Sök bostad eller innehåll

Ulricehamn

Din mäklare i Ulricehamn

Ulricehamn ligger som en amfiteater kring Åsundens norra ände med bebyggelse som fyller sluttningarna ner mot sjön.  

Centrum utgörs av det sjönära läget och av en gågata med kullersten, kantad av små mysiga butiker. Utbudet av caféer och restauranger har ökat markant och satt den lilla staden på finsmakarkartan.
Sommartid är staden en livlig turiststad och en välbesökt pärla vid den glittrande Åsunden. Men turisterna hittar hit även vintertid. Här finns fina skidspår och en av Sydsveriges främsta alpina anläggningar.

För den sportintresserade erbjuder staden förutom skidåkning också sim- och sporthall, ishall, golf, boule, tennis, fotboll och mycket annat. De flesta av dessa aktiviteter utövas på Lassalyckan där man samlat ett 20-tal idrotter på ett och samma ställe. I staden finns flera förskolor och grundskolor, samt gymnasieskolan Tingsholmsgymnasiet.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Ulricehamn

Om Tobias Westman

Jag jobbar med fokus på att skapa din bästa bostadsaffär! Sedan 2003 har jag arbetat på Fastighetsbyrån i Ulricehamn/Tranemo och gick in som delägare 2007. Som född och uppvuxen i Ulricehamn kan jag inte tänka mig någon bättre stad att leva i. Härliga somrar med bad i Åsunden, vintrar i skidbacken, alltid med naturen bakom hörnet och med närhet till flertal storstäder. Att få möta människor i olika livssituationer och oftast i samband med att livet tar nya vändningar är för mig en förmån. Har ni några funderingar på att byta boende, ring mig för en förutsättningslös dialog!

Tobias Westman

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Arne Westman

Jag har alltid jobbat med att skapa en bra relation mellan säljare och köpare för att din bostadsaffär skall bli så smidig som möjligt. Sedan 1988 har jag arbetat på Fastighetsbyrån i Ulricehamn/Tranemo. 2010 köpte jag kontoret och blev franchise ägare. Som född och uppvuxen i Ulricehamn och dessutom förmånen att ha både barn och barnabarn på orten kan jag inte tänka mig någon bättre stad att leva i. Härliga somrar med bad i Åsunden, vintrar i skidbacken, alltid med naturen bakom hörnet och med närhet till flertal storstäder. Att få möta människor dagligen som genomgår stora förändringar i sina liv gör att jag anser mig ha världens bästa jobb. Förutom mäklarrollen får man även jobba som psykolog vissa dagar. Har ni några funderingar på att byta boende, ring mig för en förutsättningslös dialog!

Arne Westman

Fastighetsmäklare

Om Birgitta Westman

Arbetet på Fastighetsbyrån tycker jag är mycket intressant och omväxlande, särskilt på grund av de många kundkontakterna. Fritiden ägnar jag mesta åt familjen och barnbarnen, stugan på västkusten lockar under sommarhalvåret. I februari 2001 började jag min anställning på Fastighetsbyrån som administratör. Dessförinnan har jag en lång bakrund inom dagligvaruhandeln.

Birgitta Westman

Mäklarassistent

Om Johan Karlsson

Jobbet som fastighetsmäklare är mycket varierande och ingen dag är den andra lik. Man träffar ständigt nya människor som man knyter nya kontakter med och som man ofta följer under en lång tid av deras liv. Att arbeta som fastighetsmäklare är ett spännande, intressant och ansvarsfullt arbete, då man ofta har hand om, och är ansvarig för en av de största affärerna i både köparen och säljarens liv. Med stöd av en organisation som Fastighetsbyrån och sina kollegor känner jag mig trygg när jag ger mig in i nya affärer! På min fritid ägnar jag mycket tid till träning och till att umgås med mina vänner!

Johan Karlsson

Fastighetsmäklare

Om Linda Thorstensson

Linda Thorstensson

Fastighetsmäklare

Om Robin Ljungviken

Tillsammans skapar vi din bästa bostadsaffär! Vad du som kund kommer att märka av om du anlitar mig vid din fastighetsförsäljning är mitt personliga engagemang och min enorma vilja att göra det här till din bästa affär i livet. Jag har arbetat som fastighetsmäklare på kontoret i Ulricehamn sedan hösten 2013. Med mig i bagaget har jag en civilekonomexamen vilken sedermera byggts på med studier till fastighetsmäklare. Jag är uppvuxen i Gällstad vilket är otroligt värdefullt i mitt arbete som fastighetsmäklare, god lokalkännedom är av yttersta vikt för att jag skall kunna erbjuda dig som kund högsta möjliga service och kompetens.

Robin Ljungviken

Fastighetsmäklare

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.