Sök bostad eller innehåll

Våra närområden

Botkyrka Grödinge

Grödinge sträcker sig över ett större område och omfattas av lantbruksbyggd i södra Botkyrka. Bebyggelsen består av en blandning av villor, fritidshus, lantbruk samt mindre gårdar. Grödinge är centralt placerat på Södertörn med närhet till Tumba, Tullinge, Huddinge, Södertälje, Haninge och Nynäshamn.

Till områdets sida

Botkyrka Rikstens Friluftsstad

Rikstens Friluftsstad - Mer av livet Redan idag är Rikstens Friluftsstad en plats med en begynnande småstadskänsla med en egen tydlig karaktär. Naturen och mångfalden sätter sin prägel på området. Här blandas barnfamiljer med äldre invånare och studenter. Stadsdelen som färdigbyggd kommer att bestå av c.a 2500 bostäder! Styrkan ligger i kombinationen av småstadskänsla med närheten till arbetsplatser, affärer och kultur. Samtidigt som du har en aktiv fritid genom tillgången till naturen och friluftsliv. Med fokus på funtionell arkitektur och klimatsmarta lösningar är Riksten Friluftsstad en stadsdel för framtiden. Kort sagt, här får man ut mer av livet! Läs mer om vad som händer i området Rikstens Friluftsstad på www.riksten.se

Till områdets sida

Botkyrka Tullinge

Tullinge planerades som ett exklusivt villaområde med lantliga omgivningar, liknande Djursholm. Senare exploaterades stora områden för en fritidsbebyggelse som under de senaste 20 åren snabbt ersatts av nya friliggande villor. Detta har gjort Tullinge till en levande och växlande familjeort. Här finns dessutom ett attraktivt komplement av välskötta bostadsrätter.

Till områdets sida

Botkyrka Tumba

Tumba är centralorten i Botkyrka och är känt för sin sedeltillverkning på Tumba Bruk. Bebyggelsen är blandad av både villor, bostadsrätter och hyresrätter i gammal och ny stil. Omgivningen är naturskön med goda kommunikationer till både Stockholm och Södertälje.

Till områdets sida

Botkyrka Uttran

Uttran är till största del bebyggt av villor, men till postorten Uttran hör även flerfamiljshusområdet Segersjö mellan Segersjön och Kvarnsjön.

Till områdets sida

Botkyrka Vårsta

Vårsta är ett populärt och barnvänligt område med blandad bebyggelse och närhet till natur, bad och fina strövområden.

Till områdets sida

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.