Sök bostad eller innehåll

Tomelilla

Din mäklare i Tomelilla

Österlen är den vackraste platsen på jorden! Hav, natur och sagolik mat som förstås är närodlad. Allt inom avstånd som gör det möjligt! 1,5 timme och Ni är i Europastaden Köpenhamn och lika snabbt tillbaka till stillheten.

På vårt kontor i Simrishamn är vi ett dynamiskt team som arbetar nära varandra vilket ger Dig som kund den allra bästa service. I Tomelilla har vi förmånen att jobba från bankens kontor.

Vårt härliga kontor ligger precis vid havet med allt småstadsliv in på knuten. Gågatan utanför med alla mysiga krogar och fina butiker.

På Österlen finns många vackra småbyar och Tomelilla som är en lite större ort. Småskaligheten gör allt enkelt och möjligt. Alla är vänliga, tillmötesgående och trevliga!

Vi har ett underbart klimat där solen och havet dominerar.

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Tomelilla

Om Jaennine Olesen

Jaennine har lyckats påverka bostadsbytet på Österlen under många år. Fortfarande finns det samma glöd i blicken och samma driv i mötet med kunderna som då! Att bo i det området som skall säljas in är en bonus, enklare och naturligare!

Jaennine Olesen

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Annika Månsson

Annika har under lång tid förmedlat bostäder på Österlen. Hon tror själv att en del av hennes styrka är den stora lokalkännedom som hon besitter, alltid finns något att dela med sig utav till kunderna. Att bo och verka på ett så vackert arbetsfält som Österlen tycker Annika ger inspiration och glädje i vardagen.

Annika Månsson

Fastighetsmäklare

Om Emily Hagstedt

Emily och Österlen hänger ihop sedan barnsben, det är här hon vill vara. En av Emilys styrkor är att med stort engagemang lägger fokus på att hitta rätt hus till rätt person, alla ska vara nöjda. Emily anser att yrket som mäklare är det roligaste man kan göra, att träffa vänliga människor på den vackraste platsen på jorden.

Emily Hagstedt

Fastighetsmäklare

Om Lovisa Björnberg

Lovisa jobbar aktivt och engagerat för att göra både säljare och köpare nöjda. En av hennes styrkor är att vara uppmärksam och hon har en god förmåga att ha många bollar i luften samtidigt. Yrket är inspirerande och att bo och verka på vackra Österlen anser hon vara en fröjd.

Lovisa Björnberg

Fastighetsmäklare

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.