Sök bostad eller innehåll

Vallentuna

Din mäklare i Vallentuna

Vallentuna är en växande kommun norr om Stockholm. Omgivningen är naturskön och rik på kulturhistoria. Goda möjligheter att ägna sig åt sport, motion och friluftsliv. I vår kommun finns alla valmöjligheter man kan tänka sig på bostadsmarknaden. I centrum finns ca 50 st. butiker, flera mysiga caféer och restauranger.

Vallentunasjön sätter sin prägel på tätorten. Roslagsbanan går genom kommunen och tar dig bekvämt fram till Stockholm och ett flertalet  busslinjer finns också. Här finns både nyare och äldre områden som bl.a. Bällstaberg, Bällsta, Rickeby, Ormsta och Nyby. Vill du hellre bo med lantlig charm saknas inte det heller t.ex. Lindholmen, Brottby och Kårsta.

Vårt kontor ligger mitt i centrum. Vill du ha en välutbildad mäklare som kan ge dig trygga råd och som dessutom har de rätta verktygen för att nå resultat?  Vi ser fram emot att lede dig genom sälj- och köpprocessens alla delar. Välkommen in!

Fastighetsbyrån är Sveriges och Stockholm största och branschledande kedja.  Affärsmässighet, engagemang, kvalité, kunskap och inte minst kundnöjdhet är våra ledord!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Vallentuna

Om Ann Ernestam

Jag har en gedigen erfarenhet av alla typer av bostadsförsäljningar. Vallentuna med sin mångfald och variation är en mycket trevlig kommun att arbeta i. Jag lägger upp mina försäljningar för att nå högsta pris och smidighet. Välkommen så berättar jag mer!

Ann Ernestam

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Eric Runbäck

Att göra en så optimal prestation som möjligt är mitt mål som mäklare. För att kunna uppnå det så använder jag mig utav tre grundpelare: engagemang, ödmjukhet och lyhördhet. Dessa tre ska man som kund hos mig kunna luta sig tryggt tillbaka på under en försäljningsprocess. Om du som bostadsägare i Vallentuna har några funderingar kring ditt nuvarande eller framtida boende, så hjälper jag till!Ursprungligen kommer jag från natursköna Rättvik där jag fått med mig mina intressen som är träning, både konditions och styrketräning. Spelar även den mest klassiska av vintersporter, Bandy.

Eric Runbäck

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Annelie Alvén

Annelie Alvén

Mäklarassistent

Om Daniel Ekdahl

Daniel Ekdahl

Fastighetsmäklare

Om Erik Laggar

För mig är varje bostadsförmedling en rolig och givande utmaning. Min målsättning är att göra ett så optimalt jobb som möjligt, både för dig som säljare och köpare. TIllsammans skräddarsyr vi ett upplägg som matchar era behov i bostadsmarknaden. Jag kommer ursprungligen från den vackra idyllen Rättvik i Dalarna. Umgås med nära och kära samt att spela fotboll är något jag värdesätter högt tillsammans med mitt jobb som fastighetsmäklare. Har du några funderingar kring ditt nuvarande boende? Kontakta mig!

Erik Laggar

Fastighetsmäklare

Om Hanna Magnusson

Hanna Magnusson

Fastighetsmäklare / Föräldraledig

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.