Sök bostad eller innehåll

Täby

Din mäklare i Täby

Täby är en grönskande närförort till Stockholm city. Här är byggnationen oerhört varierande - från de allra exklusivaste villor med sjölägen i Näsby park till radhus med barnvänliga innergårdar och bilfria närmiljöer.

Vi förmedlar alla slags boenden idag, från smålägenheter upp till det allra exklusivaste. Vår lokalkännedom och affärsmässighet, i kombination med de möjligheter vårt samarbete med banken ger, öppnar för dig som kund vägen till en trygg och bra affär i ditt bostadsbyte.

Vill du ha en välutbildad och engagerad mäklare som kan ge dig trygga råd och som dessutom har de rätta verktygen för att nå resultat? Vi ser fram emot att bli just din samarbetspartner och leda dig genom köp- eller säljprocessens alla delar.

Varmt välkommen!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Med Säljcoachen får du mindre stress och strul, mer koll och kul!

Vår digitala tjänst, Säljcoachen, samlar allt kring din bostadsaffär på ett och samma ställe. Du får en klar bild över vad som händer i alla steg och vad du ska göra. Säljcoachen håller reda på vilka uppgifter du ska skicka in till mäklaren, ger dig goda råd och tipsar om hur du gör försäljningen extra lyckad. Läs mer om Säljcoachen här!

Vill du sälja din bostad?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Vill du sälja din bostad?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

 integritetspolicyn

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Täby

Om Christoffer Stendahl

Christoffer Stendahl

Fastighetsmäklare / Franchisetagare Christoffer talar svenska, engelska

Om Marie-Louise Giertz

Jag drivs av att göra affärer och se mina kunder nöjda! Att arbeta på en liten ort med stor lokalkännedom gör att man känner till marknaden extra bra men även att man hela tiden har kontakt med alla aktuella spekulanter. Att sitta under samma tak som banken är också en väldig styrka åt båda hållen. De hjälper mig med snabba lånelöften, byggkreditiv, säljarkonton mm och jag finns tillgänglig för alla deras frågor och för värdeutlåtanden mm.

Marie-Louise Giertz

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Nicolas Giertz

Om Daniel Anderson

Min målsättning som mäklare är att göra ett så optimalt arbete som möjligt. Till hjälp för att åstadkomma det så använder jag mig av följande kärnvärden i varje affär, engagemang, lyhördhet, ödmjukhet. Dessa värden ska du som kund känna genomsyrar hela försäljningsprocessen så att du känner dig trygg. Jag är född och uppvuxen i Norrort. Eftersom ishockeyn har funnits med mig så länge jag minns, uppväxt med puck och klubba, så är jag en enorm tävlingsmänniska och det tar jag med mig i varje affär. Bor du i Täby idag och har funderingar på ditt nuvarande boende, framtida boende, slå mig en signal så hjälper jag till!

Daniel Anderson

Fastighetsmäklare Daniel talar svenska, engelska

Om Elin Gyltefors

Elin Gyltefors

Fastighetsmäklare

Om Jessica Liljedahl

Om Jolanta Lindgren

Det viktigaste i min roll som mäklarassistent är hög servicenivå och bra kommunikation mellan mig och kunden samt mig och mäklaren. Att vara flexibel, ha eget ansvar och frihet i mitt arbete, stärker mig som person och ger mig möjlighet att planera jobbet på bästa sätt. Jag strävar efter att alltid ligga steget före och vara behjälplig vid olika situationer som uppstår i mina kollegors arbetsvardag. Detta kräver en bra planering och förmågan att ha en bra insyn i varje affär på kontoret och detta en av mina styrkor. Att vara uppskattad av mina kollegor, mina kunder och min chef är för mig ytterst utvecklande och stimulerande.

Jolanta Lindgren

Mäklarassistent Jolanta talar svenska, polska

Om Ludvig Holmberg

Ludvig Holmberg

Fastighetsmäklare

Om Marcus Larsson

Mäkleri är stimulerande för oss som tycker om att träffa människor och att hjälpa dem att både göra affärer och finna sina nya boenden. Häri krävs affärsmässighet, engagemang och trygghet - detta finner du hos Fastighetsbyrån och dess medarbetare. Jag började på Fastighetsbyrån 2008 efter 6 år på annat mäklarföretag i Stockholms innerstad, dessförrinnan arbetade jag i Malmö (ja, jag är skåning). Min fritid tillbringas oftast på byggvaruhusen tillsammans med min fru, barn och hund eller på resande fot tillsammans med dem. Kontakta mig vid försäljning eller köp av både villor och bostadsrätter i Täby och du får garanterat 100 % engagemang och lyckat resultat!

Marcus Larsson

Fastighetsmäklare / Nyproduktion

Om Oscar Hallbygård

Jag tror att resultat och kundnöjdheten ökar om man gillar det man gör och jag stortrivs i yrkesrollen. Att få arbeta med människor har alltid varit självklart för mig och att få kombinera detta med mitt eget driv och engagemang gör att jag älskar det jag gör. Att få jobba med det man tycker om är få förunnat och jag är oerhört tacksam varje dag. Min förhoppning är att samtliga mina kunder ska bli mina ambassadörer och rekommendera mig vidare. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor gällande din bostadsaffär.

Om Fredrik Lagerkrantz

Fredrik Lagerkrantz

Assistent / Kundkoordinator

Om Jörgen Svensson

Våra samarbeten

Det är mycket att tänka på när du byter bostad. För att göra din flytt och ditt nya boende så bekvämt som möjligt, finns våra tilläggstjänster för att hjälpa dig som är kund hos Fastighetsbyrån.

Clean Living - Där nöjda kunder är det viktiga

För våra kunders trygghet lämnar vi nöjdhetsgaranti på alla våra tjänster. Stora krav ställs på en flyttstädning och de flesta vill inte behöva lägga ner mycket tid på att städa när man har ett nytt hem att ta hand om.Som kund hos Fastighetsbyrån kommer du få 10 % rabatt vid val av flyttstädning eller andra städtjänster!

Clean Living

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Ztorage magasinering

Behöver du magasinera saker i samband med din flytt? Då kan Ztorage hjälpa dig med förvaring och hämtservice. Via Ztorage kan du enkelt beställa upphämtning och förvaring av flyttlådor och andra föremål. Ztorage erbjuder: - Gratis hemleverans av flyttkartonger - Bärhjälp och upphämtning av kartonger och andra föremål - Säker förvaring - Du betalar endast för de föremål du faktiskt förvarar. Erbjudande till Fastighetsbyråns kunder: En månadads gratis förvaring oavsett mängd magasinerat gods. Minsta förvaringstid på tre månader. Du betalar enbart för lämning av gods (249:-) samt minst två månaders förvaringskostnad. Priset för Fastighetsbyråns kunder är 29:- per förvarad låda. Ingen uppsägningstid och du betalar enbart för varje påbörjad förvaringsmånad. Börja din förvaring på https://ztorage.se/ztorage-partner-fastighetsbyran/ Vid behov av flyttjänster och större magasinering kan timdebitering komma att gälla. Denna extratjänst finns i nuläget enbart tillgänglig i Stockholmsområdet - i övriga delar av landet är tjänsteutbudet varierat. Kontakta Ztorage så hjälper de dig till rätt lösning!

Ztorage AB

GodEl

Hos Fastighetsbyråns partner GodEl går 500 kr till välgörenhet när du blir kund.  Rörligt elavtal med prisgaranti  Ingen uppsägningstid  100 % förnybar el märkt Bra Miljöval  GodEls vinst går till välgörenhet  Byt till GodEl på två minuter! https://godel.se/fastighetsbyran/

GodEl i Sverige AB

Panasonic

Uppgradera ditt hem med produkter från Panasonic. Fastighetsbyråns kunder får upp till 50% rabatt på utvalda varor i Panasonics webshop. Ditt nya boende förtjänar det allra bästa, i Panasonics webshop kan du uppgradera vardagsrummet med en ny Ultra HD-TV och Bluray. Ta köket till en högre nivå med nya vitvaror eller varför inte köpa en Smart Home övervakningslösning som ger dig full koll på ditt nya boende när du inte är hemma. Kontakta din mäklare för mer information.

Panasonic

Swedbank och Sparbankerna

Erbjudande om 3 månaders fri hemförsäkring Skydda hemmet oavsett om du köper en bostadsrätt, villa eller fritidshus. Swedbank och Sparbankerna erbjuder dig hemförsäkring kostnadsfritt i 3 månader vid nytecknande av helårsavtal. Gäller dig som är eller blir bolånekund i Swedbank eller sparbank i samband med din bostadsaffär. Försäkringsgivare är Tre Kronor Försäkring AB Läs mer om erbjudandet här: https://www.fastighetsbyran.se/kopa-bostad/bolan/swedbank-forsakring/

Swedbank och Sparbankerna

IVT Värmepumpar

IVT Värmepumpar är ett av de ledande värmepumpsföretagen i Europa, med produktutveckling och produktion i Tranås. Som enda aktör erbjuder IVT Svanenmärkta värmepumpar med 10 års garanti på kompressorn och 6 års garanti på värmepumpen.   IVT erbjuder dig som kund hos Fastighetsbyrån följande rabatter: 4000 kronor rabatt vid köp av en berg-/jord-/sjövärmepump alternativt luft/vattenpump. 1.500:- vid köp av en luft/luft alternativt frånluftsvärmepump.   Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden. Kontakta oss nedan för mer information och intresseanmälan.

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Anticimex

Anticimex erbjuder som samarbetspartner till Fastighetsbyrån besiktningar och försäkringar inom ramen för Fastighetsbyråns tilläggstjänst ”Besiktning med Dolda Fel-Försäkring”. Anticimex är marknadsledande inom ramen för överlåtelsebesiktningar och dolda fel-försäkringar och är en av få aktörer som tar ansvar i tre år för besiktningen. Dessutom erbjuder Anticimex en rad andra tjänster som kan vara lämpliga i samband med ett bostadsbyte, till exempel energideklarationer, areamätningar, fuktutredningar och radonmätningar. Välkommen att läsa mer på anticimex.se

Anticimex

OBM-gruppen

OBM Gruppen är en rikstäckande franchiseorganisation med filialer från Malmö upp till Sundsvall. OBM Gruppen erbjuder dig bl.a. överlåtelsebesiktningar, energideklarationer, radonmätningar och areabestämning m.m. Som samarbetspartner till Fastighetsbyrån erbjuder de Fastighetsbyråns paketerade besiktningsprodukter överlåtelsebesiktning med dolda fel-försäkring besiktat av OBM Gruppen. Gå in på www.obmgruppen.se för att läsa mer.

OBM-gruppen

Myrorna

Vill du bli av med saker från din gamla bostad? Myrorna erbjuder inlämning, hämtning och i vissa städer även utlåning av släpvagn. Bor du i Stockholmsområdet eller i Göteborg kontaktar du vår givarservice, telefon 020-1400044. Öppet måndag-torsdag 8-16, fredag 8-14. E-post gsc@myrorna.se. Bor du i övriga delar av landet? Ring din lokala butik som du hittar på www.myrorna.se Vi tar också hand om dödsbon. Ring på telefon 08-56316903.

Myrorna tar hand om dina gamla prylar!
  • Rikstäckande

Flügger färg

Sugen på att göra om hemma? Hos Flügger färg får du som har köpt eller sålt bostad via Fastighetsbyrån upp till 20 procent rabatt på ett stort sortiment färg och tapeter under ett helt år. Ta chansen att sätta färg på ditt nya hem! Flügger är en av Sveriges största färghandlare med 140 butiker och deras färgproffs hjälper dig gärna med råd och tips. Om du bor inom två mil från en Flügger-butik kan du få en gratis måleribesiktning av din fasad (värde ca 500 kr). Dessutom får alla kunder hos Fastighetsbyrån 20 procent rabatt på Flügger färg produkter och Fiona tapeter. På övrigt Flügger sortiment och tapeter får du 10 procent. Alla rabatter gäller under ett helt år och oavsett storlek på köp. Rabatterna kan inte kombineras med andra erbjudanden. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information.

Flugger

Ballingslöv kök

Vem fantiserar inte om ett drömkök när man flyttar till ett nytt boende? Med 23 procent rabatt hos kök från Ballingslöv kan du göra drömmen till verklighet. Det är enkelt att bli inspirerad i ett nytt och fräscht kök. Genom en generös köksrabatt på 23 procent ger Ballingslöv dig chansen att få ett kök som hela familjen kommer att trivas i. Ballingslöv är en kökstillverkare med cirka 80 egna butiker och återförsäljare runt om i landet. Rabatten gäller på ordinarie butikspris, kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller oavsett storlek på köp. Vitvaror omfattas ej i detta erbjudande. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information. http://www.ballingslov.se/aterforsaljare

Ballingslöv

Hemnet

Varje vecka kommer ca 2,6 miljoner unika besökare till Sveriges största bostadssajt via mobilen, plattan eller datorn. Några letar efter något på landet, andra efter ett hem mitt i smeten. Några drömmer om högt i tak, andra om låg avgift. Oavsett storlek och sort, gör Hemnet allt de kan för att hjälpa världens mest hemkära folk att uppfylla sina bostadsdrömmar Hemnet startades 1998 och ägs av General Atlantic, Merro, Mäklarsamfundet och FMF.

Hemnet

Bostäder vi sålt

Visa fler

Såld nyproduktion

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.