Sök bostad eller innehåll

Trollhättan

Din mäklare i Trollhättan

Den bostadsaffär du står i begrepp att genomföra är kanske den största i ditt liv. Hos oss är både den och du i trygga händer. I över 50 år har Fastighetsbyrån varit en del av Trollhättan. I dag har vi vuxit till ett stort gäng kunniga och positiva medarbetare. Ärlighet, engagemang och våra kunders behov står alltid i fokus. Efterfrågan på bostäder i vårt område är stor och Trollhättan växer allt närmare Göteborg. Med motorväg hela vägen och dubbelspårig järnväg, tar du dig till Göteborg snabbt och enkelt.

Fastighetsbyrån är en modern mäklarkedja, störst i Sverige och ständigt i framkant både när det gäller service och tekniska lösningar. Med den i ryggen erbjuder vi stolt våra kunder en oslagbar helhet: Gedigen kunskap, goda råd, smidiga tjänster, bra erbjudanden, närhet till bank- och juristhjälp och ett stort kundregister fyllt av potentiella köpare. Som säljare får du alltid hjälp av en professionell fotograf och vi hjälper även till med inredningstips och styling om ni önskar. Vi ger dig med andra ord allt du behöver – plus det lilla extra.

Hos oss begränsas du varken av stela produkter eller fyrkantiga koncept. Vi skräddarsyr varje uppdrag efter dina behov – vi vet att varje kund är unik och går gärna de extra stegen för att du ska bli riktigt nöjd. Vi skryter inte om att vi är bäst. Vi bara konstaterar att Fastighetsbyrån är Sveriges största mäklare – och att den som säljer mest också kan mest. Så varför inte välja oss du också?

 

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Trollhättan

Om Daniel Engman

Började arbeta på Fastighetsbyrån 2007. Efter ett antal år som fastighetsmäklare på västkusten hittade jag tillbaka till hemstaden. Förutom jobb och familj går mycket av min tid åt till att planera mitt pågående husbygge.

Daniel Engman

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Caroline Ohlsson

Uppvuxen i Göteborg men bor numera på en gård strax utanför Trollhättan och stormtrivs med närheten till både naturen och staden. Det bästa med att arbeta som fastighetsmäklare är att få möjlighet att hjälpa människor med en utav deras största affärer i livet, att sälja eller köpa sin bostad. För mig är det viktigt att mina kunder känner en trygghet genom hela affären, både på ett kunskapsplan som såväl det psykologiska planet. Mina ledord i min yrkesroll är engagemang,kunskap och lyhördhet. Går ni i säljtankar eller bara är nyfikna på värdet av er bostad, kontakta mig för en kostnadsfri rådgivning eller värdering!

Caroline Ohlsson

Fastighetsmäklare

Om Erica Sjöholm

Erica har jobbat som mäklarassisten sedan 2012 och trivs väldigt bra! För henne är det lika roligt att ge god service som att träffa nya människor. Erica är uppvuxen och bor i en villa i Trollhättan.

Om Filip Nelson

Filip har arbetat som fastighetsmäklare på Fastighetsbyrån sedan 2010 och har dessförinnan gått en 3-årig mäklarutbildning i Trollhättan. När Filip inte säljer hus och lägenheter umgås han gärna med sin familj eller motionerar. Som mäklare tycker Filip om att vara delaktig i kundens hela process, från första tanke på att byta bostad och hela vägen till försäljning. Han står för ett högt engagemang och en personlig relation, där han agerar bollplank genom hela affären. Att skräddarsy en tjänst efter kundens önskemål ser Filip som en härlig utmaning.

Filip Nelson

Fastighetsmäklare

Om Kajsa Andersson

Kajsa Andersson är utbildad vid Malmö Högskola och älskar att få hjälpa till och vara delaktig i den affär som troligtvis är den största affären i många människors liv! Att varje dag få träffa så många sorters människor i olika skeden av livet är något som är ytterst utvecklande och stimulerande. Kajsa Andersson är en ambitiös och glad person med intresse för bostäder i alla dess former och jobbar alltid hårt för att både köpare och säljare ska känna sig nöjda. Har du tankar på att förändra din boendesituation? Tveka inte att höra av dig så berättar jag mer om förutsättningarna för en lyckad affär!

Kajsa Andersson

Fastighetsmäklare

Om Markus Cederljung

Markus har arbetat på Fastighetsbyrån sedan 2008 och är bland dem som förmedlar flest fastigheter och bostadsrätter i Trollhättan. Markus Cederljung har först studerat på Högskolan Väst och sen gjort praktik och börjat arbeta på Fastighetsbyrån som är Trollhättans största mäklarföretag. Han har bott i staden sen 2005 och kan staden utan och innan. Därför kan du vara säker på att oavsett om du köper eller säljer, kan få svar på just de frågor som är viktiga för dig vid en affär.

Markus Cederljung

Fastighetsmäklare

Om Niclas Grönvall

Niclas har jobbat som mäklare i Lilla Edet sedan 2008. Han älskar sitt jobb och försöker alltid ge lite extra. -Att få vara del av Sveriges största mäklarkedja är en förmån. Vårt försäljningskoncept är unikt och mycket framgångsrikt. Förklarar Niclas varför han år efter år kan vara den mäklare som säljer flest bostäder i Lilla Edets kommun. Niclas är född och uppvuxen i Lilla Edet.

Niclas Grönvall

Fastighetsmäklare

Om Rikard Knutsen

Rikard är utbildad fastighetsmäklare och fastighetsekonom, född och uppvuxen i Trollhättan och känner därför till staden mycket väl. Det bästa med mäklaryrket är att skapa långsiktiga relationer med både köpare och säljare anser han. Eftersom det då är lättare att anpassa sig efter den individuella kundens önskemål och behov.

Rikard Knutsen

Fastighetsmäklare

Om Sofia Glader

Sofia Glader strävar alltid efter att få nöjda kunder som kan känna sig trygga hela vägen genom bostadsaffären. Att kunder har många frågor och funderingar kring allt som rör försäljning eller köp, särskilt om man köper eller säljer bostad för första gången, är en självklarhet för Sofia. Med Sveriges största mäklarföretag bakom sig kan hon hjälpa till och sköta din bostadsaffär på allra bästa sätt. Detta har hon möjlighet att göra då hon är utbildad fastighetsmäklare och ekonom genom högskolan i Trollhättan.

Sofia Glader

Fastighetsmäklare

Om Viktoria Norén

Viktoria Norén

Fastighetsmäklare

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.