Sök bostad eller innehåll

Tierp

Din mäklare i Tierp

Tierp är beläget mellan Gävle och Uppsala och är en tätort med runt 5500 invånare. Mitt i centrum ligger Fastighetsbyrån kontor. Här finns all service som kan önskas, även för de omkringliggande orterna som kontoret i Tierp har hand om.
Här finns ett antal fritidsaktiviteter i form av ishall, ridskola och ett nytt fint inomhusbad. På cykel- och promenadavstånd ligger vackra Trollsjön för sommarens bad. Naturen, en hel del gammal och charmig bebyggelse samt närhet till hav och kust sätter en stor prägel på områdena som kontoret omfattar. Kontoret omfattar bland annat områdena Hållnäshalvön, Söderfors, Mehedeby med Dalälven, Örbyhus, Tobo, Vendel och Månkarbo. Den stora fördelen med att vara mäklare i mindre områden som de här är det stora men nära kontaktnätet som utvecklas genom åren. Här finns en stor lokalkännedom och erfarenhet samlad bland mäklarna som gör att du kan lita på att det blir en trygg och säker bostadsaffär med bästa möjliga utfall.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Tierp

Om Annika Eriksson

Annika Eriksson har arbetat som mäklare i norra Uppland sedan 1995 och sedan drygt tio år tillbaka är hon franchisetagare i Tierp och Älvkarleby kommun. Hon strävar alltid efter att kunderna ska känna sig trygga och nöjda vid en försäljning eller ett köp av en bostad. Annika har ett brinnande intresse för både affärer och bostäder vilket hon tror är nyckeln till framgång. Att hon dessutom är född, uppväxt och har levt hela sitt vuxna liv här gör att hon vet allt som är värt att veta om Tierp och områdena häromkring. Något av det mest utvecklande med arbetet är alla möten med människor och deras livshistorier som hon får ta del av.

Annika Eriksson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Frida Eriksson

Frida Eriksson arbetar som fastighetsmäklare i Tierps kommun. Hon är uppvuxen i Örbyhus och har arbetat och bott på flera ställen runt om i kommunen vilken gör att hon har bra koll på sitt område. Frida arbetar engagerat för att uppfylla sina kunders unika behov och att överträffa deras förväntningar. Det bästa med försäljningsprocessen tycker hon är att få förtroendet att hjälpa till i kundernas kanske livs största affär. Funderar du på att byta boende? Kontakta Frida så kan ni prata om just dina förutsättningar till en lyckad bostadsaffär!

Frida Eriksson

Fastighetsmäklare

Om Gustav Norlin

Gustav Norlin arbetar som fastighetsmäklare i Tierp kommun. Han är uppvuxen, har gått i skolan och jobbat i Tierp samt spelat fotboll i Tierps IF vilket har resulterat i ett stort och brett kontaktnät och väldigt bra koll på Tierp samt intilliggande orter. Funderar du på att sälja din bostad? Varför inte vända dig till en driven och hårt arbetande mäklare som har stenkoll på området?

Gustav Norlin

Fastighetsmäklare

Om Lina Olsson

Lina Olsson har arbetat som fastighetsmäklare i Tierps kommun sedan 2010 och hon känner väl till både områdena samt vad som händer här på den lokala bostadsmarknaden. Lina lägger alltid en stor vikt vid att kunderna ska känna sig nöjda och trygga genom hela försäljningen. Hon är uppväxt på en gård utanför Österbybruk. Ridning är ett stort intresse och hon har sedan barnsben egna hästar. Hon menar att arbetet är väldigt utvecklande och stimulerande, samt att ingen dag är den andra lik. Bland det allra bästa med yrket är ändå mötena med alla härliga människor samt att få vara ett stöd i deras kanske livs största affär.

Lina Olsson

Fastighetsmäklare / Föräldraledig

Om Karin Sedvall

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.