar inte om ett drömkök när man flyttar till ett nytt boende? Med 23 procent rabatt hos kök från Ballingslöv kan du göra drömmen till verklighet. Det är enkelt att bli inspirerad i ett nytt och fräscht kök. Genom en generös köksrabatt på 23 procent ger Ballingslöv dig chansen att få ett kök som hela familjen kommer att trivas i. Ballingslöv är en kökstillverkare med cirka 80 egna butiker och återförsäljare runt om i landet. Rabatten gäller på ordinarie butikspris, kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller oavsett storlek på köp. Vitvaror omfattas ej i detta erbjudande. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information. http://www.ballingslov.se/aterforsaljare

Ballingslöv

Hemnet

Varje vecka kommer ca 2,6 miljoner unika besökare till Sveriges största bostadssajt via mobilen, plattan eller datorn. Några letar efter något på landet, andra efter ett hem mitt i smeten. Några drömmer om högt i tak, andra om låg avgift. Oavsett storlek och sort, gör Hemnet allt de kan för att hjälpa världens mest hemkära folk att uppfylla sina bostadsdrömmar Hemnet startades 1998 och ägs av General Atlantic, Merro, Mäklarsamfundet och FMF.

Hemnet

Ztorage magasinering

Behöver du magasinera saker i samband med din flytt? Då kan Ztorage hjälpa dig med förvaring och hämtservice. Via Ztorage kan du enkelt beställa upphämtning och förvaring av flyttlådor och andra föremål. Ztorage erbjuder: - Gratis hemleverans av flyttkartonger - Bärhjälp och upphämtning av kartonger och andra föremål - Säker förvaring - Du betalar endast för de föremål du faktiskt förvarar. Erbjudande till Fastighetsbyråns kunder: En månadads gratis förvaring oavsett mängd magasinerat gods. Minsta förvaringstid på tre månader. Du betalar enbart för lämning av gods (249:-) samt minst två månaders förvaringskostnad. Priset för Fastighetsbyråns kunder är 29:- per förvarad låda. Ingen uppsägningstid och du betalar enbart för varje påbörjad förvaringsmånad. Börja din förvaring på https://ztorage.se/ztorage-partner-fastighetsbyran/ Vid behov av flyttjänster och större magasinering kan timdebitering komma att gälla. Denna extratjänst finns i nuläget enbart tillgänglig i Stockholmsområdet - i övriga delar av landet är tjänsteutbudet varierat. Kontakta Ztorage så hjälper de dig till rätt lösning!

Ztorage AB

GodEl

Hos Fastighetsbyråns partner GodEl går 500 kr till välgörenhet när du blir kund.  Rörligt elavtal med prisgaranti  Ingen uppsägningstid  100 % förnybar el märkt Bra Miljöval  GodEls vinst går till välgörenhet  Byt till GodEl på två minuter! https://godel.se/fastighetsbyran/

GodEl i Sverige AB

Panasonic

Uppgradera ditt hem med produkter från Panasonic. Fastighetsbyråns kunder får upp till 50% rabatt på utvalda varor i Panasonics webshop. Ditt nya boende förtjänar det allra bästa, i Panasonics webshop kan du uppgradera vardagsrummet med en ny Ultra HD-TV och Bluray. Ta köket till en högre nivå med nya vitvaror eller varför inte köpa en Smart Home övervakningslösning som ger dig full koll på ditt nya boende när du inte är hemma. Kontakta din mäklare för mer information.

Panasonic

Swedbank och Sparbankerna

Erbjudande om 3 månaders fri hemförsäkring Skydda hemmet oavsett om du köper en bostadsrätt, villa eller fritidshus. Swedbank och Sparbankerna erbjuder dig hemförsäkring kostnadsfritt i 3 månader vid nytecknande av helårsavtal. Gäller dig som är eller blir bolånekund i Swedbank eller sparbank i samband med din bostadsaffär. Försäkringsgivare är Tre Kronor Försäkring AB Läs mer om erbjudandet här: https://www.fastighetsbyran.se/kopa-bostad/bolan/swedbank-forsakring/

Swedbank och Sparbankerna

Bostäder vi sålt

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.