Sök bostad eller innehåll

Täby

Din mäklare i Täby

Täby är en grönskande närförort till Stockholm city. Här är byggnationen oerhört varierande - från de allra exklusivaste villor med sjölägen i Näsby park till radhus med barnvänliga innergårdar och bilfria närmiljöer.

Vi förmedlar alla slags boenden idag, från smålägenheter upp till det allra exklusivaste. Vår lokalkännedom och affärsmässighet, i kombination med de möjligheter vårt samarbete med banken ger, öppnar för dig som kund vägen till en trygg och bra affär i ditt bostadsbyte.

Vill du ha en välutbildad och engagerad mäklare som kan ge dig trygga råd och som dessutom har de rätta verktygen för att nå resultat? Vi ser fram emot att bli just din samarbetspartner och leda dig genom köp- eller säljprocessens alla delar.

Varmt välkommen!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Täby

Om Christoffer Stendahl

Christoffer Stendahl

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Marie-Louise Giertz

Jag drivs av att göra affärer och se mina kunder nöjda! Att arbeta på en liten ort med stor lokalkännedom gör att man känner till marknaden extra bra men även att man hela tiden har kontakt med alla aktuella spekulanter. Att sitta under samma tak som banken är också en väldig styrka åt båda hållen. De hjälper mig med snabba lånelöften, byggkreditiv, säljarkonton mm och jag finns tillgänglig för alla deras frågor och för värdeutlåtanden mm.

Marie-Louise Giertz

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Nicolas Giertz

Om Daniel Anderson

Min målsättning som mäklare är att göra ett så optimalt arbete som möjligt. Till hjälp för att åstadkomma det så använder jag mig av följande kärnvärden i varje affär, engagemang, lyhördhet, ödmjukhet. Dessa värden ska du som kund känna genomsyrar hela försäljningsprocessen så att du känner dig trygg. Jag är född och uppvuxen i Norrort. Eftersom ishockeyn har funnits med mig så länge jag minns, uppväxt med puck och klubba, så är jag en enorm tävlingsmänniska och det tar jag med mig i varje affär. Bor du i Täby idag och har funderingar på ditt nuvarande boende, framtida boende, slå mig en signal så hjälper jag till!

Daniel Anderson

Fastighetsmäklare

Om Emelie Ljungdahl

Som femte generationens Täbybo har jag gedigen kunskap samt en bred lokalkännedom om Täbys bostadsmarknad. Som mäklare på Sveriges största mäklarbyrå med ett nära samarbete med Swedbank och Juristbyrån har jag tillgång till de bästa verktyg för att skapa en lyckad affär för mina kunder. Som mäklare arbetar jag målinriktat, lyhört och med stort engagemang i alla affärer. Att sälja sitt boende är inte alltid lätt därför vill jag jobba tillsammans med kunden för att hitta den bästa lösningen. Mitt mål med detta är att kunden ska känna sig trygg i försäljningsprocessen och självklart uppnå ett lyckat resultat. Funderar du eller någon du känner på att flytta eller har funderingar kring din nuvarande bostad i Täby är jag den mäklaren du ska vända dig till!

Emelie Ljungdahl

Fastighetsmäklare

Om Jolanta Lindgren

Det viktigaste i min roll som mäklarassistent är hög servicenivå och bra kommunikation mellan mig och kunden samt mig och mäklaren. Att vara flexibel, ha eget ansvar och frihet i mitt arbete, stärker mig som person och ger mig möjlighet att planera jobbet på bästa sätt. Jag strävar efter att alltid ligga steget före och vara behjälplig vid olika situationer som uppstår i mina kollegors arbetsvardag. Detta kräver en bra planering och förmågan att ha en bra insyn i varje affär på kontoret och detta en av mina styrkor. Att vara uppskattad av mina kollegor, mina kunder och min chef är för mig ytterst utvecklande och stimulerande.

Om Ludvig Holmberg

Ludvig Holmberg

Fastighetsmäklare

Om Marcus Larsson

Mäkleri är stimulerande för oss som tycker om att träffa människor och att hjälpa dem att både göra affärer och finna sina nya boenden. Häri krävs affärsmässighet, engagemang och trygghet - detta finner du hos Fastighetsbyrån och dess medarbetare. Jag började på Fastighetsbyrån 2008 efter 6 år på annat mäklarföretag i Stockholms innerstad, dessförrinnan arbetade jag i Malmö (ja, jag är skåning). Min fritid tillbringas oftast på byggvaruhusen tillsammans med min fru, barn och hund eller på resande fot tillsammans med dem. Kontakta mig vid försäljning eller köp av både villor och bostadsrätter i Täby och du får garanterat 100 % engagemang och lyckat resultat!

Om Oscar Hallbygård

Jag tror att resultat och kundnöjdheten ökar om man gillar det man gör och jag stortrivs i yrkesrollen. Att få arbeta med människor har alltid varit självklart för mig och att få kombinera detta med mitt eget driv och engagemang gör att jag älskar det jag gör. Att få jobba med det man tycker om är få förunnat och jag är oerhört tacksam varje dag. Min förhoppning är att samtliga mina kunder ska bli mina ambassadörer och rekommendera mig vidare. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor gällande din bostadsaffär.

Om Fredrik Lagerkrantz

Fredrik Lagerkrantz

Assistent / Kundkoordinator

Om Jörgen Svensson

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.