Sök bostad eller innehåll

Uppsala

Din mäklare i Uppsala

I Uppsala finns allt – vackra promenadstråk, goda kommunikationer, utmärkta shoppingmöjligheter, en rad mysiga caféer, bra restauranger och såklart Fastighetsbyrån!

Vi på Fastighetsbyrån Uppsala har mångårig erfarenhet av marknaden och har med åren kommit att bli en av de ledande aktörerna. Vi har en stark tro att våra medarbetare ska göra det som de är bäst på, det vill säga fastighetsmäklare ska sälja hem med högsta möjliga kvalitet och våra assistenter hjälper till med allt runt omkring en förmedlingsprocess.

Till dig som funderar på att sälja erbjuder vi en komplett, individanpassad mäklartjänst med starkt fokus på marknadsföring och kvalitet i alla leden - ett garanterat framgångkoncept! För våra blivande köpare har vi ett väl utbyggt kundregister där du med hjälp av en personlig kontakt hos oss snabbt och enkelt hittar din drömbostad! Via Uppsalas största VIP register för bostadssökanden hjälper vi dig att hitta precis ditt drömboende!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Uppsala

Om Alex Baz

Alex har varit mäklare sedan 2005 och har jobbat inom försäljning sedan 1993. Förmodligen finns det någon koppling till att han under åren har sålt drygt 700 bostäder, något som han är ensam om att ha gjort. Yrkesvalet var med andra ord ganska självklart för Alex den dagen han bestämde sig för att studera till mäklare. Han ser det som ett privilegium att få möta olika människor som befinner sig i unika livssituationer och som förmodligen är mitt uppe i sitt livs största affär och uppskattar att då få vara delaktig. Alex roll är att få till en trygg och professionell affär från början till slut. - Drivkraften är att överträffa säljarens och köparens förväntningar, säger Alex.

Alex Baz

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Asha Khan

Asha Khan

Fastighetsmäklare

Om Cecilia Wetterborg

Om Dennis Stenström

Om Elenor Jansson

Elenor Jansson

Fastighetsmäklare

Om Elsa Johansson

Elsa Johansson arbetar som fastighetsmäklare och är specialiserad på villor, fritidshus, tomter och bostadsrätter. I varje bostadsaffär gör hon alltid sitt yttersta. Hennes starka engagemang, professionalism och höga målsättning skapar chanser för en lyckad bostadsaffär. Hon drivs ständigt av att överträffa kunders förväntningar. Hon arbetar strukturerat med fokus på resultat. Hon skräddarsyr sin mäklartjänst efter kundernas behov.

Elsa Johansson

Fastighetsmäklare

Om Emelie Abrahamsson

Om Jonas Söderhäll

Om Nellie Nováky

Nellie Nováky

Mäklarassistent

Om Peter Olsson

Peter Olsson

Fastighetsmäklare

Om Philip Stråkander

Philip har många års erfarenhet inom försäljning. Med affärsmässighet och engagemang strävar han alltid efter att överträffa kundens förväntningar.Kontakta Philip om du vill ha en målinriktad och driven mäklare som vägleder dig genom en trygg bostadsaffär!

Om Susana Villarroel

Susana Villarroel

Fastighetsmäklare

Om Adrian Javaher

Om Edvard Boström

Edvard Boström

Privatrådgivare Swedbank

Om Stephanie Cicek

Stephanie Cicek

Blivande Mäklare

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.