Sök bostad eller innehåll

Tjörn

Din mäklare på Tjörn

Tjörn är den södra porten till den vackra Bohuskusten med kala klippor, stora skogar, vackra fjordar, pittoreska fiskelägen, landsbygd och mindre samhällen. Här finns boendemiljöer av de mest skiftande slag.

Tjörns kommun Tjörn är Sveriges sjunde största ö. På den karga västsidan av Tjörn har näringar knutna till havet - fiske, sjöfart och konservindustri - varit förutsättningen för bosättning. Där har bebyggelsen vuxit fram som täta små samhällen i anslutning till skyddade hamnlägen. Här ligger centralorten Skärhamn och samhällena Rönnäng, Bleket, Kyrkesund samt bebyggelsen i Stockevik. På öar utanför kusten ligger samhällena Dyrön, Åstol, Tjörnekalv, Klädesholmen och Härön. Källa: Tjörns Kommuns hemsida. 

På Tjörn-kontoret arbetar Louise Andersson (fastighetsmäklare/franchisetagare), Dan Brännehed (fastighetsmäklare), Elin Magnusson (fastighetsmäklare), Madeleine Zetterström (blivande mäklare), Mikael Johansson (fastighetsmäklare/franchisetagare), Sandra Nordenstam (fastighetsmäklare/franchisetagare) samt Sara Hasselberg (stylist).

Du kan lita på oss.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Brf Ängshusen

Totalt uppförs det 16 st lägenheter, 2-4 rok i storlekar mellan 52-87 kvm. För att komma till projektet klicka här
Nu har vi enbart ett fåtal 2:or kvar.

Vill ni veta mer om BRF Ängshusen eller anmäla ert intresse för att köpa en lägenhet, kontakta Louise Andersson 0761268440 eller louise.andersson@fastighetsbyran.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar på Tjörn

Om Louise Andersson

Har varit verksam som fastighetsmäklare på Tjörn sedan 2008 och började arbeta på Fastighetsbyrån under 2015. Jag anser att mäklaryrket är världens roligaste jobb- högt tempo med utmaningar och massa kundkontakter! Mitt arbetssätt kännetecknas av stort engagemang, lyhördhet och driv- för att uppnå min målsättning: nöjda kunder och bästa slutpris. Varmt välkommen att kontakta mig om du har några frågor kring din bostad eller om du går i tankarna att förändra din bostadssituation. Jag hoppas vi ses!

Louise Andersson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Mikael Johansson

Under drygt 20 år har jag haft förmånen att få jobba som mäklare i min hemkommun. Jag har på nära håll fått följa kommunens fantastiska utveckling. Att hitta rätt är för mig väldigt lätt, jag har varit på dom flesta ställen i kommunen. Min lokalkännedom, mitt stora kontaktnät kombinerat med mitt tidigare jobb som snickare gör att jag känner mig trygg i alla lägen och kan lotsa er genom ert livs största affär.

Mikael Johansson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Sandra Nordenstam

Jag har världens bästa jobb! På Fastighetsbyrån i Stenungsund har jag arbetat sedan 2010 och trivs verkligen jättebra. Arbetet är utmanande och utvecklande och ingen dag är den andra lik. Att möta människor i olika skeden i livet och kunna få hjälpa till med mångas kanske största affär ser jag som ett privilegium. Jag är positiv, utåtriktad och driven. Dessutom är jag uppvuxen i Stenungsund och kan mitt närområde utan och innan. Tveka inte på att kontakta mig om du har några som helst frågor kring ditt boende. Hoppas att vi ses!

Sandra Nordenstam

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Dan Brännehed

Började som fastighetsmäklare 7 maj 1984 på Fastighetsbyrån Stenungsund, Tjörn, Orust. Ca 1500 avslut senare är yrket lika fantastiskt och fascinerande. Har inte ångrat detta yrkesval en enda dag. Förtroendet av säljare att förmedla deras villa, fritidshus, gård eller bostadsrätt och hjälpa köparen hitta sitt drömboende kan summeras: Glädje och stor ödmjukhet att få medverka i denna process

Dan Brännehed

Fastighetsmäklare

Om Elin Magnusson

Jag har varit verksam som fastighetsmäklare inom STO-regionen sedan 2011. För mig är det självklart att mina affärer ska präglas av lyhördhet och engagemang. Ingen försäljning är den andra lik och jag sätter stort värde i att skapa individuella lösningar för varje kund. Med mottot: ”Trygg försäljning ger bäst betalt” hjälper jag dig till en lyckad bostadsaffär.

Elin Magnusson

Fastighetsmäklare

Om Jennie Engelmark

Jag är en serviceinriktad och driven tjej som eftersträvar att skapa en god kundrelation med trygghet och förtroende. Jag har en hög servicenivå och ambitionen är att ha ett ömsesidigt förtroende och att överträffa förväntningarna hos såväl köpare som säljare. Jag utför mitt arbete med glädje och gör allt för att kunna serva både mäklare och kunder till den högsta nivån.

Om Madeleine Zetterström

Om Sara Hasselberg

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.