Sök bostad eller innehåll

Torsby

Din mäklare i Torsby

Välkommen till aktiva Torsby
Från äventyr i vildmarken till myllrande folkliv

Mitt i Värmland finns Torsby. Här finns ett enormt utbud av friluftsaktiviteter. Året om kan du åka skidor, i Torsby Ski Tunnel eller i populära skidanläggningar som Hovfjället och Branäs. Att vandra, cykla eller åka flotte på Klarälven är andra sätt att uppleva den storslagna naturen.

Service och butiker finns det gott om så du behöver egentligen inte åka härifrån. Skulle du ändå vilja, kan du välja mellan flyg, tåg, buss eller bil. Till Arlanda finns två avgångar per dag. "Sveriges vackraste järnväg" börjar här och följer Fryken söderut till Karlstad.

Även barnfamiljer trivs i Torsby. Här finns förskolor, grundskolor och gymnasium med skidinriktning. Välj mellan att bo på gård, i villa, lägenhet eller fritidshus.

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Torsby

Om Åsa Karlsson

Åsa driver Fastighetsbyrån i Torsby och är registrerad fastighetsmäklare sedan 2006. Åsa gillar när hon kan hjälpa människor att göra deras livs största affär till den bästa. Hon är född och uppvuxen i Torsby och återvände till bygden efter studier till civilekonom med internationell inriktning. Det är mötet med intressanta människor och att få vara en viktig del i att förbättra deras livskvalitet som Åsa tycker speciellt mycket om. Utmaningen ligger i att hitta det ultimata objektet utifrån varje kunds behov och önskemål. Åsa tycker Torsby är en fantastisk kommun att bo och arbeta i med ett brett spektra av boenden, rika fritidsmöjligheter, bra service och en vacker natur.

Åsa Karlsson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Charlotte Norbäck Hedström

Om Maria Andersson

Jag är en glad tös som från början kommer från Sysslebäck i de djupaste Värmlandsskogarna i norr. Jag har jobbat inom Fastighetsbyrån sedan maj 2009, då som mäklarassistent på heltid samtidigt som jag pluggade det sista året på fastighetsekonomprogrammet i Karlstad. Från juni 2011 har jag jobbat som fastighetsmäklare. Att vara fastighetsmäklare är ett roligt och utmanande jobb och ingen affär är den andra lik! Jag vill att kunderna ska känna sig trygga med mig som mäklare och hoppas att jag kan hjälpa dem att göra fastighetsaffären till en behaglig och smidig resa! På min fritid umgås jag med nära och kära eller motionerar, oftast i skidspåren. Resor är något som jag också försöker hinna med. Har en stor villa i Torsby tillsammans med min sambo, son och blev även hyresvärd på köpet!

Maria Andersson

Fastighetsmäklare

Om Sofia Broberg

Sofia Broberg

Mäklarassistent

Om Erik Lindberg

Om Lennart Johansson

Om Matilda Rådström

Matilda Rådström

Semestervikarie Säljstöd

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.