Sök bostad eller innehåll

Tumba

Din mäklare i Tumba

I drygt tre decennier har vi funnits på plats i Tumba. Här finns familjer som gjort sina bostadsköp i flera generationer genom oss.

Vi är marknadsledande i området och har kraftigt ökat vår försäljning de senaste åren. Vi ser en stor efterfrågan på bostäder i vårt område. Priserna ligger, relativt sett, fortfarande på en attraktiv nivå.

Vår marknad består av efterfrågade Tullinge med allt från stora villor till bostadsrätter. Tumba med sin blandade bebyggelse av villor, radhus och bostadsrätter. Grödinge med blandning av villor, fritidshus, lantbruk samt mindre gårdar.

Om du kontaktar oss så kan vi säkert hitta en bra lösning på dina bostadsönskemål.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Tumba

Om Yngve Qvarnström

Yngve har jobbat som mäklare sedan 2006 och är kontorschef för Fastighetsbyrån Tumba. Yngve har den stora fördelen att jobba på hemmaplan; han är uppvuxen i Tullinge och bor i Grödinge. Han har bott i kommunen i stort sett hela sitt liv och är väl bekant med alla dess områden. Yngve uppskattar mycket arbetet som mäklare och att få jobba med nöjda och återkommande kunder som ger referenser. Han ser det som en inspirerande utmaning att få verka som ”diplomat” och att förhandla fram en affär där alla parter är nöjda.

Yngve Qvarnström

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Lena Larsson

Efter mina första år som mäklare känns det att jag valt helt rätt. Naturligtvis är det en fördel för mig att bokstavligen vara på min mammas gata. Är född och uppvuxen i Salem och numera bosatt med man och barn i Tullinge. Tycker att jag kan varenda kvarter i båda kommunderna – och känner mig uppdaterad på skolor, kommunikationer, fritid o s v. Dessutom är mitt jobb väldigt roligt – att lyssna och vägleda människor och att leva upp till krav och förväntningar i en så avgörande situation som köp eller försäljning en bostad!

Lena Larsson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Carina Myrberg

Om Christine Berg

Christine har varit i branschen sedan 2008 och mäklar bostadsrätter i Tumba och Tullinge; områden hon kan mycket väl. Christine är dessutom uppvuxen i ett närområde så hon har bra koll på de olika bostadsmarknaderna. Hennes drivkraft som mäklare är att både köpare och säljare ska känna att de får en tjänst med högsta kvalitet. Som person är Christine strukturerad, förtroendeingivande och lugn, vilket hennes kunder uppskattar. Om du har några frågor eller funderingar kring lägenhetsmarknaden i området – tveka inte att kontakta Christine.

Christine Berg

Fastighetsmäklare

Om Daniela Kavander

Daniela arbetar som fastighetsmäklare i Tumba/Tullinge, områden hon har växt upp och bott i och därmed kan väldigt väl. Särskilt uppskattar hon områdets närhet till stadslivet och samtidigt naturen. Förutom sin mäklarutbildning har Daniela en kandidatexamen i fastighetsekonomi. Hon har en förkärlek för att hjälpa människor och drivs av att få guida både köpare och säljare till den perfekta bostadsaffären. Viktigast för Daniela är att båda parter känner sig trygga och nöjda genom hela processen.

Om Danielle Hamrin

Danielle kan området utan och innan då hon är uppvuxen i Rönninge och har bott i Tumba och Uttran. Hon har varit i branschen sedan 2014 och har sedan tidigare tio års erfarenhet av kundservice och sälj. I grunden har Danielle en kandidatexamen i ekonomi. Danielle älskar att hjälpa människor uppnå sina drömmar och mål genom att sälja och/eller köpa ett drömboende. Hon sätter värde i att vara tillgänglig för köpare och säljare under hela processen. Hon är engagerad, påläst och skräddarsyr arbetet efter dina behov, så att du blir nöjd och trygg!

Om Emelie Roos

Emelie Roos

Mäklarassistent

Om Karin Spåre

Karin har varit i branschen sedan 2003 och arbetar som mäklare på Fastighetsbyrån Tumba, ett område hon tycker mycket om. Karin uppskattar särskilt skogen och motionsanläggningarna men även möjligheterna till shopping och närheten till city. Som mäklare tycker hon det är roligt och inspirerande att få hjälpa människor i olika situationer i livet. Karins mål är att alla parter ska känna sig nöjda med både affären och hennes stöd. Att Karin har kunder som rekommenderar henne till sina närmaste vänner är beviset på att hon lyckas med det.

Karin Spåre

Fastighetsmäklare

Om Melissa Segmen

Melissa är en fastighetsmäklare som känner väl till området där hon jobbar, då hon är född och uppvuxen i Huddinge och även har bott en tid i Tumba. Melissa är en driven, engagerad och väldigt noggrann mäklare, vilket hjälper henne att skapa förtroendefulla kundrelationer. Hon skräddarsyr sitt arbete efter just dina önskemål och behov - med målet att sedan kunna överträffa dina förväntningar. Så låt Melissa hjälpa dig, så att din största affär även blir din bästa!

Melissa Segmen

Fastighetsmäklare

Om Niklas Gruffman

Niklas jobbar som mäklare i Tumba/Tullinge, områden och bostadsmarknader som han känner till utan och innan. Niklas har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2012 och kommer ursprungligen från Norrland och är utbildad vid Luleå Tekniska Universitet. Det han uppskattar mest med sitt yrke är att hjälpa människor genom deras kanske största affär i livet. Niklas tycker det är en härlig känsla att förmedla en bostad på ett sätt som gör både säljare och köpare nöjda. Det är en drivkraft som får honom att fortsätta jobba hårt för sina kunder.

Niklas Gruffman

Fastighetsmäklare

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.