Sök bostad eller innehåll

Tyresö

Din mäklare i Tyresö

Ska du köpa och/eller sälja din bostad? Undrar du hur marknadsläget är just nu? Att du har frågor och funderingar är helt naturligt. Vi lyssnar och hjälper dig gärna! Fastighetsbyrån är rikstäckande och Sveriges största mäklarföretag. Vi garanterar dig trygghet genom vår kunskap, mångåriga erfarenhet och banknära samarbete.

Våra verksamhetsområden ligger inom Tyresö kommuns gränser. Vi har förmedlat bostäder i Tyresö sedan 1980-talet och är idag en av kommunens ledande aktörer med hundratals genomförda affärer varje år. Därmed är vi alltid grundligt uppdaterade på såväl marknadsvärden och potentiella köpare som på kommunal och kommersiell service.

Tillsammans på kontoret har vi mångårig erfarenhet av den lokala fastighetsmarknaden och vi lägger stor vikt vid personligt engagemang och affärsmässighet. Vårt nära samarbete med Swedbank i Tyresö centrum och Juristbyrån gör att du snabbt och enkelt får hjälp med allt som rör din privata ekonomi i samband med köp och försäljning. 

Vi tycker det är mycket stimulerande att kunna hjälpa dig i ett av livets viktigaste beslut. Tveka inte med att kontakta oss!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Tyresö

Om Sven Ek

Det mest positiva med mitt arbete som mäklare är att det är fritt, flexibelt och aldrig blir enformigt. Det är oerhört inspirerande att träffa så mycket olika människor och hjälpa dem i alla tänkbara situationer i livet. Då jag själv bor i Tyresö sedan många år så är det är enkelt att beskriva alla fördelarna med vår trevliga kommun. Tveka inte att kontakta mig vid alla frågor som rör din bostad.

Sven Ek

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Anna Wård

Väldigt kul jobb där man är delaktig i många människors kanske största händelse i livet. Det är ett omväxlande arbete med både mycket kontakt med människor och ekonomi.

Anna Wård

Fastighetsmäklare

Om Anna Drangel

Tyresö är den perfekta kommunen att bo i och det är jag inte ensam om att tycka! Att bo så nära Stockholms innerstad med hela dess utbud av restauranger och kultur, samtidigt som du har den vackra naturen och skärgården runt hörnet är ren lyx. Att få arbeta som mäklare i Tyresö är spännande med sin variation av boende – både bostadsrätter, nyproduktion och hus. Ofta är det mycket fart och fläkt, vilket jag gillar! Att få finnas med i både köp- och säljprocessen är ofta mycket givande och kan ibland vara utmanande vilket kräver att man är lyhörd. För mig är det viktigt att du ska känna dig trygg under resans gång och att affären ska bli så smidig som möjligt.

Om Charlotte Goode

Tyresö är verkligen kommunen som ligger mig närmast om hjärtat. Här är jag uppvuxen och här bor jag fortfarande kvar med min familj och har därför mycket god lokalkännedom. Som fastighetsmäklare är det viktigaste för mig nöjda kunder och jag jobbar hårt för att både köpare och säljare ska känna sig trygga och belåtna med den tjänst jag förmedlar. Jag är noggrann och brinner verkligen för mitt arbete. Att varje dag få träffa nya intressanta människor och att få vara en viktig person i någon annans kanske största affär är verkligen stimulerande. Och att sen få göra det på hemmaplan, i Tyresö, är bara som pricken över i!

Charlotte Goode

Fastighetsmäklare

Om Tommy Englund

Tyresö är Stockholms bästa kommun! Jag har haft förmånen att bo och arbeta i Tyresö de senast 30 åren och jag hjälper gärna nya Tyresöbor att flytta in i vår härliga kommun! Jag lotsar dig entusiastiskt och tryggt igenom din bostads-affär, något jag framgångsrikt har gjort de senaste 22 åren! Jag brinner för Tyresö!

Om Lillemor Eklund

Lillemor Eklund

Praktiserande assistent

Om Madeleine Strandquist

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.