Sök bostad eller innehåll

Upplands Väsby

Din mäklare i Upplands Väsby

När man tittar på en karta över Upplands Väsby så ser man direkt en massa grönt – och så ganska lite rött i mitten centrerat kring järnvägen och Norrvikens vackra strand. Det gröna är natur och det röda är civilisation i form av hus och bebyggelse. Hela den västra delen av kommunen är också ett stort grönområde efter Mälarens strand – och inte ens en femtedel av marken består av bebyggelse – och då av bostäder under mottot ”den moderna småstaden”. 

Upplands Väsby gränsar mot Sollentuna i söder och mot Täby i öster – järnvägen går rakt genom kommunen och ger mycket bra förbindelser till Stockholm (precis under en halvtimme med pendeltåget), till Arlanda (inte ens tio minuter) och slutligen också direkt till Uppsala (en knapp halvtimme också här). 

För varje dag som går blir de centrala delarna av Upplands Väsby allt mer levande stad – och allt mindre landsbygd – här finns en stor centrumanläggning med närmare 100 butiker och restauranger. I den södra delen precis på gränsen mot Sollentuna ligger också ”Infra City” – en handelsplats som hela tiden växer och som numera är den största i norra Stockholm.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Upplands Väsby

Om Kristina Guven

Fastighetsbyrån är en nationell kedja som står för trygghet, engagemang och affärsmässighet , vilket gjorde att valet av mäklarbyrå blev enkelt! Jag är en engagerad, noggrann och trevlig fastighetsmäklare som tillgodoser just dina behov! Funderar du på att byta boende? Hör av dig till mig så kan vi prata om just dina förutsättningar för en lyckad affär! Jag har arbetat i Upplands Väsby kommun i många år och känner till det lokala dagiset, skolan, restaurangen m.m. Du är med andra ord i trygga händer!

Kristina Guven

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Orhan Aydin

Hej, jag heter Orhan Aydin Jag brinner för detta yrke och vill alltid överträffa kundens förväntningar. Denna drivkraft gör att jag hjälper kunden att få maximalt betalt. Jag har alltid varit en tävlingsmänniska och det har jag nu nytta av i mitt yrkesval då skillnaden mellan en riktigt bra affär, och en affär kräver det där lilla extra av mig. Jag fokuserar på att sälja bostadsrätter, fastigheter och har fått ett antal utmärkelser både internt hos oss i Stockholm men även av vår rikstäckande mäklarkedja för mina ansträngningar. Jag är född & uppvuxen i Uppl Väsby vilket ger mig en mycket stark lokal förankring! Jag är oerhört glad över att få jobba på en mäklarbyrå med så stark lokal förankring vilket gör att jag kommer ännu närmare mina kunder. Jag är alltid glad och positiv, och gillar att träffa nya människor. På fritiden spelar jag fotboll och tennis när jag inte umgås med vänner och familj. Mig når ni på 073 503 80 67

Orhan Aydin

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Jennifer Rosenqvist

Jag arbetar som mäklarassistent och trivs mycket bra! Det är varierande och den ena dagen är inte den andra lik. Fastighetsmäklarna som jag assisterar är otroligt duktiga och jag upplever att många som skall köpa eller sälja sin bostad känner sig trygga när de får hjälp av oss.

Jennifer Rosenqvist

Mäklarassistent/Föräldraledig

Om Lars Steneryd

Lars har den stora fördelen att arbeta i samma kommun som han växte upp i och uppskattar de varierande säljuppdrag som Upplands Väsby erbjuder, och hans hemort kan han ut i fingerspetsarna. Som mäklare tycker Lars om att vara delaktig i kundens hela process, från första tanke på att byta bostad och hela vägen till försäljning. När du anlitar Lars får du en ödmjuk säljare med ett högt engagemang, personlig relation och hög servicenivå, där han agerar bollplank genom hela affären. Han gör alltid sitt allra yttersta för att både säljare och köpare ska bli så nöjda som möjligt.

Lars Steneryd

Fastighetsmäklare

Om Linda Åberg Gustafsson

Jag arbetar som mäklarassistent på kontoret i Upplands Väsby, där jag har förmånen att få jobba med alla duktiga kollegor. För mig är maximal service till både kollegor och kunder något som är prio ett! Trivs med att ha många bollar i luften och att den ena dagen aldrig är den andra lik.

Om Mikael Thylander

Vi är Upplands Väsbys största fastighetsmäklare! Hur kan det komma sig då? Det är vi, vi som arbetar här – tillsammans med våra kunder som gör det möjligt. Jag personligen kommer göra allt som står i min makt för att du och jag tillsammans ska fortsätta framgångssagan. Du kommer känna att jag har kunskapen, viljan och drivkraften att göra din försäljning så framgångsrik som den kan bli! Kommunikation är viktigt – särskilt för mig. Därför kommer du märka att jag kommer hålla dig uppdaterad genom hela processen. Med mig vid rodret kan du känna dig trygg, jag kommer arbeta hårt för att du ska få ut maximalt ifrån din försäljning och för att alla parter ska vara väldigt nöjda. Så ska du byta boende – kontakta mig nu på 0709-68 91 00! Att vi har koll på området råder det inget tvivel om och även jag är född och uppvuxen i Upplands Väsby. Det är också här jag bor, så du vet att jag sällan är långt borta! Hjärtligt välkommen!

Mikael Thylander

Fastighetsmäklare

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.