Sök bostad eller innehåll

Töreboda

Din mäklare i Töreboda

Välkommen till ditt lokala kontor i Töreboda med bästa affärsläget centralt nära torget. Vi har funnits här i Töreboda sedan 1986 och är den klart marknadsledande fastighetsbyrån i området.
Vårt verksamhetsområde är i huvudsak Töreboda kommun, Hova församling i Gullspångs kommun samt del av Karlsborgs kommun runt Undenäs.

Vi erbjuder dig som säljare bästa marknadsföring och bostadsskyltning. Vi marknadsför alla våra uppdrag noggrant och genomtänkt i flera kanaler för att din bostad ska presenteras och nå ut på bästa sätt. Alla på kontoret har tillsammans god kännedom om området och ett brett kontaktnät vilket gynnar dig i din affär.

Vi garanterar dig en trygg och lyckad fastighetsaffär. Tveka inte att ta kontakt med oss oavsett vad du har för funderingar kring ditt bostadsbyte. Vi gör ditt bostadsbyte enkelt. Välkommen!

Sigrid Schugk ist der Ansprechpartner für unsere deutschen Kunden. Vor einigen Jahren kaufte sie mit ihrer Familie selbst ein Haus in Schweden. Sie stedt Ihnen gern mit ihren Erfahrungen und Sprachkentnissen bei der Verwirklichung Ihres Kaufwunsches zur Seite - beginnend vom ersten Gespräch über Besichtigungen bis hin zur Kaufvertragsabwicklung. Zu erreichen:
Sigrid Schugk
Tel: +46 (0) 76 818 62 44
E-post: siri.sk@hotmail.com

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Töreboda

Om Anders Larsson

Att arbeta som fastighetsmäklare är ett mycket stimulerande och trevligt arbete. Man kommer i kontakt med många kunder per dag vilket jag gillar. Man ordnar boendet för både säljare och köpare samt får vara med i våra kunders största affär. Det är så skönt att känna det förtroendet man får och se att våra kunder blir nöjda. Så både som säljare och köpare är Du givetvis välkommen att ringa mig, så skall jag personligen leda dig rätt igenom hela affären. Tel.nr 0506-12438.

Anders Larsson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Anitha Larsson

Anitha Larsson

Mäklarassistent

Om Fred Janowicz

Fred Janowicz

Fastighetsmäklare

Om Ronny Staf

Ronny Staf

Mäklarassistent

Om Stig Andersson

Stig Andersson

Mäklarassistent

Om Matilda Lavén

Matilda Lavén

Mäklarpraktikant

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.