Sök bostad eller innehåll

Tumba

Din mäklare i Tumba

Vi har ny besöksadress!
Grödingevägen 57
147 31 Tumba

I drygt tre decennier har vi funnits på plats i Tumba. Här finns familjer som gjort sina bostadsköp i flera generationer genom oss.

Vi är marknadsledande i området och har kraftigt ökat vår försäljning de senaste åren. Vi ser en stor efterfrågan på bostäder i vårt område. Priserna ligger, relativt sett, fortfarande på en attraktiv nivå.

Vår marknad består av efterfrågade Tullinge med allt från stora villor till bostadsrätter. Tumba med sin blandade bebyggelse av villor, radhus och bostadsrätter. Grödinge med blandning av villor, fritidshus, lantbruk samt mindre gårdar.

Om du kontaktar oss så kan vi säkert hitta en bra lösning på dina bostadsönskemål.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Vill du sälja din bostad?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Vill du sälja din bostad?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Tumba

Om Yngve Qvarnström

Yngve har jobbat som mäklare sedan 2006 och är kontorschef för Fastighetsbyrån Tumba. Yngve har den stora fördelen att jobba på hemmaplan; han är uppvuxen i Tullinge och bor i Grödinge. Han har bott i kommunen i stort sett hela sitt liv och är väl bekant med alla dess områden. Yngve uppskattar mycket arbetet som mäklare och att få jobba med nöjda och återkommande kunder som ger referenser. Han ser det som en inspirerande utmaning att få verka som ”diplomat” och att förhandla fram en affär där alla parter är nöjda.

Yngve Qvarnström

Fastighetsmäklare / Franchisetagare Yngve talar svenska, engelska

Om Lena Larsson

Efter mina första år som mäklare känns det att jag valt helt rätt. Naturligtvis är det en fördel för mig att bokstavligen vara på min mammas gata. Är född och uppvuxen i Salem och numera bosatt med man och barn i Tullinge. Tycker att jag kan varenda kvarter i båda kommunderna – och känner mig uppdaterad på skolor, kommunikationer, fritid o s v. Dessutom är mitt jobb väldigt roligt – att lyssna och vägleda människor och att leva upp till krav och förväntningar i en så avgörande situation som köp eller försäljning en bostad!

Lena Larsson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Carina Myrberg

Om Christine Berg

Christine har varit i branschen sedan 2008 och mäklar bostadsrätter i Tumba och Tullinge; områden hon kan mycket väl. Christine är dessutom uppvuxen i ett närområde så hon har bra koll på de olika bostadsmarknaderna. Hennes drivkraft som mäklare är att både köpare och säljare ska känna att de får en tjänst med högsta kvalitet. Som person är Christine strukturerad, förtroendeingivande och lugn, vilket hennes kunder uppskattar. Om du har några frågor eller funderingar kring lägenhetsmarknaden i området – tveka inte att kontakta Christine.

Christine Berg

Fastighetsmäklare Christine talar svenska, engelska

Om Daniela Kavander

Daniela arbetar som fastighetsmäklare i Tumba/Tullinge, områden hon har växt upp och bott i och därmed kan väldigt väl. Särskilt uppskattar hon områdets närhet till stadslivet och samtidigt naturen. Förutom sin mäklarutbildning har Daniela en kandidatexamen i fastighetsekonomi. Hon har en förkärlek för att hjälpa människor och drivs av att få guida både köpare och säljare till den perfekta bostadsaffären. Viktigast för Daniela är att båda parter känner sig trygga och nöjda genom hela processen.

Daniela Kavander

Fastighetsmäklare Daniela talar svenska, engelska, finska

Om Danielle Hamrin

Danielle kan området utan och innan då hon är uppvuxen i Rönninge och har bott i Tumba och Uttran. Hon har varit i branschen sedan 2014 och har sedan tidigare tio års erfarenhet av kundservice och sälj. I grunden har Danielle en kandidatexamen i ekonomi. Danielle älskar att hjälpa människor uppnå sina drömmar och mål genom att sälja och/eller köpa ett drömboende. Hon sätter värde i att vara tillgänglig för köpare och säljare under hela processen. Hon är engagerad, påläst och skräddarsyr arbetet efter dina behov, så att du blir nöjd och trygg!

Danielle Hamrin

Fastighetsmäklare Danielle talar svenska, engelska

Om Emelie Roos

Emelie Roos

Mäklarassistent Emelie talar svenska, engelska

Om Karin Spåre

Karin har varit i branschen sedan 2003 och arbetar som mäklare på Fastighetsbyrån Tumba, ett område hon tycker mycket om. Karin uppskattar särskilt skogen och motionsanläggningarna men även möjligheterna till shopping och närheten till city. Som mäklare tycker hon det är roligt och inspirerande att få hjälpa människor i olika situationer i livet. Karins mål är att alla parter ska känna sig nöjda med både affären och hennes stöd. Att Karin har kunder som rekommenderar henne till sina närmaste vänner är beviset på att hon lyckas med det.

Karin Spåre

Fastighetsmäklare

Om Marcus Baroshe

Marcus Baroshe

Mäklarassistent Marcus talar svenska, engelska, syrianska

Om Melissa Segmen

Melissa är en fastighetsmäklare som känner väl till området där hon jobbar, då hon är född och uppvuxen i Huddinge och även har bott en tid i Tumba. Melissa är en driven, engagerad och väldigt noggrann mäklare, vilket hjälper henne att skapa förtroendefulla kundrelationer. Hon skräddarsyr sitt arbete efter just dina önskemål och behov - med målet att sedan kunna överträffa dina förväntningar. Så låt Melissa hjälpa dig, så att din största affär även blir din bästa!

Melissa Segmen

Fastighetsmäklare

Om Niklas Gruffman

Niklas jobbar som mäklare i Tumba/Tullinge, områden och bostadsmarknader som han känner till utan och innan. Niklas har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2012 och kommer ursprungligen från Norrland och är utbildad vid Luleå Tekniska Universitet. Det han uppskattar mest med sitt yrke är att hjälpa människor genom deras kanske största affär i livet. Niklas tycker det är en härlig känsla att förmedla en bostad på ett sätt som gör både säljare och köpare nöjda. Det är en drivkraft som får honom att fortsätta jobba hårt för sina kunder.

Niklas Gruffman

Fastighetsmäklare

Om Katja Korbout

Katja Korbout

Mäklarpraktikant

Våra samarbeten

Det är mycket att tänka på när du byter bostad. För att göra din flytt och ditt nya boende så bekvämt som möjligt, finns våra tilläggstjänster för att hjälpa dig som är kund hos Fastighetsbyrån.

HemMiljö

10% rabatt på flyttstädning när du köper eller säljer via Fastighetsbyrån.

HemMiljö

Intresseanmälan

användarvillkoren

Hela Människan

Flytt- och dödsbostädning. Hela Människan bedriver lokalt socialt arbete bland barn och vuxna. Människor som lever i en utsatt livssituation där alkohol- och drogberoende, psykiska funktionshinder, arbetslöshet eller annan utsatthet förekommer. Vuxna, ungdomar och barn med egen social problematik eller de som lever i miljöer där denna problematik förekommer.

Hela Människan

Underlätta vid försäljning/flytt

Via vårt samarbete med din mäklare erbjuder vi dig rabatt på våra förråd och presentkort på flyttmaterial för 250 kr. Vi lånar dessutom ut släpvagnar kostnadsfritt (ev försäkring tillkommer) i upp till ett dygn.

Pelican Self Storage

Hemnet

Varje vecka kommer ca 2,6 miljoner unika besökare till Sveriges största bostadssajt via mobilen, plattan eller datorn. Några letar efter något på landet, andra efter ett hem mitt i smeten. Några drömmer om högt i tak, andra om låg avgift. Oavsett storlek och sort, gör Hemnet allt de kan för att hjälpa världens mest hemkära folk att uppfylla sina bostadsdrömmar Hemnet startades 1998 och ägs av General Atlantic, Merro, Mäklarsamfundet och FMF.

Hemnet

Boxgard magasinering

Genom Boxgard kan du enkelt beställa uphämtning och förvaring av flyttlådor och andra föremål. Med hjälp av ledande logistikpartners (DHL, Best transport och ASA) garanteras effektiv logistik och säker förvaring. Boxgard erbjuder: Gratis hemleverans av flyttkartonger till din dörr, bärhjälp och upphämtning av kartonger och andra föremål som levereras och förvaras vid närmaste logistikcentral. Du betalar endast för de föremål du faktiskt förvarar. Erbjudande till Fastighetsbyråns kunder: En månadads gratis förvaring oavsett mängd magasinerat gods. Minsta förvaringstid på tre månader. Du betalar enbart för lämning av gods (199:-) samt minst två månaders förvaringskostnad. Priset för Fastighetsbyråns kunder är 29:- per förvarad låda. Ingen uppsägningstid och du betalar enbart för varje påbörjad förvaringsmånad. Börja din förvaring på https://boxgard.com/boxgard-partner-fastighetsbyran/ Vid behov av flyttjänster och större magasinering kan timdebitering komma att gälla. Denna extratjänst finns i nuläget enbart tillgänglig i Stockholmsområdet - i övriga delar av landet är tjänsteutbudet varierat. Kontakta Boxgard så hjälper de dig till rätt lösning!

Boxgard AB

GodEl

Hos Fastighetsbyråns partner GodEl får du just nu 300 kronor rabatt på din första elräkning. Dessutom skänker GodEl 200 kronor till välgörenhet när du blir kund idag. ✓ Rörligt, billigt elavtal med prisgaranti. ✓ Ingen bindningstid eller uppsägningstid. ✓ Förnybar el märkt Bra Miljöval. ✓ GodEls vinst går till välgörenhet. ✓ Du byter enkelt till GodEl på 2 minuter. Läs mer om erbjudandet här: godel.se/fastighetsbyran

GodEl i Sverige AB

Panasonic

Uppgradera ditt hem med produkter från Panasonic. Fastighetsbyråns kunder får upp till 50% rabatt på utvalda varor i Panasonics webshop. Ditt nya boende förtjänar det allra bästa, i Panasonics webshop kan du uppgradera vardagsrummet med en ny Ultra HD-TV och Bluray. Ta köket till en högre nivå med nya vitvaror eller varför inte köpa en Smart Home övervakningslösning som ger dig full koll på ditt nya boende när du inte är hemma. Kontakta din mäklare för mer information.

Panasonic

Myrorna

Vill du bli av med saker från din gamla bostad? Myrorna erbjuder inlämning, hämtning och i vissa städer även utlåning av släpvagn. Bor du i Stockholmsområdet eller i Göteborg kontaktar du vår givarservice, telefon 020-1400044. Öppet måndag-torsdag 8-16, fredag 8-14. E-post gsc@myrorna.se. Bor du i övriga delar av landet? Ring din lokala butik som du hittar på www.myrorna.se Vi tar också hand om dödsbon. Ring på telefon 08-56316903.

Myrorna tar hand om dina gamla prylar!
  • Rikstäckande

Flügger färg

Sugen på att göra om hemma? Hos Flügger färg får du som har köpt eller sålt bostad via Fastighetsbyrån upp till 20 procent rabatt på ett stort sortiment färg och tapeter under ett helt år. Ta chansen att sätta färg på ditt nya hem! Flügger är en av Sveriges största färghandlare med 140 butiker och deras färgproffs hjälper dig gärna med råd och tips. Om du bor inom två mil från en Flügger-butik kan du få en gratis måleribesiktning av din fasad (värde ca 500 kr). Dessutom får alla kunder hos Fastighetsbyrån 20 procent rabatt på Flügger färg produkter och Fiona tapeter. På övrigt Flügger sortiment och tapeter får du 10 procent. Alla rabatter gäller under ett helt år och oavsett storlek på köp. Rabatterna kan inte kombineras med andra erbjudanden. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information.

Flugger

Ballingslöv kök

Vem fantiserar inte om ett drömkök när man flyttar till ett nytt boende? Med 23 procent rabatt hos kök från Ballingslöv kan du göra drömmen till verklighet. Det är enkelt att bli inspirerad i ett nytt och fräscht kök. Genom en generös köksrabatt på 23 procent ger Ballingslöv dig chansen att få ett kök som hela familjen kommer att trivas i. Ballingslöv är en kökstillverkare med cirka 80 egna butiker och återförsäljare runt om i landet. Rabatten gäller på ordinarie butikspris, kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller oavsett storlek på köp. Vitvaror omfattas ej i detta erbjudande. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information. http://www.ballingslov.se/aterforsaljare

Ballingslöv

IVT Värmepumpar

IVT Värmepumpar är ett av de ledande värmepumpsföretagen i Europa, med produktutveckling och produktion i Tranås. Som enda aktör erbjuder IVT Svanenmärkta värmepumpar med 10 års garanti på kompressorn och 6 års garanti på värmepumpen.   IVT erbjuder dig som kund hos Fastighetsbyrån följande rabatter: 4000 kronor rabatt vid köp av en berg-/jord-/sjövärmepump alternativt luft/vattenpump. 1.500:- vid köp av en luft/luft alternativt frånluftsvärmepump.   Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden. Kontakta oss nedan för mer information och intresseanmälan.

IVT

Intresseanmälan

användarvillkoren

Anticimex

Anticimex erbjuder som samarbetspartner till Fastighetsbyrån besiktningar och försäkringar inom ramen för Fastighetsbyråns tilläggstjänst ”Besiktning med Dolda Fel- Försäkring”. Anticimex, som finns över hela Sverige, har i mer än 20 års tid utfört besiktningar och gör årligen över 20 000 överlåtelsebesiktningar. Anticimex erbjuder dessutom andra tjänster som tryggar boendet för både köpare och säljare, exempelvis energideklarationer, besiktningar och areamätningar av bostadslägenheter. Välkommen att läsa mer om Anticimex och de tjänster som erbjuds på www.anticimex.se

Anticimex

OBM-gruppen

OBM Gruppen är en rikstäckande franchiseorganisation med filialer från Malmö upp till Sundsvall. OBM Gruppen erbjuder dig bl.a. överlåtelsebesiktningar, energideklarationer, radonmätningar och areabestämning m.m. Som samarbetspartner till Fastighetsbyrån erbjuder de Fastighetsbyråns paketerade besiktningsprodukter överlåtelsebesiktning med dolda fel-försäkring besiktat av OBM Gruppen. Gå in på www.obmgruppen.se för att läsa mer.

OBM-gruppen

Bostäder vi sålt

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.