Sök bostad eller innehåll

Vällingby

Din mäklare i Vällingby

Välkommen till Vällingby!
Den första ABC-staden.
Vällingby, den första ABC-staden, som de flesta förmodligen känner till – Arbete, Bostad, Centrum , drog till sig stort intresse på 50-talet och har sedan dess varit av kulturhistoriskt intresse.

Området består av blandad bebyggelse, som oavsett lägenhet eller villa, omges av härliga grönområden och närhet till flertalet badplatser vid Mälaren.

Vårt kontor har vi mitt i hjärtat av Vällingby – i centrum – där vi är ett antal mäklare som tillsammans utgör marknadens mest anlitade. Vårt verksamhetsområde är Vällingby, Hässelby och Spånga, områden som vi verkligen kan.

Med vår breda erfarenhet, vårt starka engagemang och unika lokalkännedom kombinerat med ett nära samarbete med bank och juristbyrå kan vi skräddarsy tjänster anpassade efter varje kunds önskemål, såväl köpare som säljare.

Fastighetsbyrån är Sveriges och Stockholms största mäklarföretag. Det är vi mycket stolta över och vi kommer att göra allt för att behålla den placeringen.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Brf Vällingbylunden

Nyproduktion av 8 st kedjehus med spännande och modern arkitektur . Husen är samtliga om 6 rok och 128 kvm, och erbjuder bl.a. kök och vardagsrum i öppen planlösning och med utgång till en stor altan via ett vackert skjutdörrsparti. Vidare finns p-platser för två bilar på den egna tomten, samt två externa förråd. Preliminär inflyttning första kvartalet 2018
Läs mer

 

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Vill du sälja din bostad?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Vill du sälja din bostad?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Vällingby

Om Christian Göransson

Christian har arbetat som mäklare på Fastighetsbyrån sedan 2004, och jobbar främst med försäljning av fastigheter. Han har dock även stor erfarenhet av att förmedla lägenheter, och har genom åren också medverkat vid försäljning av ett stort antal nyproduktionsprojekt. Denna breda yrkeserfarenhet gör att Christian är väl rustad att besvara merparten av alla frågor som kan dyka upp i samband med ett bostadsbyte. Det som gjorde att Christian valde mäklaryrket är att det är ett väldigt utmanande jobb med högt tempo och ständig förändring från dag till dag. Chansen att dagligen ges möjligheten att nå nya mål och överträffa de förväntningar som alla inblandade parter har ser han som en stark drivkraft. Christian har varit verksam i området under hela sin mäklartid, så det finns därför inte många gator som han inte känner till.

Christian Göransson

Franchisetagare / Nyproduktionsansvarig Christian talar svenska, engelska

Om Håkan Forslycke

Håkan är mäklare och franchisetagare för kontoren i Vällingby, Hässelby och Spånga. Han är kontorens ledare och säljcoach. Att arbeta inom ett dynamiskt företag som idag leder utvecklingen inom branschen känns som ett privilegium, anser Håkan. Alla härliga medarbetare och arbetskamrater gör inte saken sämre. Att lotsa såväl säljare som köpare genom deras kanske livs viktigaste affär är oerhört stimulerande, tycker Håkan.

Håkan Forslycke

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Amie Johansson

Jag har arbetat som mäklarassistent på Fastighetsbyrån sen 2002. Den ena dagen är inte den andra lik, utan det händer nya spännande saker hela tiden. Jag gillar den administrativa delen och att ge service till mina glada kollegor så de kan göra sitt bästa i kontakten med sina kunder. Att få arbeta på Sveriges största mäklarkedja är mycket stimulerande. Jag bor även i området vilket är en fördel i många sammanhang.

Amie Johansson

Mäklarassistent Amie talar svenska, engelska

Om Berit Wahlinder

Berit har lång erfarenhet av administration och assisterande inom flera branscher, olika platser inom organisationen och kundkontakt, vilket har lett till en bred kunskap inom olika områden. Berit har en stark servicekänsla, som att ge bra service, snabb respons, alltid vara hjälpsam och en problemlösare. Hon är noggrann, strukturerad och trygg. Berit känner att arbetet som assistent här är som klippt och skuret för henne och går hand i hand med Fastighetsbyråns värderingar.

Berit Wahlinder

Mäklarassistent Berit talar svenska, engelska

Om Carina Janson

Carina har arbetat som fastighetsmäklare sedan 1996 och har god kännedom om området där hon valt att både bo och att arbeta i. Inledningsvis drev hon egen firma för att sedan 1998 börja på Fastighetsbyrån och arbeta med villor och radhus. Carina har ett brinnande intresse för yrket och ett starkt engagemang och just intresset för hus och trädgård har gjort att hon valt att arbeta med fastigheter. Varje hus är en ny upplevelse, säger Carina. Hennes mål är att både köpare och säljare ska känna sig nöjda och trygga när de gör sitt livs kanske största affär.

Carina Janson

Fastighetsmäklare

Om Jimmy Solkarin

Jimmy, en tävlingsinriktad och engagerad mäklare med målet att göra den absolut bästa affären för kunden. Tillsammans med kunden sätter han alltid upp ett gemensamt mål, för att nå bästa resultat. Jimmy har en otrolig kunskap om Hässelby/Vällingby/Spånga inte minst med tanke på att han är uppvuxen här. Att vara informativ, engagerad och visa lika stort intresse för både säljare och köpare, uppskattas av kunderna. Något som verkligen gäller för Jimmy. Ska du sälja din bostad och värdesätter affärsmässighet så kontaktar du mig för ett första möte, säger Jimmy.

Jimmy Solkarin

Fastighetsmäklare Jimmy talar svenska, engelska, arabiska, syrianska

Om Johan Lind

Johan har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2008 och har en framgångsfaktor, nöjda kunder. Under sina år som fastighetsmäklare har Johan förstått att det viktigaste av allt är att få nöjda kunder och det är också det han brinner för. Arbetet som fastighetsmäklare är varierande, fritt och kräver mycket ansvar. Det är något som passar Johan väldigt bra och det är därför han inte kan tänka sig att jobba med något annat. Att Johan jobbar på fastighetsbyrån är ingen slump då han anser att det är viktigt att arbeta med den starkaste aktören på marknaden med de bästa verktygen för att leverera en trygg och lönsam affär.

Johan Lind

Fastighetsmäklare Johan talar svenska, engelska

Om Katarina Lind

Katarina, som är utbildad vid institutionen för bygg och fastighetsekonomi på KTH har varit verksam i Västerort med omnejd i ca 10 år. Under denna tid har hon skaffat sig en bredd och erfarenheter av försäljningar både inom villa, tomträtter, bostadsrätter och bostadsarrenden. Hennes affärssinne och trygga utstrålning visar sig i lyckade affärer och många rekommendationer. När vi mäter kundnöjdhet brukar Katarina ligga i topp. Mina ledord är att med kunskap, glädje och ödmjukhet kunna skapa trygga affärer för både köpare och säljare vilket är grundläggande för att nå bästa möjliga resultat. Jag vill gärna dela med mig av mina erfarenheter och ser fram emot att vägleda er genom en av ert livs viktigaste affär.

Katarina Lind

Fastighetsmäklare

Om Linnea Mohlén

Linnea, med ledorden engagemang och lyhördhet, är en glad och driven person som har arbetat inom Fastighetsbyrån sedan 2011. Hon älskar sitt arbete, då det innebär att hon får träffa nya människor varje dag och hjälpa dem i deras boendesituation. Under tidigare högskolestudier blev Linnea utnämnd till Årets Mäklarstudent och fick ta emot ett stipendium för just uppvisat engagemang och lyhördhet - de två ledord som följer henne i yrkesrollen som fastighetsmäklare. Hon tycker att det är viktigt att lyssna till varje kund för att se varje enskilt behov för att hjälpa kunden på bästa sätt. Med hennes gedigna engagemang hjälper hon sina kunder, med trygghet genom deras bostadsaffär.

Linnea Mohlén

Fastighetsmäklare / Tjänstledig

Om Maria Lucini Lindermyr

Maria har varit verksam som fastighetsmäklare i Västerort och Bromma sedan hon tog examen från KTH 2008 och har förmedlat bostadsrätter, fastigheter och arrenden. Hennes glada humör och lyhördhet för människors behov resulterar i många nöjda kunder. Sedan hösten 2017 förmedlar Maria fastigheter på Fastighetsbyrån, framförallt i Spånga där hon har bott sedan barnsben. Det finns inget hon inte vet om skolor, kommunikationer eller var man hittar den godaste pizzan! Vill du hjälp med värdering och försäljning så ring Maria.

Maria Lucini Lindermyr

Fastighetsmäklare Maria talar svenska, engelska, italienska

Om Stefan Berglund

Stefan Berglund har varit mäklare sedan 2005 och har bred erfarenhet av att förmedla såväl fastigheter som bostadsrätter. Idag fokuserar han helt på fastigheter. Stefan har arbetat på andra mäklarföretag i området, men när möjligheten dök upp att börja hos Fastighetsbyrån var valet enkelt. Inget han ångrar idag. -Att vara så pass mycket större än våra konkurrenter och erbjuda de i särklass bästa verktygen för en lyckad bostadsaffär är två faktorer som gör arbetet både roligare och mer framgångsrikt, anser Stefan. Eftersom Stefan är både uppväxt och nu boende med egen familj i området har han mycket god lokalkännedom och känner till allt som är värt att veta. Stefan har tidigare drivit en inredningsbutik och har ett genuint intresse för form och färg, något som verkligen uppskattas av fastighetsbyråns kunder. -Driv, engagemang och professionalitet är mina ledord, säger Stefan. Något som varje kund ska känna att jag står för.

Stefan Berglund

Fastighetsmäklare

Om Thomas Carlsson

Thomas, med gedigen kunskap i byggnadsteknik och ett genuint intresse för design, arkitektur, färg och form, har varit verksam som mäklare i västerort sedan 1995 och hos Fastighetsbyrån sedan 2009. I kombination med intresset för människor och det personliga mötet var valet inte svårt när det var dags för Thomas att välja yrke. Han har specialiserat sig på villor och radhus i områdena Hässelby, Vällingby och Spånga. Som uppvuxen i området kan han i stort sett varenda plats, varenda stig, utan och innan. Han ser det som en oerhörd trygghet för kunden då han kan vara behjälplig oavsett vilka frågor som dyker upp. Det var även hans lokalkännedom och känslan för området som bidrog till valet av verksamhetsområde. Han tycker att Fastighetsbyråns storlek och målet att alltid ligga i framkant både är en styrka för kunden och stimulerande för honom själv som mäklare. - Och vår lokala förankring är utan tvekan oslagbar, anser Thomas.

Thomas Carlsson

Fastighetsmäklare Thomas talar svenska, engelska

Om Yosef J. Lahlou

Yosef, som har arbetat på Fastighetsbyrån sedan 2014, mår allra bäst när han får hjälpa kunder med förmodligen det viktigaste av allt, boendet. Han är tävlingsinriktad och målinriktad och avskyr att förlora - resultat av att han är fotbollsspelare sedan 15 år tillbaka. Yosef bor i området och känner till varenda plats och varenda gata, vilket upplevs tryckt för kunderna. Med en kandidatexamen inom fastighetsutveckling och förmedling på Kungliga Tekniska Högskolan så besvarar Yosef gärna frågor kring utvecklingen på bostadsmarknaden.

Yosef J. Lahlou

Fastighetsmäklare Yosef talar svenska, engelska, arabiska, franska

Om Jimmy Armasson

Jimmy Armasson

Säljstöd Jimmy talar svenska, engelska

Om Paula Huerta

Paula Huerta

Blivande Mäklare

Om Rambod Panjaki

Rambod Panjaki

Blivande Mäklare

Om Robert Johansson

Våra samarbeten

Det är mycket att tänka på när du byter bostad. För att göra din flytt och ditt nya boende så bekvämt som möjligt, finns våra tilläggstjänster för att hjälpa dig som är kund hos Fastighetsbyrån.

Flyttfirma Blå Expressen

Blå Expressen är en väletablerad flyttfirma med verksamhet i hela Stockholm. De är medlemmar i branschorganisationen Sveriges Åkeriföretag, vilket innebär att godset transporteras säkert och tryggt och är försäkrat enligt branschens avtal. Fastighetsbyråns kunder erbjuds gratis lån av flyttkartonger i samband med flytt, samt 10 % rabatt på flyttkostnaden.

Flyttfirma Blå Expressen

Myrorna

Vill du bli av med saker från din gamla bostad? Myrorna erbjuder inlämning, hämtning och i vissa städer även utlåning av släpvagn. Bor du i Stockholmsområdet eller i Göteborg kontaktar du vår givarservice, telefon 020-1400044. Öppet måndag-torsdag 8-16, fredag 8-14. E-post gsc@myrorna.se. Bor du i övriga delar av landet? Ring din lokala butik som du hittar på www.myrorna.se Vi tar också hand om dödsbon. Ring på telefon 08-56316903.

Myrorna tar hand om dina gamla prylar!
  • Rikstäckande

Flügger färg

Sugen på att göra om hemma? Hos Flügger färg får du som har köpt eller sålt bostad via Fastighetsbyrån upp till 20 procent rabatt på ett stort sortiment färg och tapeter under ett helt år. Ta chansen att sätta färg på ditt nya hem! Flügger är en av Sveriges största färghandlare med 140 butiker och deras färgproffs hjälper dig gärna med råd och tips. Om du bor inom två mil från en Flügger-butik kan du få en gratis måleribesiktning av din fasad (värde ca 500 kr). Dessutom får alla kunder hos Fastighetsbyrån 20 procent rabatt på Flügger färg produkter och Fiona tapeter. På övrigt Flügger sortiment och tapeter får du 10 procent. Alla rabatter gäller under ett helt år och oavsett storlek på köp. Rabatterna kan inte kombineras med andra erbjudanden. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information.

Flugger

Ballingslöv kök

Vem fantiserar inte om ett drömkök när man flyttar till ett nytt boende? Med 23 procent rabatt hos kök från Ballingslöv kan du göra drömmen till verklighet. Det är enkelt att bli inspirerad i ett nytt och fräscht kök. Genom en generös köksrabatt på 23 procent ger Ballingslöv dig chansen att få ett kök som hela familjen kommer att trivas i. Ballingslöv är en kökstillverkare med cirka 80 egna butiker och återförsäljare runt om i landet. Rabatten gäller på ordinarie butikspris, kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller oavsett storlek på köp. Vitvaror omfattas ej i detta erbjudande. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information. http://www.ballingslov.se/aterforsaljare

Ballingslöv

Hemnet

Varje vecka kommer ca 2,6 miljoner unika besökare till Sveriges största bostadssajt via mobilen, plattan eller datorn. Några letar efter något på landet, andra efter ett hem mitt i smeten. Några drömmer om högt i tak, andra om låg avgift. Oavsett storlek och sort, gör Hemnet allt de kan för att hjälpa världens mest hemkära folk att uppfylla sina bostadsdrömmar Hemnet startades 1998 och ägs av General Atlantic, Merro, Mäklarsamfundet och FMF.

Hemnet

Boxgard magasinering

Genom Boxgard kan du enkelt beställa uphämtning och förvaring av flyttlådor och andra föremål. Med hjälp av ledande logistikpartners (DHL, Best transport och ASA) garanteras effektiv logistik och säker förvaring. Boxgard erbjuder: Gratis hemleverans av flyttkartonger till din dörr, bärhjälp och upphämtning av kartonger och andra föremål som levereras och förvaras vid närmaste logistikcentral. Du betalar endast för de föremål du faktiskt förvarar. Erbjudande till Fastighetsbyråns kunder: En månadads gratis förvaring oavsett mängd magasinerat gods. Minsta förvaringstid på tre månader. Du betalar enbart för lämning av gods (199:-) samt minst två månaders förvaringskostnad. Priset för Fastighetsbyråns kunder är 29:- per förvarad låda. Ingen uppsägningstid och du betalar enbart för varje påbörjad förvaringsmånad. Börja din förvaring på https://boxgard.com/boxgard-partner-fastighetsbyran/ Vid behov av flyttjänster och större magasinering kan timdebitering komma att gälla. Denna extratjänst finns i nuläget enbart tillgänglig i Stockholmsområdet - i övriga delar av landet är tjänsteutbudet varierat. Kontakta Boxgard så hjälper de dig till rätt lösning!

Boxgard AB

GodEl

Hos Fastighetsbyråns partner GodEl får du just nu 300 kronor rabatt på din första elräkning. Dessutom skänker GodEl 200 kronor till välgörenhet när du blir kund idag. ✓ Rörligt, billigt elavtal med prisgaranti. ✓ Ingen bindningstid eller uppsägningstid. ✓ Förnybar el märkt Bra Miljöval. ✓ GodEls vinst går till välgörenhet. ✓ Du byter enkelt till GodEl på 2 minuter. Läs mer om erbjudandet här: godel.se/fastighetsbyran

GodEl i Sverige AB

Panasonic

Uppgradera ditt hem med produkter från Panasonic. Fastighetsbyråns kunder får upp till 50% rabatt på utvalda varor i Panasonics webshop. Ditt nya boende förtjänar det allra bästa, i Panasonics webshop kan du uppgradera vardagsrummet med en ny Ultra HD-TV och Bluray. Ta köket till en högre nivå med nya vitvaror eller varför inte köpa en Smart Home övervakningslösning som ger dig full koll på ditt nya boende när du inte är hemma. Kontakta din mäklare för mer information.

Panasonic

IVT Värmepumpar

IVT Värmepumpar är ett av de ledande värmepumpsföretagen i Europa, med produktutveckling och produktion i Tranås. Som enda aktör erbjuder IVT Svanenmärkta värmepumpar med 10 års garanti på kompressorn och 6 års garanti på värmepumpen.   IVT erbjuder dig som kund hos Fastighetsbyrån följande rabatter: 4000 kronor rabatt vid köp av en berg-/jord-/sjövärmepump alternativt luft/vattenpump. 1.500:- vid köp av en luft/luft alternativt frånluftsvärmepump.   Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden. Kontakta oss nedan för mer information och intresseanmälan.

IVT

Intresseanmälan

användarvillkoren

Anticimex

Anticimex erbjuder som samarbetspartner till Fastighetsbyrån besiktningar och försäkringar inom ramen för Fastighetsbyråns tilläggstjänst ”Besiktning med Dolda Fel- Försäkring”. Anticimex, som finns över hela Sverige, har i mer än 20 års tid utfört besiktningar och gör årligen över 20 000 överlåtelsebesiktningar. Anticimex erbjuder dessutom andra tjänster som tryggar boendet för både köpare och säljare, exempelvis energideklarationer, besiktningar och areamätningar av bostadslägenheter. Välkommen att läsa mer om Anticimex och de tjänster som erbjuds på www.anticimex.se

Anticimex

OBM-gruppen

OBM Gruppen är en rikstäckande franchiseorganisation med filialer från Malmö upp till Sundsvall. OBM Gruppen erbjuder dig bl.a. överlåtelsebesiktningar, energideklarationer, radonmätningar och areabestämning m.m. Som samarbetspartner till Fastighetsbyrån erbjuder de Fastighetsbyråns paketerade besiktningsprodukter överlåtelsebesiktning med dolda fel-försäkring besiktat av OBM Gruppen. Gå in på www.obmgruppen.se för att läsa mer.

OBM-gruppen

Bostäder vi sålt

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.