Sök bostad eller innehåll

Jobba hos oss

Är du nyfiken på hur långt du kan nå?

Välkommen till oss. Vi är Sveriges största mäklarkedja. Vi erbjuder ett välkänt varumärke med ett av marknadens bästa arbetssätt i ryggen. Dessutom drivs vi alla av en vilja att göra saker och ting bättre och enklare - för oss själva i vårt jobb, för hela branschen och framförallt för våra kunder.

Är du nyfiken på hur det skulle vara att arbeta hos oss? Kontakta gärna oss!

Om Yngve Qvarnström

Yngve har jobbat som mäklare sedan 2006 och är kontorschef för Fastighetsbyrån Tumba. Yngve har den stora fördelen att jobba på hemmaplan; han är uppvuxen i Tullinge och bor i Grödinge. Han har bott i kommunen i stort sett hela sitt liv och är väl bekant med alla dess områden. Yngve uppskattar mycket arbetet som mäklare och att få jobba med nöjda och återkommande kunder som ger referenser. Han ser det som en inspirerande utmaning att få verka som ”diplomat” och att förhandla fram en affär där alla parter är nöjda.

Yngve Qvarnström

Fastighetsmäklare / Franchisetagare Yngve talar svenska, engelska

Om Lena Larsson

Efter mina första år som mäklare känns det att jag valt helt rätt. Naturligtvis är det en fördel för mig att bokstavligen vara på min mammas gata. Är född och uppvuxen i Salem och numera bosatt med man och barn i Tullinge. Tycker att jag kan varenda kvarter i båda kommunderna – och känner mig uppdaterad på skolor, kommunikationer, fritid o s v. Dessutom är mitt jobb väldigt roligt – att lyssna och vägleda människor och att leva upp till krav och förväntningar i en så avgörande situation som köp eller försäljning en bostad!

Lena Larsson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Linda Broman

Linda Broman

Rekryteringsansvarig

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.