Sök bostad eller innehåll

Svalöv

Din mäklare i Svalöv

Här på kontoret i Svalöv ser vi på mäklarjobbet ur ett helt nytt perspektiv! Vi inser att marknaden ständigt förändras och utvecklas och att vi måste utvecklas i takt med våra kunders krav på förändring. Vi ligger alltid i framkant och marknadsför våra uppdrag noggrant och genomtänkt i flera kanaler för att din bostad ska presenteras och nå ut på bästa sätt.

Här på kontoret i Svalöv ser vi på mäklarjobbet ur ett helt nytt perpektiv! Vi inser att marknaden ständigt förändras och utvecklas och att vi måste utvecklas i takt med våra kunders krav på förändring. Marknadsföringen av just ditt hus/bostadsrätt är en föränderlig process där vi kan slå oss för bröstet och stå upp till att inte följa utvecklingen utan leda den! Om Du vill sälja din bostad med hjälp av engagerade mäklare som alltid har fokus på att sälja din bostad på bästa möjliga sätt skall du kontakta oss.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Svalöv

Om Linda Lindhake

Jag började jobba på Fastighetsbyrån 1996 i Helsingborg, men slutade där 2008 för att börja i Svalöv. Jag förmedlar villor, bostadsrätter och är specialist på jordbruk och gårdar - något som jag brinner för. Jag är franchisetagare till kontoret sen juli 2014.

Linda Lindhake

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Sara Johannesson

Sara Johannesson

Fastighetsmäklare

Om Åsa Nilsson

Åsa Nilsson

Mäklarpraktikant

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.