Sök bostad eller innehåll

Tranås

Din mäklare i Tranås

Vårt försäljningsområde sträcker sig över Tranås, Aneby och Ydre kommuner. Varje år gör vi cirka 120 bostadsaffärer vilket resulterat i att vi har den kunskap och gedigna lokala förankring som krävs för att nå ett lyckat resultat.

Personligt engagemang och affärsmässighet ser vi som en självklarhet– varje affär är unik och ska vara trygg och framgångsrik för såväl köpare som säljare. Därför utgår vi alltid från säljarens villkor och marknadens förutsättningar.

Vi strävar alltid efter att vara det självklara valet för dig som vill byta bostad. Vi är ett rikstänkande företag som aktivt arbetar med att erbjuda den bästa mäklartjänsten. Detta gör vi genom att överträffa dina förväntningar och skräddasyr vår tjänst efter dina enskilda behov.

Med förtroende kan du höra av dig till oss när du har frågor och funderingar!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Tranås

Om Martina Aronsson

Jag har ett jätte roligt jobb där jag får förmånen att träffa mycket människor och hjälpa dem med kanske den största affären i livet. Jag har ett spännande och mycket varierande arbete, ingen dag är den andra lik. På fastighetsbyrån arbetar vi affärsmässigt, med engagemang och för att ge våra kunder en trygg och säker affär. Det viktigaste för mig är nöjda kunder. Funderar ni på att sälja eller köpa bostad är ni välkomna att kontakt mig.

Martina Aronsson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Jessica Johansson

Om Sven-Olof Karlsson

Sven-Olof Karlsson

Fastighetsmäklare

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.