Sök bostad eller innehåll

Trelleborg

Din mäklare i Trelleborg

Välkommen till Fastighetsbyrån Trelleborg!

Vårt försäljningsområde omfattar hela Trelleborgs kommun och vi har stor erfarenhet av försäljningar av villor, gårdar, lägenheter, sommarhus och nyproduktion. Trelleborg är en stad under positiv utveckling och expansion. Goda förbindelser via tåg och motorväg till Malmö och vidare ut på kontinenten gör att många söker sig till staden.

Vår ambition är att vara Trelleborgs mest efterfrågade och mest rekommenderade mäklarföretag. Då vi ingår i Sveriges största mäklarkedja får ni alla fördelar av att ha en rikstäckande organisation. Samtidigt får ni vår lokala expertis och tillgänglighet!

Funderar du på att flytta till Trelleborgs kommun? Här bor ni med närhet till havet naturskönt med härliga stränder, i en mysig stadskärna eller är lugnt och avskiljt på landet. Tveka inte att ringa oss eller titta förbi vårt kontor för bokning av fri värdering eller rådgivning inför ett kommande bostadsbyte!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Trelleborg

Om Daniel Östman

Personligt engagemang, affärsmässig, tillgänglig, lyhörd och viljestark beskriver mig som person och är bidragande faktorer till att affären inte bara blir bra utan fantastiskt bra. För mig är det viktigt att både säljare och köpare blir nöjda. Därför gör jag allt jag kan för att hitta en trygg lösning som överträffar båda parters förväntningar.

Daniel Östman

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om David Strand

Ambitiös och glad person med intresse för bostäder i alla dess former. Med personligt engagemang och lyhördhet för just dina önskemål gör jag mitt bästa för att överträffa förväntningar hos både köpare och säljare. Kundfokus, tillgänglighet och bästa möjliga service är mitt motto och räds inte av ett högt arbetstempo. Har du i tanke att förändra din boendesituation? Tveka inte att höra av dig så berättar jag mer om förutsättningarna för en lyckad affär!

David Strand

Fastighetsmäklare / Föräldraledig

Om Annika Öberg

Jag har varit fastighetsmäklare i Trelleborg sen 2009. Genom åren har jag fått en mycket god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Jag är en glad och driven person som utför mitt arbete med stort engagemang och hjärta. Mitt mål är att båda parter skall känna sig trygga och nöjda med sin bostadsaffär.

Annika Öberg

Fastighetsmäklare

Om Carolin Stenberg

Carolin Stenberg

Mäklarassistent

Om Johan Lihuvud

Johan Lihuvud

Nyproduktion/ Fastighetsmäklare

Om Roland Gunnarsson

Jag är fastighetsmäklare sedan 1996 och har varit med om de mest skiftande marknadslägen. Den största lärdomen är att allting förändras och kommer förändras igen. Känner väl till de flesta byarna och kvarteren i kommunen.

Roland Gunnarsson

Fastighetsmäklare

Om Samar Khalil

Samar är uppvuxen i Trelleborg och har därmed en god lokalkännedom. Med ett personligt engagemang och lyhördhet ser hon till att alltid ha kunden i fokus och strävar efter att ständigt överträffa sina kunders förväntningar och gör sitt yttersta för att skapa en god och trygg affär.

Samar Khalil

Fastighetsmäklare

Om Henrietta Lööf

Jag har varit verksam i branschen i 10år. Förutom att sälja begagnade bostäder i Malmö-Lund så har jag fokuserat på nyproducerade bostäder. Min bakgrund som arkitektstuderande gör att mitt hjärta brinner extra mycket för att vara med från planeringsstadiet ända fram till tillträdet av nyproducerade bostäder. Att utforma och anpassa bostäder efter kunders behov är underbart! Numera förmedlar jag även kommersiella fastigheter så hör av er om ni har frågor om Nyproduktion eller kommersiella fastigheter i Skåne!

Henrietta Lööf

Nyproduktionsansvarig (semester)

Såld nyproduktion

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.