Sök bostad eller innehåll

Umeå

Din mäklare i Umeå

Fastighetsbyrån är Sveriges ledande mäklarkedja.

Vi erbjuder välutbildade och engagerade fastighetsmäklare. Affärsmässighet, trygghet och förtroende är tre viktiga ledord för oss. Till dig som funderar på att sälja erbjuder vi en komplett, individanpassad mäklartjänst med starkt fokus på kvalitet i alla leden – ett garanterat framgångskoncept! På kontoret bemöts du av personer med starkt engagemang och lång erfarenhet där alla arbetar aktivt med att erbjuda den bästa mäklartjänsten med specialiserade bostadsrätt- respektive villamäklare. Vi brinner för att ni ska bli nöjda i er bostadsaffär.

För våra blivande köpare har vi ett väl utbyggt kundregister där du med hjälp av en personlig kontakt hos oss snabbt och enkelt hittar din drömbostad tack vare vårt stora kontaktnät.

Vi är redo att hjälpa dig!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Vill du sälja din bostad?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Vill du sälja din bostad?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Umeå

Om Ewa Holmgren

Engagemang och affärsmässighet är ledord som Ewa jobbar efter, och hon brinner för att med trygghet och förtroende guida dig genom en av livets största affärer. Varje affär och person är unik och så tycker också Ewa att varje uppdrag måste vara. Hon vill att just du ska känna att du just gjort ditt livs tryggaste affär.

Ewa Holmgren

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Angelica Molin

Angelica är en driven och målinriktad person som brinner för sitt arbete. Hennes målsättning är att alltid överträffa kundens förväntan.Trygghet, tillgänglighet och tillit är tre viktiga ledord för henne när hon ska guida dig genom livets kanske största affär. Angelica har alltid haft höga ambitioner och ett stort engagemang i vad hon än tagit sig för, hon tror på att hårt arbete lönar sig!

Angelica Molin

Fastighetsmäklare

Om Anna Sundkvist

Anna är lyhörd, målinriktad, kreativ och har alltid ett stort engagemang med fokus på både uppdragsgivare och spekulanter. Dessa komponenter är viktiga för att en bostadsaffärer ska bli så lyckosam som möjlig. Anna bor med sin familj i Sävar och under sina lediga dagar vistas hon helst i stugan vid havet i Robertsfors kommun.

Anna Sundkvist

Fastighetsmäklare

Om Elisabeth Johnson

Om Hans Nordström

- Att alltid försöka överträffa kundens förväntan! Svarar Hans på frågan om vad som driver han som fastighetsmäklare. Genom hans år som fastighetsmäklare har han arbetat i städer som Stockholm och Luleå men tillslut valt att slå sig till ro i björkarnas stad, Umeå. I sina tio år branschen så är hög kundnöjdhet något som får Hans att alltid ge 110% varje dag när han går till jobbet.

Hans Nordström

Fastighetsmäklare Nyproduktion

Om Johanna Selin

Om Jonas Eriksson

Jonas Eriksson

Fotograf / Mäklarassistent

Om Lennart Odsander

Bred erfarenhet från både bank och myndighet. För mig finns kunden alltid i centrum och att bygga förtroende genom engagemang och tillgänglighet är naturligt för mig. En nöjd kund är en bra kund!

Lennart Odsander

Fastighetsmäklare

Om Peter Lärka

Peter är lugn, noggrann och pålitlig vilket märks i alla hans bostadsförmedlingar. Att lyssna till kundens behov och att skapa goda kundrelationer är något som Peter lägger stor vikt vid. För honom är det viktigt att både säljare och köpare känner sig trygga och sedda. Peter är uppvuxen i Umeå, har god lokalkännedom och ett stort engagemang.

Peter Lärka

Fastighetsmäklare Nyproduktion

Om Ulf Stenberg

Ulf är en av Umeås mest erfarna mäklare med 27 år i mäklarbranchen. Ulf tycker att mäklarjobbet är intressant för att han får träffa och hjälpa många olika människor i skiftande situtioner. Med så många år i branschen har han kört de flesta mindre vägarna i Västerbottens kust - och inland. Ulf tycker arbetet är stimulerande med många olika överlåtelsesituationer. Med en civilingerjörsexamen som lantmätare har Ulf en gedigen utbildning i botten.Han är gift med Kerstin, egen företagare. De har två söner , båda numera boende i Umeå. Sönerna har sitt popband Deportees som både vunnit Grammis och P3 Guld. De bor i villa i Västerbottens pärla, Vindeln ca 50 km väster om Umeå. Sommartid tillbrigar de den mesta tiden i sitt fritidshus i Abborrtjärn. Ulf har alltid varit intresserad av idrott och är dessutom engagerad i Odd Fellow. Han gillar skidåkning utför och åker en hel del både hemmavid, i fjällen och i alperna.Ulf började arbeta vid FSPAF den 1/2 2000. Innan dess arbetade han i eget företag, ULF MÄKLARE. Ulf jobbar med alla typer av fastigheter och bostadsrätter samt en hel del nyproduktion.

Ulf Stenberg

Fastighetsmäklare

Om Walter Mannberg

Walter har 35 års erfarenhet av fastighetsmarknaden i Umeå med omnejd. Under dessa år har Walter ju fått mycken lärdom men för varje ny arbetsdag får han nya erfarenheter. Arbetet är fritt men under ansvar och bygger på egen prestation. Walter är mycket serviceinriktad och gör allt för att du ska känna förtroende för honom.

Walter Mannberg

Fastighetsmäklare

Om Andreas Lindkvist

Andreas Lindkvist

Blivande Mäklare

Om Lina Juul

Lina Juul

Blivande Mäklare

Våra samarbeten

Det är mycket att tänka på när du byter bostad. För att göra din flytt och ditt nya boende så bekvämt som möjligt, finns våra tilläggstjänster för att hjälpa dig som är kund hos Fastighetsbyrån.

Flyttfirman Kalles Bud

Bud och flyttfirma

Kalles Bud och Flytt

Intresseanmälan

användarvillkoren

Mio

Möbler och inredning

Intresseanmälan

användarvillkoren

IVT lokalt i Umeå

Imtech VS Teknik AB (IVT)

Intresseanmälan

användarvillkoren

Conception

Styling av lägenheter och villor inför försäljning

Intresseanmälan

användarvillkoren

Boxgard magasinering

Genom Boxgard kan du enkelt beställa uphämtning och förvaring av flyttlådor och andra föremål. Med hjälp av ledande logistikpartners (DHL, Best transport och ASA) garanteras effektiv logistik och säker förvaring. Boxgard erbjuder: Gratis hemleverans av flyttkartonger till din dörr, bärhjälp och upphämtning av kartonger och andra föremål som levereras och förvaras vid närmaste logistikcentral. Du betalar endast för de föremål du faktiskt förvarar. Erbjudande till Fastighetsbyråns kunder: En månadads gratis förvaring oavsett mängd magasinerat gods. Minsta förvaringstid på tre månader. Du betalar enbart för lämning av gods (199:-) samt minst två månaders förvaringskostnad. Priset för Fastighetsbyråns kunder är 29:- per förvarad låda. Ingen uppsägningstid och du betalar enbart för varje påbörjad förvaringsmånad. Börja din förvaring på https://boxgard.com/boxgard-partner-fastighetsbyran/ Vid behov av flyttjänster och större magasinering kan timdebitering komma att gälla. Denna extratjänst finns i nuläget enbart tillgänglig i Stockholmsområdet - i övriga delar av landet är tjänsteutbudet varierat. Kontakta Boxgard så hjälper de dig till rätt lösning!

Boxgard AB

GodEl

Hos Fastighetsbyråns partner GodEl får du just nu 300 kronor rabatt på din första elräkning. Dessutom skänker GodEl 200 kronor till välgörenhet när du blir kund idag. ✓ Rörligt, billigt elavtal med prisgaranti. ✓ Ingen bindningstid eller uppsägningstid. ✓ Förnybar el märkt Bra Miljöval. ✓ GodEls vinst går till välgörenhet. ✓ Du byter enkelt till GodEl på 2 minuter. Läs mer om erbjudandet här: godel.se/fastighetsbyran

GodEl i Sverige AB

Panasonic

Uppgradera ditt hem med produkter från Panasonic. Fastighetsbyråns kunder får upp till 50% rabatt på utvalda varor i Panasonics webshop. Ditt nya boende förtjänar det allra bästa, i Panasonics webshop kan du uppgradera vardagsrummet med en ny Ultra HD-TV och Bluray. Ta köket till en högre nivå med nya vitvaror eller varför inte köpa en Smart Home övervakningslösning som ger dig full koll på ditt nya boende när du inte är hemma. Kontakta din mäklare för mer information.

Panasonic

IVT Värmepumpar

IVT Värmepumpar är ett av de ledande värmepumpsföretagen i Europa, med produktutveckling och produktion i Tranås. Som enda aktör erbjuder IVT Svanenmärkta värmepumpar med 10 års garanti på kompressorn och 6 års garanti på värmepumpen.   IVT erbjuder dig som kund hos Fastighetsbyrån följande rabatter: 4000 kronor rabatt vid köp av en berg-/jord-/sjövärmepump alternativt luft/vattenpump. 1.500:- vid köp av en luft/luft alternativt frånluftsvärmepump.   Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden. Kontakta oss nedan för mer information och intresseanmälan.

IVT

Intresseanmälan

användarvillkoren

Anticimex

Anticimex erbjuder som samarbetspartner till Fastighetsbyrån besiktningar och försäkringar inom ramen för Fastighetsbyråns tilläggstjänst ”Besiktning med Dolda Fel- Försäkring”. Anticimex, som finns över hela Sverige, har i mer än 20 års tid utfört besiktningar och gör årligen över 20 000 överlåtelsebesiktningar. Anticimex erbjuder dessutom andra tjänster som tryggar boendet för både köpare och säljare, exempelvis energideklarationer, besiktningar och areamätningar av bostadslägenheter. Välkommen att läsa mer om Anticimex och de tjänster som erbjuds på www.anticimex.se

Anticimex

OBM-gruppen

OBM Gruppen är en rikstäckande franchiseorganisation med filialer från Malmö upp till Sundsvall. OBM Gruppen erbjuder dig bl.a. överlåtelsebesiktningar, energideklarationer, radonmätningar och areabestämning m.m. Som samarbetspartner till Fastighetsbyrån erbjuder de Fastighetsbyråns paketerade besiktningsprodukter överlåtelsebesiktning med dolda fel-försäkring besiktat av OBM Gruppen. Gå in på www.obmgruppen.se för att läsa mer.

OBM-gruppen

Myrorna

Vill du bli av med saker från din gamla bostad? Myrorna erbjuder inlämning, hämtning och i vissa städer även utlåning av släpvagn. Bor du i Stockholmsområdet eller i Göteborg kontaktar du vår givarservice, telefon 020-1400044. Öppet måndag-torsdag 8-16, fredag 8-14. E-post gsc@myrorna.se. Bor du i övriga delar av landet? Ring din lokala butik som du hittar på www.myrorna.se Vi tar också hand om dödsbon. Ring på telefon 08-56316903.

Myrorna tar hand om dina gamla prylar!
  • Rikstäckande

Flügger färg

Sugen på att göra om hemma? Hos Flügger färg får du som har köpt eller sålt bostad via Fastighetsbyrån upp till 20 procent rabatt på ett stort sortiment färg och tapeter under ett helt år. Ta chansen att sätta färg på ditt nya hem! Flügger är en av Sveriges största färghandlare med 140 butiker och deras färgproffs hjälper dig gärna med råd och tips. Om du bor inom två mil från en Flügger-butik kan du få en gratis måleribesiktning av din fasad (värde ca 500 kr). Dessutom får alla kunder hos Fastighetsbyrån 20 procent rabatt på Flügger färg produkter och Fiona tapeter. På övrigt Flügger sortiment och tapeter får du 10 procent. Alla rabatter gäller under ett helt år och oavsett storlek på köp. Rabatterna kan inte kombineras med andra erbjudanden. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information.

Flugger

Ballingslöv kök

Vem fantiserar inte om ett drömkök när man flyttar till ett nytt boende? Med 23 procent rabatt hos kök från Ballingslöv kan du göra drömmen till verklighet. Det är enkelt att bli inspirerad i ett nytt och fräscht kök. Genom en generös köksrabatt på 23 procent ger Ballingslöv dig chansen att få ett kök som hela familjen kommer att trivas i. Ballingslöv är en kökstillverkare med cirka 80 egna butiker och återförsäljare runt om i landet. Rabatten gäller på ordinarie butikspris, kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller oavsett storlek på köp. Vitvaror omfattas ej i detta erbjudande. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information. http://www.ballingslov.se/aterforsaljare

Ballingslöv

Hemnet

Varje vecka kommer ca 2,6 miljoner unika besökare till Sveriges största bostadssajt via mobilen, plattan eller datorn. Några letar efter något på landet, andra efter ett hem mitt i smeten. Några drömmer om högt i tak, andra om låg avgift. Oavsett storlek och sort, gör Hemnet allt de kan för att hjälpa världens mest hemkära folk att uppfylla sina bostadsdrömmar Hemnet startades 1998 och ägs av General Atlantic, Merro, Mäklarsamfundet och FMF.

Hemnet

Bostäder vi sålt

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.