Sök bostad eller innehåll

Svedala

Din mäklare i Svedala

Välkommen till fastighetsbyrån Svedala!

I Svedala kommun finns det otroliga boendemöjligheter i mycket vacker miljö, både centralt boende med vacker arkitektur och naturskönt läge i härlig lantlig miljö. Kommunen är expansiv med flera startade och planerade nybyggnadsprojekt och ett fantastiskt geografiskt läge där du har möjlighet till bra kommunikationer med buss och tåg som enkelt tar dig till Malmö, Ystad, Lund  och Trelleborg samt Malmö Airport. För dig som pendlar till Danmark och Köpenhamn finns nog inget bättre läge! Lokalt här så säger man att det är barnfamiljernas paradis, och det stämmer verkligen. Här satsas det på skolor och förskolor, föreningsliv och utemiljöer som grönområden, skejtparker, utomhusbad samt planfria vägkorsningar för gångtrafikanter och cyklister överallt.

Vår ambition är att vara Svedalas mest omtyckta och efterfrågade fastighetsmäklare. Fastighetsbyrån är Sveriges ledande mäklarföretag, med över 250 kontor i hela landet. Med oss får du alla fördelar i att anlita en stor rikstäckande mäklare samtidigt som du får de stora fördelarna hos en liten och lokal aktör. Vi kan Svedala och har en gedigen information om alla de potentiella köpare som letar efter bostad i vår kommun, men kanske viktigast av allt, vi finns alltid nära till hands.

Med vår långa historia och mångåriga erfarenhet finner du hos oss en gedigen lokal förankring. Personligt engagemang och affärsmässighet är våra kännetecken – varje bostadsbyte är unikt och ska vara tryggt och framgångsrikt för både säljare som köpare. Därför utgår vi alltid från säljarens behov och marknadens förutsättningar.

Om du vill köpa, sälja eller både och - inom, till eller från vår vackra kommun strax utanför Malmö – låt en välutbildad och engagerad mäklare med den rätta verktygslådan få förtroendet att ge dig trygga tips och råd  till ett tryggt och lönsamt bostadsbyte. För att alltid möta dina specifika behov och ge dig den bästa lösningen, genomgår vi kontinuerligt utbildningar och kontroller för att ha de senaste kunskaperna. Det gäller såväl marknadsföring och ekonomi som juridik och effektiva system.

Välkommen att kontakta oss med frågor och funderingar kring ditt boende.

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Svedala

Om Jeanette Levin

Jeanette Levin

Fastighetsmäklare / Kontorschef

Om Fredrik Winlund

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i Vellinge kommun sedan 2005 och jag bor i Skanör med min familj. Mäklarrollen passar mig utmärkt, ett mycket stimulerande arbete med många olika möten med människor som vill förändra sitt boende. Ett arbete som kräver ett stort engagemang, lyhördhet och en hög servicekänsla. Att arbeta som fastighetsmäklare i Vellinge kommun tycker jag är mycket inspirerande och utvecklande. Här finns verkligen ett boende för alla med underbar natur, fantastiska stränder och närhet till både Malmö och Köpenhamn.

Fredrik Winlund

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Mattias Widgren

Jag har ett väldigt fritt och inspirerande arbete där jag dagligen får hjälpa våra kunder på vägen till ett bra och smidigt bostadsbyte. Jag är en väldigt social person som trivs med den täta kundkontakten där jag hela tiden träffar människor som befinner sig i olika livssituationer. Det, i kombination med en lång utbildning som inredningssnickare och en trädgårdsutbildning gör att mäklaryrket passar mig väldigt bra.

Mattias Widgren

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Alexander Nilsson

Om Helena Nilsson

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.