Sök bostad eller innehåll

Uddevalla

Din mäklare i Uddevalla

Vi förmedlar villor, bostadsrätter, fritidshus och gårdar i Uddevalla kommun. Vi har gedigen lokalkännedom och är ständigt uppdaterade på vår marknad.

Engagemang, affärsmässighet och trovärdighet är egenskaper som gjort Fastighetsbyrån till den ledande mäklarkedjan. Vårt kontor hittar du vägg i vägg med vår nära samarbetspartner Swedbank - vilket kan gynna dig i din affär. Tillsammans på kontoret är vi målinriktade och har den kunskap och långa erfarenhet som krävs för ett lyckat resultat.

Vi ger alltid både köpare och säljare vårt hundraprocentiga engagemang så att alla berörda ska känna full trygghet genom hela bostadsaffären. Går du i säljtankar eller kanske bara vill ha en värdering av din bostad? Hör av dig till oss.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Uddevalla

Om Janne Axelsson

Att jobba som fastighetsmäklare är både omväxlande och stimulerade, den positiva känslan när man lyckats hjälpa säljare och köpare till en trygg och bra lösning är helt dominerande även om det tidvis blir både sena kvällar och helgjobb. Att sälja eller köpa ett hus är en stor affär och det är då viktigt att man har ett förtroende hos kunden så att det går smidigt genom hela köp- och säljprocessen.

Janne Axelsson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Marlene Bodin Sjöberg

Jag har alltid älskat mitt jobb och lägger all tid och engagemang på jobbet förutom familjen. I år har jag jobbat 30 år i branschen. Jag gillar att få hjälpa till och inspirera vid bostadsbyte. Nöjda kunder är mitt motto!

Marlene Bodin Sjöberg

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Albin Axelsson

Albin Axelsson

Mäklarassistent

Om Anette Johansson

Började på Fastighetsbyrån i april -02 och kontakten med alla människor gör mitt arbete omväxlande och roligt.

Om Jennie Adolfsson

Jennie Adolfsson

Fastighetsmäklare/ Föräldraledig

Om Lars Holmgren

Jag valde att börja på Fastighetsbyrån i Uddevalla eftersom det gav mig möjligheten att kombinera min lokalkännedom med marknadens, enligt mig bästa mäklartjänst. Min ambition som fastighetsmäklare är att skapa en personlig relation med en hög nivå av engagemang och kompetens. På min fritid är jag med min familj och gärna i goda vänners lag.

Lars Holmgren

Fastighetsmäklare

Om Peter Malm

Med största noggrannhet och ett personligt engagemang optimerar jag dina chanser till en riktigt lyckad bostadsaffär. Mina säljare, köpare och spekulanter skall känna sig trygga i hela processen genom att jag är påläst, kunnig, tillgänglig och ger hög service ända ut i fingerspetsarna. Att få jobba på Sveriges ledande mäklarkedja är en ära och var för mig ett självklart val. Med Fastighetsbyrån i ryggen, mitt driv och personliga engagemang är jag övertygad om att jag kommer ge dig maximalt betalt för din bostad. Kontakta mig så berättar jag mer och går igenom utgångspunkterna för just ditt boende och dina behov.

Peter Malm

Fastighetsmäklare

Om Johan Johansson

Johan Johansson

Fotograf

Om Mimmi Baaz

Mimmi Baaz

Inredare

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.