Sök bostad eller innehåll

Sunne

Din mäklare i Sunne

Välkommen till oss i Sunne i hjärtat av Fryksdalen. Vårt arbetsområde är Sunne kommun. Vi förmedlar villor, bostadsrätter, fritidshus, jord- och skogsfastigheter, kommersiella- och industrifastigher.

Att sälja/köpa en fastighet är oftast en av de största affärerna man gör i livet och vi lägger stor vikt vid personligt engagemang och skräddarsyr varje uppdrag efter våra kunders enskilda behov. Vårt nära samarbete med Swedbank gör att vi kan ge dig en trygg och omsorgsfullt skött fastighetsaffär.

Vi erbjuder er som ska sälja marknadens bästa marknadsföring med den senaste tekniken. Marknadsföringen håller högsta klass med gedigna beskrivningar, professionella bilder och smakfull presentation genom noggrant utvalda kanaler för att din bostad ska nå ut på bästa sätt.

Ni som köpare ska veta att det är hit som säljarna kommer. Vårt utbud är rikligt och marknaden fungerar mycket bra så chansen att ni som köpare hittar vad ni söker är mycket stor.

Tveka inte att kontakta oss om ni har frågor eller funderingar angående er blivande fastighetsaffär.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Sunne

Om Maria Johansson

Maria Johansson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Martin Backlundh

Jag har en examen i fastighetsekonomi och har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2011. Efter några år som fastighetsmäklare i Karlskoga har jag äntligen återvänt till hemtrakterna, jag är nämligen född och uppvuxen i Lysvik. Det bästa med jobbet är den dagliga kontakten med alla sorters människor. Känslan när man gjort en kund nöjd utifrån deras behov och önskemål är underbar. Privat tid lägger jag mycket på föreningslivet, främst inom fotbollen på bygden.

Martin Backlundh

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Anders Setherberg

Anders är en av två som driver Fastighetsbyrån i Sunne och har arbetat på Fastighetsbyrån sedan 1994. Hans enorma kontaktnät är en stor tillgång för att hitta lösningar på ett okonventionellt sätt i till exempel skogsfastigheter. Anders bor i Lysvik och är bygden trogen sedan födseln. För att vara trovärdig på en liten ort gäller det att alltid ha kundens förtroende och både säljare och köpare ska vara nöjda. Att vara en viktig kugge för människors framtida livsmiljö är den bästa utmaningen med jobbet. På fritiden är friluftslivet den stora fördelen med att bo i Lysvik tycker Anders.

Anders Setherberg

Fastighetsmäklare

Om Sandra Nilsson

Sandra Nilsson

Mäklarassistent

Om Stefan Karlsson

Jag märkte redan inom mitt tidigare arbete att jag gillade att jobba med människor och att ha kundkontakter. Jag tycker om att försöka analysera och förverkliga människors behov och önskemål. Samtidigt är det spännande och en utmaning att försöka göra så många kunder som möjligt så nöjda som möjligt med sitt val av oss som sin fastighetsmäklare.

Stefan Karlsson

Fastighetsmäklare

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.