Sök bostad eller innehåll

Tanum

Din mäklare i Tanum

I samband med ett bostadsbyte dyker det säkert upp många frågor, det är mycket som ska gå i lås och vi lyssnar gärna på dina funderingar. Vår lokala förankring, banknära samarbete såväl med Sparbanken Tanum som Swedbank Oslo och mångåriga erfarenhet ger dig som kund bra förutsättningar för att din bostadsaffär ska genomföras både affärsmässigt och tryggt.

Vårt mäklarkontor finns på Affärsvägen 6 i Tanumshede. Våra mäklare har mångårig erfarenhet och ett starkt engagemang för att just ditt bostadsbyte ska bli så bra som möjligt. Vi hjälper dig som vill ha en värdering eller funderar på att köpa eller sälja lantbruk, villa, sommarhus, tomt eller bostadsrätt i Tanums kommun.

Våra norska kunder är välkomna att kontakta Swedbank i Oslo som erbjuder lån till köp av fritidhus i Sverige. De kan också ta pant i din fastighet i Norge alternativt Sverige eller en kombination av dessa.

Välkommen att kontakta oss!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Visning av nyproduktion Oppen på Tanum shoppingcenter 4 mars

Nu på lördag har vi en monter/showroom på Tanum shoppingcenter där vi informera om nyproduktion på Oppen, murarevägen 1-5.

På Oppen/Vinbäck i Tanumshede, en liten bit från Tanums Shoppingcenter, planeras 30 nya lägenheter i fem nybyggda hus. Lägenheterna blir bostadsrätter med planlösningar om 2, 3 och 4 rum & kök. Projektet drivs av de lokalt förankrade företagen VGL Bostäder och Grimsrud - och det blir även lokala entreprenörersom står för byggnationen. Detaljplanen för projektet är godkänd och bostadsrätterna är planerade att vara redo för inflyttning under sommaren 2018.

Läs mer om objekten här 

Lyssna på Företagspodden!

Företagarpodden är Sparbanken Tanums initiativ för att inspirera till ett blomstrande företagarklimat. Under ledning av Magnus Hedberg från Lyxfällan samlas framgångsrika entreprenörer ifrån norra Bohuslän och experter från sparbanken Tanum för att prata om företag framgång och ekonomi.
Ett nytt avsnitt kommer varannan vecka och går att lyssna på när du vill.

Klicka här för att lyssna på Företagspodden

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Tanum

Om Daniel Axelsson

Det är stimulerande att träffa nya människor och hitta optimala lösningar. Ett omväxlande arbete på vår vackra del av västkusten passar mig som drivs av göra de bästa affärerna för er! Välkomna!

Daniel Axelsson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Steven Zettergren

Som fastighetsmäklare får jag dagligen hjälpa kunder med deras livs största affär, något som passar mig utmärkt då jag ofta beskrivs som social, driven och omtänksam. Jag trivs som bäst när jag får åka ut på kundmöten. Vänner och familj fyller upp större delar av fritiden, men jag besöker även gymmet i stort sett varje dag för att hålla mig i form. Hos oss på Fastighetsbyrån Strömstad/Tanum ger vi dig som kund de bästa förutsättningarna för en smidig bostadsaffär. Tveka inte att kontakta oss om du funderar på att sälja din bostad eller har andra frågor kring ditt boende.

Steven Zettergren

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Anna Eliasson

Jag är en ambitiös och social person som gillar mötet med människor, såväl nya som gamla ansikten. Mitt arbete på Fastighetsbyrån Tanum är mycket varierande och ingen dag är den andra lik. Utöver alla berikande kundkontakter så finns det enligt mig ett annat mycket stort plus med att vara en del av Fastighetsbyrån Tanum och det är den fantastiska arbetsplats som vi har, från Bullarens mystiska skogar till Grebbestads karga klippor . På min fritid så umgås jag gärna med vänner och familj. Promenerar med hunden vid havet eller plockar svamp och bär i skogarna. Jag har ett stort intresse för god mat och inredning. Utöver vardagliga intressen så tycker jag mycket om att resa och allt som hör därtill.

Anna Eliasson

Fastighetsmäklare

Om Emil Bernhardsson

Jag valde fastighetsmäklaryrket främst på grund av den stora variationen och möjligheterna att få träffa kunder av varierande slag. Varje kund är unik, och jag ser fram emot utmaningen att möta varje kund på deras nivå. En fastighetsaffär är en stor sak för alla inblandade, i ett sådant skede kan en fastighetsmäklare vara en trygghet att luta sig emot. Det är en sådan mäklare som jag strävar efter att vara. Då jag spenderat mina somrar sedan barnsben i Hamburgsund med omnejd, ser jag det som ett privilegium att nu få vara verksam i dessa natursköna områden på daglig basis.

Om Jeanette Toftedahl

Jag är mycket glad och positiv. Under hela mitt yrkesverksamma liv har jag haft mycket kundkontakter och tycker om att ge hög service. Jag har jobbat 12 år i bankvärlden och sedan 17 år i köksbranschen. Möten med människor har alltid intresserat mig och att få vara behjälplig med människors livs kanske största affär är både spännande och berikande. Det som är fantastiskt är att den ena dagen inte är den andra lik och det gäller att alltid se möjligheterna. Min fritid ägnar jag mycket åt min familj som består av min man, våra 5 barn med familjer, 3 st barnbarn och vår lilla hund. Mitt yrkesval har absolut uppfyllt mina förväntningar och jag trivs oerhört bra, både med kollegor och arbetsuppgifter.

Om Sofia Qvillby

Att arbeta som fastighetsmäklare är fantastiskt roligt! Jag gillar kontakten med människor, såväl bekanta som nya ansikten, och ser det som en viktig uppgift och ett stort ansvar att med kundernas förtroende guida dem igenom det stora och spännande projektet att byta bostad. När mina kunder är nöjda kan jag också vara nöjd! Om ni funderar på att sälja hjälper jag gärna till och tar fram en skräddarsydd lösning utefter era önskemål. Välkomna till oss på Fastighetsbyrån!

Sofia Qvillby

Fastighetsmäklare

Om Sven-Olof Jacobsson

Det ska vara kul att jobba! Och det är det, framförallt för att det är ett så sammansatt jobb. Man träffar människor som är i olika skeenden i livet med olika behov. Jag har alltid gillat affärssidan och jobbet är väldigt omväxlande, man kan aldrig förutsäga hur en dag ska bli. Det är ett fritt arbete, det passar mig utmärkt för jag vill inte sitta still alltför långa stunder. Ena dagen i fina villan i sta´n för att nästa dag gå över gränserna på en jordbruksfastighet. Eller så vandrar man en tidig morgon på Koster för att titta på någons smultronställe.....

Sven-Olof Jacobsson

Fastighetsmäklare / Lantmästare

Om Andreas Mattsson

Andreas Mattsson

Mäklarpraktikant

Om Helena Klouda

Jag är en utåtriktad och positiv kvinna med många olika kunskapsområden som jag kan bidra med till företaget. Jag har tidigare bland annat arbetat som IT-samordnare, Projektledare, och Interaktionsdesigner. Jag arbetar parallellt som Lärare på gymnasiet i IT relaterade ämnen. Mitt arbete som samordnare är inspirerande och utmanande, då det gäller att ta många nya beslut samtidigt som man hela tiden måste tänka på helheten i det man gör.

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.